Results 16 to 28 of 28
Thread: δυό ερωτήσεις;
-
03-09-2008, 22:41 #16
Ναι πάντα με τον εαυτό μου τα βάζω κ ακομα την ίδια βλακεια κάνω.. εκει συνεχίζω να αυτομαστιγωνομαι. Μπράβο σου που το κανες, μαλλον δεν θα τολμήσω ούτε αυτο να κάνω. Κοίτα να δείς 4 χρόνια με το δεξί, απίστευτο μοιαζει!
- 03-09-2008, 22:49 #17
Remedy δεν ξερω αν τολμήσω κ αυτο να το κάνω, παντως θα το προσπαθησω, δεν εχω κατι να χασω κ νομίζω οτι δεν θα μπορέσει να αρνηθεί, αλλα μηπως το κατανταω γελοιο; δεν νομιζω πως μετα απο κατι τετοιο θα αρνηθει να με δει, θα της αφησω κ οσο χρονο χρειαζεται για να το διαβασει, αλλα ειναι ενας τροπος να βγαλω απο μεσα μου αυτα που δεν μπορω να πω κ ισως μπορεσει να καταλαβει πολλα περισσοτερα απο αυτα που θα προσπαθουσα να της πω χρονια ολοκληρα.
03-09-2008, 22:56 #18
οχι δεν νομιζω οτι ειναι καθολου γελοιο.
ουτε αυτη το νομιζει.δεν ειναι η γελοιοτητα ο λογος που στο αρνηθηκε , να εισαι σιγουρη γι αυτο.
αν νοιωσεις οτι θα σε βοηθησει,καντο χωρις κανεναν ενδοιασμο!
03-09-2008, 22:58 #19
ευχαριστω Remedy, ας το κανω λοιπον κ οτι γίνει..
03-09-2008, 23:03 #20
Με το δεξι 4 χρονια!!Γιατι ομως κ τα 4?Ως τα 4 μαλλον δεν τα ειπα κ ολα...Ενισχυει την αισθηση που εχω ολοκληρα χρονια πως μου συνεβη κατι που δε θελω να το ξερω ουτε εγω-δεν το θυμαμαι.Τελος πανων ειμαι εκτος θεματος.Μηπως σου ταιριαζε πιο πολυ η δραματοθεραπεια?Ειχα παρει προσφατα σε μια ψυχολογο που δουλευε ετσι κ ρωτησα κ μου ειπε οτι προσπαθουμε να καταλαβουμε συναισθηματα με αλλους τροπους π.χ.ζωγραφιζοντας κατι.Αλλα αυτη η γιατρος που εχεις τωρα πρεπει να ειναι πολυ καλη γιατι φανηκε τρομερη διαφορα κατευθειαν.
03-09-2008, 23:06 #21
ναι δεν θελω να αλλαξω γιατρο σε καμια περίπτωση, ειπα απο την αρχη η τελευταια ευκαιρια που δινω στον εαυτο μου κ ευτυχως επεσα σε καλη γιατρο.. αυτο το κατι που μου δενει κομπο την γλωσσα δεν ξερω να το χειριστω, αλλα κατι θα γινει..
03-09-2008, 23:16 #22
ego epasxa apo katathlipsi k apoprosopopoiisi mazi,basano akoma k tora ipofero alla oxi toso..peras polla omos
03-09-2008, 23:18 #23
γραψε το γραμμα και πηγαινε και διαβασε της το.Ετσι θα εχει την δυνατοτητα καθως της το διαβαζεις να σε ρωταει και καποια πραγματακια....
03-09-2008, 23:25 #24
Συμφωνω οχι τοσο για να σε ρωταει αλλα για να αναγκαστεις να τα αρθρωσεις,να εκφραστεις κ οχι απλα να τα γραψεις.Αλλωστε σ αυτο δεν εχεις καμια δυσκολια-ευκολια εχεις-ταλεντο!!θα λεγα.Γραψτα ετσι,με το ταλεντο σου,βγαλε ολα σου τα συναισθηματα κ οταν τα διαβαζεις δε νομιζω αυτη τη φορα να εισαι ανεκφραστη συναισθηματικα.Αντε να γινει η αρχη!!!!
03-09-2008, 23:26 #25
Καπου αναφερεσαι πως δεν της τα λες ολα η τα αναφερεις μπερδεμενα.ισως και για αυτο σου ζηταει να σταματησεις,γιατι δεν βγαζει ακρη απο αυτα που της λες.Αν δεν της ανοιχτεις δεν μπορει να σε βοηθησει και απλα σπαταλας τον χρονο της και τον δικο σου.Ξερω ειναι δυσκολο να ξεγυμνωθεις μπροστα σε εναν ανθρωπο αλλα αν εχει σκοπο να σε βοηθησει τοτε ισως ειναι καλυτερα να το κανεις,στο κατω κατω αν νοιωσεις ασχημα αλλαζεις ψυχ και τελειωνει εκει η ολη υποθεση.
04-09-2008, 08:59 #26
agh... \"δεν εχεις καμια δυσκολια-ευκολια εχεις-ταλεντο!!θα λεγα\" να \'σαι καλά, με κανες κ γέλασα πρώι πρώι!!! Αλλά έχεις δίκιο, θα είναι μια αρχή!
Empneustn... \"σπαταλας τον χρονο της και τον δικο σου\" καλά τα λες!
04-09-2008, 11:57 #27
Mαρακι..
Ειναι απλο..οι γιατροι θελουν να μασ βοηθησουν..αλλα μοναχα οταν τουσ βοηθαμε να μασ βοηθησουν...
Γραψε στον υπολογιστη ενα γραμμα για οοολα...και διαβασε τησ το..
ετσι θα μπορεσει να σε πλησιασει και να καταλαβει καλητερα...
οσο για το φαρμακο..ολο και για καποιο λογο θα πιστευει πωσ σου κανει κακο...ζητα τησ να σου εξηγησει γιατι ακριβοσ το θεωρει...και πια ειναι η εναλλακτικη...
οσο για τισ ερωτησεισ....σου..
εμενα Μαρακι μου..μου πηρε 2 χρονια φαρμακευτικησ αγωγησ...και 6 μηνεσ ψυχοθεραπειασ...
αλλα ειμαι οπωσ ξερεισ τυχερη και ειχα τον προσωπικο μου υποστηρικτη στο σπιτι..τον αγαπημενο μου..
αν δεν τον ειχα..θα ημουν ακομη με φαρμακα και ειμαι απολυτα συγουρη..και δεν με ενοχλει η ιδεα.. απο την στιγμη που μασ βοηθανε να εχουμε τον \"χωρο\" για να βρουμε τον εαυτο μασ... αρα ειναι μονο θετικα.....Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
04-09-2008, 12:14 #28
Adzik την ψυχοθεραπεία μου είπε να διακόψουμε, όχι το φάρμακο, γιατί πάω εκει κ δεν ανοιγομαι, δεν μπορω να πω τι αισθανομαι.
Ποντικάκια
25-07-2025, 11:40 in Με καφέ και συμπάθεια....