Results 121 to 135 of 185
Thread: Μνήμες του νερού...
-
12-06-2016, 09:46 #121
Καλημέρα Νεφέλη. Να προσπαθείς να μασάς καλά, πολύ καλά. Είναι τροφές που σε κρατάνε χορτάτη και είναι τροφές που δεν σε χορταίνουν. Όσο περνάνε οι μέρες θα δεις πολλές διαφοροποιήσεις στη διατροφή σου. Για το "κόλλημα" να μην ανησυχείς καθόλου, ο οργανισμός σου είναι σοκαρισμένος. Σε μένα η απώλεια στο μήνα ήταν θα έλεγα φυσιολογική: 4-5 κιλά κι άντε καμιά φορά να δω και το -6! Απλά το σώμα μας είχε συνηθίσει με διαφορετικό τρόπο διατροφής και ξαφνικά βρίσκεται με κομμένο στομάχι κι αντιδρά! Κάνει την επανάστασή του κι αυτό!!! :starhit:
- 21-06-2016, 19:12 #122
Γεια σας, τι κάνετε;
Σκεφτόμουν να γράψω με την συμπλήρωση του 2ου μήνα μετά την επέμβαση (σε 5 μέρες), αλλά λόγω της μεγάλης μου χαράς γράφω σημερα. Επιτέλους είδα το 89.9 !!! Πολύ σημαντικό για μένα αφού έχω να υπάρξω σε αυτή την δεκάδα σχεδόν μία δεκαετία! Σε 5 μέρες θα ενημερώσω και θα αλλάξω και το τικεράκι
Σας χαιρετώ!
21-06-2016, 19:53 #123
Μπραβο Νεφελακι!!!!!!!
23-06-2016, 18:47 #124
Originally posted by Nefeli-
Γεια σας, τι κάνετε;
Σκεφτόμουν να γράψω με την συμπλήρωση του 2ου μήνα μετά την επέμβαση (σε 5 μέρες), αλλά λόγω της μεγάλης μου χαράς γράφω σημερα. Επιτέλους είδα το 89.9 !!! Πολύ σημαντικό για μένα αφού έχω να υπάρξω σε αυτή την δεκάδα σχεδόν μία δεκαετία! Σε 5 μέρες θα ενημερώσω και θα αλλάξω και το τικεράκι
Σας χαιρετώ!
Νεφέλη μου χαίρομαι πάρα πολύ για σένα, γιατί και εγώ προσπαθώ να δω αυτό το 8αρακι στην ζυγαριά μου και σε νιώθω απόλυτα!!!
25-06-2016, 10:53 #125
Καλημέρα σας!
Σας ευχαριστώ πολύ για την εμψυχωσηafratoulini και kalogma καλή σας επιτυχία! Σήμερα ολοκληρώνονται 2 μήνες μετά την επέμβαση με συνολική απώλεια κοντά στα 13 κιλά (δεν έχει σταθεροποιηθεί). Όσο αφορά την διατροφή, χρονικά και ποιοτικά, τώρα είναι πολύ καλά τα πράγματα. Σχεδόν μπορώ να φάω από όλα και σε ικανοποιητική ποσότητα. Αυτός ο μήνας για μένα θα είναι κρίσιμος λόγω πιθανής μερικής απώλειας μαλλιών αλλά προσπαθώ να προετοιμαστώ και πρακτικά (ενέσιμες βιταμίνες στο τριχωτό) και ψυχολογικά. Αγόρασα ήδη και το πρώτο μου πίνκυ καπέλο
γενικά περιμενα μεγαλύτερη απώλεια κιλών από όσα διάβαζα και σε σχέση με το τι τρώω, ωστόσο είμαι πολύ χαρούμενη. Είχα να δω το 89 εδώ και μία δεκαετία κοντά. Νιώθω να ανακτώ δυνάμεις και συναισθήματα. Αυτοπεποίθηση, χαρά, ενέργεια!
Ελπίζω να είστε καλά και να πλησιαζεται τους στόχους σας όποιοι και να είναι αυτοί. Επίσης να επαναλάβω κάτι που λέω συχνά και κάποιες φορές νιώθω σαν να κόβω πληρωμένες επιταγές... όσοι και όσες έχετε κάποια παραπανίσια κιλά σε σημείο που νιώθετε ότι μπορείτε να το παλέψετε ξεκινήστε διατροφή χωρίς πρόσκαιρες και εξπρες λύσεις. Προσπαθείστε να εξαντλήσετε όλα σας τα μέσα και να ανακαλύψετε ποια είναι η πραγματική σας σχέση με το φαγητό. Αυτή η πορεία προ επέμβασης με όλες τις αποφάσεις που είχα πάρει κατά καιρούς με έκανε πιο δυνατή και ενίσχυσε την αντίληψη μου επί του θέματος. Δυστυχώς η κατάσταση ξέφυγε από τα χέρια μου και δεν βρήκα ούτε ειδικούς να σταθούν δίπλα μου ουσιαστικά. Αυτό το βίωσα ως τεράστια προσωπική ήττα και γι αυτό προχώρησα στην απόφαση της επέμβασης. Είχα παραιτηθεί και κουραστεί απίστευτα με ένα αυνδυασμό πολλών γεγονότων όχι μόνο διατροφικών. Όσο είναι καιρός λοιπόν, σας καλώ να δράσετε!!!
26-06-2016, 09:03 #126
Originally posted by Nefeli-
Νιώθω να ανακτώ δυνάμεις και συναισθήματα. Αυτοπεποίθηση, χαρά, ενέργεια!
26-06-2016, 14:39 #127
Πολύ ζωντανά και αληθινά όλα, τόσο που αμφιβάλω αν συμβαίνουν σε πραγματικό χρόνο
. Όσοι το ζήσατε και ακόμη το ζείτε, γευτήκατε και καρπωθήκατε όσα επιφέρει αυτή η πορεία, είστε οι πιο δυνατοί μάρτυρες κ ευχαριστώ που μοιραστήκατε με τόση ειλικρίνεια την εμπειρία σας! Όσοι τα καταφέρατε και βρήκατε ισορροπία, είστε το μεγαλύτερο κέρδος από τις προσπάθειες όλων μας. Εύχομαι και η δική μου πορεία αλλά και όσων δεν έχουν προσεγγίσει ακόμη τους στόχους τους, να έχουν όμορφη κατάληξη.
29-06-2016, 22:28 #128
Καλησπέρα σας,
Σήμερα συνειδητοποίησα ότι εδώ και 9 μέρες εξακολουθώ να είμαι στα ίδια κιλά 90, με αυξομείωση ενδιάμεσα 0,5 κιλού. Είδα το 89,5 αλλά σήμερα και πάλι 90. Ξέρω ότι δεν είναι λίπος αλλά μήπως οι ρυθμοί μου είναι πολύ αργοι;
07-07-2016, 12:52 #129
Γεια σας, μία βδομάδα μετά βρίσκομαι στα 88.7 κιλά. Προχωράω αργά αλλά τουλάχιστον προχωράω. Υπάρχουν άτομα που δεν έχουν καταλάβει απολπυτως τπτ και κάποια άλλα που έχουν κάνει τα καλά τους σχόλια.
Ελπίζω να ειστε όλοι καλα!
07-07-2016, 13:05 #130
Εγώ βρισκω ότι τα πας πάρα πολύ καλά.. Μπράβο και καλή συνέχεια!
08-07-2016, 23:59 #131
Νεφέλη μου καλησπέρα. Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι στο θέμα της απώλειας, όπως επίσης να μην ξεχνάς πως ο οργανισμός σου προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες του. Θα υπάρχουν και μέρες που η ζυγαριά θα δείχνει άλλα και πολλές φορές απατηλά νούμερα!
14-07-2016, 14:16 #132
Γεια σας! Μαρία και Ελένη ευχαριστώ για την εμψύχωση. Οι αλλαγές είναι πολύ μεγάλες και δεν αφορούν την εμφάνιση μόνο. Εμφανισιακά κάποιοι δεν καταλαβαν τπτ κι ας μιλάμε για κοντά στα 15 κιλά απώλειας. Ακόμα κ εγώ δεν κατάλαβα και πολλά καθώς το σώμα μου είναι συνεχώς σε διαδικασία αλλαγής και ακόμη μπορώ και φοράω τα ίδια νούμερα με πριν για να αισθάνομαι καλά. Για παράδειγμα με τις μπλούζες, στην περιοχή του στήθους είναι καλό μικρότερο νούμερο αλλά στην περιοχή στομάχου και κοιλιάς όπου οι πόντοι που μειώθηκαν είναι λιγότεροι, υπάρχει πρόβλημα και χρειάζομαι μεγαλύτερο νούμερο με αποτέλεσμα να μην έχω καλή συνολική εφαρμογή.
Χθες καθώς περπατούσα σε εμπορικό κέντρο ένιωθα σε κάθε βήμα ότι κουνιόταν το πάτωμα... αδυναμία να το πω... ζαλάδα; ήταν λίγο περίεργο. Να σημειώσω ότι λίγο νωρίτερα είχα φάει ένα κομματάκι παστέλι (μικρότερο από σπιρτόκουτο) με στέβια.
Σήμερα ζυγίστηκα το πρωί και είμαι στα 87,8 κιλά.
Ελπίζω να είστε όλοι καλά!
14-07-2016, 14:54 #133
Είδες Νεφέλη μου έφυγαν μαζεμένα τα κιλάκια!
15-07-2016, 14:54 #134
Γεια σας, τα κιλάκια δεν φευγουν μαζεμένα αλλά αργά ... πολύ αργά. Δεν ξερω ποιος θα ήταν ένας καλός ρυθμός αλλά εγω κόλλησα εδώ και καιρό στο 88.5-87.5. Αυτή η αργή απώλεια έγινε πολύ αισθητή μετά το 90. Ελπίζω να μην μείνω εκεί και να συνεχιστεί η απώλεια. Υπολογίζω μέχρι τις 25 ιουλίου όπου θα συμπληρωθούν 3 μήνες να έχω συνολική απώλεια 15 κιλών. Από άλλους που έχω ακούσει, τα 10κιλά τα έχασαν ήδη από τον πρώτο μήνα. Με απασχολεί αυτό το θέμα αρκετά...
Όσο για τα σχόλια δεν με ενοχλούν καθόλου. Αυτό ήταν μέσα στα ζητούμενα... να τα καταφέρω και να μου φανεί κιόλας
15-07-2016, 20:51 #135
Nefeli, όσο πιο μεγάλο είναι το βάρος , τόσο πιο πολύ φαίνεται αρχικά η απώλεια. Γι'αυτό και ακούμε από τα παιδιά που χειρουργήθηκαν στα 120+ πιο εντυπωσιακές απώλειες τους πρώτους μήνες. Η δικιά μου εμπειρία, ξεκινώντας από τα 118 περίπου, ήταν 10 κιλά τον πρώτο μήνα και μετά σταθερά από 5 κιλά για τους επόμενους 5-6 μήνες. Κατόπιν ,σαφής μείωση του ρυθμού απώλειας. Τα κιλά θα φύγουν , ούτως ή άλλως, μην έχεις καμία αμφιβολία γι'αυτό. Και όταν χτυπήσεις την πόρτα του 69 που βλέπω ότι έχεις στοχεύσει, τότε θα ξανα-ορίσεις πού θα ήθελες να φτάσεις. Γιατί θα φτάσεις πιο χαμηλά ακόμη!
Απόλαυσε τη νέα ζωή όπως διαμορφώνεται κάθε μέρα που περνάει, μόνο αυτό!
Μεγάλη εξέλιξη στη ζωή μας να μπορούμε να απολαμβάνουμε (χωρίς ενοχικά σύνδρομα)!....
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια