Results 31 to 45 of 131
-
06-05-2015, 21:36 #31
Ευχαριστουμεεεεεεεεε!!!!!
Μανια μπραβο μια χαρα σε βλεπω...και το σοκολατακι μας να το φαμε...να μην κανουμε υστεριες...
Εγω σημερα
πρωι: 1 χυμο αμιτα
μεσημερι: μακαρονακια μπολικα με τονο και αγγουρι και λιγακι τυρι απο πανω
απογευμα: μερικα καρυδια με σταφιδες
βραδυ: 1 γιαουρτακι με φρουρα και λιγα καρυδια και σταφιδες
θελουν προσοχη τα αφιλοτιμα τα ξηροκαρπια
- 07-05-2015, 07:20 #32
Καλημέρα!
Πρωινό: 1 αυγό βραστό
Λίγο αργότερα: μισό σάντουιτς με τυρί - ζαμπόν - ντομάτα
Μεσημέρι: 1 πιάτο σπανακόρυζο, 1 φέτα ψωμί
Βράδυ 1 τοστ με τυρί - ντομάτα, 1 κούπα δημητριακά
07-05-2015, 19:14 #33
Μαντάμ σου σου μας, ευχαριστούμε για την ευχή!!
Originally posted by Mania X
Καλημέρα Μαντζουράνα!
Δεν ξέρω για εμάς, εσύ πάντως τα πας περίφημα! Το ημερολόγιο διατροφής σου είναι αξιοζήλευτο! Δεν μπορώ να το ακολουθήσω μόνο επειδή δεν τρώω φρούτα όπως εσύ. Τι κακό κι αυτό, να μην κατεβαίνει η καλύτερη τροφή του κόσμου... Προσπαθώ να τα αντικαταστήσω με σαλάτες και λαχανικά (τα οποία ξεκίνησα τα τελευταία χρόνια) αλλά πάλι...
Δεν χρειάζεται και βασικά δεν πρέπει να ακολουθήσεις αυτά που τρώω εγώ!
Χρειάζεται να δεις τί ταιριάζει στον δικό σου οργανισμό και να τρως ανάλογα!
Όσο για τα φρούτα, αν το σώμα σου νιώθει αποστροφή προς αυτά, μην τα τρως με το ζόρι! Μάλλον τα φρούτα δεν ταιριάζουν στον δικό σου οργανισμό. Καλό είναι να το σεβαστείς αυτό!
07-05-2015, 22:45 #34
Συμφωνώ μαζί σου Τάσο!
Κι εγώ μέχρι τα 30 μου δεν ήθελα να δω ούτε ζωγραφιστές τις σαλάτες! Ξεκίνησα σιγά-σιγά και τώρα μου είναι αδιανόητο να μην έχω σαλάτα στο τραπέζι. Απορώ πώς μου άρεσαν τα φαγητά χωρίς αυτές!
Με τα φρούτα δυστυχώς μου είναι πιο δύσκολο. Βολεύτηκα ότι 'τουλάχιστον τρώω σαλάτες΄ και δεν το κυνηγάω τόσο. Κάνω έτσι μεγάλο κακό στον οργανισμό μου - και στη δίαιτά μου. Είμαι και κακό παράδειγμα για τα παιδιά μου.
Αυτό πάντως που πιστεύω ακράδαντα και η ζωή μου το έχει αποδείξει πολλές φορές, είναι ότι ο άνθρωπος ΑΛΛΑΖΕΙ. Αρκεί να είναι ένας έξυπνος άνθρωπος με σχετικά καλή αυτοπεποίθηση. Και εδώ είναι το θέμα, και για τα κιλά μας και για τη ζωή μας γενικά...
08-05-2015, 00:20 #35
Παρακολουθώ αυτά που γράφετε και είμαι σύμφωνη σε όλα!
Όταν λέω να δούμε τί ταιριάζει στον οργανισμό μας,
εννοώ αφού έχουμε αποσυνδέσει το φαγητό από το συναίσθημα!
Γιατί όταν είμαστε στην υπερφαγία την συναισθηματική, ουσιαστικά έχουμε μια εξάρτηση που μας κάνει να μην είμαστε νηφάλιοι,
και να αποζητούμε όλα τα άχρηστα και επιβλαβή φαγητά.
Αφού βρούμε τον πραγματικό μας εαυτό, μπορούμε ν' ανακαλύψουμε και τί ειναι αυτό που του ταιριάζει!
08-05-2015, 10:59 #36
Καλημέρα! Εχθές:
Πρωινό 2 τοστ με μίλνερ
Μεσημέρι 1 πιάτο σπανακόρυζο, ντοματοσαλάτα, τυρί φέτα, 1 φέτα ψωμί
Στο καπάκι: 1 μπάλα παγωτό σοκολάτα
βράδυ: Μισό πιτόγυρο (πάλι καλά που έσκασα και δεν μπόρεσα να το φάω όλο...)
Καλά, άμα χάσω εγώ αυτή τη βδομάδα...:smug b:
10-05-2015, 00:12 #37
Καλησπέρα! Εχθές:
- 1 τοστ με μιλνερ
- 1 μερίδα φασόλια φούρνου με 1 φέα ψωμί
- 1 κούπα δημητριακά
- 2 φέτες ψωμί με 2 φέτες μίλνερ, λίγο ποπ-κορν αβουτύρωτο
11-05-2015, 08:42 #38
Ζύγισμα σήμερα και 77,7 ! Χάσαμε 0,6! Καλά είναι, θα μπορούσε και καλύτερα, αλλά δεν στερηθήκαμε και τίποτα εδώ που τα λέμε :roll:
Συνεχίζουμε δυναμικά! Ο στόχος 10 κιλών είναι δύσκολος μ αυτό το ρυθμό, θα δούμε... άμεσος στόχος να δούμε το 76,9 την επόμενη Δευτέρα.
Τι φάγαμε εχθές:
Πρωινό: 1 τοστ με τυρί - πάριζα (ήμουν στη μαμά μου, ό,τι μου δίνει τρώω)
Δεκατιανό 1 μπανάνα
Μεσημεριανό: από μπάρμπεκιου 4 μπιφτεκάκια, 1 σαλάτα μαρούλι, 1 φέτα ψωμί, 2 σοκολατάκια (είπαμε, η μαμά...). Να σημειωθεί ότι το μενού περιλάμβανε και ένα τσουβάλι πατάτες τηγανιτές, αλλά, αφού είχα νοστιμότατα μπιφτεκάκια με κρατσανιστό μαρούλι, γιατί να τα αδικήσω και να μην τα απολαύσω μόνα τους; Ήταν ήδη ένα τέλειο φαγητό, δεν χρειαζόταν τις πατατες!
Απόγευμα 2 μπιφτεκάκια μισή φέτα ψωμί
Βράδυ 6-7 αμύγδαλα
11-05-2015, 17:25 #39
Ζύγισμα σήμερα και 77,7 ! Χάσαμε 0,6!
Μεσημεριανό: από μπάρμπεκιου 4 μπιφτεκάκια, 1 σαλάτα μαρούλι, 1 φέτα ψωμί, 2 σοκολατάκια (είπαμε, η μαμά...). Να σημειωθεί ότι το μενού περιλάμβανε και ένα τσουβάλι πατάτες τηγανιτές, αλλά, αφού είχα νοστιμότατα μπιφτεκάκια με κρατσανιστό μαρούλι, γιατί να τα αδικήσω και να μην τα απολαύσω μόνα τους; Ήταν ήδη ένα τέλειο φαγητό, δεν χρειαζόταν τις πατατες!
Κι εγώ πήγα σε ένα τραπέζι το Σάββατο που είχε μπριζόλες και κοτόπουλο στα κάρβουνα, χωριάτικη σαλάτα και πολλές επιλογές από επεξεργασμένους υδατάνθρακες: τυροπιτάκια, σπανακοπιτάκια, σφολιατάκια γεμιστά με ρύζι, κοφτό μακαρονάκι κοκκινιστό, ψωμί στα κάρβουνα, και μια μηλόπιτα για το τέλος που ήταν σκέτο κέικ (δηλαδή ζύμη 90%).
Από όλ' αυτά έφαγα μπριζόλα, κομμάτια κοτόπουλο και χωριάτικη. Και χόρτασα φουλ χωρίς να νιώσω μετά την δυσφορία που θα ένιωθα αν έτρωγα και από τα ψωμο-ειδή.
Όσο για τον στόχο μας των 10 κιλών, πιστεύω θα τον πετύχουμε και οι 3, αλλά χρειάζεται να μην αγχωνόμαστε!
Και στην τελική, και να μην πετύχουμε τον στόχο τώρα, σίγουρα κάποια στιγμή θα τον πετύχουμε και θα έχουμε κάνει στον εαυτό μας το απίστευτο δώρο της ποιοτικής διατροφής!
:wink1:
11-05-2015, 19:07 #40
Γεια σας και απο εμενα παιδια!!!!Χαιρομαι που παμε καλα!!!!!
Εγω ζυγιστηκα σημερα και ειμαι 75,2, εχω και μια μικρουουουοουουλα ελπιδα οτι μπορει να ειμαι και 75 γιατι αδιαθετησα σημερα και οσο να ναι μια κατακρατηση την εχω...στις 2 εβδομαδες λοιπον 1,4 κιλα κατω!!!!!Εντος στοχου, προχωραμε γερα!!!!
σημερα εφαγα
πρωι:μπανανα
μεσημερι:μοσχαρι κοκκινιστο με χυλοπιτες και 2 φερες ψωμι και μαρουλι
απογευμα:1 γιαουρτι με φρουτα και 2 φρυγανιες
βραδυ: δεν ξερω ακομα αλλα ξαναπεινασα
Σχετικα με την διατροφη παντως κι εγω εχω αλλαξει συνηθειες τα τελευταια χρονια...τρωω πολλα οσπρια και λαχανικα/φροτασε σχεση με το παρελθον
12-05-2015, 00:44 #41
Μπράβο και σε σένα Happy cloud!
Συνέχισε έτσι!! :thumbup:
13-05-2015, 12:51 #42
74.6 χτες
74,9 σημερα
λεω να αλλαξω τικερακι και να κατεβω στα 75!!!!!
14-05-2015, 18:02 #43
86,9 kg!
Δάκρυα συγκινήσεως είχα όταν αντίκρυσα αυτό το νούμερο!
Τέτοιο νούμερο έχω να δω από όταν πήγαινα σχολείο (τέλη γυμνασίου - αρχές λυκείου).
Είμαι τέρμα αισιόδοξη για την συνέχεια!!
;-)
16-05-2015, 19:47 #44
Ματζουρανα συγχαρητηρια!!!!!!!εισαι πολυ κοντα στον στοχο σου πια!!!!!
εγω ζυγιστηκα σημερα και ειμαι 73...δηλαδη 3.6 κιλα κατω μεσα σε 3 εβδομαδες!!!!!ανελπιστα καλα...ελπιζω να μην ειναι μονο υγρα...
17-05-2015, 09:05 #45
εντάξει, πλάκα μου κάνετε....
εγώ 2 μέρες έκανα βλακείες ... την Δευτέρα ζυγίζομαι και πιστεύω ότι θα έβαλα...
αλλά εσείς - και οι δύο - τι να πω...
ΕΧΩ ΣΚΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΖΗΛΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια