Results 16 to 30 of 31
-
23-05-2015, 22:44 #16
θα δειξει ο χρονος σιγουρα.αυτο ειναι το μονο βεβαιο.δηλαδη εσεις τι θα προτεινατε για την περιπτωση μου?
- 24-05-2015, 16:30 #17
Μια πιο ασφαλής λύση είναι να πάρεις περισσότερες γνώμες από περισσότερους Γιατρούς. Δωρεάν είναι, θα σου δώσει περισσότερες οπτικές.
24-05-2015, 19:31 #18
Το ποια επέμβαση ταιριαζει στον καθε ασθενή βγαινει μεσα απο αλγοριθμο...συνυπολογιζετα� � ο δμσ,οι διατροφικες συνηθειες,νοσηματα αν υπαρχουν,ψυχολογικο προφιλ,ενεργειακες αναγκες ηρεμιας κτλ.μπορεικαποιος με δμσ 41 φαινομενικα να ειναι για σληβ.αν ομως καταναλωνει γλυκα ή ειναι του τσιμπολογηματος τοτε ειναι θεμα χρονου η επαναπροσληψη βαρους οποτε καποιο ειδος παρακαμψης θα ηταν το σωστο για μακροχρονια αποτελεσματα.ακομη κι αν τα στοιχεια δειχνουν μανικι,αν του αφησουν περισσοτερα μλ χωρητικοτητα ή θολο παλι ειναι θεμα χρονου η αποτυχια.και ειναι και πολλα αλλα που μπορεο να τα εχω αναρτησει 200 φορες...κλειδι ο γνώστης γιατρος....
25-05-2015, 17:27 #19
σωστο σε βρισκω στελιο και σε ευχαριστω που μπαινεις στον κοπο να τα γραφεις ολα αυτα.κ εγω ευτυχως εχω πεσει σε γιατρο-τσακαλι κ ολα αυτα που προανεφερες ηταν απ τα πρωτα που συζητησα μαζι του.
25-05-2015, 22:03 #20
Originally posted by aleksaki2612
σωστο σε βρισκω στελιο και σε ευχαριστω που μπαινεις στον κοπο να τα γραφεις ολα αυτα.κ εγω ευτυχως εχω πεσει σε γιατρο-τσακαλι κ ολα αυτα που προανεφερες ηταν απ τα πρωτα που συζητησα μαζι του.
26-05-2015, 13:33 #21
ακη μου καλησπερα.αν δν σου κανει κοπο πατα στο google πτυχωση 3στρωματων .μεσα στις πολλες αναζητησεις θα σου βγαλει ενα βιντεο που μιλαει ο γιατρος γιαυτη την μεθοδο.θα δεις τι ακριβως λεει κ θα σου λυθουν οι αποριες
26-05-2015, 16:58 #22
Ευχομαι σε 5-6 χρονια να εχεις την ιδια αποψη οτι ειναι τσακαλι και για τους ίδιους λογους αν και φοβαμαι οτι παλι τσακαλι θα τον λες αλλα για εντελως διαφορετικους λογους....
26-05-2015, 17:23 #23
ευχομαι μετα απο χρονια να εχω την ιδια αποψη για αυτόν...τωρα θα δειξει τι να πω?
26-05-2015, 17:48 #24
Υπαρχουν πράγματα που φαίνονται εξοφθαλμα εξ αρχης....αν θες να τα δεις ...
26-05-2015, 18:51 #25
και βλεπω κ ακουω αλλωστε γιαυτο γραφω κ εδω.για να ακουσω και μια κουβεντα η'μια γνωμη παραπανω.πιστεψε με δν ξυπνησα πριν 10 μερες και ειπα δεν παω μωρε να κανω μια πτυχωση ετσι να χαλασω και τα ωραια μου λεφτουδακια μιας κ μου περισσευουν?το ψαχνω σχεδον ενα χρονο εχω δει αρκετους γιατρους εχω συζητησει για ολες τις μεθοδους κ απλα κατεληξα εκει μετα απο ωριμη σκεψη καθως και απο γνωστα μου ατομα που διαρκουν τα χαμενα κιλα τους εδω κ μεσο ορο 2χρονια.ζυγισα υπερ κ κατα ειδα τι κανει περισσοτερο γ μενα κ εδω ειμαι.αποφασισμενη για να αλλαξω ζωη.να ξερεις οτι σε ευχαριστω εστω που μπαινεις στον κοπο κ μου γραφεις
26-05-2015, 20:39 #26
Originally posted by aleksaki2612
και βλεπω κ ακουω αλλωστε γιαυτο γραφω κ εδω.για να ακουσω και μια κουβεντα η'μια γνωμη παραπανω.πιστεψε με δν ξυπνησα πριν 10 μερες και ειπα δεν παω μωρε να κανω μια πτυχωση ετσι να χαλασω και τα ωραια μου λεφτουδακια μιας κ μου περισσευουν?το ψαχνω σχεδον ενα χρονο εχω δει αρκετους γιατρους εχω συζητησει για ολες τις μεθοδους κ απλα κατεληξα εκει μετα απο ωριμη σκεψη καθως και απο γνωστα μου ατομα που διαρκουν τα χαμενα κιλα τους εδω κ μεσο ορο 2χρονια.ζυγισα υπερ κ κατα ειδα τι κανει περισσοτερο γ μενα κ εδω ειμαι.αποφασισμενη για να αλλαξω ζωη.να ξερεις οτι σε ευχαριστω εστω που μπαινεις στον κοπο κ μου γραφεις
26-05-2015, 21:41 #27
Ήμουν διστακτική να τοποθετηθώ λόγω του ότι όταν κάποιος ετοιμάζεται να χειρουργηθεί,
αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να τον στηρίξουμε ψυχικά για να διαχειριστεί με τον καλύτερο
δυνατό τρόπο την επικείμενη διαδικασία,να φροντίσουμε να τον ηρεμήσουμε αν έχει άγχος
και να του λύσουμε απορίες,που ενδεχομένως τον προβληματίζουν,μέσα από την εμπειρία μας.
Πώς αντιδράς όμως όταν διαβάζεις κάτι που σε κάνει να σκέφτεσαι πως κάποιος ετοιμάζεται να προχωρήσει
σε κάτι που φοβάσαι πως δεν είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή; Παλεύεις με την αμφιθυμία σου,
αλλά σκέφτεσαι πως αν ήμουν εγώ στη θέση του θα ήθελα να είχε βρεθεί κάποιος να μου είχε πει κάτι.
Μόλις διάβασα για τη μέθοδο που ανέφερες,το googlαρα και έπεσα πάνω σε έναν τύπο, για τον οποίο
φαντάζομαι γίνεται ο λόγος. Άκουσα λίγα λεπτά της συνέντευξης που παραχώρησε και έφριξα όταν άκουσα
πως δεν έχει σημασία το πόσο ζυγίζει κάποιος γιατί ακόμη και μια κοπέλα που ζυγίζει 70 κιλά και θέλει
να πάει στα 60 μπορεί να την εφαρμόσει! Κάτι μετά για το πλεονέκτημα του ότι δεν αφαιρείς κομμάτι σου
και σταμάτησε η αντοχή μου εκεί που έλεγε πως αν περάσεις από ανιχνευτή μετάλλων στο αεροδρόμιο
δε θα χτυπήσει συναγερμός γιατί δεν έχεις ξένο σώμα μέσα σου! Ίσως να μην τα θυμάμαι αυτολεξί
γιατί πέρασαν λίγες μέρες και όσο κι αν είναι δεοντολογικό να τα ξανακούσω πριν γράψω δεν το μπορώ.
Θα μου πεις γιατί πήρα την πρωτοβουλία να συνταχθώ κι εγώ με τ'αγόρια;Έχω κάνει τρεις επεμβάσεις που δεν οφέλησαν
και τώρα μετά την τέταρτη,που όπως δείχνουν τα πράγματα αυτήν μόνο έπρεπε να είχα κάνει,δεν έχω καλά
αποτελέσματα γιατί κάθε επόμενη επέμβαση έχει όλο και μικρότερα ποσοστά επιτυχίας,συν τις παρενέργειες
που έχω από τις προηγούμενες και με ταλαιπωρούν,συν τα χρόνια,το χρήμα,τον πόνο,τις ουλές και δε συμμαζεύεται.
Συμπάθα με αν σε ταράζω αυτήν τη στιγμή,αλλά αν είναι να δώσεις μια μικρή αναβολή στον εαυτό σου
να το ψάξει λίγο περισσότερο,χαλάλι. Δεν υποτιμώ την έρευνα που μέχρι τώρα έκανες,απλά μερικές φορές
οι γιατροί που μας παρουσιάζουν την επέμβαση στην οποία επιδίδονται,το κάνουν τόσο πειστικά πως και καλά
αυτή μόνο υπάρχει και είναι η λύση που θα σώσει,που ακόμη κι η λογική μας υποχωρεί στην επίφαση της αυθεντίας τους.
Εύχομαι ό,τι κι αν αποφασίσεις να αποβεί προς όφελός σου και να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα για την υπόλοιπη ζωή σου!
26-05-2015, 22:45 #28
Υποκλινομαι οχι μονο για το περιεχόμενο των γραφομενων σου Nadine,οσο για τον περιβοητο 'τρόπο '- που μου προσαπτουν-παρουσιασης...respect....nadine& ακης.
.
26-05-2015, 23:03 #29
nadine καλησπερα.ευχαριστω που μπηκες κ εσυ στον κοπο να ασχοληθεις με το θεμα μου .ειναι ολες οι γνωμες σεβαστες .τοποθετηθηκες πολυ σωστα και με πολυ διακριτικο τροπο.δν ξερω αν τωρα 3 μερες πριν απ την επεμβαση θα θελα να μπω σε διαδικασια να αγχωθω και να σκεφτω μηπως το ενα η'μηπως το αλλο.ευχαριστω επισης και τους φιλους στελιο κ ακη που εχουν ασχοληθει κ εκεινοι με το θεμα μου.πλεον ειμαι στην τελικη ευθεια .να ειστε καλα ολοι.καλη συνεχεια.φιλικα αλεξανδρα
26-05-2015, 23:46 #30
Τρεις μέρες πριν την επέμβαση όντως γίνεται ακόμη πιο λεπτό το θέμα...
Να μην αγχωθείς καθόλου! Να ντυθείς αισιοδοξία και πίστη και να πάνε όλα κατ΄ευχήν!
Καλή επιτυχία,Αλεξάνδρα! Εμείς είμαστε πάντα δίπλα σου και περιμένουμε
τα νέα της ανάρρωσης σου μόλις με το καλό μπορέσεις να μας τα μεταφέρεις...
Φιλάκια πολλά!
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή