Μνήμες του νερού... - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 13 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 185
    Senior Member
    Γεια σου Μακ σε ευχαριστώ πολύ. Τα λόγια σου έχουν μια δροσιά ηρεμίας!

Καλή αυτή η μεγάλη παύση (για τα δεδομένα μου) αλλά οι δουλειές έμειναν πίσω. Από Δευτέρα, όχι δίαιτα, αλλά επιστροφή στην εργασία και τις υποχρεώσεις. Να δω πως θα τα καταφέρω με αυτή την μεγάλη λαχτάρα για εξόδους και εκδρομές που έχω τώρα. Σαν να θέλω να καταπιώ την φύση ένα πράγμα .

Κι επειδή σήμερα έκανα σπουδαίο μουσικό πέρασμα θα μας αφιερώσω άλλο ένα
    ---》Πιο πολύ Αλκίνοος Ιωαννίδης

Senior Member
    Καλημέρα μας με ---》Φαντασία

Senior Member
    Μίνι αφιέρωμα στον πιστό μου φίλο, τον φύλακα άγγελο μου. Δεν έφυγε στιγμή από κοντά μου

Senior Member
    Ο καλός μου

Senior Member
    Καλημέρα μας! Ξύπνησα με την επιθυμία να ακούσω Ella σήμερα... όπως καταλαβαίνετε έχω λιώσει τα ιντερνέτια, τα γιουτιουμπια, τα φεησμπούκια και λοιπά... από αύριο ελπίζω ότι θα επιστρέψω στην χαρά της εργασίας μου και στο βουνό εκκρεμοτήτων που με περιμένει.

Μας αφιερώνω λοιπό αυτό
    ---》Let's fall in love

Senior Member
    Καλημέρα Νεφέλη. Οι γιατροί συνήθως στα βαριατρικά δίνουν ένα μήνα άδεια. Εκεί στην Κύπρο δεν δίνουν; Πέρασε κιόλας μήνας απ' το χειρουργείο σου;

Senior Member
    Γεια σου Μαρία μου.

Όταν η δουλειά είναι δική σου, την άδεια την παίρνεις από μόνος. Βέβαια, οι υποχρεώσεις τρέχουν κι επειδή κυρίως η εργασία μου έχει να κάνει με υπολογιστή είπα να ξεκινήσω σιγά σιγά. Τις 15 μέρες τις προσπεράσαμε ήδη!

Σήμερα έκανα το 'λάθος' να δοκιμάσω να φάω ψαρόσουπα. Είχε ωραίο ζωμό και κομμάτια μαλακό φιλέτο ψαριού. Μάλλον όμως η σούπα, συνδυασμός υγρου - στερεού, με ενόχλησε και είχα έντονο πόνο για κανένα 10λεπτο. Θεώρησα ότι αφού μπήκα στα μαλακά τρόφιμα δεν υπήρχε ανάγκη να τα πολτοποιήσω. Το πάθαμε και μάθαμε!

Senior Member
    Νεφελάκι όχι ακόμη τέτοιους συνδυασμούς. Θα τα πολτοποιείς και θα τρως. Αυτό που σε πείραξε ήταν το ρύζι. Μπορείς να φας -πολτοποιημένα πάντα- σαν συνδυασμό για σούπα βελουτέ: ψάρι, σέλινο, καρότο, πατάτα και κρεμμύδι. Ρύζι και ζυμαρικά.. στην ώρα τους, όχι όμως τώρα είναι πάααααρα πολύ νωρίς. Ίσως κάποια στιγμή να παρατηρήσεις και δυσανεξία στην λακτόζη και στο άμυλο. Αυτό σημαίνει πως το "μανίκι" σου δεν είναι έτοιμο να δεχτεί τις τροφές ακόμη όσο βρίσκεται σε επούλωση και θέλει κάτι μήνες. Μπορεί και να μην σου παρουσιαστεί η δυσανεξία, αλλά στην αναφέρω από την δική μου εμπειρία, να την έχεις υπ' όψιν.

Senior Member
    Μαρία. μου δεν είχα βάλει ρύζι! Μόνο ψάρι και λαχανικά αυτό που με ενόχλησε ήταν ο ζωμός ταυτόχρονα με τα άλλα!

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες

Senior Member
    Γεια σας! Ελπίζω να είστε όλοι καλά.

Έχω περάσει ήδη την δοκιμή τυρί cottage, αυγό μελάτο, σολωμό και χυμό καρπούζι. Δοκίμασα ξεχωριστά το καθένα και ευτυχώς δεν είχα πρόβλημα με κάποιο από αυτά. Το αυγό το δοκίμασα περισσότερο για την πρωτείνη (7γρ/αυγό) αφού η κατανάλωσή του μου παρέχει μεγαλύτερη ποσότητα απ' ότι η προτεινόμενη ποσότητα συμπληρώματος (6,6γρ). Πολύ θρεπτικό και πολύτιμη πηγή πρωτείνης αν και γευστικά μόνο του δεν το είχα σε μεγάλη εκτίμηση

Senior Member
    Σήμερα συμπληρώνεται 1 μήνας μετά το χειρουργείο. Συνολική απώλεια αυτόν το μήνα 8,5 κιλά. Τώρα μπορώ να τρώω περισσότερο και ευτυχώς η ποικιλία τροφών ειναι καλή.

Εύχομαι καλή δύναμη σε όλους

Senior Member
    Μπράβο Νεφέλη. Ενημέρωσε και το τικεράκι σου!

Senior Member
    Ναι, τώρα σουλατσάρω με το καινούριο μου τικερ

Senior Member
    Η καθημερινή αλλαγή στις αναλογίες (όχι απαραίτητα στα κιλά) του σώματος, μου φαίρνει στο μυαλό έναν γλύπτη που σμιλεύει το υλικό του, το μορφοποιεί, απαλύνει και δίνει υφή και όψη στις επιφάνειες του... Πραγματικά είμαι περίεργη πια για το σώμα μου που ουσιαστικά δεν το γνώρισα ποτέ ως ενήλικη γυναίκα σε όλο το εύρος των αναλογιών του. Μπορεί η πορεία μας να είναι αντίστροφη, ωστόσο είμαστε κι εμείς (άθελα ή ηθελημένα) έργα τέχνης που αποκτούν νέες καμπύλες στον χρόνο...κι αυτό το κάνει πολύ ενδιαφέρον.

Αφιερωμένο λοιπόν σε όσους το έζησαν, το ζουν, θα το ζήσουν ή ακόμα θα το ξαναζήσουν !!! Από εμάς για μας... στους πολύτιμους εαυτούς μας...

---》Το γλυπτό

Senior Member
    Το δικό μου γλυπτό είναι:

---> Λιωμένο παγωτό

Page 7 of 13 FirstFirst ... 56789 ... LastLast