Ηδη 14κιλα και συνεχίζω - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 49
    Senior Member
    Ναι σωστα, το καλο ειναι οι πλεον δεν πειναω οπως στην αρχη, καπως εχω συνηθισει..

Junior Member
    Ειναι νωρις ακομα...θα εχεις καποια ξεσπασματα ακομα συμφωνα με τη δικη μου εμπειρια. Το θεμα ειναι να μη το βαλεις κατω τοτε. Αν πετυχεις αυτο τοτε θα εχεις τα παντα

Senior Member
    Μακαρι γιατι εχω ακομα καιρο..βεβαια ο δικος μου στοχος ειναι τα 85 δεν με ενδιαφερει το πιο κατω..

Junior Member
    Με ολο το θάρρος ο στοχος σου πρεπει να ειναι να εισαι υγιεις και στο 85 δε θα εισαι αλλα μαλλον εσυ ξερεις καλυτερα

Senior Member
    Στο 85 θα εχω φυγει απο παχυσαρκη κ θα ειμαι υπερβαρη.. πο αυτος ειναι ο στοχος μου!

Junior Member
    Για αρχικος στοχος ειναι καλος αλλα θα πρεπει ηδη να υπολογισεις οταν φτασεις εκει οτι θα πρεπει να αναθεωρησεις τι στοχο σου

Senior Member
    Γεωργια μου εχασες 45 κιλα? Μπραβο σου, συγχαρητηρια.
    Καλυτερα να μην την αγχωνουμε την Ελενη, ο καθενας με τους ρυθμους του, θετει μικρους ας πουμε στοχους με βαση αυτο που θελει να επιτυχει. Εσυ δεν νομιζω να ξεκινησες εχοντας στο μυαλο σου τα 60 γιατι θα σου φαινοταν βουνο. Σκεφτεσαι -2 -2 -2 -2 -2 -2 ανεξαρτητα το τι θες στο τελος.
    Και οσον αφορα την υγεια και τα κιλα, υπαρχουν ανθρωποι παχυσαρκοι που ειναι υγιεις ανεξαρτητα απο το παχος τους. Δεν λεω οτι δεν ειναι επιρρεπεις σε προβληματα μελλοντικα, αλλα υπαρχουν και εχουν και πολυ γερες εξετασεις. Οπως υπαρχουν περιπτωσεις ανθρωπων που ξερω που αδυνατισαν με τελειως λαθος τροπο, και αντι να ειναι υγιεις που φαινομενικα με τις αναλογιες βαρους υψους ειναι, ειναι το ακριβως αντιθετο και στην ψυχοσυνθεση και στον τροπο σκεψης και στο πως αναζητουν το φαι.
    Επισης, ενα λαθος που κανουν μερικοι που χανουν κιλα, ειναι εν τελει να βρισκουν τους εαυτους τους πιο ρατσιστες απο οτι ηταν ο κοσμος γυρω τους οταν εκεινοι ειχαν κιλα. Οποτε πρεπει να δειχνουμε προσοχη και σε αυτο
    Με αγαπη! Ευχομαι καλη σου συνεχεια!

Senior Member
    Ας φτασω πρωτα 85 κιλα που θα πετάω κ εχω πολυ δρομο ακομα...κ βλεπουμε μετα!!! Ευχαριστω παντως ολες για τις συμβουλές σας!!

Junior Member
    27 ειμαι δε γερασα τοσο ακομα για να μιλας στο πληθυντικο
    Να σαι καλα κουκλα μου και μη μασας κανε αυτο που θες για παρτη σου

Senior Member
    27 εισαι πολυ πολυ νεα!!! Κ σε ιδανικο βαρος!!

Junior Member
    Αγαπητη purplerose συγγνωμη τωρα ειδα το ποστ σου.
    Συμφωνω μπορει να ημουν λιγο σκληρη με την Ελενη αλλα πιστεψε με ημουν πρωτα σκληρη με τον εαυτο μου κςι αυτο ισως εχει αποτελεσμα με καποιους ανθρωπους( οπως ημουν εγω) εμενα με βοηθησε η λογικη "πρπει να πας στο ανωτςτο φυσικολογικο βαρος σου για να εισαι σε υγιει κιλα" και σε αυτα τα ποστ προσπαθω να σας δωσω τη δικη μου οπτικη. Καθε αλλο παρα ρατσιστρια και ψιλομυτα ειμαι τωρα που αδυνατισα...ξερω πολυ καλα το ποσο ευκολο ειναι σε1 χρονο να ειμαι παλι 100+
    Απλα παραθετω την οπτικη που βοηθησε εμενα

Member
    Πολλά μπράβο!! Είναι δύσκολο το ταξίδι αλλά σίγουρα αξίζει. Γεωργία χωρίς να θέλω να γίνω αδιάκριτη, αν θες απαντάς, τι σε έφερε στα 110 κιλά που ήσουν? Εγώ το προηγούμενο σάββατο που ζυγίστηκα ήμουν στα 99. Τώρα πολύ πιθανό να πάτησα και τα 100. Αν και δεν τρώω ανοησίες είμαι συνέχεια σπίτι και περπατάω ελάχιστα ως καθόλου, αλλά είμαι πολύ τεμπέλα και αυτό πρέπει και κυρίως θέλω, να το αλλάξω, διότι αν συνεχίσω έτσι δεν με βλέπω καθόλου καλά. Αν περπάταγα καθημερινά από μισή ώρα τουλάχιστον δεν θα χα φτάσει σε αυτά τα κιλά. Η ιστορία σου είναι πηγή έμπνευσης μπορώ να πω μιας που και εγω θέλω να φτάσω στα 60-65 κιλά και έχω ύψος κάπου στο 1,65 (οι κοντές θα νικήσουν:lol: ) βέβαια κάθε ανθρώπου η ιστορία για να χάσει βάρος είναι πήγη έμπνευσης. Όσον αφορά τον τρόπο γυμναστικής μου φαίνεται πως απλά θα περπατάω μιας και όποτε αρχίζω γυμναστήριο το ρεκόρ μου είναι μια βδομάδα, μετά τα παρατάω και λυπάμαι τα 30? που έδωσα για το μήνα.

Junior Member
    Τι με εκανε να φτασω τα 110 ε; παντα πιστυα οτι δε τρωω πολυ και οντως δεν ετρωγα πολυ μεγαλυτερες ποσοτητες απο ενα νορμαλ ανθρωπο....οταν ομως εβαλα σε εφαρμογη αυτα που ετρωγα καθημερινα διαπιστωσα οτι επερνα 1200 θερμιδες την ημερα απο το φαγητο μου ( γαματα δλδ) αλλα επαιρνα κι αλλες 1000 θερμιδες απο το λαδι που ειχε το φαγητο μου. Στο σπιτι μαγηρευαμε με υπερβολικα πολυ λαδι (η τυχη του να εχεις δικες σου ελιες). Η αποφαση ηταν σχεδον να κοψω το λαδι- και τηγανιτα να μιωσω τη μεριδα μου και να τρωω οσο το δινατον λιγοτερο ψωμι( που αν δεν εχεις σαλτσες και λαδια ειναι πολυ ευκολο) να τρωω απ ολα(στην οσο το δυνατον πιο υγιεινη εκδοχη του) και να παω για πρωτη φορα στη ζωη μου σε φυσιολογικο βαρος(1,65 κι εγω). Με τη γυμναστικη κι εγω ποτε δε το ειχα. Το χεομωνα ψιλο εκανα στο σπιτι και τωρα αποφασησα να θεσω στοχο τα 5 χιλιομετρα για να εχω κινητρο και εχω αρχισει ανελπιστα καλα εδω και μια βδομαδα( παλι μονη μου δε γουσταρω γυμναστήρια κι ετσι τρεχω μονη μου οσο μπορω...τρεχω ενα λεπτο περπαταω ενα και παει λεγοντας)

Member
    Σου την έφερε το λάδι.. αλλά τα κατάφερες και αυτό είναι το σημαντικότερο. Πάντως η εφαρμογή κάνει καλή δουλειά εφόσον ξέρεις πόσο περιθώριο έχεις ακόμα να φας, σε βάζει σε ένα πρόγραμμα αν θες, όπως θες πες το, την κατέβασα και εγώ. Τα γυμναστήρια ούτε γω τα γουστάρω, δεν αντέχω τα περίεργα βλέμματα και τους ψιθύρους από fit ανεγκέφαλα ανθρωπάκια. Αντί να σου πουν και μπράβο που πήρες απόφαση να κάνεις την αλλαγή, προσπαθούν να σε κάνουν να νιώσεις χάλια. Ποιο το νόημα? Καλύτερα γυμναστική στο σπίτι όπως λες και σύ. Αυτό με το τρέξιμο-περπάτημα θα το προσπαθήσω και εγώ. Αυξάνεται και η αντοχή σου μέρα με την μέρα.

Junior Member
    Ασε που στην ελλαδα πολυ λιγες ειναι οι μερες που δε μπορεις να βγεις εξω...υπαρχει και το ποδιλατο...πχ τωρα σουπερ μαρκετ παω μονο με ποδιλατο αν και δεν ειναι μακρια με βοηθαει στο εγκεφαλικο κομματι του " βαζω την ασκηση στη ζωη μου"
    Στο γυμναστηριο μια μερα πηγα και ηταν η γυμναστρια σε φαση " αυτο ειναι το μηχανηματα βγαλε τα ματια σου απο κει και περα" οποτε γι;τι να της δωσω 30... τα ματια μου τα βγαζω και στο δρομο τζαμπα.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast