Results 46 to 60 of 62
Thread: Λιπομετρηση
-
14-02-2015, 21:11 #46
Originally posted by Alma libre
Eleni μου κατοπονημενος και καταβεβλημενος πολυ αλλα καλα τα χειροτερα περασαν , τωρα ειμαστε σε φαση ανναρωσης ....................σε ευχαριστω πολυ !
- 14-02-2015, 23:52 #47
εγώ σκύλιασα ομολογουμένως!
κουκλάρα είσαι ,άσε κατά μέρος τις λιπομετρήσεις κ τις κρυολιπαναρροφήσεις ή όπως αλλιώς τις λένε τέλος πάντων και κοίτα να επενδύσεις στο μέρος της αγοράς η οποία απευθύνεται σε όμορφες ,σικ ,στυλάτες γυναίκες γιατί είμαστε υπέρ του καταναλωτισμού κ διατί να το κρύψωμεν.(επιμένω σε αγορά τσάντας, μπότας γόβας κτλ κτλ που θα αναδείξει ακόμα περισσότερο το ζτυλ κ ζεξαμπίλ ζου κουκλάρα μου να ούμε)
ελπίζω να μην παρεξηγήσε λέμε κ κανά αστειάκι να ξεχνιέσαι γιατί πολύ δυσάρεστο αυτό που συνέβει στο παιδί σου.καλή δύναμη στο να τον βοηθήσεις να το ξεπεράσει.
15-02-2015, 02:59 #48
Κι εγώ το ζήλεψα αυτό το "φτου σου κοπελάρα μου", με την καλή την έννοια το ζήλεψα
04-11-2015, 23:56 #49
Μπορεί να λέω κ μεγάλη χαζομάρα αυτή τη στιγμή αλλά μου φαίνεται φυσιολογικό να είχες περισσότερα κιλά μυϊκής μάζας γιατί το σώμα σου κουβαλούσε κ πιο πολλά κιλά. Αυτό όμως που μπορεί να άλλαξε τώρα λόγω γυμναστικής είναι να απέκτησες μεγαλύτερο ποσοστό μυϊκής μάζας. Ελπίζω να μην τα είπα μπερδεμένα.
07-11-2015, 01:27 #50
Originally posted by Tassos67i
37% πάνω το ποσοστό υγρών ;;; !!!
Καθρέπτης και ρούχα τελικά. Οι καλύτεροι δείκτες.
http://media.giphy.com/media/Utht2gHY1Bizm/giphy.gif
(Μαντάμ σου σου, ελπίζω να είσαι περήφανη για την αρχάρια μαθήτριά σου!!! :smilegrin: )
(Τάσο δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει, η Μαντάμ σου σου με μύησε στον κόσμο των gifs!)
Λίγο ακόμη αλλά πολύ-πολύ δύσκολο.
07-11-2015, 09:59 #51
Με μέτρησαν με εκείνο το...playstation.
Τάσο νομίζω οτι έχεις ρέψει. μην χάσεις άλλο κιλό φίλε. διατηρήσου με όσο το δυνατών ισορροπημένη διατροφή(το πιο δύσκολο πφφ) κ άσκηση κ θα δείχνεις-νιώθεις πολύ καλύτερα
μαντζουράνα φοβερή γκιφίστρια!
10-11-2015, 15:39 #52
Tassos67i δεν το βλέπω απίθανο!! απλά σίγουρα λόγω γυμναστικής θα αυξήθηκε τώρα το ποσοστό, η αναλογία δηλ. μάζας στα κιλά σου φαντάζομαι. Παίζει ρόλο κ ο σωματότυπος. Άλλοι άνθρωποι εκ φυσικού τους έχουν πιο ογκώδη σώματα κ άλλοι είναι γενετικά προικισμένοι για γράμμωση. Εγώ για γυναίκα ας πούμε ανήκω δυστυχώς στην πρώτη κατηγορία. Έχω αρκετό μυϊκό όγκο. Σκέψου ότι άλλαξα πρόγραμμα στο γυμναστήριο κ ξεκίνησα κ τρέξιμο κ έβαλα 2,1 κιλά καθαρής μυικής μάζας σε 1,5 μήνα περίπου που άλλοι(άντρες) το προσπαθούν με συμπληρώματα κ δεν το καταφέρνουν :lol:
Δες πάντως αν το πρόγραμμα εκγύμνασης που ακολουθείς είναι αυτό που σου αρμόζει. Σηκώνεις αρκούντως βαριά βάρη; Δηλ. φτάνεις στις τελευταίες επαναλήψεις στα όριά σου; Αυξάνεις περιοδικά αυτά τα κιλά; Αλλάζεις πρόγραμμα ή κάνεις το ίδιο για καιρό; Το να αλλάζεις ανα 1.5-2 μήνες τα κιλά που σηκώνεις, τις ασκήσεις ή να κάνεις άλλο αριθμό επαναλήψεων είναι παράμετροι που μπορούν να σε βοηθήσουν να αποκτήσεις όγκο. Εκτός αν σε τόσο φρουτολαχανικό που το έχεις ρίξει δεν παίρνεις αρκετή πρωτεΐνη που επίσης παίζει ρόλο.
