Μνήμες του νερού... - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 13 FirstFirst ... 210111213 LastLast
Results 166 to 180 of 185
    Senior Member
    Νεφελη μου εσυ δεν ειχες κ πολλα κιλα παραπανω, οποτε ειναι τελεια η απωλεια βαρους! Μπραβο σου!!

Senior Member
    Και θα με συντηρείς και θα δεχτείς και τον Σπίθα και θα πάρουμε οπωσδήποτε αμάξι

Ευχαριστώ π_κ !!! Η καλή διάθεση και οι στόχοι βοηθούν στο να βελτιωνόμαστε συνεχώς! Τώρα όταν με δεις δεν θα με καταλάβεις ραντεβού χειμώνα χεχεχ

Purplerose σε ευχαριστώ πολύ. Η αλήθεια είναι ότι ο δικός μου ρυθμός απώλειας, απέχει κατά πολύ από τον μέσο όρο κι αυτό φάνηκε ήδη από τον πρώτο μήνα μετά την επέμβαση. Είμαι όμως πολύ χαρούμενη με την απώλεια που είχα μέχρι τώρα και νοιώθω πολύ ανανεωμένη

Σε ευχαριστώ πολύ Ελένη!

Senior Member
    Καλησπέρα σας, ελπίζω να είστε όλοι καλά.

Περίμενα να πάω στην διατροφολόγο και μετά να γράψω εδώ για τα αποτελέσματα αυτού του διαστήματος, αλλά όπως πληροφορήθηκα σήμερα θα απουσιάζει με άδεια ασθενειας οπότε μέχρι τον Δεκέμβρη τώρα.

Συνάντησα ένα πολύ γενναίο μαξιλάρι αυτή τη φορά που πιστεύω ήθελε να με κρατήσει εκεί στα μαλακά του, αλλά δεν θα του κάνω το χατήρι... τα πραγματάκια μου και στο επόμενο! Τώρα είμαι στα 81 κιλά και αρχίζω γυμναστήριο.

Senior Member
    Γεια σας, ελπίζω να είστε όλοι καλα!

Μετά από 1 μήνα κατάφερα να πέσω στα 79 κιλά!!! Μικρή η απώλεια γι αυτόν το μήνα αλλά πολύ μεγάλη η χαρά μου! Συνολική απώλεια 23.5 κιλά στους 6 1/2 μήνες. Έχω ξεκινήσει γυμναστήριο και συνεχίζω

Senior Member
    Γεια σου Νεφέλη, συνοδοιπόρε στον αγώνα τον καλό!
    Σου αξίζουν συγχαρητήρια για την πολύ σημαντική απώλεια (κι ας τη χαρακτηρίζεις μικρή)!
    Δες τη συνολική εικόνα (πότε πέρσαν 6,5 μήνες!!! Ο πανδαμάτωρ χρόνος...)
    Πολύ καλά κάνεις που ξεκίνησες γυμναστική, εκτός από ενίσχυση της απώλειας θα σε βοηθήσει και ψυχολογικά, ανεβάζοντας τη διάθεση!
    Είναι η χρονιά σου και πας περίφημα!!!
    Μ Π Ρ Α Β Ο !!!!!!!!!!!

Senior Member
    Καλησπέρα!
    Συμπληρώθηκαν σχεδόν 9 μήνες από την επέβαση και έχω βρει πλήρως τους ρυθμούς μου. Το φαγητό πολύ ικανοποιητικό. Τρώω από όλα με εξαίρεση τις βαριές σάλτσες, τη μουστάρδα και τα πολλά μπαχαρικά. Μέχρι τώρα έχω 27 κιλά απώλεια και στόχος είναι να φτάσω τα 69 κιλά δλδ ακόμα 6.5 κιλά κάτω με την συμπλήρωση του 1 έτους. Ελπίζω να τα καταφέρω.

Εύχομαι να είστε καλά με υγεία και αγάπη!
    Καλή μας χρονιά!!!

Αχχχχχχ ποσό ζηλεύω....ποτε θα το πω κι εγω αυτο... πολλα συγχαρητηρια enjoy yourself!

*αληθεια γιατι "μνήμες νερού;"

Senior Member
    Ευχαριστώ Εβελίνα μου.

Είχα χάσει τον δρόμο μου, τα κιλά αν και όχι τόσα πολλά ωστόσο δεν υπήρχε περίπτωση να τα χάσω. Ήταν μία κατασταση γιο γιο.
    Έκανες επέμβαση ή προσπαθείς με διατροφή;

Με διατροφη , δικό μου πλάνο .Εχω βάλει κάποιους γενικούς κανόνες αλλα το σημαντικότερο ειναι που ρύθμισα τον θηρεοειδη μου. Ειμαι σίγουρη πως εκει οφείλεται που χάνω ετσι.

Senior Member
    Μπράβο σου! Επισκέφθηκα κ το μπλογκ σου! Με εκανες να θέλω να φάω το πρωινό σου με το κεφίρ χεχε πως ακριβώς το φτιάχνεις;

Ευχαριστω πολυ!
    Πραγματικά ο σημαντικότερος λόγος που καταφέρνω την διατροφη μου ειναι το πρωινο μου. Μου φτιάχνει η διάθεση να τρώω ολα αυτα τα καλούδια και με κρατάει χορτασμενη για 6-8 ώρες!
    Λοιπόν το φτιάχνω ως εξής:
    Βάζω σε ενα μπωλακι το κεφιρ το μέλι το κακάο ( αν θελω να το κανω σοκολατένιο) μπόλικη κανελα κευλανης ( οπωσδήποτε κευλανης αν θες να τρως καθε μέρα) και τα ανακατεύω να ομογενοποιηθούν και προσθέτω μια χούφτα νιφάδες κριθαριού ή βρώμης ή μιχ νιφάδες δημητριακών που εχει πολλα και δυο τρεις κουταλιεσ Σπόρους κια.απο κει και πέρα αποφασίζω αν το θελω σοκολατένιο βάζω ξηρούς καρπούς αψητους και αναλατους η αν το θελω φρουτένιο όπου κόβω φρέσκα φρούτα η κατεψυγμένα. Το βάζω στο ψυγείο απο το βραδυ με ολα τα υλικά εκτός απο τα φρέσκα φρούτα που τα προσθέτω στο τελος. Οταν βάζουμε απο το βραδυ στο ψυγείο και μουλιαζουν οι ξηροί καρποί και τα δημητριακά έχουμε πολυ καλύτερη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών . 🙂

Senior Member
    Ακουγεται σουπερ θρεπτικο κ νοστιμο!!!!

Στο προτινω ανεπιφύλακτα , καλή συνεχεια σου ευχομαι! Αν και σχεδόν...έφτασες!!!!!!

Senior Member
    Καλησπέρα !
    Σε ευχαριστώ για τις οδηγίες. Το έφτιαξα σήμερα. Δεν μου πολυπέτυχε. Έβαλα κακάο κ λίγο μου ξινοπίκριζε. Θα το βρω στην αναλογία κ με το μέλι. Έχει προοπτική το θέμα χαχα Το κεφίρ είναι αραιωμένο γιαούρτι;

Ούπς μολις ειδα το μνμ σου, είχα καιρο να μπω!
    Σου πικριζε; μηπως έβαλες πολυ κακάο; μηπως δεν έβαλες μπανάνα; εγω. Εχω πάντα και μια μπανάνα στην σοκολατένια έκδοση του πρωινού μου και την λιώνω κάπως!Σε φιλω και καλή επιτυχία! 🙂

Page 12 of 13 FirstFirst ... 210111213 LastLast