Πολύ βοηθητικά βιβλία
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 4 of 4
    Senior Member

Πολύ βοηθητικά βιβλία

Καλησπέρα σας!
    Μετά από πολλή σκέψη και διάβασμα των παρακάτω βιβλίων θα ήθελα να τα προτείνω στις κοπέλες .
    Το πρωτο ειναι το ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ του Ευαγγελου Ζουμπανεα
    Το δευτερο, αυτο που προτεινει και το σαιτ ,στην αρχικη σελιδα του αν θυμαμαι καλα, THIN POSITIVE του ιδιου συγγραφεα.
    Αυτα για μενα είναι η Βίβλος της διατροφής!!!! Με βοήθησαν τρομερά!!
    Έχω να προτείνω κι άλλα δύο που, για ψυχολογικούς λόγους τουλάχιστον αλλά και για χιουμοριστικούς, θα τα βρείτε ανάρπαστα!
    "Ο γάμος παχαίνει" του Edward Abramson,εκδοσεις ΚΕΔΡΟΣ
    και
    ¨Γιατί οι Γαλλίδες δεν παχαίνουν" της Mireille Guilano. εκδόσεις ΛΙΒΑΝΗ.

Δεν ξέρω , αν μου επιτρέπεται, θα ήθελα αν κάποια κοπέλα θέλει να τα αγοράσει, θα της τα δώσω σε πολύ καλύτερη τιμή από την χαμηλότερη που κυκλοφορει.
    Ευχαριστω πολυ.
    Ζητω συγγνωμη εκ των προτερων και διορθωστε με, εαν ειναι λαθος η κίνησή μου αυτή...

Junior Member
    Αγαπητοί φίλοι θα ήθελα να ρωτήσω κι εγώ κάτι.Μια φίλη μου γνώριζε κάποια κυρία που έκανε βαριατρική επέμβαση στο Ρίο και η οποία της είπε ότι κατά την ενημέρωσή της στο Ρίο της είχαν δώσει δυο βιβλία του καθηγητή Καλφαρέντζου σχετικά με τις βαριατρικές επεμβάσεις.Θα ήθελα λοιπόν να μάθω αν μπορώ να τα βρω στο εμπόριο ή αν κάποιος από σας τα έχει και μπορεί να μου τα στείλει σκαναρισμένα.Ευχαριστώ.

Senior Member
    Kαλησπέρα too fat.
    Δυστυχώς δε γνωρίζω για να βοηθήσω. Τα βιβλία που πρότεινα είναι καθαρά διατροφικά.

Senior Member
    Καλησπέρα! Όποια κοπέλα θα ήθελε ένα ή και τα δύο παραπάνω βιβλία για το καλοκαίρι ας μου στείλει ενα μήνυμα.
    Ευχαριστώ!