12-11-2015, 00:57 #53
Απ' όσο έχω ψάξει η πρωτεΐνη σου θα πρέπει να είναι το ελάχιστο 1,5 γρ/κιλό και ιδανικά να στοχεύεις στα 2. Στα φρούτα σίγουρα δε θέλει υπερβολή στα λαχανικά τα πράγματα είναι πιο ελεύθερα. Μην πιεστείς να αλλάξεις το πρόγραμμα διατροφής! Άλλαξε πρόγραμμα γυμναστικής. Απευθύνσου σε κάποιον έμπειρο που θα σε κατευθύνει σωστά και πάνω απ' όλα πίεσε τον εαυτό σου σε λογικά πλαίσια πάντα. Στόχευσε στην εκρηκτικότητα κ στην ένταση. Λιγότερη στη διάρκεια κ επανάληψη. Ακόμα κ αν γυμνάζεσαι 3 φορές με κάποιες (5-6) πολυαρθρικές ασκήσεις με μικρά διαλείμματα κ ικανοποιητικά βάρη θα δεις τεράστια διαφορά.
13-11-2015, 01:12 #54
Sorry αλλά δε κατάλαβα τι είναι το Ι1? Η αλήθεια είναι πως μ αρέσει πολύ να ερευνώ περί γυμναστικής!! Αφού συχνά στο γυμναστήριο τα κοριτσάκια ρωτάνε εμένα για να τους δείξω ασκήσεις κ αυτό μου αρέσει πολύ, με χαροποιεί.
Τη σωματική μου σύσταση τελευταία τη μετράω στο γυμναστήριο με μια ζυγαριά που έχει κ δυο χερούλια με καλώδια που βγαίνουν κ δείχνει για κάθε σημείο του σώματος την αναλογία λίπους-μυών. Λειτουργεί με αγωγιμότητα νομίζω κ απ' όσο έχω ακούσει είναι από τις σχετικά πιο ακριβείς μεθόδους.
Δεν καταλαβαίνω τη διαφορά στο εξής σημείο : "Όταν λες "καθαρή" μυϊκή μάζα εννοείς μυϊκές ίνες ή απλά χωρίς λίπος;"
Ήμουν περίπου 64 κιλά κ πήγα 66. Οπότε επιπρόσθετο βάρος. Αλλά το λίπος μου σε αυτό το διάστημα έπεσε από 25,3 σε 24,6%.
Στο διάστημα αυτό ναι είχα αρκετά αυξημένη όρεξη και ίσως κ αυτό να έπαιξε το ρόλο του να υπήρξε μα αλληλεπίδραση γιατί έτρωγα παραπάνω απλά επειδή σε ποσοστό 95% ήταν καθαρές τροφές κ παράλληλα με το αερόβιο να πήρα μυική μάζα. Γιατί διαφορετικά θα έπρεπε να πάρω λίπος. Τρώω απίστευτα πολύ για γυναίκα δηλ. Για την πλάκα το πρωινό μου είναι 800 θερμίδες. Πάχαινα πολύ εύκολα πλέον όμως η μέτρηση έδειξε ότι έχω μεταβολισμό 19χρονης. Θεωρώ ότι μόνος υπεύθυνος για όλο αυτό είναι η γυμναστική που κάνω δε βρίσκω άλλη εξηγηση!
