Results 61 to 64 of 64
-
30-09-2015, 08:02 #61
ελένη καλημέρα.
στα έχω ξαναπεί αλλά δν πειράζει όσο τα λέω τα μαθαίνω καλύτερα κεγώ.
"Οι συνεχείς δίαιτες και κυρίως η διατροφή με λίγες θερμίδες ευθύνονται σε σημαντικό βαθμό για την περαιτέρω μείωσή του μεταβολισμού. Το γεγονός αυτό αποδίδεται κυρίως σε ρυθμιστικούς μηχανισμούς του οργανισμού που ελέγχονται από τον υποθάλαμο (είναι μία δομή του εγκεφάλου) και δευτερευόντως στη μείωση του μυϊκού ιστού λόγω της απότομης απώλειας βάρους. "
αν θες ,είπαμε, για να ξεγελάμε τις κετόνες προσπάθησε να εφαρμόσεις αυτόν τον απλό κανόνα, τρώγε κάτι ανά τρεις ώρες κ κάνε 5-6 γεύματα την μέρα. μην αφήνεις να περάσει παραπάνω ώρα. κ προσπάθησε να αραιώσεις τα ζυγίσματα.
- 30-09-2015, 13:40 #62
Originally posted by Μαντάμ σου σου
Οι συνεχείς δίαιτες και κυρίως η διατροφή με λίγες θερμίδες ευθύνονται σε σημαντικό βαθμό για την περαιτέρω μείωσή του μεταβολισμού. Το γεγονός αυτό αποδίδεται κυρίως σε ρυθμιστικούς μηχανισμούς του οργανισμού που ελέγχονται από τον υποθάλαμο (είναι μία δομή του εγκεφάλου) και δευτερευόντως στη μείωση του μυϊκού ιστού λόγω της απότομης απώλειας βάρους.
30-09-2015, 13:55 #63
Χαχα το εκλεψα απο σαιτ. Ειμαι μπιθουλενια κ ασύντακτη. έπρεπε να βαλω εισαγωγικα η αληθεια ειναι αλλα κανει μπαμ ουτως η άλλως.
30-09-2015, 14:11 #64
Θα συνεχίσω και ελπίζω να χάνω έστω και αργά, στο σώμα υπάρχει διαφορά και στον γάμο όλοι αυτό μου έλεγαν.. Αλλά θέλω να χάσω ακόμα 10 κιλά για να επανέλθω στο λιγότερο που έχω υπάρξει.. Θα δούμε, θα αρχίσω πάλι ζούμπα, να χάνω έστω πόντους!
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια