Results 76 to 90 of 185
Thread: Μνήμες του νερού...
-
03-05-2016, 15:22 #76
Έτσι τα θυμόμουν κι εγώ... Τα άνθισε και φέτος ο έρωτας γύρω του! Άντε και στα δικά μας, αγάπη!
- 03-05-2016, 20:34 #77
Καλησπέρα σας!
Με την ολοκλήρωση και της σημερινής μέρας είμαι καλύτερα. Αρχικά το πρωί ζυγίστηκα με αποτέλεσμα να πιστεύω ότι χάλασε η ζυγαριά. Όχι μόνο έσπασα το φράγμα του τριψήφιου, που για μένα αποτέλεσε στόχο των τελεταίων χρόνων, αλλά σημειώθηκε και απώλεια 6,5 κιλών. Γίνεται; μα πως γίνεται; μου πήρε αρκετή ώρα να το συνειδητοποιήσω...Έπειτα δοκίμασα σήμερα πουρέ καρρότο το οποίο προστέθηκε κι αυτό πλέον στα μικρά μου γεύματα. Είμαι ήδη πιο δυνατή και είχα αρκετή ενέργεια ώστε να βγω την πρώτη μου βόλτα. Όλα ήταν όμορφα μόνο που ένιωσα λίγο άβολα που δεν μπόρεσα να πιώ τον χυμό μου. Με μία γουλιά την ώρα ούτε που φάνηκε ότι τον άγγιξα
.
Αύριο έχω συνάντηση με την γιατρό μου για να με δει, μαζί και τις αναλύσεις που έκανα σήμερα. Εύχομαι όλα να πάνε καλά.
Καλή μας συνέχεια
03-05-2016, 21:05 #78
Mπραβο Νεφελη :roll:
03-05-2016, 21:09 #79
Μπράβο νεφέλη!!! Περιμένουμε αύριο τα νέα σου απο το γιατρό !!!!
03-05-2016, 21:40 #80
Originally posted by Nefeli-
Σήμερα ζυγίστηκα Μαρία μουτο τικεράκι μέχρι τώρα ήταν σωστό
όσο για τον τίτλο θα σκεφτώ τον επόμενο και μετά
ελπίζω όντως να έχω πάρει τον δρόμο τον καλό! Θα δείξει
εσύ πώς είσαι; πως νιώθεις;
Πως είμαι εγώ: π ε τ ά ω! Είμαι στα 74,3 κιλά κολλημένη, αλλά δεν αγχώνομαι! Θα ήθελα να χάσω καμιά 10αριά κιλά ακόμη, αλλά κι εδώ που είμαι τρισευχαριστημένη είμαι! Περπατάω και πετάω, δεν λαχανιάζω, δεν κάνω άπνοιες και το γόνατο που έχει οστεοαρθρίτιδα με πονάει όταν είναι να αλλάξει ο καιρός μόνο. Λόγω της απώλειας κάτι πονάκια στα κόκαλα τα έχω κι αυτό γιατί ο οργανισμός παίρνει τον χρόνο του να κάνει την προσαρμογή που πρέπει. Τρώω ότι θέλω τώρα, που με τόσα που τρώω θα είχα πάρει κιλά σίγουρα, αλλά βλέπεις είναι δυσαπορροφητική η δική μου επέμβαση κι ότι δεν είναι "καλό" το αποβάλω!
Να προσπαθείς να πίνεις υγρά. Είχα μια δυσκολία εγώ στην αρχή -ακόμη την έχω βέβαια- αλλά προσπαθώ να πίνω νερό τουλάχιστον 1,5 λίτρο την ημέρα. Στην αρχή ένα μπουκαλάκι 250 ml με το ζόρι κατέβαινε την ημέρα μέχρι που σιγά σιγά το μπουκαλάκι από ένα έγινε 2 και τώρα 1,5 λίτρο.
Σε έξοδο εγώ έπαιρνα μαζί μου amita motion που είχα φροντίσει να τη νερώσω κι έπινα γουλιά γουλιά. Γενικά μπορείς να πίνεις φυσικούς χυμούς αλλά να είναι καλά στραγγισμένοι από ίνες, όταν βγαίνεις έξω. Μετά από ένα μήνα φαντάζομαι θα σου επιτραπεί να πιεις και καφεδάκι!
04-05-2016, 16:56 #81
Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!!
