Results 16 to 28 of 28
-
15-03-2015, 18:33 #16
Originally posted by eleni1986
Originally posted by Άκης
Καλημέρα. Διάβασα την ανάρτησή σου, αλλά και όσα σου γράψανε. Συμφωνώ με όλα. Το κυρίαρχο ερώτημα που με απασχολεί πίσω από όσα γράφεις είναι το γιατί δεν χαίρεσαι με όσα έχεις πετύχει και αναρωτιέσαι. Ίσως αυτό να είναι μια καλή βάση για να ξεκινήσεις να ψάξεις λίγο τον πραγματικό λόγο που έκανες την ανάρτηση, γιατί εμένα προσωπικά με ανησυχεί ιδιαίτερα να διαβάζω για μια τόσο δυνατή γυναίκα, που κατάφερε συστηματικά να πετύχει το στόχο της και παρόλ'αυτά να έχει συστηματικά πισωγυρίσματα και σκέψεις που ανήκουν σε άλλη περίοδο της ζωής της και όχι στα τρέχοντα συναισθήματα που ίσως θα έπρεπε να έχει. Δεν ξέρω εάν λέγεται γκρίνια, ή ανευχαρίστητο ή κάπως αλλιώς ή ασχοληθείτε μαζί μου κλπ, αλλά έχω την αίσθηση ότι η βάρκα μπάζει από μικρή τρυπούλα και σύντομα θα ξαναμπατάρει. Κατά την προσωπική μου γνώμη, αυτό το διάστημα καλό θα ήταν να ασχοληθείς πλέον με την τρέχουσα υπέροχη εμπειρία ή με το γιατί δεν είσαι χαρούμενη. Ίσως αυτό σου δώσει κάποιες άλλες εξηγήσεις. Τα υπόλοιπα περί κόπωσης από θερμίδες κλπ είναι κατανοητά αλλά δεν εξηγούν τις σκέψεις παλινδρόμησης προς μια παχυσαρκία την οποία εσύ η ίδια, ούσα επιτυχούσα μιας σκληρής προσπαθειας, αναρωτιέσαι εάν άξιζε...και μάλιστα το θεωρείς και υγιές.....Αυτό ειλικρινά με τρομάζει...
- 15-03-2015, 18:34 #17
Άρια σε καταλαβαίνω ως έναν βαθμό, πολλοί άνθρωποι σκέφτονται αρκετές ώρες της ημέρας τι να φάνε, τι είδους άθληση να κάνουν, κοιτάζονται στον καθρέφτη.. Και εγώ το κάνω αυτό που είμαι αυτήν τη στιγμή σε φάση δίαιτας. Πιστεύω ότι ένας παχύς άνθρωπος ακόμα και αν στο σώρα του δείχνει λεπτός, η νοοτροπία του θα είναι πάντοτε εκείνη που είχε. Έχω ακούσει μαρτυρίες από παχύσαρκους αφού αδυνάτισαν φυσικά να λένε ότι ακόμα και τότε δίσταζαν να καθίσουν σε καρέκλα μήπως δεν χωρούν, γιατί αυτή ήταν η ζωή τους. Είναι θέμα χρόνου να συνηθίσεις τη νέα εικόνα σου.
15-03-2015, 18:34 #18
Originally posted by baklavas
Originally posted by Άκης
Το κυρίαρχο ερώτημα που με απασχολεί πίσω από όσα γράφεις είναι το γιατί δεν χαίρεσαι με όσα έχεις πετύχει και αναρωτιέσαι.
Και όπως "όλοι" οι άνθρωποι έχει χιλιάδες κόμπλεξ και ανασφάλειες και φοβίες και.. και.. και...
Και ώρες ώρες δεν βλέπουμε παρά μόνο τα αρνητικά επάνω μας!
15-03-2015, 19:00 #19
Θα γίνει και αυτό ! Ειδικά εσύ Άκη, αποκλείεται μετά από τέτοια απώλεια να μην νιώθεις φοβερά πιο ευκίνητος, εδώ βλέπω και εγώ. Ανέβαινα τις σκάλες του μετρό όταν καμιά φορά είχαν χαλάσει οι κυλιόμενες και πονούσαν τα πόδια μου, και τώρα μετά από 10 κιλά περίπου που έχω χάσει, δεν πονάω και όταν φτάνω αναρωτιέμαι πότε έφτασα κιόλας!
15-03-2015, 19:34 #20
Originally posted by aria92
και δύο για το άρια μοντγκόμερυ. Pretty Little Liars 4ever <3, γιατί ως γνωστόν η ανωνυμία παρέχει μεγάλη ασφάλεια(επίσης πόσο όμορφες και υγιείς και αδύνατες είναι οι καταραμένες σ' αυτή τη σειρά πφφφφ)
έλα μωρέ τώρα που ζηλεύεις αυτές. μόνο η emily είναι εκ του φυσικού της καλλονή. στις άλλες πέφτει πολύ φτιάξιμο για να δείχνουν έτσι. άσε που η ζωή σε επαρχεία της Αμερικής κάθε άλλο παρά περιπέτεια κ γκλαμουριά είναι
οφ τόπικ αλλά ποιος λες να είναι ο Α???????
