Results 1 to 7 of 7
Thread: Πως να ξεφουσκωσω????
-
19-04-2015, 21:50 #1
Πως να ξεφουσκωσω????
Text
Αλοχα!Ειμαι καινουριο μελος στο φορουμ ,δεν ισχυει ομως το ιδιο με τη βουλιμια....Εδω και 3 μιση μηνες εχω καταφερει να μην προκαλω εμετο μετα απο τα υπερφαγικα μου επεισοδια....οχι οτι ετσι νιωθω καλυτερα αλλα τουλαχιστον κατι προσπαθω να κανω.Το προβλημα ειναι οτι εχω παρει κιλα, εχω αρχισει και απελπιζομαι και θα ηθελα αν μπορει καποιος να μου προτεινει tips για να ξεφουσκωσω σχετικα γρηγορα....εννοω φυσιολογικα,δοκιμασμενα tips οπως πολυ νερο,συγκεκριμενο προγραμμα τρεξιματος,τσαγια,φρουτα.... ιστοριες κλπ αλλα που να τα εχετε δοκιμασει και μεσα σε μερικες μερες σας εχουν προσφερει καποια ευεξια και μειωση στο πρηξιμο.
Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων :starhit:
- 19-04-2015, 22:38 #2
καταρχας μπραβο σου για τηναποχη απο τους εμετους..
προσπαθησε να κανεις συχνα κ μικρα γευματα ωστε να αραιωσουν τα υπερφαγικα. με γεματο στομαχι μην πας να κανεις καποια ασκηση ειναι επικυνδινο.
http://medlabgr.blogspot.gr/2011/12/...st_24.html?m=1
19-04-2015, 22:59 #3
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση....θα προσπαθησω να εφαρμοσω μερικα απο αυτα! :starhit:
19-04-2015, 23:04 #4
το περπατημα βοηθαει. καθε μερα αν μπορεις αργα αργα να βγαινεις εξω να περπατας για λθγη ωρα
19-04-2015, 23:11 #5
α κ μηπως να συμβουλευοσουν κ καποιον ειδικο?
19-04-2015, 23:37 #6
Εχω βρει καποιον καταλληλο και συντομα θα αρχισω θεραπεια αλλα υπηρξε μεγαλη περιοδος αναμονης και αυτο μου ηταν πολυ δυσκολο.Καταφερα να σταματησω τον εμετο αλλα οχι και τα υπερφαγικα.Οχι οτι τωρα θα δω βελτιωση αμεσως αλλα και παλι θα εχω μπει σε μια πορεια....
20-04-2015, 18:51 #7
Προσπαθησε να τα χάσεις αργα και με τον σωστο τροπο.το ξερω οτι ακουγεται κλισε αλλα οσες φορες δοκιμασα να κανω καποια γρηγορη διαιτα η χημικη μετα απο τρεις μερες ξεσπασα.Πολλα φρουτα πολυ νερο και τσαι για να ξεχνιεσαι και πρωτεινες χωρις πολλα λιπαρα και μονο προιοντα ολικης αλεσεως.Αντι για γλυκα φαε φρουτα η εστω μελι.Με την γυμναστικη θα χασεις ακομα πιο γρηγορα μονο προσεχε μην ειναι πολυ εξανλτητικη και μετα νιωθεις οτι πεινας πολυ και χασεις τον ελεγχο.Βρες δραστηριοτητες που σε ενδιαφερουν και μην καθεσαι μεσα στο σπιτι ακομα και αν οι υποχρεωσεις σου σε εμποδιζουν συνδυασε το η αλλαξε χωρο.
Σκεψου μονο ενα πραγμα:
Τι αξιζει περισσοτερο ; ΜΙα στιγμη απολαυσης τρωγοντας κατι που σου αρεσει η τρωγοντας παραπανω ή να απολαμβανεις καθε στιγμη το σωμα που εσυ επιθυμεις??:roll:
Σχιζοσυναισθηματική διαταραχή και αγωγή.
25-06-2025, 19:04 in Σχιζοσυναισθηματική Διαταραχή