Results 16 to 30 of 31
Thread: Είμαι η Άννα!
-
02-02-2015, 01:39 #16
Και ρε παίδια πείτε μου σας παρακαλώ αυτό το εικονίδιο απο κάτω με την πορεία των κιλών πως στο καλό μπορω να τ ο βάζω απο κάτω???
- 02-02-2015, 08:22 #17
Έλα,ρε παιδί,πάρε τις αναλυτικότερες οδηγίες που βρήκα για να τικεροποιηθείς κι εσύ!
Originally posted by click
βηματα για δημιουργια τικερ και τοποθετηση στην υπογραφη
στραααααατα στρατουυυυυυυλα
1) παταμε το τικερ καποιου αλλου, πχ marry popins
2)βρισκομαστε στην ιστοσελιδα http://www.ticker.7910.org/eng
γιουπιιιιιιιιιι
3)εχουμε το "all" και διπλα την επιλογη filter
αν θελουμε διαλεγουμε το "weight loss" ή καποιο αλλο
και πατατε filter
4) διαλεγουμε εναν απο τους χαρακες, οποιον μας αρεσει. κανοντας κλικ μεσα στο
αδειο κυκλακι. οταν κανουμε κλικ θα εμφανιστει η κουκιδα μεσα στο κυκλακι.
οε οε οεεεεεεεεε
5) πηγαινουμε με το βελακι προς τα κατω, προσπερναμε τα 01 02 03 κλπ
και βλεπουμε επιλογες για τον δεικτη
ομοιως με τα βηματα 3) και 4) διαλεγουμε το δεικτη που μας αρεσει
ριμπααααααααααααααα
6)προσπερναμε παλι τα 01 02 03 και βρισκομαστε στο μενου -time -weight
κανουμε κλικ στο κυκλακι του weight
στο till γραφουμε τα κιλα απο τα οποια ξεκινησαμε
πχ. 100
στο now γραφουμε τα κιλα που ειμαστε τωρα
πχ. 91
στο ideal
γραφουμε τα κιλα που θελουμε να φτασουμε
πχ. 70
7) στο enter message γραφουμε ο,τι θελουμε. σβηνουμε το "your text" και γραφουμε κατι δικο μας.
πχ. "menoun akoma"
διπλα θα γραφει τον αριθμο κιλων που απομενουν
8)στο font color δε γραφουμε κατι. απλα κλικαρουμε οποιο χρωματακι μας αρεσει, μολις κανεις κλικ, θα δεις οτι ο κωδικος στο font color θα αλλαξει αυτοματα.
9) παταμε "create my ticker and get the code"
ναιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!! ειμαστε πολυ κοντα!!!!!!!
10) εχουμε μπροστα μας 2 κουτια!
το ενα λεει BB code (used at forums where HTML is allowed)
και απο κατω εχει τον κωδικα.
μαρκαρουμε τον κωδικο με τον κερσορα, δεξι κλικ, αντιγραφη.
11)παμε στο φορουμ!!!
α)πανω δεξια λεει πινακας ελεγχου, κλικ!
β) edit profile
γ) παταμε τον κωδικο μας για επιβεβαιωση
δ) στο πεδιο signature κανουμε δεξι κλικ, επικολληση (paste)
ε) παταμε κατω κατω λεει edit profile
λογικα, πρεπει να ειναι ετοιμο!!!!!!!:smilegrin:
02-02-2015, 09:05 #18
Καλημέρα,Άννα και καλώς σε βρίσκουμε!
Originally posted by AnnaBigGirl
Αυτά από εμένα, ελπίζω να μην κούρασα και να βρεθούν και άλλοι ομοιοπαθείς να ανταλλάξουμε απόψεις σχετικά με την διατροφή μας, την προσπάθεια μας και να αλληλοϋποστηριχτούμε!
γιατί δε θα ταλαιπωρείται κανείς πια με ετικέτες,ρατσισμό,αισθήματ α μειονεξίας κι απογοήτευσης,εξαρτήσεις και διατροφικές διαταραχές!
Μέχρι τότε όμως εδώ είμαστε να τα λέμε σε μια προσπάθεια ορθότερης επανατοποθέτησης τόσο νοητικής όσο και συμπεριφορικής!
Σου έγραψαν σημαντικές συμβουλές οι προπληκτρολογήσαντες κι έρχομαι κι εγώ να συμπληρώσω,στεκόμενη στα κλασσικά μου θέματα.
