Απορίες ενός μπακλαβά - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 61
    Senior Member
    [i]Originally posted by Naranja[/i
    δεν θα γίνει οικοδομικό υλικό το αλεύρι στον φούρνο?
    Προς το παρόν σε μπετόν αρμέ ξέρω μια τεχνική με χοντρό αλάτι και ασπράδια αβγών που κάνουν τόσο σκληρή κρούστα ώστε να θέλει σπάσιμο με σφυρί μετά. Ενδείκνυται για μεγάλα ψάρια φυσικά και το υλικό φεύγει μαζί με την πέτσα του ψαριού και αφήνει κρεατάκι ζουμερό και καλοψημένο.
    Το ελάχιστο αλευράκι, σε μικρά ψάρια πάντα, σε συνδυασμό με υψηλή θερμοκρασία, τα κάνει ξεροψημένα σαν τηγανητά. Εξ΄ου και η απορία μου περί υγιεινού...

εμ τι θα γίνει. καλύτερα χωρίς αλεύρι
    αλλά εξαρτάται από το ψάρι
    το μπαρμπούνι αν δν γίνεται να το αλευρώσεις λίγο δν θα το τηγανίσεις ή έστω να το φουρνίσεις όπως λέει η μέδουσα?
    πως θα το φάμε αλλιώς για!

Senior Member
    Originally posted by Μαντάμ σου σου
    πως θα το φάμε αλλιώς για!
    Σαλονικιά μου εσύ!! Έτσι είναι σε λέω αφού!!! :P

Τώρα για το αλεύρι σίγουρα στο φούρνο είναι καλύτερο από το τηγανητό αλλά κατά τη γνώμη μου να αποφεύγεται, ειδικά το λευκό!! Τώρα αν χάνει σε θρεπτικότητα το ψάρι δε το ξέρω..

Senior Member
    Είδα ένα πολύ καλό βιντεάκι σχετικά με τροφές που νομίζουμε ότι είναι υγιεινές ενώ δεν είναι...

http://youtu.be/nlOmum3EkCY

στο οποίο στο 1:20 λέει (αν καταλαβαίνω σωστά) ότι κατά την πρόσληψη θερμίδων από πρωτείνη και φυτικές ίνες, μέχρι και 30% πηγαίνει για να χωνέψουμε αυτές τις τροφές. Για τις φυτικές ίνες το φανταζόμουν αλλά για την πρωτείνη έχετε ακούσει να ισχύει κάτι τέτοιο;

Άσε που η δεσποινίς διαφημίζει και τα ελληνικά γιαουρτάκια...

Ναι ισχύει γενικά για τις δύσπεπτες τροφές, όσο πιο δύσπεπτες είναι, τόσο πιο λίγες θερμίδες απορροφούμε, γιατι το 1/3 περίπου δαπανάται κατά τη χώνεψη... Γενικά καίμε θερμίδες κατά τη χώνεψη, αλλά στη χώνεψη των πρωτεϊνών γίνεται καλό πάρτι...

Senior Member
    Και μια δική μου απορία.. Ξέρει κάποιος εάν υπάρχει κάποιος τρόπος, ρόφημα ή κάτι άλλο που Α έχει παρατηρήσει ότι είναι αποτελεσματικό στην απώλεια βάρους και ότι ενεργοποιεί πράγματι τον μεταβολισμό; Σιλγουρα και η σωματική άσκηση αλλά πέραν αυτού...

Senior Member
    Originally posted by eleni1986
    Ξέρει κάποιος εάν υπάρχει κάποιος τρόπος, ρόφημα ή κάτι άλλο που Α έχει παρατηρήσει ότι είναι αποτελεσματικό στην απώλεια βάρους και ότι ενεργοποιεί πράγματι τον μεταβολισμό;
    Ναι! Εγώ ξέρω και είμαι απόλυτα σίγουρος για αυτό!
    Δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ

Ούτε χάπια
    Ούτε συμπληρώματα
    Ούτε βότανα
    Ούτε τσάγια αδυνατίσματος
    Ούτε βιομαγνητικά μασαζοκαλτσόν
    Ούτε μηχανήματα βοδυλάιν
    Ούτε φόρμες
    Ούτε ΤΙΠΟΤΑ

Μόνο διατροφή, γυμναστική, νερό και ύπνος!

Όλες οι άλλες βλακείες που αγοράζονται με τα λεφτά μας κάνουν τόσο ελάχιστο καλό προκαλώντας πολλαπλάσιες παρενέργειες που ακόμα και τις παρενέργειες να μην είχαν δεν θα άξιζε να δώσεις για αυτά ούτε μισό ευρώ.

Ξερω εγώ κάτι χάπια καταπληκτικά! Παίρνεις 2 το πρωί, 2 το μεσημέρι και 1 το βράδυ.
    Έχει και οδηγίες μέσα, τι να τρως
    πρωι --> 2 αυγά βραστά + 1 φρούτο
    μεσημέρι --> 150 γρ μοσχάρι/κοτόπουλο/ψάρι βραστό/ψητό + 1 σαλάτα χωρίς λάδι
    βράδυ --> 30 γρ τυρί + 2 φρυγανιές ολικής χωρίς ζάχαρη + 1 φρούτο

Ε δε νομίζω να χρειάζεται να πάρεις και τα χάπια για να χάσεις 8 κιλά τη μέρα!
    Όσα κυκλοφορούν είναι απάτη. Και πολύς κόσμος πιστεύει ότι βοηθήθηκε, γιατί τα χρησιμοποίησε παράλληλα με άσκηση και διατροφή.
    Καλό είναι το πράσινο τσάι, καλό το λεμόνι, καλός ο ζωμός χόρτων, καλή η λουίζα, αλλά όχι για ενεργοποίηση μεταβολισμού, 3πλάσιες καύσεις λίπους, μείωση της όρεξης, και δεν ξέρω κ εγώ τι άλλο υπόσχονται...

Senior Member
    Ήλπιζα να μου προτείνετε κανένα ρόφημα, διαβάζω στο Ίντερνετ διάφορα αλλά δεν ξέρω αν βοηθούν όντως.. Ευχαριστώ πάντως! Η αλήθεια είναι ότι έχω την αίσθηση ότι πο φόρμες εφίδρωσης βοηθούν, αλλά όπως είπατε κ εσείς, έκανα γυμναστική και δίαιτα όταν τις φορούσα οπότε ίσως ήταν ιδέα μου..

Στο γυμναστήριο που δούλευα έρχονταν κόσμος και κοσμάκης με φόρμα εφίδρωσης, έπιαναν το ποδήλατο μπροστά στην τιβί και τους έπαιρνε ο ύπνος. Φυσικά δεν υπήρχε αποτέλεσμα. Αντίθετα, είχαν αποτέλεσμα άτομα που φορούσαν φόρμες αλλά γυμνάζονταν και έτρωγαν σωστά...
    Αν δούλευε η φόρμα εφίδρωσης, και γενικά η εφίδρωση, θα κλεινόμασταν όλοι σε μια σάουνα και θα βγαίναμε σε 5 μέρες μοντέλα...
    Είναι λίγο παρεξηγημένος ο ιδρώτας, το γιατί ιδρώνουμε και ποιο είναι το αποτέλεσμα.
    Έχω παρατηρήσει ότι είσαι λιγουλάκι ανυπόμονη... Μη βιάζεσαι, δε χρειάζεται ούτε να επιβαρύνεσαι ούτε να καταπιέζεσαι με ακριβά τσάγια, καφέδες λιποτοξ, χάπια και φόρμες. Δεν ξέρω πόσα περιττά κιλά έχεις, αλλά κοίτα να τα χάνεις αργά και σταθερά.
    Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο ! :bouncy:

Senior Member
    Χαχαχα!! Είμαι λίγο ανυπόμονη όντως.. Είμαι 95 κιλά, ξεκίνησα από 110, και θέλω να πάω 85, ιδανικά 80 αλλά δεν ξέρω αν τα καταφέρω γιατι είναι πολλά.. Είμαι ψηλή και πιστεύω ότι θα βελτιωθώ.. Επίσης, το λιγότερο που είχα φτάσει ηταν 83 πριν 6 χρόνια και έκανα το λάθος να τα πάρω όλα.. Ελπίζω να μην το ξανακάνω γιατί τόσος κόπος πήγε χαμένος!

Originally posted by eleni1986
    Χαχαχα!! Είμαι λίγο ανυπόμονη όντως.. Είμαι 95 κιλά, ξεκίνησα από 110, και θέλω να πάω 85, ιδανικά 80 αλλά δεν ξέρω αν τα καταφέρω γιατι είναι πολλά.. Είμαι ψηλή και πιστεύω ότι θα βελτιωθώ.. Επίσης, το λιγότερο που είχα φτάσει ηταν 83 πριν 6 χρόνια και έκανα το λάθος να τα πάρω όλα.. Ελπίζω να μην το ξανακάνω γιατί τόσος κόπος πήγε χαμένος!
    εχεις u2u κοπελιά...

Originally posted by baklavas
    Είδα ένα πολύ καλό βιντεάκι σχετικά με τροφές που νομίζουμε ότι είναι υγιεινές ενώ δεν είναι...

http://youtu.be/nlOmum3EkCY

στο οποίο στο 1:20 λέει (αν καταλαβαίνω σωστά) ότι κατά την πρόσληψη θερμίδων από πρωτείνη και φυτικές ίνες, μέχρι και 30% πηγαίνει για να χωνέψουμε αυτές τις τροφές. Για τις φυτικές ίνες το φανταζόμουν αλλά για την πρωτείνη έχετε ακούσει να ισχύει κάτι τέτοιο;

Άσε που η δεσποινίς διαφημίζει και τα ελληνικά γιαουρτάκια...
    αυτή η γκόμενα έχει πάντα δίκιο. την έχω ξαναπετύχει στο γιου τιουμπ!

Εγώ σήμερα θα φτιάξω μπιφτεκάκια τόνου. Άσχετο, αλλά δεν ήξερα που να το γράψω... Τα λιγουρεύομαι από χτες, τα σκέφτομαι και μου πέφτουν τα σάλια.... :bouncy:

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast