Πλαστικές Επεμβάσεις
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 3 of 3
    Senior Member

Πλαστικές Επεμβάσεις

Καλησπέρα σας!
    Εχω καιρο να μπω στο φορουμ, τρεχω συνεχεια, ελπιζω να ειστε ολοι τελεια!!
    Λοιπον για να μπω στο θεμα μου, ηρθε ο καιρος να κανω τις πλαστικες επεμβάσεις μου.. Ειμαι πολυ ευγνώμων για τα κιλα που εχω χασει (ακομα 10 θελω και τελος!) αλλα αυτη τη στιγμη η ψυχολογια μου ειναι στα τάρταρα.. Ειμαι ενα λιωμένο παγωτο, δεν μοιάζω με ανθρωπος, ή μαλλον θα ελεγα οτι ειμαι ενας σκελετός με λιγο κρεατακι και ενα τσουβάλι μαραζωμενο το οποιο καλύπτει το "σωμα" μου.. Δεν μπορω να βγω εξω εαν δεν φοραω 2 καλσον ουτως ώστε να "μαζεύει" τα δέρματα μου, επισης λαστέξ/κορμάκι για να "μαζεύει" την κοιλια μου.. Χειμώνα/καλοκαιρι.. Το να παω εστω και για εναν καφε ειναι βάσανο μιας και θελω ενα 20λεπτο για να ντυθω και να βαλω στη σωστη θεση τα δέρματα μου για να μοιάζω ανθρωπος και να μην καταλαβει κανεις πως ειμαι.. Νιωθω λες και κοροϊδεύω τον εαυτο μου και τους ανθρωπους γυρω μου.. Για να παω τουαλετα εξω ειναι μια κόλαση μιας και πρεπει να "μαζευτω", πραγμα δυσκολο οταν περιμενει κοσμος απο εξω καθώς και η παρεα μου που νομίζει καθε φορα οτι εχω παθει κατι.. Για τον ερωτικο τομέα ΔΕΝ το συζητώ καν.. Υπερβολικα δυσκολα τα πραγματα.. Δεν λεω οτι ολοι το σκεφρομαστε με τον ιδιο τροπο, εγω νιωθω οτι αν με δει καποιος γυμνή θα παει να φουντάρει (σας παρακαλω οσο καλοπροαίρετα και να θελετε να μου πειτε απο κατω οτι καποιος ερωτευμένος η πανω στον ενθουσιασμό του δεν τα προσέχει αυτα, εγω δεν το πιστευω..)
    Θα ηθελα λοιπον να ρωτησω οσα παιδια εχετε κανει πλαστικες που πήγατε (αν δν μπορειται εδω στείλτε μου μηνυμα) αν ειστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα και ποσο χρονο σας πηρε για την ανάρρωση..
    Εγω χρειαζομαι πακετάκι χερια, στηθος, κοιλια, μπουτια καθώς και ποπο γιατι γινεται ενας πανικός και εκει!!
    Πραγματικα ειμαι στα όρια της κατάθλιψης, συγκραρουμαι με νύχια και με δοντια για να μην κλαιω καθημερινά..
    Επισης ειναι και τα χρηματα, σιγουρα θα μου βγει πανω απο 15.000 ευρω, χρηματα που δεν εχω και δεν νομιζω και ποτε να αποκτήσω..
    Ξαναλεω ειμαι ευγνώμων για το ΘΑΥΜΑ της απελευθέρωσης των κιλων μου αλλα δεν αντεχω αλλο πραγματικα..
    Σας ευχαριστω πολυ και ελπιζω να περνατε υπεροχα ^_^

Senior Member
    Ακομα 10 γιατι εγω θελω να τα χασω, βάση ύψους ειμαι αδυνατη..
    Ευχαριστω πολυυυυυ θα το ψαξω!! <3

Senior Member
    Ωωωωωω ευχαριστω! Θα το τσεκαρω τωρα κι ολας!!!