New Start!!!!Ποια ειναι μαζι μου??? - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 9 FirstFirst ... 789
Results 121 to 131 of 131
    [quote]Originally posted by elisa83
    Αχ κορίτσια, μην μου μιλάτε για ξεχείλωμα. Θέλω να ξεκινήσω μια ελαφριά άσκηση από Σεπτέμβρη (να φύγουν λίγο οι ζέστες). Ο χρόνος μου είναι αρκετά περιορισμένος αλλά 3-4 ώρες την εβδομάδα επιβάλλεται να τις βρω. Είναι και θέμα υγείας πλέον. Είχα αρχίσει και δεν ένιωθα καλά, ήμουν σαν άρρωστη. Και ακόμα είμαι. Πολλά χρόνια, πολλά τα κιλά και με κάποια τρελά σκαμπανεβάσματα. Τέλος πάντων, καλή επιτυχία Ioli. Δεν είναι μεγάλο το βάρος που έχεις να χάσεις και πιστεύω στο εξάμηνο θα είσαι φιγουρίνι Να σου ζήσει το παιδάκι σου!!!

Σ'ευχαριστω πολυ Elisa! Καλη δυναμη κ σε σενα! τωρα εχω 14 κιλα, παλαιοτερα ειχα 20, αλλοτε 10.. παντως παντα ειχα!!! μη σε πτοει ο αριθος. νομιζω οτι πρεπει να κανουμε αυτο που πολυ σωστα ειπαν πιο πανω η μαντζουρανα κ αλλοι συνοδοιποροι, να υιοθετησουμε καποιες υγιεινες συνηθειες, να τις κανουμε τροπο ζωης, να μην το βλεπουμε το ολο ζητημα σαν αγγαρεια, γιατι μετα εννοειται οτι η συνεχεια ειναι προδιαγεγραμμενη... Παμε δυνατα! κ τωρα προς το βραδακι 8 με 9 που δροσιζει λιγακι ειναι οτι πρεπει για εναν περιπατο! κ με μουσικουλα στα αφτια.. γουσταρωωω θυμηθηκα τα νιατα μου!! χαχαχα :yes:

Μπραβο που κρατήθηκες! Κ εγω εχω ερθει στην πεθερά μου, τρώνε πάστες, παγωτά.. Εγω ουτε μια μπουκιά δεν εχω φάει, αυτα φταίνε που έφτασα ως εδω. Σε αυτην την φαση δε θελω ουτε να τα βλεπω, καταφεύγω σε υγιεινές λύσεις. [/quote]

Ελενη μπραβο σου! η επιμονη στον στοχο μας μας δινει νομιζω περισσοτερη ικανοποιηση. κ πολυ καλη φαση η γυμναστικη με χορο! το σκεφτομαι πολυ σοβαρα ν'αρχισω, ομως ακομα νιωθω τοσο βαρια κ αγυμναστη που λεω να κανω για κανα μηνα μονο περπατημα, να πεσουν τα πρωτα 2-3 κιλα κ μετα θα το ψαξω. μια πολυ ωραια φαση της ζωης μου, που ενιωθα πολυ ωραια με το σωμα μου πηγαινα στα αεροβια κ μου ειχε αρεσει παρα πολυ που ειχα εθιστει!!! λατιν, πιλατες, ενα με μπουνιδια κ κλωτσιδια !!:spin: κ βεβαια το μεγαλο μου κολλημα με το kick boxing ποσο με ειχε βοηθησει.. μεγαλη χαζομαρα που τα παρατησα. καλα στην αρχη ημουν ρακος -να τα λεμε κ αυτα- δεν μπορουσα να παρω τα ποδια μου, πονουσαν ολοι οι (ανυπαρκτοι) μυες!!! αλλα μετα απο κανα 2μηνο αρχισα να το απολαμβανω. πηγαινα 2 χρονια συνεχομενα κ τωρα ειμαι λες κ δεν πηγα ποτε στη ζωη μου!!!! :shocked2:

Πραγματικά μπράβο σας κορίτσια!!
    Ξέρω καλά πώς είναι να τρώνε οι γύρω μας ό,τι υπάρχει και δεν υπάρχει και εμείς να μένουμε πιστές στην ποιοτική μας διατροφή!
    Τα καταφέρατε πολύ καλά!
    Τους πρώτους μήνες ήταν λίγο δύσκολο για μένα αυτό, ενδόμυχα σαν να ζήλευα ελαφρώς... όμως μετά από τους πρώτους μήνες, και αφού έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου στην ποιοτική διατροφή, πραγματικά έβλεπα και βλέπω παχυντικές τροφές που τρώνε οι άλλοι γύρω μου και με αφήνουν παγερά αδιάφορη! Πολλές φορές σκέφτομαι "μα πώς το τρώνε αυτό; δεν τους χαλάει τη γεύση ή το στομάχι μετά;". Βλέπω γλυκά και με πιάνει αηδία! Ποιά, εμένα! Που με γνώριζαν όλες οι πωλήτριες των ζαχαροπλαστείων της περιοχής με τ' όνομά μου!!! Που ξέρω κάθε σοκολάτα και σοκολατοειδές όλων των σούπερ μάρκετ!!! :P

Ας αφήσουμε τους άλλους να τρώνε αυτά που θέλουν... Ο καθένας έχει το δικαίωμα να καταστρέφει τον εαυτό του όπως θέλει. Εμείς όμως, επειδή τον γουστάρουμε τον εαυτό μας, και επειδή θέλουμε να του προσφέρουμε μόνο τα καλύτερα, ας του δίνουμε τις ποιοτικές τροφές που του αξίζουν!

;-) [/quote]

Ευχαριστουμε μαντζουρανα! μου'φτιαξες το κεφι γιατι κ γω ετσι νιωθω! ακριβως επειδη ειμαστε γνωστες οποιασδηποτε λιχουδιας κ εχουμε κανει ανεκδιηγητα λαθη (παθη) στο παρελθον, μπορουμε να αντισταθουμε σε ολα αυτα που θα μας σταθουν εμποδια στο να εκπληρωσουμε τον στοχο μας, να νιωσουμε καλα με το εαυτο μας, υγιεις κ ευρωστοι! κ στο κατω κατω βρε αδερφε θελω να πηγαινω στο παρκο κ να παιζω με τον γιο μου, οχι να καθομαι στο παγκακι (μασουλωντας κατι!!!), να πηγαινω για ψωνια κ να μη με πιανει καταθλιψη, να γυρναω απ'τη δουλεια κ να εχω ενεργεια για οοοολα αυτα που θελω να κανω.. ουφφ τα ειπα κ ξαλαφρωσα!!!

Senior Member
    Ιόλη ο στόχος σου ειναι εφικτός. Θα τα καταφέρεις!

Originally posted by eleni1986
    Ιόλη ο στόχος σου ειναι εφικτός. Θα τα καταφέρεις!

Μακαριιι! το ιδιο ευχομαι σε ολους μας

Member
    ιόλη τράβα για γυμναστική από αύριο κιόλας αν μπορείς!

ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις είναι. μην σκέφτεσαι τίποτα που να σε αποθαρρύνει!

δες εμένα. δεν μπορώ καλά καλά κρατήσω τον διάδρομο στο 5,5 σταθερά για 45 λεπτά αλλά 3 με 4 φορές την βδομάδα θα πάω!

Junior Member
    Αχ κι εγώ θέλω να ξεκινήσω γυμναστική, χαλαρά πράγματα στην κατάσταση μου :P. Πρέπει μέσα Σεπτέμβρη να ξεκινήσω. Κοιτάξα και αγγελίες για διαδρόμους (μεταχειρισμένους) βρήκα σε αρκετά προσιτές τιμές. Απλά φοβάμαι να μην καταντήσει κρεμάστρα, μιας και δεν το έχω ιδιαίτερα με την γυμναστική.

Senior Member
    Ο διάδρομος είναι κουραστικός και κάθε τόσο θέλει συντήρηση, αλλά βοηθά πολύ στην απώλεια πόντων, και σμιλεύει το σώμα. Εγώ κάνω πότε αερόμπικ, πότε διάδρομο ή ζούμπα, και περπάτημα. Αλλά η ευεξία που νιώθεις μετά είναι φοβερή.

Originally posted by Sora
    ιόλη τράβα για γυμναστική από αύριο κιόλας αν μπορείς!

ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις είναι. μην σκέφτεσαι τίποτα που να σε αποθαρρύνει!

δες εμένα. δεν μπορώ καλά καλά κρατήσω τον διάδρομο στο 5,5 σταθερά για 45 λεπτά αλλά 3 με 4 φορές την βδομάδα θα πάω!

σορα ηδη αρχισα περπατημα εξω στη φυση!!! οπως ειπες κ συ, 3-4 φορες την εβδομαδα, μια ωριτσα κανω τις βολτες μου. δε μετραω χιλιομετρα κ ο ρυθμος μου ειναι χαλαρος στην αρχη κ αργοτερα προσπαθω να επιταχυνω (5-6 του διαδρομου). τον διαδρομο τον βαριεμαι αφανταστα, οπως κ τα οργανα γυμναστικης. μολις παρω λιγο τα πανω μου κ δε νιωθω σαν καρο με πατατες θα γραφτω γυμναστηριο στα αεροβια προγραμματα. μ'αρεσει πολυ οτι εχει να κανει με χορο ή πολεμικες τεχνες. ασε που χωρις γυμναστικη χανω πολυ αργα. ο μεταβολισμος μου δεν ειναι κ τουρμπο!! τοσα χρονια με διαιτες κ σκαμπανεβασματα μαλλον τον εχω καταστρεψει. ομως με τη συστηματικη ασκηση παιρνει μπρος. :wink1:

κοριτσια οτι βολεψει την καθεμια. διαδρομο στο σπιτι, στο γυμναστηριο ή περπατημα στη φυση, ο,τιδηποτε να ξεκολλησουμε απ'την ακινησια κ αποκτησουμε λιγες αντοχες. η αρχη ειναι δυσκολη αλλα μετα θα ερθει η ευεξια που ειπε κ η ελενη

Senior Member
    Η αρχή είναι δύσκολη, όσοι έχουμε πολλά κιλά, δεν πρέπει να κάνουμε με τη μία έντονη γυμναστική, εγώ έκανα αερόβια με ζούμπα και πηδήματα πολλά, και όταν αναπηδά το σώμα 100 κιλών τραντάζεται τόσο και τα γόνατα και οι γάμπες έχουν πρόβλημα. Πρέπει σιγά σιγά και ανάλαφρη γυμναστική στην αρχή γιατί κάποιοι τέτοιαι τραυματισμοί έχω ακούσει ότι μπορεί να μείνουν για πάντα και να ταλαιπωρούν.

Page 9 of 9 FirstFirst ... 789