15-03-2015, 20:04 #21
Originally posted by Μαντάμ σου σου
και δύο για το άρια μοντγκόμερυ. Pretty Little Liars 4ever <3, γιατί ως γνωστόν η ανωνυμία παρέχει μεγάλη ασφάλεια(επίσης πόσο όμορφες και υγιείς και αδύνατες είναι οι καταραμένες σ' αυτή τη σειρά πφφφφ)
έλα μωρέ τώρα που ζηλεύεις αυτές. μόνο η emily είναι εκ του φυσικού της καλλονή. στις άλλες πέφτει πολύ φτιάξιμο για να δείχνουν έτσι. άσε που η ζωή σε επαρχεία της Αμερικής κάθε άλλο παρά περιπέτεια κ γκλαμουριά είναι
οφ τόπικ αλλά ποιος λες να είναι ο Α???????
πού είσαι στα επεισόδια; (αυτά μάλιστα, αυτά ναι, είναι προβλήματα!)
15-03-2015, 20:08 #22
ποια ειναι η marlene????
Καλέ το χω τερματήσει ,είμαι στον 5ο κύκλο κ περιμένω να βγει το 24.
κεγώ έτσι λέω, η κοντοστούπα είναι ο Α, ή θαναι καμιά χαζαμάρα τύπου οτι όλοι είναι ο Α.
15-03-2015, 20:29 #23
εγώ νομίζω A is for Alison, δίδυμη αδερφή ή κάτι τέτοιο... έχω μείνει πίσω βέβαια στα επεισόδια, but.. yeah :yes:
15-03-2015, 20:45 #24
Originally posted by Μαντάμ σου σου
ποια ειναι η marlene????
Καλέ το χω τερματήσει ,είμαι στον 5ο κύκλο κ περιμένω να βγει το 24.
κεγώ έτσι λέω, η κοντοστούπα είναι ο Α, ή θαναι καμιά χαζαμάρα τύπου οτι όλοι είναι ο Α.
15-03-2015, 23:35 #25
Προφανώς η άρια θα φάει τα 6 κομμάτια και εμείς-αδύνατες φίλες-τα υπόλοιπα 6 από 3 και 3
16-03-2015, 02:11 #26
Originally posted by baklavas
Προφανώς η άρια θα φάει τα 6 κομμάτια και εμείς-αδύνατες φίλες-τα υπόλοιπα 6 από 3 και 3
16-03-2015, 07:09 #27
Καλώς όρισες Aria
Η δίαιτα αλτρουισμού-εκδίκησης είναι μια πατενταρισμένη μέθοδος απώλειας κιλών που έχει κατοχυρώσει ο baklavas.
Ταΐζεις τους φίλους σου, παχαίνουν εκείνοι κι εσύ παραμένεις ο αδύνατος...
Φροντίζει να το επισημαίνει κάθε φορά που το εντοπίζει!!
Αν κουράστηκες κάνε μια παύση, ίσως να χρειάζεται να ξαποστάσεις λιγάκι πριν κινήσεις προς τη δόξα...
Αναλογίσου αν τα -5 -10 κιλά θα σε κάνουν πιο όμορφη, πιο καλή, πιο ευτυχισμένη κι αν θα αξίζει τον κόπο να καταπιεστείς για αυτό που θα σου δώσουν..
Αναλογίσου επίσης αν θέλεις να τα χάσεις γρήγορα, με κίνδυνο να τα ξαναπάρεις και γρηγορα ή να δώσεις το χρόνο στον εαυτό σου να τα χάσει πιο αργά.
Τη γυμναστική μάλλον τη βαριέσαι αν κρινω απο το πφφφφφ. Αν συνήθως πληρώνεις μια συνδρομή σε γυμναστήριο πας μια βδομάδα και μετά κλαις τα λεφτά σου καλύτερα να ξεκινήσεις με κάτι πιο οικονομικό και ήπιο, πχ περπάτημα, χαλαρό τρέξιμο, ποδήλατο τώρα που μπήκε κι η άνοιξη.
Έχεις το καρπούζι, έχεις και το μαχαίρι και μια ζωή όμορφη μπροστά σου
καλώς μας ήρθες
και με τη νίκη!!
18-03-2015, 23:59 #28
Άρια καλώς ήρθες στην παρέα μας!
Βλέπω ότι και εσύ έχεις βιώσει το φαινόμενο γιο-γιο που έχουμε βιώσει όλοι μας!
Αν δεν λύσουμε την αιτία που γεννά την τάση μας να τρώμε πολύ (συναισθηματική υπερφαγία),
τότε με την πρώτη δυσκολία που θα έρχεται στην ζωή μας τα κιλά θα επιστρέφουν.
Και πάντα θ' αναρωτιόμαστε "μα γιατί δεν μπορώ να διατηρήσω ένα χαμηλό βάρος;", και ενώ θα νομίζουμε ότι η λύση είναι το να στερηθούμε παραπάνω, η πραγματική λύση βρίσκεται στο να σταματήσουμε την συναισθηματική υπερφαγία.
Να σταματησουμε να χρησιμοποιούμε το φαγητό σαν ναρκωτικό, ν' αγαπησουμε τον εαυτό μας πραγματικά και να τον φροντίσουμε!
Συγχαρητήρια πραγματικά για το εκπληκτικό αποτέλεσμα που έχεις πετύχει με διατροφή και γυμναστική!
Για το ύψος σου (1,74), τα 67 κιλά είναι φυσιολογικά προς λίγα. Δεν καταλαβαίνω γιατί θέλεις να πας πιο κάτω.
Θες να περάσεις στην ανορεξία;
Σκέψου: τον αγαπάς τον εαυτό σου;
Ό,τι θα ήθελες να συζητήσουμε, θα χαρώ πολύ!
Χειμωνάκηδες vs Καλοκαιράκηδες
23-06-2025, 15:16 in Με καφέ και συμπάθεια....