New Start!!!!Ποια ειναι μαζι μου??? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 9 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 131
    Originally posted by Happy cloud
    ...αντ' αυτου πηγα και αγορασα ενα μαρουλι και το εκανα μια τεραστια σαλατα με ενα τονακι σε νερο, καλαμποκι βραστο και μπολικο λαδι (την αμαρτια μου τη λεω).
    Χαρούμενο σύννεφο, :-p
    ποιός είπε ότι το ωμό λάδι είναι αμαρτία;;;;
    Το ωμό λάδι είναι από τις θρεπτικότερες τροφές!
    Τόσους μήνες τρώω πολύ λάδι και στη σαλάτα μου και στα βραστά αυγά μου και στα χόρτα μου και στα βραστά λαχανικά μου,
    και έχω χάσει 45,7 kg μέχρι στιγμής!

Πρέπει να σταματήσουμε ν' ακολουθούμε την καταστροφική οδηγία των διαιτολόγων "1 κ.σ. λάδι επιτρέπεται όλη μέρα".

Το πρόβλημα με το λάδι είναι όταν μαγειρεύεται (όταν ψήνεται ή τηγανίζεται). Τότε χάνει σχεδόν όλα τα θρεπτικά του συστατικά και προσφέρει μόνο άχρηστες θερμίδες.

Senior Member
    Πραγματικά αυτό που υπάρχουν διαιτολόγοι που σε κάνουν να σιχαίνεσαι το λάδι και που όσοι Κρητικοί ξέρω πνίγουν τα πάντα στο ελαιόλαδο και δε βάζουν δράμι (κι όταν μιλάμε τα πνίγουν τα πνίγουν) με ξεπερνάει...

Καλώς μας ήρθες Happy Cloud και καλή δύναμη στον αγώνα σου.

Originally posted by marulenia
    Πραγματικά αυτό που υπάρχουν διαιτολόγοι που σε κάνουν να σιχαίνεσαι το λάδι και που όσοι Κρητικοί ξέρω πνίγουν τα πάντα στο ελαιόλαδο και δε βάζουν δράμι (κι όταν μιλάμε τα πνίγουν τα πνίγουν) με ξεπερνάει...
    Έχεις απόλυτο δίκιο Μαρουλάκι μου! :thumbup:

Πάντως κορίτσια, αν σας πω ότι χθες έφαγα 2 σοκολατάκια τζιαντούγιας και 2 μπάλες παγωτό (φουντούκι και φυστίκι), και σήμερις έφαγα και 2 κουλουράκια κανέλας, τί θα μου πείτε; :smilegrin:

Πάντως ενοχές δεν νιώθω, αντιθέτως πιστεύω ότι έκανα πολύ καλά που τα έφαγα!

Junior Member
    αχ κοριτσια μου ειμαι πολυ στεναχωρημενη αλλα δεν τα παραταω...ζυγιστηκα σημερα και ειμαι μονο 200 γραμμαρια κατω....προφανως κατι δεν κανω καλα....σε συνδυασμο με τη δυσκοιλιοτητα και το οτι δεν πινω και πολυ νερο...ουφ...αυτη η εβδομαδα ευελπιστω να παει καλυτερα....θα γινω πιο αυστηρη...θα καταγραφω τα παντα με το νι και με το σιγμα για να μετραω θερμιδες....

Μαντζουρανα!!!μου αρεσει το χαρουμενο πνευμα σου!!!!

Χαρούμενο συννεφάκι μου,
    μην είσαι θλιμμένο και ξαναγίνε χαρούμενο!
    Με καταπίεση και στέρηση δεν θα καταφέρεις ποτέ τίποτα!
    Χρειάζεται να χαλαρώσεις και να σε αγαπήσεις!

Είναι φυσιολογικό να μην έχουμε πάντα μεγάλη απώλεια!
    Και εγώ έχω κολλήσει για μέρες, έχει περάσει ολόκληρος μήνας στον οποίο έχασα μόνο 1,5 κιλό,
    έχει έρθει βδομάδα που όχι μόνο δεν έχασα αλλά με έδειξε και 1 κιλό πάνω!
    Τί θα έπρεπε να κάνω; Να απογοητευτώ, να πεινάσω και μετά να πέσω με τα μούτρα στο φαί; Όχι βέβαια!
    Σεβόμαστε το σώμα μας και το αφήνουμε να προχωρήσει στην απώλεια με τους ρυθμούς που θέλει!

Χαρούμενο πνεύμα καλό είναι όλοι να έχουμε, και αισιοδοξία και θετική στάση! ;-)

Junior Member
    Ευχαριστω πολυ!!!!!Ισως θα πρεπει να ζυγιζομαι καθημερινα μα μην παθαινω τετοια πλακα γιατι σημερα το πρωι ημουν 75,8....Παντως Μαντζουρανα τι να πω...εχεις κανει αθλο...απο γυμναστικη πως τα πας?πως αισθανεσαι που αλλαξες εξολοκληρου γκαρνταρομπα?

Παντως εγω μετρηθηκα με μεζουρα και λογικα στο μηνα πανω θα ξαναμετρηθω γιατι το παν ειναι να χανεις ποντους=λιπος και οχι κιλα...

Junior Member
    Γεια σας κι από μένα!
    Κι εγώ ζυγίστηκα σήμερα το πρωί και έδειξε 78,3. Καλά είναι -500 γρ. αν σκεφτώ ότι δεν ήμουν και το καλύτερο κορίτσι. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι πιστεύω πως άλλαξα τον τρόπο που σκέφτομαι. Έχω πετάξει τις δίαιτες που κρέμονταν τα τελευταία χρόνια στο ψυγείο και άρχισα να αντιλαμβάνομαι την διατροφή μου με τον τρόπο της Μαντζουράνας. Επομένως, χωρίς άγχος το αποτέλεσμα θα έρθει.
    Μαντζουράνα, παρακολουθώ το ημερολόγιό σου και θέλω να σου δώσω συγχαρητήρια γι αυτό που κάνεις! Το κέρδισες το στοίχημα και το ξέρεις:wink1:
    Παρατηρώ ότι δεν τρως καθόλου ψωμί. Δεν είναι τυχαίο ε;

Happy cloud, από 76,6 πήγες στο 75,8, εμένα αυτό μου φαίνεται σούπερ, πλάκα κάνεις;;; Μη ζυγίζεσαι καθημερινά! Δείξε πίστη σ' αυτό που κάνεις!

Originally posted by Happy cloud
    Ευχαριστω πολυ!!!!!Ισως θα πρεπει να ζυγιζομαι καθημερινα μα μην παθαινω τετοια πλακα γιατι σημερα το πρωι ημουν 75,8....Παντως Μαντζουρανα τι να πω...εχεις κανει αθλο...απο γυμναστικη πως τα πας?πως αισθανεσαι που αλλαξες εξολοκληρου γκαρνταρομπα?

Παντως εγω μετρηθηκα με μεζουρα και λογικα στο μηνα πανω θα ξαναμετρηθω γιατι το παν ειναι να χανεις ποντους=λιπος και οχι κιλα...
    Σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!
    Μπράβο για το βάρος που έχεις χάσει και για την προσπάθειά σου!
    Από γυμναστική δεν κάνω κάτι εντατικό, όμως φροντίζω να βάζω την κίνηση στη ζωή μου.
    Περπατάω κάθε μέρα από μισή έως 1 ώρα και κάνω μέρα παρά μέρα βαράκια.

Η αλλαγή της γκαρνταρόμπας ήταν κάτι το πρωτόγνωρο για μένα!
    Μου φαινόταν πολύ περίεργο και υπέροχο το να χωράω σε νούμερα που παλαιότερα ήταν άπιαστο όνειρο!

Έχεις δίκιο ότι το παν είναι να χάνεις πόντους και όχι κιλά,
    γιατί θέλουμε ένα σώμα γερό με αρκετούς μύες!
    Αν και δεν μετριέμαι με μεζούρα, αυτό που με κάνει να πιστεύω ότι βρίσκομαι σε καλό δρόμο είναι ότι γνωστοί που έχουν να με δουν 1-2 μήνες (στους οποίους μήνες έχω χάσει λίγα κιλά αριθμητικά) μου λένε όλοι ότι φαίνεται σαν να έχω χάσει πολλά περισσότερα, άρα μάλλον μειώνεται ο όγκος μου.

Θα κάνεις πολύ καλά να μετριέσαι και με μεζούρα,
    εγώ δεν το έκανα γιατί βαριόμουν να πάω ν' αγοράσω μεζούρα! :smilegrin:

Originally posted by Mania X
    Γεια σας κι από μένα!
    Κι εγώ ζυγίστηκα σήμερα το πρωί και έδειξε 78,3. Καλά είναι -500 γρ. αν σκεφτώ ότι δεν ήμουν και το καλύτερο κορίτσι. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι πιστεύω πως άλλαξα τον τρόπο που σκέφτομαι. Έχω πετάξει τις δίαιτες που κρέμονταν τα τελευταία χρόνια στο ψυγείο και άρχισα να αντιλαμβάνομαι την διατροφή μου με τον τρόπο της Μαντζουράνας. Επομένως, χωρίς άγχος το αποτέλεσμα θα έρθει.
    Μαντζουράνα, παρακολουθώ το ημερολόγιό σου και θέλω να σου δώσω συγχαρητήρια γι αυτό που κάνεις! Το κέρδισες το στοίχημα και το ξέρεις:wink1:
    Παρατηρώ ότι δεν τρως καθόλου ψωμί. Δεν είναι τυχαίο ε;

Happy cloud, από 76,6 πήγες στο 75,8, εμένα αυτό μου φαίνεται σούπερ, πλάκα κάνεις;;; Μη ζυγίζεσαι καθημερινά! Δείξε πίστη σ' αυτό που κάνεις!
    Καλησπέρα Μάνια!
    Μπράβο σου για την απώλεια του βάρους σου!
    Πρέπει να σου πω ότι με συγκίνησες πραγματικά με τα λόγια σου και σ' ευχαριστώ πολύ γι' αυτό!
    Είναι σπουδαίο όταν καταλάβουμε πόσο καταστροφικές είναι οι δίαιτες στη ζωή μας,
    πόσο ωφέλιμη είναι η ποιοτική διατροφή και στο σώμα και στο πνεύμα μας,
    και κυρίως πόσο σημαντικό είναι να μας αγαπάμε και να μην μας καταπιέζουμε!

Όσο για το ψωμί, έχω διαπιστώσει ότι όχι μόνο δεν μου προσφέρει τίποτα, αλλά και ότι λειτουργεί επιβαρυντικά στον οργανισμό μου (διαταραχή της ισορροπίας της γλυκόζης στο αίμα, δηλαδή περισσότερη πείνα μετά την κατανάλωσή του).
    Βέβαια ο κάθε οργανισμός λειτουργεί διαφορετικά και χρειάζεται ο καθένας μας να δει αν του ταιριάζει ένα τρόφιμο ή όχι.

Junior Member
    marulenia τωρα ειδα το μην σου!!!!!!!
    Μανια τρομαξα γιατι χτες ειδα οτι δεν ειχα απωλεια, μαλλον εκανα κατακρατηση, σημερα ομως φανηκε το -800γρ...μπραβο και για την δικη σου απωλεια!!!!συνεχιζουμε!Αυτη η εβδομαδα που περασε ηταν η προβα, τωρα παμε δυναμικα!!!
    Ματζουρανα μας εμπνεεις!!!!!

Σημερα εφαγα:
    πρωι: μερικα αμυγδαλα
    μεσημερι: μπακαλιαρο ψητο με πουρε και μολικη σαλατα μαρουλι
    απογευμα: αμυγδαλα και σταφιδες
    βραδυ: 1 γιαουρτακι 1% με 3 φρυγανιες και 1 χουφτα δημητριακα ολικης...

Junior Member
    Γεια σας κορίτσια!
    Εχθές ήταν μια καλή μέρα. Πρωινό 1 ποτήρι γάλα με μισή κούπα δημητριακά, μεσημεριανό 3 ρεβυθοκεφτέδες τηγανιτούς με μαρούλι και πιπεριά φλωρίνης, απόγευμα 1 τοστ με τυρί γκούντα και αργά το βράδυ μισή κούπα δημητριακά.
    Πάμε σήμερα! Το μενού έχει μπιφτέκι μοσχαρίσιο.

Junior Member
    Καλημέρα! Λοιπόν χθές:
    Πρωινό: γιαούρτι με φρούτα
    Μεσημεριανό νωρίς: Επειδή ήμουν στην αγορά πήρα 1 σάντουιτς με ψωμί, μπιφτέκι, ντομάτα, μαρούλι, μουστάρδα
    Απόγευμα: 1 ντοματοσαλάτα, τυρί φέτα, 1 φέτα ψωμί
    Βραδυνό: 1 κούπα δημητριακά, 1 τοστ
    Περπάτησα 4 ώρες στην αγορά χαλαρά.

Καλησπέρα κορίτσια!

Βλέπω προχωράτε πολύ καλά!
    Κι εγώ ήρεμα ήσυχα. Αύριο έχω το εβδομαδιαίο μου ζύγισμα.
    Επειδή έχω περίοδο δεν ξέρω τί μπορεί να δείξει η ζυγαριά, αλλά δεν με απασχολεί και ιδιαίτερα!

Πώς είστε εσείς;

Junior Member
    Καλημέρα Μαντζουράνα!

Δεν ξέρω για εμάς, εσύ πάντως τα πας περίφημα! Το ημερολόγιο διατροφής σου είναι αξιοζήλευτο! Δεν μπορώ να το ακολουθήσω μόνο επειδή δεν τρώω φρούτα όπως εσύ. Τι κακό κι αυτό, να μην κατεβαίνει η καλύτερη τροφή του κόσμου... Προσπαθώ να τα αντικαταστήσω με σαλάτες και λαχανικά (τα οποία ξεκίνησα τα τελευταία χρόνια) αλλά πάλι...

Λοιπόν, χθες:
    Πρωινό 1 αυγό βραστό, 1 τοστ με μίλνερ
    Λίγο αργότερα 1 κούπα δημητριακά ολικής
    Μεσημέρι: 1 μέτρια μερίδα φασόλια γίγαντες, μισή φέτα ψωμί, μαρούλι
    Στο καπάκι: 2 σοκολατάκια νουαζέτα (όχι που θα τ' άφηνα)
    Βραδάκι: 1 μεριδούλα φασόλια με λίιιιγο ψωμί

Νομίζω ότι γενικά το παρακάνω με το ψωμί. 4 φέτες την ημέρα δεν είναι λίγες (+ τα δημητριακά )

καλή επιτυχία κορίτσια στην προσπάθειά σας!

Page 2 of 9 FirstFirst 1234 ... LastLast