New Start!!!!Ποια ειναι μαζι μου??? - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast
Results 91 to 105 of 131
    Junior Member
    Μαντζ, τι να πω!!! Απλά απόλαυσέ το!!! Μην το ξεχάσεις ποτέ αυτό το συναίσθημα, είναι πολύ μεγάλη η νίκη σου! Κατάφερες κάτι που η συντριπτική πλειοψηφία δεν μπορεί να καταφέρει, χρησιμοποιώντας το μυαλό σου και μόνο - ούτε επεμβάσεις, ούτε χημικά! Respect...

Ρε Happy Cloud - και με όλο το θάρρος δηλαδή: Με Δ.Μ.Σ. 24,6.... ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ στο τοπικ "Παχυσαρκία' ;;;;;;;
    Σοβαρά τώρα, ξεκινώντας με μια λαθεμένη εικόνα για το σώμα μας καταλήξαμε πολλοί από εδώ σ' αυτό το τόπικ, ενώ αρχικά ήμασταν σαν εσένα... Πρόσεχε! Είσαι μια χαρά, μην κάνεις δίαιτες και χαζομάρες!

Originally posted by Mania X
    Μαντζ, τι να πω!!! Απλά απόλαυσέ το!!! Μην το ξεχάσεις ποτέ αυτό το συναίσθημα, είναι πολύ μεγάλη η νίκη σου! Κατάφερες κάτι που η συντριπτική πλειοψηφία δεν μπορεί να καταφέρει, χρησιμοποιώντας το μυαλό σου και μόνο - ούτε επεμβάσεις, ούτε χημικά! Respect...
    Σ' ευχαριστώ πολύ Μάνια μου!!
    Δεν φαντάζεσαι πόσο με βοηθούν τα καλά σου λόγια!

Αν και προσωπικά πιστεύω ότι διάλεξα τον "εύκολο" δρόμο... οι επεμβάσεις για μένα είναι ο δύσκολος και μπράβο σε όσους τον αντέχουν και τα καταφέρνουν!

Junior Member
    Ματζουρανα τι τελεια!!!!πολυ θα ηθελα να το ακουσω κι εγω αυτο το σχολιο !!!!Αντε πιο κοντα στο στοχο σου απο ποτε....
    Μανια μπορει να μην ειμαι παχυσαρκη, ειμαι ομως αφρατουλα. Το προβλημα μου ειναι οτι το βαρος ειναι ολο στο κατω μερος του σωματος δυστυχως...Ειδικα τωρα που εχω χασει καποια κιλα (by the way ειμαι 71.5, ρυθμοι χελωνας), εχουν φυγει τα περισσοτερα απο πανω, δηλαδη κοιλια στομαχι εχω ελαχιστα πια , στηθος μικρυνε και μπρατσα, ο ποπος ποπος ομως και τα μπουτακια εκει, τεσπα τουλαχιστον εχω χασει 3 ποντους απο το καθε μπουτι...

Happy cloud, σ' ευχαριστώ!
    Εύχομαι σύντομα να το ακούσεις κι εσύ!
    Μπράβο για τα κιλά και τους πόντους που έχεις χάσει!

Προχωράμε δυνατά!

:-)

Καλημέρα κορίτσια!

Originally posted by Μαντζουράνα
    ...θέλω την 1η Αυγούστου 2015 (που θα κλείσω με το καλό 1 χρόνο διατροφής!) να είμαι κάτω από 80.
    Τελικά έφτασα πολύ κοντά στον στόχο που έβαλα τον Απρίλιο...
    1η Αυγούστου 2015 -> 80,7 kg .
    Είμαι απολύτως ικανοποιημένη!

Πού χαθήκατε εσείς;
    Πώς πήγαν οι στόχοι σας;

Senior Member
    Μαντζουράνα μου εγω ξεκίνησα 105 στις 6 Ιουλίου κ παω καλα, χθες ημουν 99.2... Στόχος μου ειναι τα 80 με 85, εχω καιρο μπροστα μου!! Απωλεια 5,8 κιλα σε ενα μήνα! Ειμαι ευχαριστημένη!!

Originally posted by eleni1986
    Μαντζουράνα μου εγω ξεκίνησα 105 στις 6 Ιουλίου κ παω καλα, χθες ημουν 99.2... Στόχος μου ειναι τα 80 με 85, εχω καιρο μπροστα μου!! Απωλεια 5,8 κιλα σε ενα μήνα! Ειμαι ευχαριστημένη!!
    Μπράβο Ελένη μου!
    Πολύ καλή η μηνιαία σου απώλεια!
    Εύχομαι σύντομα να φτάσεις τον στόχο σου!
    ;-)

Senior Member
    Ευχαριστώ πολυ!! Μακάρι.. Νιωθω οτι αυτη η φορα θα ειναι διαφορετική..

Junior Member
    Την καλημέρα μου σε όλους! Έχω ξεκινήσει μια διατροφή χαμηλών υδατανθράκων, δηλαδή τρώω αυγά, σαλάτες, ψάρια, κρέατα και κασέρι (όχι απεριόριστα το κασέρι). Έχει μια εβδομάδα που ξεκίνησα και μπορώ να πω πως έχω ξεκινήσει να ξεφουσκώνω, δεν έχω λιγούρες για γλυκα (τα κλασσικά μου δλδ :P). Λόγω επαγγέλματος, είμαι πολύ κοντά σε σοκολατοειδή καθημερινά και είναι από τις λίγες φορές που δεν σκέφτομαι τα γλυκά. Είναι αρχή ακόμα βεβαίως αλλά προς το παρόν είμαι πολύ καλά. Είμαι 33 χρονών, και έχω 112 κιλά. 'Εχω κοιτάξει άπειρες φορές το forum για να πάρω κουράγιο σε παλιότερες δίαιτες, και ομολογώ πως θαυμάζω όλους εσάς που το πολεμάτε και τα καταφέρνετε παρά τις δυσκολίες. Ελπίζω σε λίγο καιρό να αρχίσω να αισθάνομαι περήφανη και για τον εαυτό μου. Καλώς σας βρήκα λοιπόν!

Originally posted by elisa83
    Την καλημέρα μου σε όλους! Έχω ξεκινήσει μια διατροφή χαμηλών υδατανθράκων, δηλαδή τρώω αυγά, σαλάτες, ψάρια, κρέατα και κασέρι (όχι απεριόριστα το κασέρι). Έχει μια εβδομάδα που ξεκίνησα και μπορώ να πω πως έχω ξεκινήσει να ξεφουσκώνω, δεν έχω λιγούρες για γλυκα (τα κλασσικά μου δλδ :P). Λόγω επαγγέλματος, είμαι πολύ κοντά σε σοκολατοειδή καθημερινά και είναι από τις λίγες φορές που δεν σκέφτομαι τα γλυκά. Είναι αρχή ακόμα βεβαίως αλλά προς το παρόν είμαι πολύ καλά. Είμαι 33 χρονών, και έχω 112 κιλά. 'Εχω κοιτάξει άπειρες φορές το forum για να πάρω κουράγιο σε παλιότερες δίαιτες, και ομολογώ πως θαυμάζω όλους εσάς που το πολεμάτε και τα καταφέρνετε παρά τις δυσκολίες. Ελπίζω σε λίγο καιρό να αρχίσω να αισθάνομαι περήφανη και για τον εαυτό μου. Καλώς σας βρήκα λοιπόν!

Καλώς ήρθες Έλσα στην παρέα μας!

Μπράβο σου που αποφάσισες να ξεκινήσεις θετικές αλλαγές στην διατροφή σου και να μειώσεις τα γλυκά! Και εμένα τα γλυκά ήταν το αιώνιο θέμα μου!
    Είσαι σίγουρη όμως ότι θα έχεις μόνιμα αποτελέσματα με την πρωτεινική δίαιτα που κάνεις;
    Είμαστε πολλοί αυτοί που την έχουμε πατήσει άσχημα με τέτοιου είδους δίαιτες. Προσωπικά έχω κάνει 2 φορές τέτοια δίαιτα, και κάθε φορά, μετά από λίγο καιρό πήρα πίσω διπλά τα κιλά που είχα χάσει.
    Μια πρωτεινική δίαιτα (αλλά και κάθε είδους δίαιτα) λειτουργεί μόνο αν είμαστε διατεθειμένοι να την κάνουμε για πάντα. Εσύ είσαι; Ή μήπως έχεις στο μυαλό σου ότι "θα κάνω τώρα τη δίαιτα, θα χάσω τα κιλά που θέλω, και μετά θα τρώω πιο χαλαρά." ; Αν ισχύει το δεύτερο, θα σου πρότεινα να μην κάνεις καθόλου αυτή τη δίαιτα. Αν πιστεύεις ότι μπορείς να τρως μόνο πρωτείνες και λίγα σαλατικά για μια ζωή, τότε οκ!

Ειλικρινά σου εύχομαι ν' ακολουθήσεις μια ποιοτική διατροφή που ταιριάζει στον οργανισμό σου για πάντα και να φτάσεις τους στόχους που θέλεις!

Ό,τι θα ήθελες να συζητήσουμε, εδώ είμαστε εμείς!

;-)

Senior Member
    Καλησπέρα Ελίζα! Καλως ήλθες στην παρεα μας! Αυτα τα γλυκα ειναι τοσο καταστροφικά.. Μακαρινα μην μου άρεσαν κ εμενα! Το μυαλο μου τα ζητάει τοσο έντονα κάποιες φορες, σαν εξάρτηση.. Πρεπει να τα βάλουμε στην ζωη μας μεν, με τροπο δε... Αυτόν τον τροπο ψάχνω κ εγω!!

Junior Member
    Καλησπέρα κορίτσια! Γενικά έχω αποφασίσει να κόψω τους υδατάνθρακες. Στην αρχή τελείως και στη συνέχεια να τους έχω στη ζωή μου αλλά σε πολύ μικρές ποσότητες. Η μόνη φορά που είχα καταφέρει να χάσω μεγάλο βάρος ήταν όταν στην διατροφή μου δεν είχα καθόλου ψωμιά - γλυκά. Έτρωγα λίγα μακαρόνια μια στο τόσο βεβαίως (στα οποία έχω επίσης αδυναμία). Απλά έκανα βλακεία που τα παράτησα ενώ ήμουν κάπου στα 5 κιλά από το στόχο μου. Ίσως και να είναι δικαιολογία αλλά χρειάστηκε να εγχειριστώ για σκωληκοείδιτιδα και είχα αρχίσει τις σούπες, σιγά σιγά ήρθε και το ψωμί αλλά και στη συνέχεια όλα τα υπόλοιπα. Δεν μπορώ να πω πως έπεσα με τα μούτρα αλλά σε βάθος 2 χρόνων τα πήρα πίσω. Κουράστηκα όμως με τόσα κιλά πάνω μου. Ελπίζω αυτήν την φορά να τα καταφέρω. Εσείς πως τα πάτε?

Senior Member
    Ελίζα πρεπει κ θα τα καταφέρουμε.. Το βάρος δεν μας βοηθά, κ η διάθεση επίσης επηρεάζεται σημαντικά απο αυτόν τον παράγοντα. Εγω ξεκίνησα την τελευταια φορα στα 105 κ σημερα ειμαι 98, στόχος τα 85 κ αργοτερα τα 80...

Junior Member
    Πόσο ωραία νιώθεις όταν το τριψήφιο γίνεται διψήφιο? Άντε και στα δικά μου.

Senior Member
    Όντως!! Ηταν μια ανακούφιση, αλλα θελει υπομονή καθώς εχουμε δρομο μπροστα μας!!

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast