New Start!!!!Ποια ειναι μαζι μου??? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 131
    Junior Member
    Mania μη νομιζεις...τα δικα μου φαινεται να ηταν υγρα γιατι σημερα ξαναζυγιστηκα και ημουν 73,8....
    χθες λοιπον εφαγα
    πρωι: μπανανα και χυμο αμιτα
    μεσημερι: αρακα με 1 κομματι μιλνερ και 1 φετα ψωμι
    απογευμα: 1 χουφτα κορν φλειξ σκετα
    βραδυ: 1 μπυρα + μερικα πατατακια που μας εφεραν
    αργα βραδυ: 2 ρυζογκοφρετες

αποτελεσμα?73,8...αμαν μωρε και χαρηκα

Καλησπέρα κορίτσια!
    Μην αγχώνεστε για τις ενδείξεις της ζυγαριάς!
    Το σημαντικό είναι να συνεχίζουμε ακάθεκτες και να προχωράμε με ποιοτική διατροφή όσο μπορούμε περισσότερο!
    Και οι παρασπονδίες μέσα στη ζωή είναι...
    Αν αρχίσουμε με ενοχές, θα καταλήξουμε να απογοητευόμαστε και να σταματάμε κάθε προσπάθεια.

Μάνια, έφαγες 2 μέρες παχυντικά φαγητά;
    Οκ, πες στον εαυτό σου "Καλά έκανα και τα έφαγα! Το ευχαριστήθηκα! Από τώρα συνεχίζω και πάλι την ποιοτική μου διατροφή!"

Happy Cloud, δεν βοηθάει καθόλου το να ζυγίζεσαι κάθε μέρα γιατί γίνονται πολλές αυξομειώσεις στο βάρος μας από μέρα σε μέρα για διάφορους λόγους και έτσι δεν θα έχεις σωστή εικόνα για το πού βρίσκεσαι. Καθιέρωσε 1 μέρα τη βδομάδα στην οποία θα ζυγίζεσαι!

Senior Member
    Καλημέρα!! Κάνω νέα αρχή σήμερα ύστερα απο διάφορα ατοπήματα! Ποια είναι μαζί μου για στήριξη; Είμαι 95 και ως τον Σεπτέμβρη που παντρεύομαι θέλω να χαλάσω 10 κιλά...

Ελένη καλώς ήρθες!
    Σου εύχομαι καλή επιτυχία και συγχαρητήρια για τον γάμο σου!
    Μπορείς πολύ εύκολα να χάσεις 10 κιλά μέχρι τον Σεπτέμβρη!

Senior Member
    Μακάρι μαντζουράνα μου το εύχομαι!!

Junior Member
    άντε βρε Ελένη, όλες μαζί!
    Για να σε βοηθήσει, διάβασε Μαντζουράνα (και το ημερολόγιό της) ! Αυτή ξέρει!
    Ρε Μαντζουράνα, ΟΚ η συνειδητοποίηση του προβλήματος... Το θέμα είναι πώς το ξεπερνάς στα δύσκολα... Για παράδειγμα, εγώ έπεσα στο φαί πριν 3 μέρες όταν βγήκε ένα πρόβλημα στη δουλειά. Παρόλο που ήξερα ότι η πηγή του προβλήματος ήταν ψυχολογική και απλά το κάνω για να αισθανθώ καλύτερα... πάλι το έκανα... Εσύ όλον αυτό το καιρό, δεν είχες τέτοιου είδους προβλήματα που παλιά θα σε έριχναν στο φαί; Πώς το ξεπέρασες;

Τέλος πάντων, επανήλθα. Ζυγίστηκα σήμερα το πρωί όπως κάθε Δευτέρα, 77,7 έδειξε, οπότε απλά καθυστέρησα μια εβδομάδα χωρίς να βάλω. Πρώτη φορά βέβαια συνέρχομαι και δεν το αφήνω να με πάρει από κάτω, αλλά η αυτοπεποίθηση δεν είναι και στα καλύτερά της.

Senior Member
    Συμφωνώ.. Και εμένα αυτό με πιάνει. Νιώθω ότι θα βρω παρηγοριά, ενω μέταλ γίνομαι χειρότερα..πως αντιμετωπίζεται αυτό;;

Καλησπέρα κορίτσια!

Originally posted by Mania X
    Ρε Μαντζουράνα, ΟΚ η συνειδητοποίηση του προβλήματος... Το θέμα είναι πώς το ξεπερνάς στα δύσκολα... Για παράδειγμα, εγώ έπεσα στο φαί πριν 3 μέρες όταν βγήκε ένα πρόβλημα στη δουλειά. Παρόλο που ήξερα ότι η πηγή του προβλήματος ήταν ψυχολογική και απλά το κάνω για να αισθανθώ καλύτερα... πάλι το έκανα... Εσύ όλον αυτό το καιρό, δεν είχες τέτοιου είδους προβλήματα που παλιά θα σε έριχναν στο φαί; Πώς το ξεπέρασες;
    Μάνια πολύ καλή ερώτηση!
    Φυσικά και είχα προβλήματα όλο αυτό το διάστημα, και κάποιες φορές είχα έντονη θέληση για υπερφαγικό.
    Αυτό που με βοήθησε ήταν να συγκεντρώνεται η σκέψη μου στο εκάστοτε πραγματικό πρόβλημα.
    Δηλαδή, όποτε είχα τάση για υπερφαγικό, αναρωτιόμουν: "για ποιό λόγο αισθάνομαι ανασφάλεια αυτή τη στιγμή;". Συγκεντρωνόμουν σ' αυτό το ερώτημα και σχεδόν πάντα έβρισκα τον βαθύτερο λόγο.
    Όταν λοιπόν τον έβρισκα, άρχιζα να κάνω θετικές και αισιόδοξες σκέψεις.
    "Όλα πάνε καλά!" "Μην ανησυχείς, όλα φτιάχνουν!" "Όλα γίνονται για το απώτερο καλό μου."
    Και άλλες τέτοιες όμορφες σκέψεις.
    Και φυσικά, πάντα είχα στο νου μου ότι: "Μια σοκολάτα δεν πρόκειται ποτέ να λύσει το πραγματικό πρόβλημα που κρύβεται πίσω από την τάση μου για υπερφαγικό."
    Όσο περνάει ο καιρός η τάση για υπερφαγικό εμφανίζεται όλο και πιο σπάνια.
    Πάντως, παρόλο που κάνω τέτοιες αναλύσεις στο μυαλό μου, κάποιες λίγες φορές που δεν έχω καλή ψυχολογία μπορεί είτε να φάω λαίμαργα το γεύμα μου, είτε να φάω μερικά φρούτα χωρίς να πεινάω οργανικά.
    Αυτό δείχνει ότι δεν έχω ξεμπερδέψει 100% από την συναισθηματική υπερφαγία, όμως βρίσκομαι σε πολύ καλό δρόμο για να την εξαλείψω εντελώς. Και πιστεύω ότι όλοι μπορούμε ν' απαλλαγούμε τελείως από αυτήν κάποια στιγμή!

Οπότε η συμβουλή μου είναι: συνειδητοποίηση του βαθύτερου, πραγματικού προβλήματος που έχουμε όταν εμφανίζεται η τάση για υπερφαγικό και να πλημμυρίζουμε το μυαλό μας με θετικές και αισιόδοξες σκέψεις!

Ελπίζω κάπως να βοήθησα!

Junior Member
    εμενα παντως με βοηθαει πολυ να σκεφτομαι τι ειναι αυτο που τρωω. Εχω δει καποια ντοκιμαντερ σχετικα με το προχειρο φαγητο, κρεας κλπ και εχω διαβασει καποια αρθρα που συσχετιζουν τον καρκινο με τη ζαχαρη και ενδομυχα δεν τα θελω....με βοηθαει αρκετα...το συναισθηματικο φαγητο ειναι μανικι...δυσκολα ξεφευγεις...εγω ακομα ταλαιπωρουμαι, τρωω βεβαια πιο light φαγητα αλλα και παλι παρασυρομαι...δεν ξερω πως θα το ξεπερασω....αλλωστε γεματη κοιλια γεματη ζωη ε?:regan:

Junior Member
    Ελενη καλως μας ηρθες...πιστευω οτι με λιγο προσοχη τον πιανεις ευκολα τον στοχο σου...τρωγε ολη την εβδομαδα προσεκτικα και επιβρεβευσε τον εαυτο σου με μια ελευθερη μερα οπου μπορεις να φας οτι θες...βοηθαει αρκετα οταν ξεκινας...επισης προσοχη στο βραδυνο

Junior Member
    Μανια καθε αρχη και δυσκολη...δεν εχει νοημα να χασουμε και μετα να τα ξαναπαρουμε...ειναι τροπος ζωης και πρεπει τα πραγματα να αλλαξουν ριζικα...μην στεναχωριεσαι αν μια εβδομαδα δεν τα πηγες καλα, θα τα πας την επομενη...

Ματζουρανα εσυ ακαθεκτη ε?παραδειγμα μας!!!!!Το σταματαω το καθημερινο ζυγισμα...πολλα σκαμπανευασματα και εκνευριζομαι...θα κανω το εβδομαδιαιο μου το σαββατο και θα σας ενημερωσω

Originally posted by Happy cloud
    Μανια καθε αρχη και δυσκολη...δεν εχει νοημα να χασουμε και μετα να τα ξαναπαρουμε...ειναι τροπος ζωης και πρεπει τα πραγματα να αλλαξουν ριζικα...μην στεναχωριεσαι αν μια εβδομαδα δεν τα πηγες καλα, θα τα πας την επομενη...
    :thumbup:

Originally posted by Happy cloud
    Ματζουρανα εσυ ακαθεκτη ε?παραδειγμα μας!!!!!Το σταματαω το καθημερινο ζυγισμα...πολλα σκαμπανευασματα και εκνευριζομαι...θα κανω το εβδομαδιαιο μου το σαββατο και θα σας ενημερωσω
    Χαρούμενο σύννεφο,
    θα με κάνεις να κοκκινίσω με τα καλά σου λόγια! :smilegrin:
    Σ' ευχαριστώ πολύ!!
    Όσο για το ζύγισμα, θα κάνεις πολύ καλά που θα ζυγίζεσαι 1 φορά την εβδομάδα!
    Περιμένουμε να μας πεις το αποτέλεσμα του Σαββάτου!
    :wink1:

Senior Member
    Χαρούμενο σύννεφο, σε ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη! Να μην ζυγίζεσαι καθημερινά, γιατί υπάρχουν αυξομειώσεις και σε ρίχνουν ψυχολογικά. Το ιδανικό είναι κάθε δυο εβδομάδες για να βλέπεις και την απώλεια!

Junior Member
    Γεια σας κοριτσια!!!!Σημερα ζυγιστηκα και ειμαι 73 κιλα, δηλαδη 3,6 κιλα κατω μεσα σε εναν μηνα...δηλαδη εντος στοχου...λεω να μετρησω και λιγο περιφερεια κλπ να δω απο ποντους τι γινεται...

Σημερα λοιπον εφαγα

πρωι:φυσικο χυμο πορτοκαλι
    μεσημερι:σαλατα μαρουλι και αγγουροντοματα + 1 φετα ψωμι και 1 κομματι μιλνερ
    απογευμα: 2 νεκταρινια και λιγα ξεροκαρπια
    βραδυ: σχεδιαζω να φαω σπιτικη πιτσααααα και γλυκο!!!

ειπαμε μια σαβουρομερα επιτρεπεται...

Junior Member
    Που χαθηκατε κοπελες???εγω τα εκανα χαλια το σ/κ....και φαγητα και γλυκα και πολλες μπυρες...

φυσικα δεν ζυγιστηκα μην παθω και τιποτα απο την τρομαρα μου, αλλα δεν πειραζει...και οι βλακειες επιτρεπονται...

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast