New Start!!!!Ποια ειναι μαζι μου??? - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 131
    Εδώ είμαστε καλέ!!
    Δεν εγκαταλείπουμε ποτέ!

Μπορεί να χάσουμε μερικές μάχες, όμως τον πόλεμο δεν τον χάνουμε!
    Μην απογοητεύεσαι! Καλά έκανες και έφαγες ό,τι έφαγες,
    τώρα πάλι συνέχισε την ποιοτική διατροφή σου!

Εξομολογήσου... τί έφαγες το σου-κου; :smirk:
    Το Σάββατο εγώ έφαγα 1 μπάλα παγωτό με γεύση πραλίνα, 1 μπάλα παγωτό με γεύση μπισκότο και 2 κ.σ. λιωμένη κρέμα kinder bueno από πάνω!!! Αμαρτία σκέτη! :smug b:

Junior Member
    εδώ όλες!
    Ζυγίστηκα χθες σύμφωνα με το πρόγραμμα και έγραψε ακριβώς 76,9! Ο στόχος της εβδομάδας!
    Σύνολο στον μήνα δλδ απώλεια 1,9 κιλά που ... δεν το λες και θρίαμβο... αλλά το 76 είχα χρόνια να το δω, οπότε είμαι ευχαριστημένη. Πάντως βλέπω την απώλεια επάνω μου και στα ρούχα μου και με γεμίζει δύναμη και χαρά. Συνεχίζω πιο δυναμικά αυτή τη βδομάδα και βάζω στόχο για την Δευτέρα το 75,9.

Νομίζω πάντως ότι η συνάντησή μας εδώ μας βοηθά όλες! Μαντζουράνα σε διαβάζω ανειλλιπώς! Happy πώς το κάνεις αυτό ρε συ, μπράβο!
    Ελένη, όπως βλέπεις το γκρουπάκι εδώ 'δουλεύει', καλή επιτυχία και σε σένα!

Μάνια μπράβο σου!
    Με το καλό και το 75 σύντομα!

Εννοείται όλες συνεχίζουμε δυναμικά! Δεν μας πτοεί τίπουτις!

Αύριο έχω και το εβδομαδιαίο μου...
    Wish me luck girls!!! :spin:

Senior Member
    καλη αρχη!!!ξεκιναω και γω αντε να δουμε

Junior Member
    Μπραβο κοριτσια μου!!!ετσι μας θελω!!!και οι αμαρτιες στη ζωη ειναι οποτε δεν προουμαστε καθολου!!!!Μανια μπραβο για την απωλεια σου!!!!θα δεις που θα κατεβεις κι αλλο!!!!!

λοιπον το σαββατο βραδυ και κυριακη μεσημερι εφαγα πολλη πιτσα (περιπου στα 5-6 κομματια στο καθε γευμα και επιπλεον ενα σουπερ ραβανι και παγωτο. Επισης επειδη εβγαινα ηπια μπολικες μπυρες

τωρα επιστροφη στα γιαουρτακια και τις σαλατες

ξερετε τιποτα δημητριακα με λιγες θερμιδες?τα βαζω στο γιαουρτι και τρωω πολλα....

Καλησπέρα girls!
    Πώς είστε; Ελπίζω καλά!

Χαρούμενο σύννεφο, σιγά το υπερφαγικό!! Δεν ξέφυγες τόσο πια!
    Καλά έκανες και τα 'φαγες, το 'φχαριστήθηκες!
    Τώρα συνέχισε την ποιοτική διατροφή που κάνει πολύ καλό στον οργανισμό σου! :thumbup:

Όσο για τα δημητριακά... έχεις δοκιμάσει τη βρώμη;
    Έχει χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και πολλές φυτικές ίνες!
    Αυτήν τρώω κάθε πρωί με το γιαούρτι μου.

Junior Member
    Καλημέρα! Σήμερα ζυγίζομαι και, δηλώνω τώρα προτού ζυγιστώ, ότι θα βγάλω τη μπαταρία της ζυγαριάς μετά το ζύγισμα και θα την ξαναβάλω ένα μήνα μετά! Δεν θα παίζω με τους δικούς της όρους αλλά με τους δικούς μου!
    Πάω και ξανάρχομαι...

Senior Member
    Originally posted by Μαντζουράνα
    Καλησπέρα girls!
    Πώς είστε; Ελπίζω καλά!

Χαρούμενο σύννεφο, σιγά το υπερφαγικό!! Δεν ξέφυγες τόσο πια!
    Καλά έκανες και τα 'φαγες, το 'φχαριστήθηκες!
    Τώρα συνέχισε την ποιοτική διατροφή που κάνει πολύ καλό στον οργανισμό σου! :thumbup:

Όσο για τα δημητριακά... έχεις δοκιμάσει τη βρώμη;
    Έχει χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και πολλές φυτικές ίνες!
    Αυτήν τρώω κάθε πρωί με το γιαούρτι μου.
    τρωτε δημητριακα με γιαουρτι? :smug::smug: μου φαινεται πολυ παραξενο εχω δοκιμασει μονο με γαλα :smilegrin:

Junior Member
    ναι και μου αρεσουν πολυ!!!

το θεμα ειναι οτι τρωω πολλα και η ζυγαρια πλεον ανηφοριζει αντι να κατηφοριζει...μισο κιλο παραπανω με εδειξε σημερα και οχι αδικα με ολα αυτα που εφαγα το τριημερο...και να τα ντολμαδακια και να οι πιτες και οι σοκολατες...αφηστε....
    ειμαι 73,5....

το θεμα ειναι οτι μαλλον μετα απο 1 μηνα που τρωω γιαουρτια για βραδυ μαλλον τα βαρεθηκα και δεν μου αρκουν, πρεπει να βρω κατι αλλο ελαφρυ και χορταστικο

εσεις κοριτσια πως πατε?ελπιζω καλυτερα απο εμενα

Originally posted by Mania X
    Καλημέρα! Σήμερα ζυγίζομαι και, δηλώνω τώρα προτού ζυγιστώ, ότι θα βγάλω τη μπαταρία της ζυγαριάς μετά το ζύγισμα και θα την ξαναβάλω ένα μήνα μετά! Δεν θα παίζω με τους δικούς της όρους αλλά με τους δικούς μου!
    Πάω και ξανάρχομαι...
    2 μέρες περιμένουμε το αποτέλεσμα και εσύ άφαντη!
    Λιποθύμησες;;;;
    :smilegrin:

Originally posted by Missmary852
    τρωτε δημητριακα με γιαουρτι? :smug::smug: μου φαινεται πολυ παραξενο εχω δοκιμασει μονο με γαλα :smilegrin:
    Είναι πολύ γκουρμεδιά τα δημητριακά με το γιαούρτι!! :smug:

Εδώ είναι η εκδοχή με δημητριακά πλούσια σε φυτικές ίνες, θυμαρίσιο μέλι και αγελαδινό γιαούρτι 2% (αυτήν την εκδοχή την έτρωγα πολύ τον χειμώνα που μας πέρασε)...
    http://diatrofis-imerologio.blogspot...g-post_11.html

Και εδώ είναι η εκδοχή με βρώμη, θυμαρίσιο μέλι, σταφίδες και πλήρες πρόβειο γιαούρτι (που το τρώω πολύ συχνά τους τελευταίους μήνες)...
    http://diatrofis-imerologio.blogspot...g-post_27.html

:wink1:

Originally posted by Happy cloud
    ναι και μου αρεσουν πολυ!!!

το θεμα ειναι οτι τρωω πολλα και η ζυγαρια πλεον ανηφοριζει αντι να κατηφοριζει...μισο κιλο παραπανω με εδειξε σημερα και οχι αδικα με ολα αυτα που εφαγα το τριημερο...και να τα ντολμαδακια και να οι πιτες και οι σοκολατες...αφηστε....
    ειμαι 73,5....

το θεμα ειναι οτι μαλλον μετα απο 1 μηνα που τρωω γιαουρτια για βραδυ μαλλον τα βαρεθηκα και δεν μου αρκουν, πρεπει να βρω κατι αλλο ελαφρυ και χορταστικο

εσεις κοριτσια πως πατε?ελπιζω καλυτερα απο εμενα
    Μην στεναχωριέσαι Χαρούμενο Σύννεφο!
    Κι εγώ αυτές τις μέρες θέλω να τρώω πολύ και κυρίως γλυκά, εξαιτίας της περιόδου που καταφθάνει σε λίγες μέρες!
    Η ζυγαριά έχει κολλήσει, αλλά δεν πτοούμαι καθόλου!
    Μισό κιλό δεν είναι τίποτα! Μην στεναχωριέσαι καθόλου και μην απογοητεύεσαι! Συνέχισε κανονικά!
    Αν βαρέθηκες τα γιαούρτια, άλλαξε βραδινό! Δεν είναι καλό να τρώμε φαγητά που τα βαριόμαστε!
    Πώς σου φαίνονται τα αυγά τα βραστά με λίγη σαλάτα;
    Τα φρούτα;
    Βραστά λαχανικά με άσπρο τυρί;

Senior Member
    Originally posted by Μαντζουράνα
    Originally posted by Missmary852
    Είναι πολύ γκουρμεδιά τα δημητριακά με το γιαούρτι!! :smug:

Εδώ είναι η εκδοχή με δημητριακά πλούσια σε φυτικές ίνες, θυμαρίσιο μέλι και αγελαδινό γιαούρτι 2% (αυτήν την εκδοχή την έτρωγα πολύ τον χειμώνα που μας πέρασε)...
    http://diatrofis-imerologio.blogspot...g-post_11.html

Και εδώ είναι η εκδοχή με βρώμη, θυμαρίσιο μέλι, σταφίδες και πλήρες πρόβειο γιαούρτι (που το τρώω πολύ συχνά τους τελευταίους μήνες)...
    http://diatrofis-imerologio.blogspot...g-post_27.html

:wink1:
    τα δημητριακα τα βρισκω στο σουπερμαρκετ?ειμαι και απο επαρχια και ψαχνω μονιμως προιοντα που δεν βρισκω αν και εχουμε μια χαρα σουπερμαρκετ.και παλι ομως.προφανως μπορω να βρω παρομοια καπου.

Κορίτσια μουυυυυυυυυ,
    αμάρτησα, τ' ομολογώ!
    Ενέδωσα στην συναισθηματική υπερφαγία!
    Σήμερις έφαγα τα κέρατά μου! :smilegrin:
    Δεν πειράζει όμως!
    Δίνω μια αγκαλιά στον εαυτό μου και συνεχίζω κανονικά την διατροφική μου πορεία!

http://diatrofis-imerologio.blogspot...06/7-2015.html

Εσείς τί κάνετε;

Originally posted by Tassos67i
    :smirk:
    :sniff:

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast