Results 1 to 15 of 74
Thread: Καλησπέρα....222,2 κιλά εδώ
-
14-02-2015, 20:25 #1
Καλησπέρα....222,2 κιλά εδώ
Καλησπέρα παιδιά,
Να μοιραστώ και εγώ τα βάρη μου (κυριολεκτικά; :wow: )
Πολλά χρόνια πριν, 31 για την ακρίβεια, Γεννήθηκα....
Το πήγα πολύ πίσω έ;
Οκ πάμε την πιο πρόσφατη ιστορία.
Το μεγαλύτερο που έχω φτάσει είναι 254 κιλά (όχι δεν το στρογγυλοποιώ για κανένα!! :Ρ)
Πολλαπλές προσπάθειες αδυνατίσματος έχουν γίνει στο παρελθόν και θα αναφέρω τις 4 πιο σημαντικές.
Αύγουστος 1998, πήγα στα Bodyline και από 160 κιλά πήγα 112 σε ηλικία 15 ετών και σε 1 χρόνο....
Νοέμβριος του 2006 έκανα το πρώτο δαχτυλίδι στα 254 (!!) κιλά.
Νοέμβριος (ξανά) 2007 αυτήν την φορά, μετά από μετακίνηση του πρώτου δαχτυλιδιού και έχοντας φτάσει 180 κιλά, έκανα το δεύτερο δαχτυλίδι.
Εδώ τώρα είναι ένα τεράστιο κενό, όχι δεν πηγαίναν καλά οι δουλειές, άλλαξα πόλη, ανεργία μετά, ανασφάλιστος, τα παράτησα όλα....
Και ερχόμαστε στην τελευταία προσπάθεια........
09/06/2014 μετά από διάφορα ραντεβού για βαριατρική χειρουργική (την "καλή" αυτή την φορά, τέλος με τα μπριγιαν και τα δαχτυλίδια), και μετά από την απόρριψη των περισσοτέρων από αυτούς αν δεν χάσω πρώτα κάποια κιλά (ήμουν 222,2, και έπρεπε να πέσω κάτω απο τα 210 για 2 επεμβάσεις, πρώτα περιοριστικού χαρακτήρα και έπειτα η παράκαμψη στα 180-190), αποφάσισα (ναι εγώ το αποφάσισα) να πάω σε διατροφολόγο, αρχικά για να φτάσω τους στόχους της επέμβασης.
Τώρα είμαι σε δίλημμα.....
Έχουν περάσει 34 εβδομάδες δια(σ)τροφής και έχω χάσει 52 κιλά.
Φοβάμαι λίγο και τα χειρουργεία είναι η αλήθεια, ο διατροφολόγος (φυσικά) λέει να συνεχίσω, ο χειρούργος να χειρουργηθώ, ο γυμναστής να αρχίσω γυμναστική, ο υδραυλικός ότι πρέπει να αλλάξω τους σωλήνες στην κουζίνα, κ.ο.κ......
Any thoughts?
Σας βάζω και μια εικονίτσα που μου αρέσει, και έχει να κάνει με το διάγραμμα της απώλειας βάρους μου.
Well, that's all folks, όπως λένε και οι φίλοι μου στην Warner Bros.
Είμαι ο Μάνος και είμαι καλά!
Τους χαιρετισμούς μου
- 14-02-2015, 20:59 #2
Καλησπέρα Μάνο, έκανες πολύ καλά που έγινες μέλος στο forum καθώς τα μέλη γνωρίζουν πολλά πράγματα και είναι πολύ πρόθυμα να βοηθήσουν με κάθε τρόπο. Κατ΄αρχήν, μπράβο σου που αγωνίζεσαι και προσπαθείς να χάσεις βάρος και να κάνεις την ζωή σου καλύτερη, όλοι άλλωστε αυτό προσπαθούμε. Επί της ουσίας, δεν μπορώ να εκφέρω άποψη γιατι δε γνωρίζω πολλά επί του θέματος, αλλά εύχομαι και ελπίζω να σου πάνε όλα κατ΄ευχήν!
14-02-2015, 21:42 #3
Ψάξε για άλλο γιατρό...Για ποιο λόγο να κάνεις πρώτα περιοριστικού και μετά παράκαμψη;κατευθείαν γίνεται η παράκαμψη(χολοπαγκρεατική στα κιλά σου). Να σου έλεγαν για λόγους αυξημένου κινδύνου να κάνεις μπαλονάκι για ένα εξάμηνο και ότι χάσεις κέρδος είναι,έχει αξία...Αλλά 2 επεμβάσεις και μάλιστα μετά από 2 αποτυχημένους δακτύλιους... και πάλι αρχικά περιοριστική.... σε βάζουν σε δοκιμασία να τις δοκιμάσεις ΄λολες τις μεθόδους μου φαίνεται
.... πρόσεχε τους γιατρούς.......πολύ όμως....
14-02-2015, 22:07 #4
Γεια σου Μάνο! Πρώτα απ' όλα μπράβο σου για τα κιλά που έχεις καταφέρει να χάσεις μέχρι τώρα και μπράβο σου που το παλεύεις ! Προσωπικά δεν έχω κάνει επέμβαση οπότε δεν μπορώ να σου παρέχω πληροφορίες πάνω σε αυτό το ζήτημα. Το θέμα όμως είναι ότι όλοι όσοι είμαστε εδώ παλεύουμε με το ίδιο πάνω κάτω πρόβλημα . Προσωπικά δεν πιστεύω ότι έχει κάποια σχέση το πόσα κιλά είναι ο καθένας. Άλλος μπορεί να προσπαθεί να χάσει 10 κιλά και άλλος 100. Όλοι όμως παλεύουμε το ίδιο να διορθώσουμε τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τις διατροφικές μας συνήθειες και την όρεξή μας. Αυτά που σου λένε οι ειδικοί είναι λογικά και αναμενόμενα καθ' ότι καθένας μιλάει απ' την σκοπιά του. Οι διαιτολόγοι συνήθως απ' όσο έχω καταλάβει είναι της άποψης ότι μπορούν να λυθούν τα πάντα με σωστη διατροφή/άσκηση και δεν χρειάζονται στις περισσότερες περιπτώσεις επεμβατικές λύσεις. Διορθώστε με αν κάνω κάπου λάθος. Οι γιατροί απ' την άλλη είναι υπέρ των επεμβατικών λύσεων αλλά και κει κανείς πρέπει να πηγαίνει προσεκτικά για να αποφύγει τις κακοτοπιές. Το θέμα είναι εσύ τι θες. Τι νομίζεις πως αντέχεις να κάνεις! Σίγουρα ένα χειρουργείο είναι ένα χειρουργείο. Δεν είναι σε καμία περίπτωση η εύκολη λύση. Αλλά είναι σίγουρα κάτι πιο δραστικό που άμα γίνει με τον σωστό γιατρό μπορεί να σου λύσει το πρόβλημα για πάντα. Από υγεία γενικότερα πως είσαι; Είτε κάνεις χειρουργείο όμως είτε όχι το θέμα είναι ότι οι διατροφικές σου συνήθειες θα πρέπει να αλλάξουν εφ όρου ζωής. Αν πιστεύεις ότι μπορείς να συνεχίσεις με έναν καλό διατροφολόγο και να αλλάξεις αρκετά (δεν λέω οριστικά γιατί ξέρω πολύ καλά οτι είναι πολύ εύκολο να το λέει κανείς αλλά δύσκολο να το κάνει. Έχω κάνει και γω την πορεία μου
) τον τρόπο ζωής σου έτσι ώστε σιγά σιγά να φτάσεις σε ένα αρκετά χαμηλότερο βάρος τότε go for it ! Κανείς δεν μπορεί να σε αναγκάσει να κάνεις άλλο ένα χειρουργείο αν δεν νιώθεις έτοιμος για αυτό. Απ την άλλη βέβαια το χειρουργείο θα αποτελέσει σίγουρα μια "πίεση" παραπάνω για να αλλάξεις διατροφικές συνήθειες. Αλλά αυτή η πίεση θα είναι εφ όρου ζωης . Η δική μου γνώμη είναι ότι καλό θα ήταν να πάρεις όσες γνώμες θέλεις από γιατρούς/διαιτολόγους ακόμη και ψυχολογική στήριξη αν θεωρείς οτι χρειάζεσαι και μετά να πάρεις λίγο χρόνο μόνος σου χωρίς να ακούς κανέναν να επεξεργαστείς τις πληροφορίες με καθαρό μυαλό και να αποφασίσεις τι θέλεις να κάνεις. Πιστεύω θα έχεις αρκετή εμπειρία από το πως σου μιλάνε πολλοί γιατροί κάποιες φορές όταν προσπαθούν να σε πείσουν να κάνεις κάποια επέμβαση/ακολουθήσεις κάποια θεραπεία κλπ. Σε τρομοκρατούν συνήθως και μπορεί να πάρεις εν θερμώ αποφάσεις που μετά θα μετανιώσεις. Θέλει ψυχραιμία , πλήρη ενημέρωση και άπειρη υπομονή... και μεις εδώ είμαστε
14-02-2015, 22:49 #5
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις/προτάσεις/ενδυνάμωση.
Μια διευκρίνηση:
Ο γιατρός που μου έκανε την επέμβαση (δαχτυλίδι) ήταν ένας, αλλά όλοι (και οι 4 αρκετά γνωστοί τότε, ονόματα μην λέμε) μου πρότειναν το ίδιο πράγμα στο πρώτο δαχτυλίδι (στα 254)
Στο δεύτερο ήταν δική μου απόφαση λόγο κόστους, φόβου, και υπεραισιοδοξίας, ότι αφού πήγαινε καλά το πρώτο γιατί να μην πάει και το δεύτερο και να αποφύγω το κάτι μόνιμο..
Τώρα, πάλι 3 διαφορετικοί γιατροί, σε Αθήνα, Ηράκλειο, Πάτρα (ονόματα δεν λέω:Ρ), λόγο του οτι το δαχτυλίδι υπάρχει ακόμη μέσα (κι ας μην κάνει τπτ πια αφού έχω να το "Ρυθμίσω 6 χρόνια") μου είχαν πει το ίδιο πράγμα, και ίσως να χρειαστεί η δεύτερη εγχείριση διότι μπορεί να έχει αλλάξει σχήμα απο το δακτύλιο το στομάχι και να πρέπει να βγάλουμε το δαχτυλίδι σε πρώτη φάση, μια διαμερισματοποίηση (ή όπως γράφεται :Ρ ) στομάχου για αρχή, για να επανέλθει το σχήμα, και μετα το τελικό sleeve. (Ανάλογα τι θα βρούνε όταν μπούνε μέσα όπως είπε και ο ένας εκ των τριών).
Απλά το διευκρινίζω για να μην κατηγορούμε τους ανθρώπους (γιατρούς) για δικές μου χαζές αποφάσεις
Καλό σας βράδυ, Τα υπόλοιπα, εν καιρό
14-02-2015, 23:36 #6
Καλησπέρα και από μένα. Διάβασα πολύ προσεκτικά όλα όσα έχεις γράψει. Θα μιλήσω με βάση την προσωπική μου εμπειρία των 215 κιλών. Βασικό κριτήριο της επιλογής μεθόδου είναι πρώτα η παραδοχή της υπερνοσογόνου κακοήθους παχυσαρκίας από την οποία πάσχεις. Με βάση αυτό και με όσα λες, είσαι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΧΟΛΟΠΑΓΚΡΕΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ, ίσως εάν προηγηθεί κάποια άλλη επέμβαση από πριν. Μην ακούσεις κανέναν να σου πει κάτι λιγότερο από αυτό. Σαφώς και θα πάρεις πολλές γνώμες, όμως να ξέρεις ότι η επέμβαση με βάση τον ΔΜΣ σου είναι ΜΟΝΟ Η ΓΑΣΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ. Μην τρομάζεις. Κι εμένα η παχυσαρκία μου τα έμαθε όλα. Μην ακουσεις λέξη για διατροφή, άσκηση, γυμναστήρια, μανίκια και διάφορα άλλα παρατράγουδα. Και ξεκαθαρίζω, ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ μετά από την 20 ετή εμπειρία μου στα 215 κιλά και την χολοπαγκρεατική που έκανα. Επομένως, προσεγγίζεις τους Γιατρούς που ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ να χειρουργούν τη μεγάλη αυτή επέμβαση. Όχι ημίμετρα, όχι πασαλείμματα, όχι δήθεν και ψεύτικες υποσχέσεις. Είσαι σοβαρά άρρωστος, όπως κι εγώ, και πρέπει να αναζητήσεις άμεσα ΠΛΗΡΗ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ. Με πολύ σεβασμό, και πολλή συμπάθεια, Άκης. Σου στέλνω και στο inbox προσωπικό μήνυμα για να σε ενημερώσω για τη δικη μου ιστορία που είναι παράλληλη με τη δική σου...
15-02-2015, 01:14 #7
Originally posted by Renamer
09/06/2014 μετά από διάφορα ραντεβού
Πέρασε ο Βαλεντίνος και αρκουδάκι δεν πήρα! :sniff:
Εγώ σου λέω να ερωτευθείς!
...
Πέρα από την πλάκα όμως...
Προτείνω να συνεχίσεις τη διατροφούλα με τον διαιτολόγο, να δεις μέχρι που θα φτάσεις.
Γιατί να ξαναμπαίνεις χειρουργείο και να ταλαιπωρείς τον εαυτό σου αν τα κιλά χάνονται με φυσικό τρόπο;
Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς!
15-02-2015, 01:25 #8
άρα είσαι 170 έτσι? γιατί με μπέρδεψε ο τίτλος σου.
ύψος?bmαϊ?
15-02-2015, 03:19 #9
Καλώς όρισες Μάνο,
Μου επιτρέπεις να παρατηρήσω πως την περίοδο των εορτών που μερικοί από μας τρώγαμε δίχως αύριο (γκουχου γκουχου) πήγες εξαιρετικά καλά, έχεις εξελάκι με συναρτήσεις και κόκκινες ενδείξεις.
Μιλάμε για οργάνωση, πειθαρχία και αποφασιστικότητα...
Δεδομένου ότι ήδη έχεις περάσει δις από τη διαδικασία του χειρουργείου και τώρα βλέπεις αποτελέσματα και με μία άλλη μεθοδο, εσένα τι σου φαίνεται ευκολότερο να κάνεις από τα δύο;
Να συνεχίσεις αυτό το πρόγραμμα που και κάπως αποδίδει από τον Ιούνιο;
Ή να μπεις στο χειρουργείο;
Διαλέγεις και παίρνεις που λέει κι ο Τάσος. Εσύ έχεις το μαχαίρι, εσύ και το καρπούζι
15-02-2015, 12:29 #10
Έχω και εγώ αρκετούς γνωστούς που την έχουν κάνει την επέμβαση, στα 200 πάνω κάτω κιλά.
Από συζητήσεις με άλλους συναδέλφους, και έχοντας ζήσει/δει κάποιες αποτυχημένες προσπάθειες (άτομα που έκαναν γαστρική παράκαμψη από το 2006 που έκανα εγώ την πρώτη μου επέμβαση, και έχασαν 120-150 κιλά, κάποιοι από αυτούς, τα έχουν ξαναπάρει αν όχι όλα μια 40-50αρα και ανεβαίνουν.), αντιλήφθηκα, ότι είτε με ή χωρίς το χειρουργείο πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία μου για την διατροφή όπως είπε και ο φίλος Tassos67i Κάνω λάθος;
Και αναρωτιέμαι τώρα, αν καταφέρω εγώ να την αλλάξω χωρίς το χειρουργείο; Είναι απίθανο; Αδύνατο; Υπάρχει εδώ μέσα κάποιος που να έχει χάσει 100 κιλά+ με διατροφή και μόνο και να τα έχει κρατήσει ικανό αριθμό ετών, και να τα έχασε σε εύλογο χρονικό διάστημα 2-4 χρόνια; Γιατί άτομα με εγχείρηση που έχουν χάσει τόσα κιλά και τα έχουν κρατήσει υπάρχουν πολλά.....και αυτό με αποθαρρύνει λίγο. Αν κάνω πίσω στα 70-90 κιλά και μείνω 130 κιλά και αρχίσω και παίρνω πάλι μετά; Τι γίνεται; οεο; .
Περισσότερα στατιστικά στοιχεία για όποιον ενδιαφέρεται και για την μανταμ σου σού που με ρώτησε ακολουθούν στο τέλος του μηνύματος.
Σας ευχαριστώ btw όλους για τον χρόνο σας
(Οι στατιστικοί δείκτες του Β.Μ. δεν ξέρω αν ισχύουν για εμένα, η εξίσωση πάντως είναι αυτή που χρησιμοποιεί ο διατροφολόγος μου)
Φιλικά,
Μάνος
15-02-2015, 13:53 #11
Originally posted by Renamer
Από συζητήσεις με άλλους συναδέλφους, και έχοντας ζήσει/δει κάποιες αποτυχημένες προσπάθειες (άτομα που έκαναν γαστρική παράκαμψη από το 2006 που έκανα εγώ την πρώτη μου επέμβαση, και έχασαν 120-150 κιλά, κάποιοι από αυτούς, τα έχουν ξαναπάρει αν όχι όλα μια 40-50αρα και ανεβαίνουν.), αντιλήφθηκα, ότι είτε με ή χωρίς το χειρουργείο πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία μου για την διατροφή όπως είπε και ο φίλος Tassos67i Κάνω λάθος;
Η εντελώς προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι η εγχείρηση απλά διορθώνει το σύμπτωμα (με δώρο μια καλύτερη εικόνα/υγεία/αυτοπεποίθηση άρα και ψυχική διάθεση). Το γιατί εσύ ξεσπάς στο φαγητό (που φαντάζομαι ότι έτσι είναι, για να έχεις φτάσεις σε τόσα πολλά κιλά) είναι ένα άλλο κουβάρι που πολύ δύσκολα θα ξεμπλέξεις και ίσως δεν χρειάζεται/μπορείς να το ξεμπλέξεις κιόλας.
Για μένα, και επειδή πηγαίνεις πολύ καλά με τον διατροφολόγο όπως λες, βάλε σαν στόχο να πέσεις σε ΒΜΙ 39,9 ώστε να φύγεις (για αρχή) από την νοσογόνο παχυσαρκία. Αργά και σταθερά, χωρίς βιασύνες. Θέλεις 52 κιλά να χάσεις ακόμα άρα δε θα σε φτάσει ένας χρόνος... Δε είναι εύκολο αλλά δεν είναι και δύσκολο. Ένα-ένα θα χαθούνε! Για να βγάλεις πανεπιστήμιο ένα ένα περνάς τα μαθήματα και σου παίρνει 4, 5, 6... χρόνια! Κι αυτός που έχει διδακτορικό, από το "Λόλα να ένα μήλο" ξεκίνησε!
Αν τρως σωστά θα καταφέρεις να φτάσεις και να διατηρήσεις όποιο βάρος θέλεις. Και εσύ έχει δείξει ότι το καταφέρνεις. Κι αν πισωγυρίσεις λίγο ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ! ΣΥΝΕΧΙΣΕ!!!
15-02-2015, 16:32 #12
Μάνο καλως όρισες στο forum και απο μενα και συγχαρητηρια για το κουραγιο που βρηκες να χασεις τα κιλα αυτα με διατροφη..... Μανο καθοτι υπηρξα υπερβαρη απο παιδι οχι σε αυτα τα κιλα αλλα υπερβαρη και μια ζωη παιδευομουν με διατροφες και διατροφολογους και μαγικες συνταγες και καθε δευτερα ελεγα απο σμηερα τρωω σωστα, παντα στο τελος για καποιο αγνωστο λογο αποτυγχανα............ Ετσι περασα τη μιση μου ζωη μεχρι που πηρα αποφαση και εκανα βαριατρικο χειρουργειο . . Αλλα πιστεψε δεν το μετανοιωσα στιγμη και νοιωθω οτι ξαναγενηθηκα . ζΩ πια . Με 222,2 κιλα Μανο δεν πιστευω ουτε για μια στιγμη οτι θα σκεφτομουν κατι αλλο . Αργα ή γρηγορα θα κουραστεις με το να προσεχεις τι τρως θα θες και το κατι παραπανω .... Κατα την ταπεινη μου γνωμη ειναι πολλα τα κιλα.... Θα σου ελεγα να απευθυνθεις στο νοσοκομειο του ΡΙΟ το πλεον εξιδεδικευμενο σε τετοιες επεμβασεις και χωρις φακελακια και κοστος . Ακομα και να χασεις ολα τα κιλα , ειναι πολυ δυσκολο να τα συντηρησεις και αυτο το ξερουμε απο τις απειρες φορες που καναμε διαιτα και τα χασαμε αλλα τα ξαναπηραμε συγνωμη δεν θελω να επηρεασω αρνητικα την προσπαθεια σου αλλα και στο παρελθον εχεις χασει πολλα κιλα και τα ξαναπηρες . Ειναι κριμα να παιδυτεις για αλλη μια φορα , ενω εχεις πλεον στα χερια σου την επιστημη . ...............Μανο , Σε οτι αποφασισεις καλη επιτυχια ειλικρινα ευχομαι απο καρδιας ...................