Πήγα στην γιατρό η οποία με επιβεβαίωσε οτι πάμε καλά και μου αφαίρεσαν και τις ραφές. Οι αναλύσεις καλές. Έχω πάλι ραντεβού μετά από 2 βδομάδες. Την ρώτησα αν μπορώ να πάρω καραμέλες χωρίς ζάχαρη για να έχω μια αίσθηση φρεσκάδας και μου είπε ότι γίνεται. Αυτά με το ιατρικό ραντεβού
Στην συνέχεια πήγα σε εμπορικό να βρω παπούτσια και ήπια κι ενα φρέσκο χυμό μήλο σε 2 ώρες, αργά και σταθερά.
Σήμερα θα δοκιμάσω και την πρωτείνη που μου έγραψαν.
05-05-2016, 15:14 #82
Νεφέλη, πολλά πολλά συγχαρητήρια!
Άρχισαν οι κατηφόρες και ο στόχος θα επιτευχθεί!
Τώρα χρειάζεται πιστή τήρηση των ιατρικών και διαιτητικών οδηγιών, απέδειξες όμως ότι έχεις πείσμα και θέληση και θα τα καταφέρεις λαμπρά!
Σου εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια και να φτάσεις εκεί που ονειρεύεσαι!
05-05-2016, 15:58 #83
Αγαπητέ μου φίλε p_k σε ευχαριστώ για όλη την συμπαράσταση εδώ και καιρό. Σε ευχαριστώ ακόμη και για το πέρασμά σου από αυτό το τόπικ και τις όμορφες ευχές σου
.
Τώρα στο ζουμί όμως... τι θα μου τάξεις για να έχω στόχο; χεχχεχε
05-05-2016, 16:04 #84
Οι ευχαριστίες είναι αμοιβαίες!
Όσο για το άλλο, είπαμε: Βαρκάδα στα καταγάλανα νερά του Θερμαϊκού!
05-05-2016, 16:14 #85
Αχαχαχαχ το καταγάλανα μου άρεσε
οταν έρθω σαλονικα θα έχω να διαχειριστώ πολλά...μερικά εκ των οποίων τα τρίγωνα ελενίδη, το μιλφειγ κωνσταντινίδη, τα μπουρίτος, τις κρέπες ναυαρίνο, τα μινι σαντουιτσάκια τερκενλή, τους αναμεικτους ξηρούς καρπούς και τα χειροποιητα παστελοειδή και μπάρες δημητριακών... αυτά ηταν από την τελευταία φορά... χεχεχ έχω κι άλλα! Οπότε μόνο η βαρκάδα δεν μας καλύπτει... πρέπει να γεμίσουμε πολύ δημιουργικά τις ώρες χεχεχ
05-05-2016, 16:22 #86
Όλα μπορούμε να τα διαχειριστούμε με μέτρο, μην ανησυχείς!
Βέβαια εξαρτάται από το πότε θα έρθεις και τι θα επιτρέπεται να φας εκείνη την περίοδο.
05-05-2016, 17:54 #87
Νεφέλη πολυ χαίρομαι για σένα και που τελικά ολα πήγαν καλά!!!
05-05-2016, 19:12 #88
Σε ευχαριστώ κι εσένα maria030 που με σκέφτηκες
Σήμερα έφαγα το πιο ολοκληρωμένο μου μέχρι τώρα ποιοτικά και θερμιδικά, γεύμα, με κοτόπουλο, πατάτα, καρρότο, σέλινο, φιδέ και σκόνη πρωτείνης. 6-7 κουταλάκια τα κατάφερα. Περισσότερο νιώθω ότι χρειάζομαι ενέργεια. Δεν είναι ότι δεν μπορώ να κινηθώ αλλά μία γενική ταλαιπωρία την αισθάνομαι. Τώρα έφτιαξα και φυσικό χυμό από ένα μήλο ο οποίος είναι και πολύ γευστικός, έτσι θα είμαι απασχολημένη για το επόμενο δίωρο. Αρχίζω πάντως να το συνηθίζω.
06-05-2016, 08:45 #89
Καλημέρα μας!
Επειδή ξύπνησα και το σκεφτόμουν, μας το αφιερώνω
---》 Μνήμες του νερού
06-05-2016, 12:13 #90
Υπέροχο τραγούδι, μου αρέσει η ποιητική μελαγχολία των στίχων του Ανεστόπουλου, επικροτώ και την αλλαγή ονόματος, εύχομαι, Nefeli μας, εσύ να είσαι ταξιδευτής που η ζωή θα σε χωράει...
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία