Κάποιες σκέψεις από μια καινούργια και συμβουλές! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 28 of 28
    Senior Member
    Originally posted by eleni1986
    Originally posted by Άκης
    Καλημέρα. Διάβασα την ανάρτησή σου, αλλά και όσα σου γράψανε. Συμφωνώ με όλα. Το κυρίαρχο ερώτημα που με απασχολεί πίσω από όσα γράφεις είναι το γιατί δεν χαίρεσαι με όσα έχεις πετύχει και αναρωτιέσαι. Ίσως αυτό να είναι μια καλή βάση για να ξεκινήσεις να ψάξεις λίγο τον πραγματικό λόγο που έκανες την ανάρτηση, γιατί εμένα προσωπικά με ανησυχεί ιδιαίτερα να διαβάζω για μια τόσο δυνατή γυναίκα, που κατάφερε συστηματικά να πετύχει το στόχο της και παρόλ'αυτά να έχει συστηματικά πισωγυρίσματα και σκέψεις που ανήκουν σε άλλη περίοδο της ζωής της και όχι στα τρέχοντα συναισθήματα που ίσως θα έπρεπε να έχει. Δεν ξέρω εάν λέγεται γκρίνια, ή ανευχαρίστητο ή κάπως αλλιώς ή ασχοληθείτε μαζί μου κλπ, αλλά έχω την αίσθηση ότι η βάρκα μπάζει από μικρή τρυπούλα και σύντομα θα ξαναμπατάρει. Κατά την προσωπική μου γνώμη, αυτό το διάστημα καλό θα ήταν να ασχοληθείς πλέον με την τρέχουσα υπέροχη εμπειρία ή με το γιατί δεν είσαι χαρούμενη. Ίσως αυτό σου δώσει κάποιες άλλες εξηγήσεις. Τα υπόλοιπα περί κόπωσης από θερμίδες κλπ είναι κατανοητά αλλά δεν εξηγούν τις σκέψεις παλινδρόμησης προς μια παχυσαρκία την οποία εσύ η ίδια, ούσα επιτυχούσα μιας σκληρής προσπαθειας, αναρωτιέσαι εάν άξιζε...και μάλιστα το θεωρείς και υγιές.....Αυτό ειλικρινά με τρομάζει...
    Άκη άσχετο αυτό που θα πω, αλλά το συντακτικό σου είναι άψογο! Γράφεις μεγάλες προτάσεις που δεν έχουν το παραμικρό λάθος! Όσο για τα υπόλοιπα συμφωνώ και επαυξάνω και επίσης σκέφτηκα το εξής.. Τόσο καιρό, είχες ένα ενδιαφέρον, την απώλεια βάρους, μήπως τώρα που το πέτυχες δεν έχεις με τι να ασχοληθείς; Ελπίζω να μην το παρεξηγήσεις..
    Χαχαχα...με κάνεις πραγματικά και γελάω, πρέπει να μάθω να γράφω μικρές προτάσεις με ουσία...Σε Ευχαριστώ. Και για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους..όχι δεν πέτυχα το στόχο μου ακόμη, είναι πολύ νωρίς, μετά την πενταετία θα μπορέσω να πω εάν τα κατάφερα. Ευχαριστώ ούτως ή άλλως!!

Senior Member
    Άρια σε καταλαβαίνω ως έναν βαθμό, πολλοί άνθρωποι σκέφτονται αρκετές ώρες της ημέρας τι να φάνε, τι είδους άθληση να κάνουν, κοιτάζονται στον καθρέφτη.. Και εγώ το κάνω αυτό που είμαι αυτήν τη στιγμή σε φάση δίαιτας. Πιστεύω ότι ένας παχύς άνθρωπος ακόμα και αν στο σώρα του δείχνει λεπτός, η νοοτροπία του θα είναι πάντοτε εκείνη που είχε. Έχω ακούσει μαρτυρίες από παχύσαρκους αφού αδυνάτισαν φυσικά να λένε ότι ακόμα και τότε δίσταζαν να καθίσουν σε καρέκλα μήπως δεν χωρούν, γιατί αυτή ήταν η ζωή τους. Είναι θέμα χρόνου να συνηθίσεις τη νέα εικόνα σου.

Senior Member
    Originally posted by baklavas
    Originally posted by Άκης
    Το κυρίαρχο ερώτημα που με απασχολεί πίσω από όσα γράφεις είναι το γιατί δεν χαίρεσαι με όσα έχεις πετύχει και αναρωτιέσαι.
    Να στο απαντήσω εγώ Άκη. Γιατί είναι κανονικός άνθρωπος και ουχί ο Δαλάι Λάμα!
    Και όπως "όλοι" οι άνθρωποι έχει χιλιάδες κόμπλεξ και ανασφάλειες και φοβίες και.. και.. και...
    Και ώρες ώρες δεν βλέπουμε παρά μόνο τα αρνητικά επάνω μας!
    Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Ίσως κάποιες φορές είναι καλό να μας το πει και κάποιος άλλος μήπως και πάρουμε μπρος και δούμε την υπέροχη πορεία που διανύουμε. Και αναφέρομαι πρώτα πρώτα σε μένα.

Senior Member
    Θα γίνει και αυτό ! Ειδικά εσύ Άκη, αποκλείεται μετά από τέτοια απώλεια να μην νιώθεις φοβερά πιο ευκίνητος, εδώ βλέπω και εγώ. Ανέβαινα τις σκάλες του μετρό όταν καμιά φορά είχαν χαλάσει οι κυλιόμενες και πονούσαν τα πόδια μου, και τώρα μετά από 10 κιλά περίπου που έχω χάσει, δεν πονάω και όταν φτάνω αναρωτιέμαι πότε έφτασα κιόλας!

Originally posted by aria92
    και δύο για το άρια μοντγκόμερυ. Pretty Little Liars 4ever <3, γιατί ως γνωστόν η ανωνυμία παρέχει μεγάλη ασφάλεια (επίσης πόσο όμορφες και υγιείς και αδύνατες είναι οι καταραμένες σ' αυτή τη σειρά πφφφφ)

έλα μωρέ τώρα που ζηλεύεις αυτές. μόνο η emily είναι εκ του φυσικού της καλλονή. στις άλλες πέφτει πολύ φτιάξιμο για να δείχνουν έτσι. άσε που η ζωή σε επαρχεία της Αμερικής κάθε άλλο παρά περιπέτεια κ γκλαμουριά είναι

οφ τόπικ αλλά ποιος λες να είναι ο Α???????

Junior Member
    Originally posted by Μαντάμ σου σου
    και δύο για το άρια μοντγκόμερυ. Pretty Little Liars 4ever <3, γιατί ως γνωστόν η ανωνυμία παρέχει μεγάλη ασφάλεια (επίσης πόσο όμορφες και υγιείς και αδύνατες είναι οι καταραμένες σ' αυτή τη σειρά πφφφφ)

έλα μωρέ τώρα που ζηλεύεις αυτές. μόνο η emily είναι εκ του φυσικού της καλλονή. στις άλλες πέφτει πολύ φτιάξιμο για να δείχνουν έτσι. άσε που η ζωή σε επαρχεία της Αμερικής κάθε άλλο παρά περιπέτεια κ γκλαμουριά είναι

οφ τόπικ αλλά ποιος λες να είναι ο Α???????
    a is for aria, αυτό πιστεύω, κι ας λέει η marlene ό,τι θέλει.

πού είσαι στα επεισόδια; (αυτά μάλιστα, αυτά ναι, είναι προβλήματα!)

ποια ειναι η marlene????

Καλέ το χω τερματήσει ,είμαι στον 5ο κύκλο κ περιμένω να βγει το 24.
    κεγώ έτσι λέω, η κοντοστούπα είναι ο Α, ή θαναι καμιά χαζαμάρα τύπου οτι όλοι είναι ο Α.

Senior Member
    εγώ νομίζω A is for Alison, δίδυμη αδερφή ή κάτι τέτοιο... έχω μείνει πίσω βέβαια στα επεισόδια, but.. yeah :yes:

Junior Member
    Originally posted by Μαντάμ σου σου
    ποια ειναι η marlene????

Καλέ το χω τερματήσει ,είμαι στον 5ο κύκλο κ περιμένω να βγει το 24.
    κεγώ έτσι λέω, η κοντοστούπα είναι ο Α, ή θαναι καμιά χαζαμάρα τύπου οτι όλοι είναι ο Α.
    κι εγώ εκεί είμαι περιμένω το τέλος της σαιζόν. Marlene ειναι η παραγωγός της σειράς! Κι είχε πει πως το μονο που είναι αληθεια στη σειρα είναι φιλία των κοριτσιών κι από αυτό συμπαίραναν κάποιοι ότι δεν είναι κάποια από τις κοπέλες η Α!

Senior Member
    Προφανώς η άρια θα φάει τα 6 κομμάτια και εμείς-αδύνατες φίλες-τα υπόλοιπα 6 από 3 και 3
    Προφανώς η άρια δεν έχει ακούσει για την θαυματουργή δίαιτα αλτρουισμού-εκδίκησης... :smirk:

Junior Member
    Originally posted by baklavas
    Προφανώς η άρια θα φάει τα 6 κομμάτια και εμείς-αδύνατες φίλες-τα υπόλοιπα 6 από 3 και 3
    Προφανώς η άρια δεν έχει ακούσει για την θαυματουργή δίαιτα αλτρουισμού-εκδίκησης... :smirk:
    εχμμμ...! όχι! δεν σε πιάνω!

Senior Member
    Καλώς όρισες Aria

Η δίαιτα αλτρουισμού-εκδίκησης είναι μια πατενταρισμένη μέθοδος απώλειας κιλών που έχει κατοχυρώσει ο baklavas.
    Ταΐζεις τους φίλους σου, παχαίνουν εκείνοι κι εσύ παραμένεις ο αδύνατος...
    Φροντίζει να το επισημαίνει κάθε φορά που το εντοπίζει!!

Αν κουράστηκες κάνε μια παύση, ίσως να χρειάζεται να ξαποστάσεις λιγάκι πριν κινήσεις προς τη δόξα...
    Αναλογίσου αν τα -5 -10 κιλά θα σε κάνουν πιο όμορφη, πιο καλή, πιο ευτυχισμένη κι αν θα αξίζει τον κόπο να καταπιεστείς για αυτό που θα σου δώσουν..

Αναλογίσου επίσης αν θέλεις να τα χάσεις γρήγορα, με κίνδυνο να τα ξαναπάρεις και γρηγορα ή να δώσεις το χρόνο στον εαυτό σου να τα χάσει πιο αργά.

Τη γυμναστική μάλλον τη βαριέσαι αν κρινω απο το πφφφφφ. Αν συνήθως πληρώνεις μια συνδρομή σε γυμναστήριο πας μια βδομάδα και μετά κλαις τα λεφτά σου καλύτερα να ξεκινήσεις με κάτι πιο οικονομικό και ήπιο, πχ περπάτημα, χαλαρό τρέξιμο, ποδήλατο τώρα που μπήκε κι η άνοιξη.

Έχεις το καρπούζι, έχεις και το μαχαίρι και μια ζωή όμορφη μπροστά σου
    καλώς μας ήρθες
    και με τη νίκη!!

Άρια καλώς ήρθες στην παρέα μας!

Βλέπω ότι και εσύ έχεις βιώσει το φαινόμενο γιο-γιο που έχουμε βιώσει όλοι μας!
    Αν δεν λύσουμε την αιτία που γεννά την τάση μας να τρώμε πολύ (συναισθηματική υπερφαγία),
    τότε με την πρώτη δυσκολία που θα έρχεται στην ζωή μας τα κιλά θα επιστρέφουν.
    Και πάντα θ' αναρωτιόμαστε "μα γιατί δεν μπορώ να διατηρήσω ένα χαμηλό βάρος;", και ενώ θα νομίζουμε ότι η λύση είναι το να στερηθούμε παραπάνω, η πραγματική λύση βρίσκεται στο να σταματήσουμε την συναισθηματική υπερφαγία.
    Να σταματησουμε να χρησιμοποιούμε το φαγητό σαν ναρκωτικό, ν' αγαπησουμε τον εαυτό μας πραγματικά και να τον φροντίσουμε!

Συγχαρητήρια πραγματικά για το εκπληκτικό αποτέλεσμα που έχεις πετύχει με διατροφή και γυμναστική!
    Για το ύψος σου (1,74), τα 67 κιλά είναι φυσιολογικά προς λίγα. Δεν καταλαβαίνω γιατί θέλεις να πας πιο κάτω.
    Θες να περάσεις στην ανορεξία;
    Σκέψου: τον αγαπάς τον εαυτό σου;

Ό,τι θα ήθελες να συζητήσουμε, θα χαρώ πολύ!

Page 2 of 2 FirstFirst 12