15-11-2015, 15:22 #55
Χμ, υποθέτω ότι είναι μυϊκές ίνες αν κατάλαβα σωστά τη διαφοροποίηση που μου εξήγησες γιατί βλέπω ότι πλέον σηκώνω κ αρκετά παραπάνω κιλά απ' αυτά που σήκωνα και μπορώ να κάνω πιο "βαριές" προπονήσεις. Ευτυχώς ενημερώθηκα σε σχετικά καλή ηλικία και άνοιξαν τα μάτια μου. Θλίβομαι όταν βλέπω γυναίκες να λιώνουν στο περπάτημα στο διάδρομο ή να κάνουν άπειρες επαναλήψεις στα μηχανήματα των προσαγωγών με 5 κιλά γιατί έτσι πιστεύουν ότι θα γραμμώσουν ενώ υπάρχουν ασκήσεις όπως τα καθίσματα ή οι άρσεις θανάτου που μπορούν να μεταμορφώσουν το σώμα (εννοείται βέβαια προσαρμοσμένες στο κάθε επίπεδο). Πιστεύουν ότι αν πάρουν κάτι διαφορετικό από τα ροζ βαράκια θα γίνουν αυτόματα Χαλκ. Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί μύθοι κ είναι βαθιά ριζωμένοι. Εγώ προσπαθώ τουλάχιστον στα μικρά κοριτσάκια να τους πιάνω συζήτηση κ να τους λέω τι ισχύει.
25-06-2016, 21:58 #56
Φιλη αλμα λιμπρε, τελικα εκανες κρυολιπολυση; Ειχε αποτελεσμα;
Originally posted by Alma libre
Κοριτσια και αγορια καλησπερα . Σημερα επισκεφτηκα διατροφολογο του γυμναστηριου , παρολο οτι εχω κανει sleeve , προκειμενου να χασω 7 κιλα που δεν μπορω να καταφερω μονη μου και εχουν "παγιωθει " για τα καλα στον οργανισμο μου .
Στη λιπομετρηση που μου εκανε , μου ειπε οτι εχω πολυ σπλαχνικο λιπος και λιγη μυικη μαζα , ναι μεν φαινομαι αδυνατη συμφωνα ομως με τις μετρησεις ακομα ανηκω στους υπερβαρους ...........
Φυσικα μου εδωσε διατροφολογιο. το πηρα και εφυγα , δεν ρωτησα και πολλα πραγματα .
Θελω λοιπον τη βοηθεια σας , πως εξαφανιζει κανεις το σπλαχνικο λιπος και αυξανει τη μυικη μαζα .....;;;;;;;;;;;;;; ξερετε;;;;;; πως δημιουργειται ;;;; συντελουν καποιες τροφες ;;;;; Αν μπορειται να με βοηθησετε ;;;; Σας ευχαριστωωωωωω...............
02-06-2017, 08:16 #57
Πλεον θα γράφω σε αυτο το topic γτ τα κιλα δεν παιζουν τελικα κ πολυ μεγαλο ρολο.
Λοιπον... 9 Γενάρη αποφασισα να ξεκινήσω διατροφή. Ήμουν 68.7 κιλα με 39.7 % λίπους, 4.5 σπλαχνικο και 39.3κιλα μυϊκή μαζα.
Η διατροφή ηταν πολυ απαιτητική, επεσα παλι σε έναν φαύλο κυκλο σωστης διατροφής- έντονων ατασθαλιών κ πλεον δεν κανω τιποτα.
Αυτη τη στιγμή ειμαι 61 κιλα με 33.6%λίπους, 3 σπλαχνικο και 38.5 κιλα μυϊκή μαζα.
Για να δουμε τι θα δουμε...
02-06-2017, 09:58 #58
Συγνώμμη αφρατουλίνι εχω καιρό να μπώ..
Κάνεις και γυμναστική γενικά;
02-06-2017, 17:11 #59
Όχι αιλουρακι μ. Ειμαι ολο στο τρεξιμο κ οταν επιτέλους χαλαρώνω δν με σηκώνει τπτ απο το καναπέ.
03-06-2017, 10:36 #60
μιά χαρά όμως τα έχεις καταφέρει αφρατουλίνι! έχεις περισσότερα κιλά μυική μάζα απο το λίπος για αυτό νόμιζα οτι έκανες και γυμναστική! well done!!! :spin:
λοιπον και εγώ σήμερις λιπο- μετρήθηκα και μην σοκαριστείτε (βασικά πήρα καινούρια ζυγαριά που σου δειχνει λιπος %, μαζα κλπ)
λίπος 53,5 %
νερό 34,4 %
μύες 17,1 %
και κιλά 91,8
και ξεκινάω απο τα σημερινά δεδομένα να ζυγίζομαι. Ισως τα νούμερα να μην είναι ετσι ακριβώς, αλλά τουλάχιστον θα έχω ενα μέτρο σύγκρισης! :bouncy:
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή