New Start!!!!Ποια ειναι μαζι μου???
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 9 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 131
    Junior Member

New Start!!!!Ποια ειναι μαζι μου???

Ξεκιναω σημερα 26/4!!!!Ξεκιναω απο 76,6 και θελω να χασω 10 κιλα μεχρι τις 25/7, δηλαδη περιπου 3 κιλα το μηνα, πιστευω πως ειναι στοχος εφικτος....
    Η διατροφη μου θα περιλαμβανει τα παντα αλλα θα ειναι το πολυ μεχρι 1200-1300 θερμιδες την ημερα σε συνδυασμο με 1 ωρα περπατημα.

Ειναι καποια που θελει να ξεκινησουμε μαζι???

Member
    Καλη αρχη happy cloud!!! Και καλη επιτυχια στην επιτευξη του στοχου σου!

Καλησπέρα κορίτσια!
    Happy Cloud, καλώς ήρθες στην παρέα μας!

Έχω ξεκινήσει εδώ και μήνες εγώ, όμως θέλω να σε συνοδεύσω στην προσπάθειά σου καθώς έχω παρόμοιο στόχο με σένα...
    θέλω την 1η Αυγούστου 2015 (που θα κλείσω με το καλό 1 χρόνο διατροφής!) να είμαι κάτω από 80.
    Δηλαδή θέλω κι εγώ σε περίπου 3 μήνες από τώρα να χάσω τουλάχιστον 10 κιλά.

Είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρουμε!
    Καλή μας επιτυχία!

Junior Member
    Γεια σας!!!Ματζουρανα!Συγχαρητηρ ια για τη προοδο σου!Παμε λοιπον παρεα να διωξουμε το δεκακιλο!!!!3 κιλα το μηνα καλα δεν ειναι?δεν ειναι πολλα?

Junior Member
    Καλημέρα!!! Κι εγώ μαζί σου!!
    Ξεκινάω σήμερα στα 78,8 και θέλω στις 25/7 να έχω χάσει 10 κιλά!

Αντε και καλή μας επιτυχία! Στο χέρι μας είναι και γι αυτό θα γίνει :smirk:

Junior Member
    Μαντζουράνα, συγχαρητήρια για την απώλειά σου! Μπράβο σου πραγματικά! Πόσο καιρό σου πήρε;

Καλησπέρα κορίτσια!

Originally posted by Happy cloud
    Γεια σας!!!Ματζουρανα!Συγχαρητηρ ια για τη προοδο σου!Παμε λοιπον παρεα να διωξουμε το δεκακιλο!!!!3 κιλα το μηνα καλα δεν ειναι?δεν ειναι πολλα?
    Σ' ευχαριστώ πολύ!
    3 κιλά το μήνα είναι πολύ φυσιολογική απώλεια!
    Καλή μας επιτυχία!

Originally posted by Mania X
    Μαντζουράνα, συγχαρητήρια για την απώλειά σου! Μπράβο σου πραγματικά! Πόσο καιρό σου πήρε;
    Σ' ευχαριστώ πολύ!
    Ξεκίνησα την 1η Αυγούστου 2014.
    Αυτήν την Παρασκευή κλείνω 9 μήνες ποιοτικής διατροφής!
    Χωρίς πείνα, χωρίς στερήσεις!
    Καλή επιτυχία να έχουμε όλες μας!

:-D

Junior Member
    Μπραβο βρε Ματζουρανα!!!!Εισαι παραδειγμα!!!Stop στη σαβουροφαγια και το συναισθηματικο μπουκωμα!!!!
    Mania X ειμαστε στα ιδια!!!!
    Κοριτσια δεν ξερω αν σας βοηθαει να μοιραζομαστε τι φαγαμε σημερα πχ η τι δραστηριοτητα καναμε, ετσι σαν ημερολογιο και να αλληλοδιορθωνομαστε και να παιρνουμε κουραγιο η μια απο την αλλη!!!

πχ σημερα δεν ειμαι και πολυ ευχαριστημενη.....εφαγα
    στις 7 το πρωι ενα τσουρεκακι απο το φουρνο
    στις 11 μιση ζαμπονοτυροπιτα
    (τι να κανω ημουν στο τρεξιμο με μια ημεριδα)
    ημουν τοσο πτωμα οταν επεστρεψα σπιτι κατα τις 7- που σκεφτηκα να παραγγειλω club σαντουιτς...αντ' αυτου πηγα και αγορασα ενα μαρουλι και το εκανα μια τεραστια σαλατα με ενα τονακι σε νερο, καλαμποκι βραστο και μπολικο λαδι (την αμαρτια μου τη λεω).

Απο πλευρας θερμιδων δεν ξεπερασα πιστευω τις 1200 αλλα
    α)εφαγα βλακειες
    β)δεν περπατησα

Αυτα απο εμενα!Περιμενω τα νεα σας!!!

Junior Member
    τεστ

Junior Member
    Καλημέρα Happy cloud!

Δεν ξέρω αν θα το τηρήσω να γράφω το πρόγραμμά μου, δεν το χω ξανακάνει. Θα κάνω μια προσπάθεια να δούμε πώς θα πάει. Αφού θα είμαστε δύο, θα συγχαίρουμε-μαλώνουμε η μια την άλλη!

Εχθές νομίζω τα πήγες καλούτσικα. Το έσωσες το βράδυ με την σαλάτα. Το πρωινό - μεσημεριανό σου ήταν σαβούρα, που απ' αυτήν πρέπει να απαλαγούμε για να ζήσουμε. Αλλά δεν έφαγες πολύ τουλάχιστον. Κακώς δεν γυμνάστηκες, κάντο σήμερα επί δύο και διορθώθηκε.

Κι εγώ βλακωδώς τα 'σκάτωσα' εχθές... ένα τοστ με μίλνερ το πρωί, το χάλασα με μισή τυρόπιτα λίγες ώρες μετά... Επανόρθωσα το μεσημέρι με ένα πιάτο φασολάκια με λίγο ψωμί και τα γκρέμισα όλα το βράδυ με 2 κομμάτια τυρόπιτα βουτηγμένη στα βούτυρα... Σνακ ευτυχώς μόνο μια χούφτα αμύγδαλα και δημητριακά ολικής. Νερό δεν ήπια :grind: , γυμναστική όμως έκανα, 2 ώρες περπάτημα + δουλειές στο σπίτι.

Σήμερα 'γυαλίζει' το μάτι μου... Ξύπνησα πολύ απαγοητευμένη από το χθεσινοβραδυνο και αποφάσισα ότι σήμερα θα φάω μια μεγάλη σαλάτα για μεσημεριανό με ένα αυγό και γενικά καθόλου άλλα λάδια.

Την Παρασκευή που θα ζυγιστώ πρέπει να δω το 7 δεύτερο νούμερο...

Junior Member
    Ρε Μαντζουράνα, έχεις συνειδητοποιήσει τι κατόρθωσες;;;;; ένα τεράστιο μπράβο!

Junior Member
    Μανια μην αγχωνεσαι...παντα υπαρχουν μερες που ξεφευγουμε, ας εχουμε μια μερα την εβδομαδα ελευθερη οποτε δικαιολογησε το ετσι!!!Κι εγω σημερα 12 ωρες δουλεια μολις γυρισα εφαγα πενες με μπροκολο και 2 μπιφτεκακια μικρα και βραδυ πειναγα παλι κι εφαγα παλι πενες και 1 κομματι cheese cake.... δεν πειραζει....ελευθερο παλι το επομενο σαββατο χιχι

Junior Member
    Καλημέρα! Χθές πήγε καλύτερα:
    Πρωινό 1 τοστ με μίλνερ, ενδιάμεσα μια χούφτα αμύγδαλα, μεσημεριανό ομελέτα με 3 ασπράδια και 2 κρόκους, 1 φέτα ψωμί και 1 σαλατάρα μαρούλι, όλα αυτά με 2 κουταλιές λάδι. Απόγευμα μια χούφτα δημητριακά και βράδυ 1 γιαούρτι 1% με φρούτα του δάσους.
    Περπάτημα όχι πολύ, 1 ώρα χαλαρό το πρωί και μισή ώρα το απόγευμα. Αυτό με τη γυμναστική πρέπει να το δουλέψω...
    Αυτές τις μέρες επειδή έχω άδεια δεν πολυκινούμαι, αλλά και η δουλειά μου, επειδή είναι σε γραφείο, είναι χειρότερα. Εσύ κινείσαι στη δουλειά σου; Αν ναι, είσαι πολύ τυχερή!

Κι εσύ πήγες πολύ καλά! Το cheesecake τι το θελες παιδάκι μου;;;

Junior Member
    μπραβο Μανια!!!!!Εγω λογω γενεθλιων εφαγα γλυκο και το βραδυ ενω ειπα θα μαζευτω ξαναεφαγα σαλατα με 1 κομματι γκουντα και 5-6 φρυγανιες...και με 2 κσ λαδι

δεν ξερω πειναω συνεχεια...λες να αδιαθετησω νωριτερα?τις πρωτες μερες ετωγα γιαουρτι για βραδυ και δεν πειναγα, χτες και σημερα χαλια...τουλαχιστον περπατησα...
    δεν το βαζω κατω...απο αυριο υποδειγμα!!!!Το σαββατο ζυγιζομαι!!!!

Κορίτσια καλημέρα!
    Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!

Κορίτσια δεν χρειάζονται καταπιέσεις, και κυρίως, δεν χρειάζονται ενοχές!
    Οι ενοχές είναι καταστροφικός σύμβουλος σε μία διατροφή!
    Όταν τρώμε κάτι μη ποιοτικό, χρειάζεται να λέμε: "καλά έκανα και το 'φαγα, το 'φχαριστήθηκα, και τώρα συνεχίζω και πάλι την ποιοτική μου διατροφή"!

Ένα μυστικό για την ομαλή συνέχιση της διατροφής είναι να μην μένουμε πολλές ώρες νηστικοί! Το ιδανικό είναι να τρώμε κάτι κάθε 3-4 ώρες. Και μ' αυτόν τον τρόπο δεν πεινάμε ποτέ μέσα στη μέρα.
    Αν μένουμε πολλές ώρες νηστικοί, μετά φυσικό είναι να λυσσάμε της πείνας και να πέφτουμε με τα μούτρα στο φαί (και κυρίως σε παχυντικά φαγητά).

Τον τελευταίο καιρό, λόγω δουλειάς χρειάζεται για 5 ώρες να μένω νηστική (για τις 5 πρώτες ώρες δεν προλαβαίνω να πάω ούτε τουαλέτα!). Για να το αντιμετωπίσω αυτό τρώω ένα πολύ καλό πρωινό που με κρατάει χορτάτη τουλάχιστον για 4 ώρες.
    Και μετά καταφέρνω στα κλεφτά, όταν πηγαίνω τουαλέτα στη δουλειά μου, να τρώω και μια χούφτα ξηρούς καρπούς που έχω πάρει από το σπίτι. (Δεν θα μπορούσα να μείνω νηστική για όλο το 8ωρο, γιατί λόγω τεράστιας πείνας μετά, δεν θα μπορούσα να συνεχίσω την όμορφη διατροφή μου.)

:-)

Page 1 of 9 123 ... LastLast