New Start!!!!Ποια ειναι μαζι μου??? - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 131
    Senior Member
    Originally posted by Tassos67i
    Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι...μέλι πάνω στο κίτρινο τυρί;;;!!!
    Σου κάνει εντύπωση γιατί... δεν έχεις διαβάσει αυτά που έχει γράψει στο "τι έφαγα σήμερα" η stellou :spin:

Να εύχεσαι οι μελλοντικές χειρότερες συναισθηματικού τύπου διατροφικές "υπερβολές" σου να είναι έτσι.
    Όντως το εύχομαι! :starhit:

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι...μέλι πάνω στο κίτρινο τυρί;;;!!!
    Γραβιέρα με μέλι... υπέροχος συνδυασμός!
    Συνηθίζεται εδώ στην Κρήτη (όπου και μένω τους τελευταίους λίγους μήνες) να το προσφέρουν σαν κέρασμα.
    Φυσικά από δίπλα έχουν και ψωμί, αλλά εγώ παραλείπω αυτό το άχρηστο συνοδευτικό!
    Δοκίμασέ το! Είναι πραγματικά πολύ καλό!

Καλημέρα girls!
    Πού χαθήκατε;
    Πώς πάτε;

Εγώ βλέπω νούμερα στη ζυγαριά που είχα να δω από το γυμνάσιο! (Πάνω από 10 χρόνια πίσω δηλαδή!)
    Και δεν στερούμαι τίποτα!
    Χθες βράδυ έφαγα παϊδάκια, πανσέτα, αρνίσιο συκώτι και σαλάτα σε μια ταβέρνα,
    την Κυριακή έφαγα 2 φλωρεντίνες...
    (Τί γ@μάτο γλυκό η φλωρεντίνα!! Είναι πολύ νόστιμη και από τα ελάχιστα γλυκά που δεν μου χαλάνε τόσο την γεύση μετά!)
    Και προχωρώ ακάθεκτη!

Τα νέα σας;

Junior Member
    Γεια σας βρε κοριτσια!!!!πωπωπωππω χαθηκαμε!!!!εγω κρυβομαι απο τη ντροπη μου!!!δεν πειθαρχω με τιποτα...
    τελος παντων ειμαι 72 κιλα, δηλαδη 4,6 κιλα κατω...εχω ξεφυγει απο τον στοχο μου, κανονικα θα επρεπε να ειμαι 70 αλλα δε βαριεσαι, καλα να μαστε χαχαχα

σκεφτομαι να κανω κρυολιπολυση, τι λετε?ακριβο αλλα λενε χανεις 3-6 ποντους με μια μονο συνεδρια...

Senior Member
    Originally posted by Happy cloud
    σκεφτομαι να κανω κρυολιπολυση, τι λετε?ακριβο αλλα λενε χανεις 3-6 ποντους με μια μονο συνεδρια...
    Ποιοι το λένε αυτό; Για πες!
    Θα με ενδιέφερε να τρώω σαν το βόδι όλη την βδομάδα και μετά να κάνω μια (ακριβή αλλά δεν πειράζει) συνεδρία να χάνω τα ποντάκια τρία τρία ή και παραπάνω...

Η κρυολιπόλυση κοστίζει 150-300 ? ανά συνεδρία, ανάλογα πού θα την κάνεις, και σε ποια σημεία του σώματος.
    Αν πας κ ζητήσεις σε όλο το κορμί θα κρατήσει κανά 8ωρο και θα πληρώσεις 2 χιλιάρικα!
    Δεύτερον, ενδείκνυται για άτομα με φυσιολογικό βάρος και κανονικό-μικρό ποσοστό λίπους, αλλά δυσανάλογα κατανεμημένο στο σώμα. Με λίγα λόγια, το κάνεις ή στην περιφέρεια, ή στην κοιλιά, ή στις γάμπες, όπου έχεις πλεονάζον λίπος, παρόλο που γενικά το λίπος σου είναι νορμάλ!
    Τρίτον, δε χάνεις 3-6 πόντους ανά συνεδρία. Κάνεις 2-3 συνεδρίες, που απέχουν 2-4 εβδομάδες μεταξύ τους, και τα αποτελέσματα φαίνονται σε 3-4 εβδομάδες. Δε θα βγεις απ'το κέντρο με παντελόνι xxxs !!!
    Mπορεί να γίνεται η ''θεραπεία'' κ να φεύγεις επιτόπου, αλλά τα λιποκύτταρα για να αποβληθούν από τον οργανισμό χρειάζονται καιρό. Και η θεραπεία ενδείκνυται για άτομα με φυσιολογικό βάρος και πολύ καλές διατροφικές συνήθειες, γιατί αν φεύγοντας εσύ από τη συνεδρία φας 10 κομμάτια πίτσα σε μια μέρα, προφανώς τα λιποκύτταρα που θα χαθούν σε ένα μήνα θα τα έχεις αναπληρώσει πριν καν χαθούν!

Αν θες να χάσεις πόντους , λιγότερο φαγητό και περισσότερη άσκηση.
    Ούτε κρυολιπολύσεις, ούτε λιποαναρροφήσεις, ούτε κρέμες .
    Εκτός αν το φυσάς τόσο πολύ , που δε σε νοιαζει το κόστος και είσαι διατεθειμένη 1 μήνα να κάνεις κρυολιπόλυση και 1 μήνα να τρως ελεύθερα τα πάντα, έναντι 2000 ευροπουλακίων!

Junior Member
    εγω το σκεφτομαι γιατι το εσωτερικο των μηρων μου δεν φευγει καθολου ευκολα...η κρυολιπολυση ειναι για μικρες επιφανειες και για τοπικο παχος. Μου ειπαν οτι χρειαζεται μια με 2 το πολυ συνεδριες κ τα πρωτα αποτελεσματα θα φανουν στις 20 μερες, συνολικα στους 3 μηνες χανεις 3-6 ποντους...
    κοκκινοσκουφιτσα εχεις κανει?

Όχι δεν εχω κάνει. Δεν εχω φτάσει σε σταθερό βάρος κ σε χαμηλό ποσοστό λίπους για να σκέφτομαι κάτι τέτοιο. Οτιδήποτε χρειαστεί, θα το κάνω όταν φτάσω στο επιθυμητό,κ μόνο αν δω ότι η γυμναστική μου δεν αρκεί για να σφίξω φυσικά.
    Κρυολιπολυση πάντως όχι,δεν πρόκειται να κάνω !
    Καμια κοιλιοπλαστικη,ίσως,αν κρεμασω στο μελλον!

Junior Member
    Γεια σας κι από μένα!
    Τα νέα μου: Μετά από έναν καλό καυγά με τη ζυγαριά μου που έδειχνε ό,τι ήθελε (αυτό κάνει όταν την χρησιμοποιείς κάθε μέρα), ζυγίστηκα σήμερα το πρωί για να έρθω να σας γράψω και έδειξε 75,7 . Έχω χάσει δηλαδή 3,1 κιλά από τότε που ξεκινήσαμε εδώ στις 27/4. Είναι μακρυά από τον στόχο που είχαμε βάλει, είναι όμως νούμερο που είχα χρόνια να δω, το βλέπω και επάνω μου και χαίρομαι πάρα πολύ γι αυτό. Ο στόχος μου πλέον είναι να πάω τον δείκτη μαζας σώματός μου στο 25 και έτσι όπως συνεχίζω δεν ανησυχώ καθόλου ότι θα γίνει!

Δεν κάνω δίαιτες και αηδίες, αρκετά τα έκανα όλα αυτά τόσα χρόνια. Ακούω να μιλάνε για δίαιτες στη δουλειά μου και γελάω. Ακολουθώ πιστά τη φιλοσοφία της Μαντζουράνας (θενκσ και πάλι!) και ξέρω ότι είναι θέμα χρόνου να πετύχει, με τα καλύτερα αποτελέσματα για την υγεία μου. Και η συναισθηματική υπερφαγία συνεχίζει και υπάρχει και, μην σας πω ότι κάνει και καλό στην ψυχολογία, αλλά.... όταν ξέρεις γιατί το κάνεις και τι εξυπηρετεί, σε βοηθάει να το ελέγξεις και καλύτερα -τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση. Ενώ παλιότερα όταν ξεσπούσα έτρωγα μέσα σε μια ώρα 3-4 διαφορετικά πράγματα (γύρους, σοκολάτα, πίτσα, γαριδάκια κλπ.) τώρα, τρώγοντας ένα μόνο από αυτά μου φτάνει! Μεγάλη υπόθεση το μυαλό παιδιά, όλα από εκεί ξεκινάνε...
    Όσο για κρυο-λιπολύσεις κλπ., όταν φτάνεις στα 40 όπως εγώ, καταλαβαίνεις την ματαιότητα όλων αυτών. Αρκετά ταϊσαμε την βιομηχανία τους, φτάνει...

Junior Member
    Μανια συγχαρητηρια!!!!ξερεις τι λενε?αν τα χανεις αργα δεν τα ξαναπερνεις πισω!!!!απο ποντους πως πας?μετριεσαι καθολου?επισης μου λες πως βρισκεις τον δεικτη μαζας σωματος να δω σε τι επιπεδα ειμαι?

Senior Member
    Μανια συγχαρητηρια!!!!ξερεις τι λενε?αν τα χανεις αργα δεν τα ξαναπερνεις πισω!!!!απο ποντους πως πας?μετριεσαι καθολου?επισης μου λες πως βρισκεις τον δεικτη μαζας σωματος να δω σε τι επιπεδα ειμαι?
    Καλησπέρα από μένα, αν πατήσεις μια αναζήτηση στο google για το δείκτη μάζας σώματος, σου βγάζει πολλά αποτελέσματα, ένα από αυτά είναι:
    http://www.diet4all.gr/bmi-deiktis-mazas-swmatos.php
    Αρκεί να βάλεις το ύψος σε εκατοστά, χωρίς κόμμα ή τελεία.

Junior Member
    ευχαριστω!!!με εβγαλε 24,6!!!

Senior Member
    ευχαριστω!!!με εβγαλε 24,6!!!
    Τότε είσαι πολύ καλά! 25 νομίζω είναι το ανώτατο όριο για το φυσιολογικό βάρος.

Originally posted by Mania X
    Γεια σας κι από μένα!
    Τα νέα μου: Μετά από έναν καλό καυγά με τη ζυγαριά μου που έδειχνε ό,τι ήθελε (αυτό κάνει όταν την χρησιμοποιείς κάθε μέρα), ζυγίστηκα σήμερα το πρωί για να έρθω να σας γράψω και έδειξε 75,7 . Έχω χάσει δηλαδή 3,1 κιλά από τότε που ξεκινήσαμε εδώ στις 27/4. Είναι μακρυά από τον στόχο που είχαμε βάλει, είναι όμως νούμερο που είχα χρόνια να δω, το βλέπω και επάνω μου και χαίρομαι πάρα πολύ γι αυτό. Ο στόχος μου πλέον είναι να πάω τον δείκτη μαζας σώματός μου στο 25 και έτσι όπως συνεχίζω δεν ανησυχώ καθόλου ότι θα γίνει!

Δεν κάνω δίαιτες και αηδίες, αρκετά τα έκανα όλα αυτά τόσα χρόνια. Ακούω να μιλάνε για δίαιτες στη δουλειά μου και γελάω. Ακολουθώ πιστά τη φιλοσοφία της Μαντζουράνας (θενκσ και πάλι!) και ξέρω ότι είναι θέμα χρόνου να πετύχει, με τα καλύτερα αποτελέσματα για την υγεία μου. Και η συναισθηματική υπερφαγία συνεχίζει και υπάρχει και, μην σας πω ότι κάνει και καλό στην ψυχολογία, αλλά.... όταν ξέρεις γιατί το κάνεις και τι εξυπηρετεί, σε βοηθάει να το ελέγξεις και καλύτερα -τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση. Ενώ παλιότερα όταν ξεσπούσα έτρωγα μέσα σε μια ώρα 3-4 διαφορετικά πράγματα (γύρους, σοκολάτα, πίτσα, γαριδάκια κλπ.) τώρα, τρώγοντας ένα μόνο από αυτά μου φτάνει! Μεγάλη υπόθεση το μυαλό παιδιά, όλα από εκεί ξεκινάνε...
    Όσο για κρυο-λιπολύσεις κλπ., όταν φτάνεις στα 40 όπως εγώ, καταλαβαίνεις την ματαιότητα όλων αυτών. Αρκετά ταϊσαμε την βιομηχανία τους, φτάνει...

Έχεις απόλυτο δίκιο σ' αυτά που γράφεις!! :thumbup:

Κορίτσια καλησπέρα!
    Είχα τα σκαμπανεβάσματά μου τις μέρες που πέρασαν, αλλά και πάλι μπήκα στην ποιοτική μου διατροφή!

Αυτό που με συγκίνησε παρ' όλ' αυτά, ήταν που άκουσα μια φράση από μία θεία μου,
    που πριν 1 χρόνο ούτε στα όνειρά μου δεν φανταζόμουν ότι θα την ακούσω ποτέ:
    "Μην αδυνατίσεις άλλο! Τώρα είσαι μια χαρά, μην χάσεις άλλο γιατί θα κινδυνέψεις να γίνεις ανορεξική."

Διανοείστε τί μοναδική στιγμή είναι να το λένε αυτό σε έναν άνθρωπο που όλη του τη ζωή ήταν παχύσαρκος και που μάλιστα έχει φτάσει και τα 140 κιλά;!

Εντάξει, θεωρώ ότι η θεία μου υπερέβαλε λιγάκι, καλό θα είναι να χάσω καμιά δεκαριά κιλά ακόμα,
    αλλά και μόνο που το άκουσα αυτό, ήταν θεικό!

Πείτε μου τα νέα σας! Πώς προχωράτε; Τί στόχους έχετε;
    Πότε τελειώνει το τρίμηνο του κοινού μας στόχου;

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast