Μνήμες του νερού... - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 13 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 185
    Senior Member
    Σήμερα πήρα τις πολυβιταμίνες και δεν μου προκάλεσαν κάποιο πρόβλημα ευτυχώς. Από τετάρτη θα αρχίσω και το συμπλήρωμα πρωτείνης. Σήμερα έφαγα 50 ml ζελέ φράουλα και 30ml νερό ανά ώρα. Συνολικά το ζελέ ήταν 8 κουταλάκια του γλυκού 4 το πρωί κ 4 το μεσημέρι, δε νιώθω πείνα αλλά πιστεύω ότι έχω περιθωριο αν θελήσω για παραπάνω. Με προβληματίζει αυτό. Επίσης λίγο πυρετό μέχρι 37.5 ανέβασα. Κι αυτό με προβληματίζει. Ραντεβού έχω την τετάρτη. Πόνο δε νιώθω. Μήπως πρέπει να θορυβηθώ με τον πυρετό ή είναι λόγω ανάρρωσης;

Senior Member
    Nefeli- αν και δεν γνωριζω καθολου για το θεμα επιμηκους γαστρεκτομής ευχομαι σιδερενια και απο εδω και περα να πανε ολα καλα για σενα !!!!!!!!! Να εχεις δυναμη και υπομονη για τις μερες αυτες !!!!!!!!
    οσο για τον πυρετο καπου ειχα διαβασει οτι μπορει να συμβει τις πρωτες μερες μετα το χειτουργειο... Αν ομως επιμενει μετα απο 12-16 μερες κατι δεν παει καλα .... Σε καθε περιπτωση θα ελεγα να μιλησεις με το γιατρο σου!!!!!!

Senior Member
    Σε ευχαριστώ maria030 για τις πληροφορίες και τις ευχές σου! Το έψαξα περισσότερο, αγόρασα και θερμόμετρο laser μετώπου και είμαι έτοιμη για πιο ασφαλείς παρατηρήσεις. Τηλεφώνησα στον γιατρό και μου είπε να μην ανησυχώ καθώς είμαστε σε περίοδο ανάρρωσης, αλλά να το παρακολουθήσω μέχρι την τετάρτη που έχω το ραντεβού. Επίσης η τομή στο στομάχι θελει 7 μέρες να επουλωθεί κι από εκεί κι έπειτα θα ανησυχήσουμε εάν υπάρχει λόγος.

Senior Member
    οποτε προς το παρον περιμενεις μεχρι την Τεταρτη που θα πας και στο γιατρο... Ευχομαι να μην προκυψει καμια παρενενργεια και να σου πανε ολα καλα!!!!!

Senior Member
    Χριστός Ανέστη! Χρόνια μας πολλά!

Ναι maria030 θα περιμένω μέχρι την τετάρτη αν και οι μετρήσεις δεν δείχνουν τπτ το ανησυχητικό, οπότε είμαι λίγο πιο χαλαρή.

Σήμερα έκανα Πάσχα με γιαουρτάκι 2% και άκουσον άκουσον ούτε καν ολόκληρο το μικρό κεσεδάκι! 4 κουταλιές... το πιστεύω επειδή το ζω... αλλά γίνεται; περασμένα μεγαλεία τέτοιες μέρες στην μνήμη σαν τα φέρνεις να κλαις και να γελάς! Σημασία έχει να μπορέσει κάποιος να πειθαρχήσει εγκεφαλικά σε αυτή την τεράστια διατροφική αλλαγή! Να την δεχτεί ως ευκαιρία να επαναπροσδιορίσει την σχέση με το φαγητό. Το παλεύω ακόμα βέβαια αλλά είμαι αισιόδοξη. Φυσικά και ταράχτηκα σήμερα, έστω κι αν ουσιαστικά δεν πεινούσα! Ένα τεράστιο πασχαλινό μπουφέ είναι υπέραρκετό ερέθισμα.

Αισίως όμως σήμερα προσωπικά πέρασα το τεστ του γιαουρτιού και είμαι πολύ οκ

Σας χαιρετώ
    Καλή συνέχεια

Senior Member
    Καλημέρα μας!

Σήμερα συμπληρώνεται μία βδομάδα από την επέμβαση και ήδη η κατάσταση έχει βελτιωθεί. Σκεφτόμουν να ζυγιστώ κιόλας. Να σημειώσω ότι όταν βγήκα από το νοσοκομείο την Πέμπτη είχα ζυγιστεί και ήμουν κατά μισό κιλό βαρύτερη απ'ότι πριν το χειρουργείο. Κατανοώ πως ήμουν συνέχεια με ορούς και είχα και το φούσκωμα της επέμβασης. Ωστόσο θα δείξει αύριο το πρωί πως έχουν τα κιλά.
    Δυσκολεύομαι λίγο με την βιταμίνη καθώς για να καταναλωθεί ένα κανονικό ποτήρι νερό χρειάζεται κόπος. Χρειάζομαι τουλάχιστον 3-4 ώρες για αυτό.
    Η αλήθεια είναι, όπως έχουν επιβεβαιώσει κι άλλοι, ότι το πρώτο διάστημα η προσοχή στρέφεται σε αυτό το πρόγραμμα με τα υγρά και την διατροφή γενικότερα και γεμίζουν σχεδόν όλες οι ώρες της μέρας. Σειρά έχει να δοκιμάσω το μεσημέρι το άπαχο γάλα για να δω αν μου προκαλεί δυσανεξία.

Σήμερα υπολογίζω να κάνω την πρώτη μου έξοδο το απόγευμα για να με δει και λίγος ήλιος.

Σας χαιρετώ
    Καλή συνέχεια

Senior Member
    Ολοκληρώθηκε το τεστ αλεσμένης τροφής για σήμερα. Δεύτερη τροφή που δοκίμασα, βραστό κοτόπουλο. Είχε έντονη μυρωδιά και δεν το μπορουσα σκέτο οπότε πρόσθεσα και γιαούρτι το οποίο είχα δοκιμάσει χθες. Ήταν αρκετά καλό

Senior Member
    Νεφέλη για οτιδήποτε αφορά το "μανίκι" καλύτερα να τα γράφεις εδώ: http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=3962
    Μπήκα από περιέργεια να δω τι έχεις γράψει! Εκτός αν θες να αποτελεί καθάρα ένα δικό σου ημερολόγιο η ανάρτηση σου, τουλάχιστον άλλαξε τίτλο! :wink1:

Senior Member
    Γεια σου Μαρία. Εξαρχής αυτό το τόπικ έχει προσωπικό χαρακτήρα και ο διάλογος βεβαίως και ενθαρρύνεται και είναι άκρως σημαντικός. Σίγουρα το κατάλαβες αφού το έχεις διαβάσει και έχεις γράψει και παλαιότερα . Όταν θέλω να υποβάλω κάποια γενική ερώτηση ή να βρω κάποιες πληροφορίες έχω εντοπίσει τα τοπικς με το εν λόγω θέμα του χειρουργείου μου.

Παρόλα αυτά θέλω κι ένα δικό μου παραθυράκι, που κάποιος θυμήθηκε να ανοίξει...

Senior Member
    Καλημέρα Νεφέλη μου. Άλλαξε τον τίτλο τουλάχιστον... δεν έχεις παραπονάκι τώρα! Θα πετάς σε λίγους μήνες και η αισιοδοξία θα πάει στα ύψη! :starhit:
    Διόρθωσε και το τικεράκι σου... πλέον βαδίζεις σε νέο μονοπάτι!

Senior Member
    Σήμερα ζυγίστηκα Μαρία μου το τικεράκι μέχρι τώρα ήταν σωστό όσο για τον τίτλο θα σκεφτώ τον επόμενο και μετά ελπίζω όντως να έχω πάρει τον δρόμο τον καλό! Θα δείξει εσύ πώς είσαι; πως νιώθεις;

Senior Member
    Originally posted by Nefeli-

Παρόλα αυτά θέλω κι ένα δικό μου παραθυράκι, που κάποιος θυμήθηκε να ανοίξει...
    --->Ένα αεράκι σε σκόρπια φύλλα και ζωές θα δώσει λύση...

Ήρθε το αεράκι, μας πήρε και μας σήκωσε ήδη σε άλλη δεκάδα...
    Και πού είμαστε ακόμα... τι πετάγματα ελευθερίας έχουν να γίνουν!

Senior Member
    Σήμερα τελικά η πρώτη μου επίσιμη μετασληβική έξοδος .
    Με περίμενε μία έκπληξη αφού τα αγαπημένα μου δέντρα στην πόλη άνθισαν !!!

Senior Member
    Ω! Τα λιλαλένια;!

Senior Member
    Αν και γίνονται έργα και η φώτο είναι από κινητό, αυτή είναι πιο κατατοπιστική... στην μέση το συντριβάνι του έρωτα

Page 5 of 13 FirstFirst ... 34567 ... LastLast