ΜΗΠΩΣ ΠΑΣΧΩ ΑΠΟ ΒΟΥΛΙΜΙΑ Ή ΥΠΕΡΦΑΓΙΑ? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 37 of 37
    Senior Member
    Originally posted by ninavlg
    σιγουρα θα επικοινωνισω με εναν ειδικο . χθες το ειπα στον αντρα μου δεν το πηρε και τοσο στα σοβαρα η αληθεια ειναι.
    Να σου πω την αλήθεια, ούτε εγώ καταλαβαίνω γιατί κάνεις τέτοιο κακό στον εαυτό σου με τους εμετούς, αλλά η φύση και η σοβαρότητα κάθε προβλήματος κρίνονται διαφορετικά. Ούτε εμένα μπορούν να με καταλάβουν γιατί δε χορταίνω με ένα κομμάτι γλυκό και χρειάζομαι δύο ή και τρία και για αυτό και έχω παραπάνω κιλά αλλά αφού κρίνεις πως υπάρχει πρόβλημα πρέπει να το αντιμετωπίσεις και όλα θα πάνε καλά. Είσαι στην αρχή ακόμα και αυτό είναι υπέρ σου.

Junior Member
    Καλησπερα αυτες τις μερες προσπαθησα πολυ να μην κανω εμετο και το καταφερα.σημερα ομως εφαγα υπερβολικα. δεν το αντεχω οταν συμβαινει αυτο δεν μπορω να καταλαβω γιατι μου συμβαινει..

Senior Member
    Μπράβο που έκανες το πρώτο βήμα!!!
    Τα υπερφαγικά είναι πιθανό να είναι συνδεδεμένα με ψυχολογικά αίτια ή και με οργανικά...

Έφαγες γιατί ήσουν στεναχωρημένη, αγχωμένη, ή απλά επειδή βαριόσουν;
    Αν όχι, είναι πιθανόν να έχουν διαταραχθεί οι ισορροπίες του οργανισμού σου και να νιώθεις αυτές τις ισχυρές πείνες (θέλω να φάω τον κόσμο όλο τώρα)

Junior Member
    ημουν λιγο ψυχολογικα πεσμενη γιατι τον τελευταιο χρονο απο τοτε που εμεινα εγκυος δλδ αντιμετωπιζω προβληματα με τους γονεις μου δλδ δεν μιλιομαστε και νιωθω οτι επειδη ειμαι πεσμενη ωυχολογικα ξεσπαω στο φαγητο

Senior Member
    Θα ήθελες να τα βρεις μαζί τους;
    Πιστεύεις ότι μια καλύτερη σχέση με τους γονείς σου μπορεί έχει θετικές επιδράσεις στην ψυχολογία σου;
    Κι αν ναι, μπορεί να γίνει κάτι για να τα ξαναβρείτε;

Junior Member
    εννοειται πως θα εχει αλλα δεν ειμαι σιγουρη αν θα τα καταφερουμε βλεπεις δεν θελουν τον αντρα μου με τπτ οποτε δεν θαα εχουμε ποτε μια υγειη σχεση. ουτε καν στον γαμο μου δεν θα ερθουν συν του οτι την ιδια μερα βαφτιζουμε το μωρο

Senior Member
    :( α δεν είναι όμορφο αυτό....
    Λογικό να είσαι πεσμένη..
    Τι να πω, κουράγιο και δύναμη κορίτσι.
    Μακάρι να βρεις τη στήριξη που χρειάζεσαι

Page 3 of 3 FirstFirst 123