Τα δικά μου λαμπάκια,που λες,Άννα,ανάβουν όταν βλέπω ετικέτες ταυτότητας,που μας τις κόλλησαν συνήθως από μικρά ("είσαι χοντρή"),
τις κάναμε δέρμα κι έστω και πιο επιστημονικά και πολιτικώς ορθά διατυπωμένες τις οικειοποιούμαστε και τις αναπαράγουμε στη συνείδησή μας
("είμαι η Άννα και είμαι παχύσαρκη"). Η μεγάλη ζημιά εκεί έχει γίνει κατά τη γνώμη μου. Αν αυτό πιστέψουμε πως είμαστε και στη συνέχεια
ξεκινήσουμε μια προσπάθεια να το "ξεγίνουμε" είναι σα να πηγαίνουμε κόντρα σ'αυτό που αποδεχτήκαμε ως ταυτότητα και φύση μας.
Ενδεχομένως λοιπόν ν'αποτυγχάνουν οι προσπάθειες για απώλεια βάρους και να επιστρέφουμε και πάλι εκεί και για τον λόγο αυτό.
Όσο για το τι κάνει στην αυτοπεποίθησή μας η απογοήτευση της αποτυχίας πόσο μάλλον των επαναλαμβανόμενων,το ξέρει ο καθένας μας
μια χαρά! Κι άντε να ξεκινήσεις ακόμη μια προσπάθεια,πιο αποδυναμωμένος/η,με κλαδεμένη πίστη στον εαυτό σου και με προεξοφλημένη
μέσα σου πολλές φορές την έκβαση. Για να μη βαδίζουμε λοιπόν στα χνάρια που αφήσαμε τις προηγούμενες φορές,που όλο και βουλιάζουν
με την επανάληψη,καλύτερα θα ήταν να κάνουμε κάτι διαφορετικά,ώστε να μπορεί να πατήσει η ελπίδα κι η προσδοκία,πως θα οδηγηθούμε
και σε διαφορετικά αυτήν τη φορά αποτελέσματα. Για μένα το πρώτο είναι οι σκέψεις μας. Αυτές χρωματίζουν τα συναισθήματά μας κι αυτά
με τη σειρά τους τη συμπεριφορά μας. Στα δικά μου μάτια δεν είσαι παχύσαρκη,αλλά ταλαιπωρείσαι από παχυσαρκία. Είμαι σίγουρη
πως είσαι ένα σωρό υπέροχα πράγματα,μια φωτεινή λίστα επιθετικών προσδιορισμών,που επισκιάζονται...Εστίασε σ'αυτά να θυμηθείς
ποιά πραγματικά είσαι κι επίτρεψε στην αυτοεικόνα σου να λάμψει. Ό,τι κι αν κάνεις από κει και πέρα, ό,τι κι αν αυτό αφορά,θα έχεις
πολλές περισσότερες πιθανότητες να το κατακτήσεις γιατί ήδη θα πατάς στη γερή σου βάση και κανένα σχόλιο δε θα σε κλονίζει
με τον αέρα του. Το ότι έχεις κάνει ψυχοθεραπεία και κατάφερες να βγεις από τη βουλιμία είναι πολύ ελπιδοφόρο. Σημαινει πως έχεις
μπει στο νόημα και γνωρίζεις -ανάμεσα στα άλλα- τι λειτουργεί για σένα βοηθητικά και τι όχι. Αν αλλάζαμε τον τίτλο λοιπόν,τι θα λέγαμε;
"Είμαι η Άννα και είμαι..." Για να δούμε τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε...
02-02-2015, 10:53 #19
Καλημέρα και καλή μας εβδομάδα!Nadine μου καταρχάς θελω να σου πω οτι αν δεν ασχολείσαι ήδη με την συγγραφή καντο τώρα διότι είσαι μεγάλο ταλέντο!!τι όμορφα που τα είπες,με συγκίνησες πραγματικά.Αυτό το post λοίπον θα αλλάξει όνομα απο σήμερα και θα γίνει απλά "είμαι η Άννα".Χωρίς ταμπέλα πια.Είμαι η Άννα αποτελούμε και από αλλά γνωρίσματα ,έκτος απο τα κιλά μου,τα οποία διαπιστώνω οτι τα έχω ξεχασμένα κάπου..Ελπίζω να τα βρω σύντομα.
02-02-2015, 11:04 #20
γεια σου Αννούλα.
καλέ τι μπιγκ γκερλ?
τι να πουμε και μεις που είμαστε κατηγορία σρεκ?
(1,75 - μεγαλόσωμος σκελετός, κατηγορία κρο μανιόν και βάλε?)
:lol::lol:
καλώς όρισες και εσύ στην παρέα, καλά χασίματα σου εύχομαι και μην ανησυχείς καλή μου, στην ιστορία της ανθρωπότητας όλες οι γυναικάρες, ήταν τσουπωτές.
Ναντίν
αγάπη, ευτυχώς που έβαλες οδηγίες για τις ταμπέλες, γιατί κοίταζα το σάιτ σαν βλαμένο μία ώρα τώρα....
:lol::lol:
02-02-2015, 12:50 #21
Naranja μου γεια σου!Μην το παιρνεις το big girl οτι καθορίζει μόνο το μεγεθος.Μπορει να υποδηλωνει οτι εχω big καρδια!!:smilegrin:
02-02-2015, 15:18 #22
Μεγαλόκαρδη Άννα,μου δίνεις μεγάλη χαρά! Έτσι το θέλω το κορίτσι μου!
Να θυμηθούμε όσα όμορφα ξεχάσαμε και να ξεχάσουμε όσα κακώς κόλλησαν πάνω μας σα βδέλες!
02-02-2015, 18:10 #23
Άννα, καλώς ήρθες στην παρέα μας!!
Σου εύχομαι σύντομα να τα καταφέρεις και να σε αγαπήσεις πολύ πολύ πολύ! :thumbup:
02-02-2015, 18:26 #24
Είμαι η Άννα αποτελούμε και από αλλά γνωρίσματα ,έκτος απο τα κιλά μου,τα οποία διαπιστώνω οτι τα έχω ξεχασμένα κάπου..Ελπίζω να τα βρω σύντομα.
κι εγώ ανυπομονώ μαζί σου!! Με το καλό να τα βρεις ένα ένα τα ξεχασμένα!!
02-02-2015, 22:29 #25
Γεια σου και πάλι Άννα ! Χάρηκα πολύ που είδα ότι άλλαξες τον τίτλο του θέματος και "πέταξες από πάνω σου" (κατά κάποιο τρόπο) την ταμπέλα της "παχύσαρκης". Εύχομαι αυτή η συνειδητοποίηση να μην είναι μόνο "γραπτή" αλλά και στην πράξη. Η τουλάχιστον να γίνει στην πράξη σύντομα! Πάμε γερά!
04-02-2015, 22:16 #26
Καλησπέρα Άννα, θέλω να σου πω ότι σε αυτήν την προσπάθεια δεν είσαι μόνη.. Και εγω προσπαθώ το τελευταίο διάστημα να χάσω κιλά και ότι μπορούμε να δίνουμε δύναμη η μια στην άλλη όπως κάνουν επιτυχώς τόσα χρόνια τα μέλη, καλή μας επιτυχία!
09-02-2015, 00:56 #27
Καλησπέρα παιδιά! Τι κάνουμε? Έχω μέρες να μπω διότι είχα μια γεμάτη και αρκετά κουραστική εβδομάδα με πολύ δουλειά. Εν τω μεταξύ δεν σας έχω πει με τι ασχολούμαι επαγγελματικά...... Φτιάχνω γλυκά! Στο στόμα του λύκου δηλαδή!!
:crazy::crazy:
09-02-2015, 01:49 #28
Άννα ο μεγαλύτερος πειρασμός αλλά και πολυ δημιουργική δουλειά ταυτόχρονα..
09-02-2015, 01:57 #29
Ελένη άστα να πάνε! Βέβαια όταν φτιάχνω μια τούρτα γενεθλίων για παράδειγμα δεν θα δοκιμάσω παντεσπάνι ας πούμε γιατί και να ήθελα δεν γίνεται! Δεν είναι τα γλυκά που φτιάχνω με έχουν παχύνει βέβαια αλλά οι διατροφικές μου συνήθειες γενικά. Είναι πολύ δημιουργικό πάντως και κάτι που αγαπώ πολύ!
09-02-2015, 22:48 #30
Ελένη άστα να πάνε! Βέβαια όταν φτιάχνω μια τούρτα γενεθλίων για παράδειγμα δεν θα δοκιμάσω παντεσπάνι ας πούμε γιατί και να ήθελα δεν γίνεται! Δεν είναι τα γλυκά που φτιάχνω με έχουν παχύνει βέβαια αλλά οι διατροφικές μου συνήθειες γενικά. Είναι πολύ δημιουργικό πάντως και κάτι που αγαπώ πολύ!
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....