15-02-2015, 16:51 #13
Εξαρταται ποια παρακαμψη εκαναν και ποιας 'σχολης'. Αν εκαναν γαστρικη παρακαμψη και εχασαν 120 κιλα,ηταν για χολοπαγκρεατικη.γι αυτο δεν τα κρατησαν.αν εκαναν χολοπαγκρεατικη του ριο και εβαλαν 50.... ειναι για λοβοτομη...στατιστικα το 1% τα καταφερνει με διατροφη να χασει και να τα διατηρησει επι μακρον...μακαρι να εισαι στο 1%.
15-02-2015, 19:49 #14
[quote]Originally posted by Renamer
Έχω και εγώ αρκετούς γνωστούς που την έχουν κάνει την επέμβαση, στα 200 πάνω κάτω κιλά.
Από συζητήσεις με άλλους συναδέλφους, και έχοντας ζήσει/δει κάποιες αποτυχημένες προσπάθειες (άτομα που έκαναν γαστρική παράκαμψη από το 2006 που έκανα εγώ την πρώτη μου επέμβαση, και έχασαν 120-150 κιλά, κάποιοι από αυτούς, τα έχουν ξαναπάρει αν όχι όλα μια 40-50αρα και ανεβαίνουν.), αντιλήφθηκα, ότι είτε με ή χωρίς το χειρουργείο πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία μου για την διατροφή
Μάνο, πού ακριβώς το διάβασες αυτό και ποιοί είναι αυτοί που έβαλαν 50 κιλά μετά από χολοπαγκρετατική εκτροπή? Μήπως δεν έχεις ενημερωθεί σωστά για το είδος της επέμβασης που έχουν κάνει? Για ρώτα τους καλύτερα και με περισσότερες λεπτομέρειες, γιατί η παλινδρόμηση προβλέπεται μέγιστο μέχρι το πολύ 15% του επιπλεόν βάρους και αυτό στο 10% των χειρουργημένων. Εάν τηρείς τις οδηγίες, η απώλεια είναι σταθερή και μόνιμη για τα πρώτα τουλάχιστον 15 χρόνια σύμφωνα με τις επιστημονικές μελέτες που έχουν γίνει μέχρι τώρα διότι δεν υπάρχουν ακόμη δεδομένα εικοσαετίας εφόσον η μέθοδος αυτή εφαρμόζεται με τις τροποποιήσεις της τα τελευταία χρόνια. Επομένως, μάθε, ρώτα, σύγκρινε, ενημερώσου. Είμαστε μαζί σου.
15-02-2015, 21:34 #15
μάνο σε ρώτησα για να καταλάβω πόσα κιλά πρέπει ακριβώς να χάσεις για να αλλάξεις κατηγορία όπως ακριβώς σχολίασε ο μπακλαβάς από κάτω. από την μία έχεις πολύ καλούς ρυθμούς απώλειας από την άλλη έχεις πολύ δρόμο μπροστά σου. δν ξέρω πως δουλεύει ακριβώς το πράμα κ συγχωρήστε με. μπορείς να αποφασίσεις όποια στιγμή θέλεις να κάνεις χολοπαγκρεατική παράκαμψη?πόσος καιρός χρειάζεται από την ώρα που θα το αποφασίσεις? δηλαδή όσο χάνεις όλα καλά δν βρίσκω το λόγο να αλλάξεις κάτι αλλά αν κολλήσεις?αν ξαναρχίσεις να παίρνεις βάρος?τι παίζει τότε?μπορείς άμεσα να αποφασίσεις να κάνεις την επέμβαση?
επίσης τι λέει ο διατροφολόγος? οτι μπορείς να έχεις τόσο σταθερές κ γρήγορες απώλειες μέχρι να χάσεις κ τα υπόλοιπα 50 αν τηρείς το πλάνο του?δν ξέρω αν είναι χαζές οι απορίες μου. πάντως μπράβο αδερφέ για την απώλεια των 50.
σε απασχολούν άλλα προβλήματα υγείας?
Παιδιά και σχεση
06-06-2025, 18:42 in Σχέσεις και Επικοινωνία