Επάγγελμα? Ψυχολόγος! - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 76 to 81 of 81
    Senior Member
    Να εχεις 20 στα μαθηματα. Και 20 στην ειρωνεια και τις εξυπναδες. Δωρον αδωρον. Κακο για σενα οχι για μενα. Επισης, εχεις πολλη μεγαλη ιδεα για τον εαυτο σου, και νομιζεις οτι καθισα εγω να πω τι εισαι και τι δεν εισαι. Δεν ασχοληθηκα μαζι σου κοπελια δυστυχως. Εγω ειπα γενικα οτι πρεπει να γινεται κανεις καλος ανθρωπος. Διαβαζε πιο προσεκτικα τα κειμενα μην πατωσεις στην εκθεση.

Senior Member
    Τώρα θυμήθηκα οτι η φίλη Dexter παλαιότερα δήλωνε άντρας . Τελικά τι ισχύει ?

Senior Member
    @ Carrie : Ευχαριστώ για την εξέταση γιατρέ.. ουπς μπερδεύτηκα.. δεν είμαι ασθενής. :)

@ Kleiw: είμαι.. ότι θέλεις εσύ να είμαι. Και ΑΤΙΑ να με πεις, άποψη σου θα \'ναι. :)

Senior Member
    Στο ευχομαι. :)

Junior Member
    ρε παιδια μη τσακωνεστε.... η ολη συζητηση αρχισε απο τα μεταπτυχιακα ψυχολογιας. πως την πηγατε την συζητησση εκει?

Senior Member
    Την ίδια συζήτηση έχω κάνει άπειρες φορές με φίλους και γονείς και ο καθένας παίρνει τη μία ή την άλλη θέση. Πάντως εγώ πιστεύω οτι είναι καλύτερο για κάποιον να ιεραρχεί πρώτα αυτό που θέλει να κάνει και μετά το οικονομικό. Αυτό βέβαια προυποθέτει να ξέρεις τί θέλεις να κάνεις.Πάντως αν ξέρεις τί θές να κάνεις πρέπει νομίζω να βρείς το θάρρος να προσπαθήσεις να το ακολουθήσεις. Έτσι κι αλλιώς το οικονομικό είναι πολύ αβέβαιο αλλά όταν η δουλειά απορροφά τόσες ώρες από τη ζωή σου όσα λεφτά και να παίρνεις αν το κάνεις σαν αγγαρεία δεν πρόκειται να αποζημιωθείς. Ίσως είμαι λίγο ονειροπόλος δεν ξέρω...

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456