Results 16 to 30 of 49
Thread: Ηδη 14κιλα και συνεχίζω
-
23-08-2016, 22:53 #16
Τι εννοεις 5000 μετρα την ανοιξη?!?! Σορρυ δεν το επιασα!! Συγχαρητηρια για το κατορθωμα σου!!
- 24-08-2016, 18:20 #17
Θελω να τρεξω 5 χιλιομετρα σε αγωνα τυπο run greece
Λοιπον με βοηθησε τρελα μια εφαρμογη στο ταμπλετ...my net diary λεγετε...καθε μερα εβαζα το τι ετρωγα( τα παντα απλα μαγηρεμενα με 1 κουταλια λαδι ανα μεριδα μερικες φορες και με καθολου λαδι αν πχ ηταν κρεας και εχει δικο του λιπος) ηθελα καθημερινα να μη περναω τις 1000 θερμιδε. Οι ποσοτητες μου ειναι σχετικα με πριν περιορισμενες αλλα οχι δραματικα. Γυμναστικη εκανα λιγο κατα διαστηματα(δεν ειμαι και πολυ φιλος κι αυτο προσπαθω να το αλλαξω) Καθε σαββατο βραδυ εκανα τη "ζαβολια" μου αλλα οσο μπορουσα πιο διαιτης δλδ εφτιαχνα πχ πιτσα στο σπιτι με γαλοπουλα και τυρι λαιτ ή πιτες αλλα τζατζικι με γιαουρτι 2% και πιτουλα αλαδωτη κι αλλα τετοια. Μη μασατε παιδια πολλοι με κοροϊδευααν οταν επαιρνα τη σαρδελα τη παστη απο το λαδι και ην εβαζα σε χαρτοπετσετα για να σκουπισω το λαδι αλλα πια δε με κοροιδευουν καντε αυτο που θελετε για τον εαυτο σας και μη νοιαζεσται για τους αλλους και μη το κανετε για κανεναν αλλο....μη σκεφτεσται " και τωρα θα καψω μιση ωρα την κουζινα για να ψησω μια πατατα να φαω μονο εγω;" ναι να το κανετε βαλτε πανω απ ολους και απο ολα τον εαυτο σας και κανεναν αλλο. Και κατι ακομα....μη σπατε τα νευρα σας με διαιτες αν δε εισατε ετοιμοι για αυτη τη μαχη το μονο που θα καταφερετε ειναι να διαλυσετε το σωμα και τη ψυχολογια σας.
ΥΓ το μονο που θελω τωρα ειναι σε 3 χρονια να ειναι ακομα σε αυτα τα κιλα
24-08-2016, 18:24 #18
Να εισαι γερη πανω απο ολα κ στα κιλα θα εισαι, πολυ σωστα αυτα πιυ ειπες. Ετσι θελει, συνειδητοποιηση, επιθυμια κ σγρ λιγο κοπο παραπανω, αλλα αξιζει γιατι ξερεις τι τρως , δεν αναρωτιεσαι μετα ποσο λαδι, ποσο τυρι, ποση σος κλπ. Μπραβο σου, καλη συνεχεια!
24-08-2016, 18:28 #19
Ευχαριστω πολυ....πρεπει να πω οτι ηταν πολυ πιο ευκολο απ οτι φανταζομόυν πριν αρχισω...είχα 3-4 βολιμικα σοκ στην αρχη αλλα γενικα ηταν πιο ευκολο γιατι μαζι με μενα εκανε και η αδερφη μου και στιριζαμε η μια την αλλη. Ειχα πιστη σε αυτο που εκανα το εκανα για μενα και δεν ακουγα κανεναν. Ουτε καν τη γελια ατακα "κοιτα μη παθεις καμια νευρικη ανορεξια" Παντα θα μετρα τι τρωω και το ξέρω απλα πια δε με αγχωνει τοσο γιατι ξερω πανω κατω τι εχει ποσες θερμιδες
24-08-2016, 19:21 #20
Μπραβο, εχεις μαθει να προσεχεις.. εγω αυτην την φορα που ειμαι σε προγραμμα ειμαι 2 μηνες που το εχω τηρησει απολυτα, θελω να φαω μια μερα γυρο η παστα, αλλα φοβαμαι μηπως δω την ζυγαρια να ανεβαινει κ απογοητευτω. Οποτε το εχω κρατησει απολυτα. Στην αρχη παντα ειναι πιο δυσκολο, αλλα το παν ειναι να μην τα παρατησεις.
24-08-2016, 20:05 #21
Θελει προσοχη δε λεω οτι δε θελει αλλα εγω οταν ηθελα να φαω κατι το ετωγα...προσπαθουσα οσο μπορουσα να περιορισω της θερμιδες του αλλα το ετρωγα....οσο πιεζεσαι εχεις το αντιθετο αποτελεσμα...δε λεω με στη καθε λιγουρα να υποκυπτεις αλλα αν δεις οτι δε σου περναει μετα απο μιση ωρα κι ενω εχεις κανει πχ μια βολτα εξω τοτε απλα φατο...αυτο να γινετε πχ μια φορα την εβδομαδα ή σκεψου οτι θα φας πχ το σαββατο οτι θες εαν ολη τη βδομαδα ειναι τυπος και υπογραμμος στη διαιτα σου
24-08-2016, 21:57 #22
Ετσι ειναι, ακομα αντιστέκομαι.. Ειχα βαλει πρωτο στοχο να πέσω κατω απο 100, ξεκίνησα απο 110, ειμαι κοντα αλλα ακομα δεν το εχω δει, τελευταια φορα ημουν 100,5..οποτε έως τοτε θελω να το τηρήσω, μετα θα φαω κατι πιο λιπαρό.. Γιατι δεν μπορεις κ να κανεις οτι δεν υπαρχει.
24-08-2016, 23:15 #23
Τασο ευχαριστω για την απαντηση.. αυτο ειναι το θεμα, λυπηθηκα τοσο πολυ με το 110 που τρεμω να μην το ξαναδω.. αλλα δεν ξεχνιουνται ευκολα αυτες οι συνηθειες. Αλλα θελω να αποκτησω μια αποσταση ασφαλειας απο το 100 πριν αρχισω να τρωω καποια πραγματα που μου λειπουν. Κ επισης, φοβαμαι οτι αν δω την ζυγαρια να ανεβαινει θα απογοητευτω κ θα αρχισω να τρωω ξανα.
25-08-2016, 12:01 #24
Εαν απογοητευεσαι και υποκυπτεις τοσο "ευκολα" τοτε δεν εχεις αρκετο πισμα μεσα στου ατη τη στιγμη....μετα απο καποιο καιρο δε θα σκεφτεσαι καν το φαγητο...χθες πηρα ενα κουτι μπισκοτα απο το σουπερ μαρκετ και μεχρι τωρα δεν εχω καν λιγουρεψει να φαω ουτε ενα...ημουν κι εγω περιπου110 οταν αρχισα και μεχρι τα 85-90 ειχα ψυχολογικες μεταπτωσεις και λιγουρες σημερα σχεδον δε με νοιαζει
ΥΓ Ολες αυτες οι μοδες με τα μουσλι της βρωμες και τα πριονιδια μακρια παιδια....μια φορα δοκιμασα και μετα ηθελα να φαω ενα γλυκακι να φυγει το πιτουρο απο το στομα μου...νομιζω οτι περοσσοτερο νιωθεις οτι στερισαι και χαλας κι ενα σκασμο λεφτα ασε που πολλα απο αυτα που νομιζουμε οτι μας κανουν καλο ειναι τιγκα στη ζαχαρη και στα λιπαρα οπως πχ οι μπαρες δημητριακων ή πχ για γιαουρτια πρωτεϊνης που τα λιπαρα τους ειναι δυπλα απο το 2% και ελαχιστα περισσοτερη πρωτεϊνη αυτο συμβαινει σε πραγματικα παρα πολλα προινοτα ταχα μου διαιτης
25-08-2016, 12:15 #25
Απογοητευομαι ευκολα ναι, κ τωρα βλεπω καμια φορα την ζυγαρια να ανεβαινει αλλα ξερω οτι ειναι τυχαιο γιατκ τηρω την διατροφη μου..αρα στα ιδια κιλα ημασταν οταν ξεκινησαμε. Τωρα στα ποσα κιλα εχεις φτασει κ σε ποσο διαστημα?
25-08-2016, 12:32 #26
17 μηνες εχουν περασει και ειμαι 65 κιλα θελω αλλα 5 για να πω οτι ειμαι οκ
Εχε πιστη στη διαιτα σου και στον εαυτο σου αν εχεις χασει πχ 5 κιλα παει να πει οτι κανεις κατι καλα...δλδ ολο αυτο λειτουργει οποτε ειναι στχο χερι σου το ποσο καιρο θα το κανεις εσυ να λειτουργει...τα παντα ειναι στο χερι σου...κι αν κανεις καμια ζαβολια μη νιωθεις τυψεις....ευχαριστησου το και μετα συνεχσε τη διαιτα σου οπως πριν...μη τιμωρισεις ποτε τον εαυτο σου για κατι που εφαγες( αρκει να μη γινετε καθε μερα αυτο)
25-08-2016, 12:56 #27
Μέσα σε 17 μηνες έχασες τοσα κιλα;; Πως τα κατάφερες;
25-08-2016, 13:06 #28
Ετρωγα οτι μαγηρευαμε ετσι κι αλλιως στο σπιτι απλα το δικο μου το μαγηρευα με ελαχιστο λαδι μια κουταλια στη μεριδα μερικες φορες και λιγοτερο...σκατολοηδια δεν ετρωγα ποτε ιδιαιτερα οποτε αυτο το κομματι ηταν ευκολο.. πρωινο απογευματινο δεν ετρωγα ποτε οποτε δεν αρχισα τωρα...αν πχ πιναγα το απογευμα ετρωγα απλα ενα κριτσινακι ή μια μουκια ψωμι με τυρι(αλλα μια μπουκια στη κυριολεξια)
Γενικα τοσα χρονια δεν εκανα διαιτα γιατι δε μου αρεσε να κανω ιδιαιτερο φαγητο οποτε βρηκα τη λυση...οι μεριδες μου δεν ηταν τραγικα πιο μικρες να φαντασεις σημερα θα φαω κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο δλδ ενα μπουτι με 4-5 πατατες και μια φετα ψωμι(απο μισω κιλο) κι αλλο τοσο το βραδυ( παντα τρωω κανοκικα φαγητο το βραδυ)
25-08-2016, 13:15 #29
Καταλαβα, ευχαριστω πολυ για τις πληροφορίες!! Κ εγω μαγειρευω ειδικά για μενα με ελάχιστο λαδι, αλλα απο εδω κ πέρα δεν ξερω αν θα μπορω να το κανω γιατι λειπω πολλες ωρες εκτος σπιτιού, θα πρεπει ολη μερα να ίναι στο πόδι, οποτε θα δω τι θα κανω. Σγρ θα το προσπαθησω γιατι κ αυτο παιζει ρολο, το λαδι ειναι πολυ παχυντικο.
25-08-2016, 13:17 #30
Να μην εμπιστευτεις αλλον τη διατροφη σου οσο δυσκολο κι αν ειναι φροντιζε μονη σου τι θα φας και πως θα το φας. Το σημαντικο ειναι να εκπαιδευτεις εσει μονη σου πανω στο φαγητο
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή