Διαιτα και Lipotox
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 30
    Junior Member

Διαιτα και Lipotox

Παιδια καλησπερα σε ολους. Σημερα γραφτηκα στο σαιτ. Αποφασισα να κανω σοβαρη διαιτα για πρωτη φορα. Ειμαι 20 ετων, 1,65 και 63 κιλα. Ξερω πως καποιος θα πει πως αυτο το βαρος ειναι σχετικα φυσιολογικο και βεβαια δεν θεωρειται παχυσαρκια. Το γνωριζω, και παρολα αυτα θελω να χασω καποια κιλα τα οποια ειναι φανερο στο σωμα μου πως πρεπει να χασω, με κανουν να αισθανομαι αρκετα ανασφαλης και με εμπoδιζουν στο να εχω αυτοπεποιθηση... Στοχος μου ειναι τα 56 κιλα. Ξεκινησα πριν 3 ημερες τα χαπια Lipotox, μαζι με μια πολυ ισορροπημενη διατροφη και μπορω να πω πως αν και δε βλεπω ακομη καποια διαφορα, αισθανομαι πιο ελαφρια, και ειδικα στο θεμα της πεινας. Τ εχει παρει καποιος στο παρελθον, και αν ναι τι συμβουλες εχει να μου δωσει σχετικα με το θεμα των χαπιων? Πρεπει να παιρνω και τα φακελακια μαζι για καποιο διαστημα? Και κυριως, παρατηρησε κανεις εμφανεις ραγαδες/χαλαρωση στο σωμα του?
    Ευχαριστω εκ των προτερων

Senior Member
    Πάρτα και πέτα τα στα σκουπίδια... Και τα lipotox και οτιδήποτε άλλο σχετικό έχεις αγοράσει.

Δεν υπάρχει κανένα χάπι που να σου δώσει αυτοπεποίθηση και να σου διώχνει τις ανασφάλειες!
    Όλα τα σχετικά σκευάσματα δεν βοηθάνε να χάσεις πάνω από 1, άντε 2, άντε για σένα 3% από ότι θα έχανες ακολουθώντας μια σωστή διατροφή. Άρα εσύ θα βοηθηθείς να χάσεις 70-210 γραμμάρια. Πόσο είπαμε ότι τα πλήρωσες; Τι να κάνει και ο φαρμακοποιός; Στα πούλησε αφού τα ήθελες... έμπορος είναι!

Εσύ με τα δεδομένα που δίνεις όχι παχύσαρκη δεν είσαι αλλά ούτε καν υπέρβαρη. Και στα 56 κιλά να φτάσεις ο τρόπος με τον οποίο θα βλέπεις τον εαυτό σου δε θα έχει αλλάξει.

Μάθε να τρως ΣΩΣΤΑ!! Να τρως αυτά που πρέπει! Όσο κάνεις δίαιτες και παίρνεις χάπια τόσο θα παχαίνεις... Μόνο όταν τρως σωστά κερδίζεις υγεία (και σαν "παρενέργεια" έρχεται και το σωστό βάρος - που εσύ το έχεις ήδη).

Στο πυρ το εξώτερο όλα τα συμπληρώματα, χάπια, τσάγια, υποκατάστατα, υπερτροφές και λοιπές ανοησίες!

Senior Member
    RedShocks καλώς ήρθες!

Κακώς πέταξες τα ωραία σου ευρώ σε μια βλακεία που σκοπό έχει να σου αφαιρέσει επίσης άλλα τόσα ωραία ευρώ. Πήγαινε γράψου σε γυμναστήριο και κάνε γυμναστική. Δεν υπάρχει καλύτερο για μια τόσο νέα κοπέλα!

Senior Member
    Τα κιλα σου ειναι μια χαρα! Αύξησε τη φυσική σου κατασταση, τιποτε αλλο...

Τα λιποτοξ μεσα στο κουτι εχουν οδηγιες διατροφης. Χωρις αυτες δε ''λειτουργουν''. Γιατι αραγε;
    Γιατι η ''διατροφη'' αυτή είναι :
    πρωί --> 1 μερ. πρωτεϊνη + 1 φρούτο ( + 2 χάπια)
    μεσημ --> 1 κούπα λαχανικά ή 1 φρούτο (+ 1 χάπι )
    βράδυ --> 1 κούπα λαχανικών (+ 1 χάπι )
    και άσκηση 5 φορές την εβδομάδα, 3 αερόβια και 2 μυϊκή ενδυνάμωση

Κάθε κοινός νους, μπορεί να αντιληφθεί ότι τέτοιου είδους ''διατροφή'' δε χρειάζεται βοήθεια από χάπια ! Ούτως ή άλλως χάνεις 5 κιλά τη μέρα ! Δεν πρόκειται για υποθερμιδική δίαιτα, πρόκειται για μηδενικές θερμίδες και θρεπτικά συστατικά, που δεν αρκούν ούτε για την ανάγκη του οργανισμού να αναπνέει....

Οπότε, αφού τα πλήρωσες που τα πλήρωσες, πάρ'τα, κακό δε σου κάνουν πουθενά. Η σύστασή τους είναι βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, διουρητικά κλπ. Αλλά δε χρειάζεται να αγοράσεις επόμενο κουτί. Αν είσαι αποφασισμένη να κάνεις τέτοια διατροφή, απλά συνέχισέ τη χωρίς να πληρώνεις τζάμπα μαντζούνια. Το αποτέλεσμα θα είναι ακριβώς το ίδιο....

(Φυσικά αν με ρωτούσες γενικά ποια είναι η γνώμη μου, θα σου έλεγα να ξεχάσεις τα λίποτοξ, τις οδηγίες ''διατροφής'' τους, και κάθε είδους χάπια-τσάγια-αφεψήματα-ζώνες-ζελατίνες-κρέμες που αδυνατίζουν, και να κάνεις απλά μια υγειινή διατροφή . Τα κιλά σου είναι λιγα και δεν ενδείκνυται μεγάλη μείωση θερμίδων. Ενδείκνυται ελάχιστη μείωση όσων τρως, με καλύτερη επιλογή των πηγών πρόσληψης θερμίδων, και κατά κύριο λόγο αύξηση της άσκησης.)

Member
    κοκκινό αλήθεια τέτοιες οδηγίες διατροφής έχουν? XD

RedSocks άσε τα μαντζούνια. κόβεις ό,τι έχει λευκό αλέυρι (ψωμιά, τυρόπιτες κτλ). τα τηγανητά και ό,τι έχει ζάχαρη (γλυκά, παγωτά, χυμούς εμπορίου, στους καφέδες είτε την μειώνεις είτε την κόβεις εντελώς κτλ). ακόμα και δήθεν διαιτητικές μπάρες δημητριακών κόβεις.
    προσθέτεις 2 μερίδες γαλακτοκομικών. γάλα/γιαούρτι/τυρί. ό,τι θες
    προσθέτεις σαλάτες και φρούτα
    προσθέτεις κανά ΑΝΑΛΑΤΟ ξηρό καρπό για σνακ
    και προσθέτεις και κρεατικα και πουλερικα (κομμάτια όμως που δεν έχουν λίπος) και όσπρια μαζί με ρυζάκι/πατατούλα/ψωμί ολικής αλέσεως (με μέτρο όμως!) και οχι με συνδιασμό (πχ κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες αλλά ΧΩΡΙΣ ψωμί)

γενικότεροι δύο κανόνες, δεν ρίχνεις απότομα θερμίδες και δεν αποκλείεις κανένα τρόφιμο από την διατροφή σου. (πέραν της ζάχαρης. ξου-ξου κακή ζάχαρη XD.)

και ξεκινάς και γυμναστική. 4 με 5 φορές την βδομάδα αερόβια από 45' η κάθε αερόβια.. (ξεκίνα από 30' λεπτά και σταδιακά αύξησε στα 45') .αν δυσκολεύεσαι με το οικονομικό και δεν μπορείς να πας σε κάποιο γυμναστήριο βγες έξω, όλο και κάποιο γήπεδο ή πάρκο θα υπάρχει κοντά σου για τρεξιματάκι. (χαλαρά πράγματα στην αρχή).

τόσα κιλά που είσαι, αν τα χάσεις αργά και σωστά τα κιλά σου δεν θα έχεις κανένα θεμα με χαλάρωση και ραγάδες.

και πολύ νερό! πάνω από 8 ποτήρια υγρά την ημέρα. ειδικά τώρα που είναι και καλοκαίρι.

Junior Member
    Καταρχας σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον, πραγματικα ειναι σημαντικο για μενα. Η γνωμη ολων σας για τα χαπια πρεπει να παραδεχτω πως ειναι και η δικη μου αποψη. Μεχρι τα 18 μου εκανα στιβο στο προπαρασκευαστικο. Με το που αρχισα την προετοιμασια για τις πανελληνιες αποφασισα να διακοψω (οι γονεις μου ειχαν αντιθετη αποψη, παρολα αυτα με αφησαν). Απο τοτε, εχω παρει καποια κιλα (8 συνολο), απο τα οποια με γυμναστηριο 3 φορες την εβδομαδα (1-1,5 ωρα τη φορα) και κρατωντας τη διατροφη που παντα εκανα, δηλ. μονο σαλατες, φρουτα και πρωτεινες, με σπανιοτατα γλυκα και υδατανθρακες, και παρολα αυτα εχω καταφερει μεσα σε δυο χρονια(!!) να χασω μονο 2,5 απο τα 8 κιλα. Ειναι πολυ ασχημο να προσπαθεις τοσο πολυ, και με πραγματικες στερησεις, στις οποιες ναι μεν αποκτω μια ανοσια με τον καιρο, αλλα παραμενουν στερησεις, και να μην βλεπεις αποτελεσμα. Θελω να παω ξανα στον προπονητη μου και να ξεκινησω στιβο, και ντρεμομαι να με δει ετσι. Ακουγονται λιγα κιλα, αλλα πανω μου κανουν μπαμ! Γι αυτο εχω εναποθεσει ολες μου τις ελπιδες στα χαπια τα οποια παντα υποστηριζα πως καταστρεφουν την υγεια και το πεπτικο. Εχει κανεις να μου προτεινει κατι? Εχω πραγματικα απηυδησει.

Junior Member
    Sora πρεπει παντως να παραδεχτω πως νερο δεν πινω σχεδον καθολου, πραγματι.

Senior Member
    Ολοι στον αγώνα ειμαστε! Να ξεκινήσεις στίβο αν θες, ο προπονητής δε θα σου πει τιποτα.. Θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις την φυσική κατασταση που ειχες!

Νερό να πίνεις περισσότερο, είναι βασικός σύμμαχος στην προσπάθεια απώλειας βάρους !!!
    Εγώ θα σου έλεγα να μην ντρέπεσαι και να ξεκινήσεις πάλι στίβο. Αν δεεεεν, απλά αύξησε τις ώρες προπόνησης στο γυμναστήριο!
    Αφού έχεις ασχοληθεί με στίβο και δεν έχεις και υπερβολικό βάρος που να σε επιβαρύνει κατά την άσκηση, μπορείς κ έχεις αντοχές (και υποθέτω και όρεξη) να αφιερώνεις παραπάνω χρόνο στη γυμναστική!
    Τις 3 φορές κάν'τες 5 ή 6 (1 φορά την εβδομάδα καλό είναι να απέχεις) κυρίως με αερόβιο αλλά και μυική ενδυνάμωση.
    Στο ξαναλέω, για τα κιλά που είσαι, δεν ενδείκνυται να μειώσεις δραματικά τις θερμίδες σου. Δεν ξέρω ακριβώς τι τρρως σε ποσότητα, ποιότητα κ τρόπο μαγειρέματος, αλλά στη θέση σου θα βελτίωνα την ποιότητα της τροφής, αν υπήρχαν περιθώρια, και θα εναπόθετα τις ελπίδες μου στη γυμναστική. Είτε έτσι, είτε με λιμοκτονία θα δεις αποτελέσματα σχετικά (πολύ σχετικά) γρήγορα, και οπωσδήποτε αποδοκιμάζω το δεύτερο !

Junior Member
    Θα προσπαθησω να πηγαινω συχνοτερα στο γυμναστηριο, αν και δουλευω, αλλα μαλλον δεν υπαρχει αλλη λυση. Το φαγητο αν το μειωσω παραπανω νομιζω θα τρυπησει το στομαχι μου!! Τα χαπια να τα παιρνω? Δεν ξερω τι να κανω τωρα.....

Senior Member
    Κ εγω θελω να παρω χάπια αλλα φοβαμαι μηπως πάθω κατι.. Μια φορα παλια που πηρα καποια, δεν θυμαμαι πια ηταν, στις 3 μερες αρρώστησα, μπορει να ειναι συμπτωματικό αλλα έκτοτε δεν το ξανακάνω. 6 μηνες μου πηρε να γιατρεύω.

τα λίποτοξ θεωρητικά δε σε βλάπτουν. Αν ακολουθείς τη δίαιτα που προτείνεται από την εταιρεία, δεν παίρνεις ούτε το 5% όσων έχεις ανάγκη, οπότε όλα όσα σου είναι απαραίτητα είναι στα χάπια.
    γλουταμίνη, αμινοξύ που συμβάλλει στην σύνθεση πρωτεϊνών, ginseng, κατεχίνες, καρνιτίνη που είναι επίσης αμινοξύ κ σχετίζεται με το μεταβολισμό του λίπους στο σώμα, ινοσιτόλη που μεταβολίζει το λίπος κ τα σάκχαρα στο αίμα, και καμια 30ριά βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Γράφω λίγο λεπτομερώς για να καταλάβεις ότι πρόκειται για ουσίες που συνθέτει από μόνος του ο οργανισμός, και δεν υπάρχει ανάγκη πρόσθετης λήψης τους . Αν υπάρχουν προβλήματα, χορηγούνται ως συμπληρώματα. Για παρενέργειες των συστατικών του λίποτοξ δεν έχω ακούσει, εννοώ να αφήνει κουσούρια. Το σίγουρο είναι ότι κόβεται η όρεξη, αλλά μέσα σε πολλά εισαγωγικά. Πεινάς κανονικότατα, αλλά η ανισορροπία αμινοξέων και η υπερβολή στη λήψη κατεχινών και διουρητικών ουσιών προκαλεί μια περίεργη φουσκωμάρα , καμιά φορά και πόνο, που δε σε αφήνει να φας. Νιώθεις μόνιμα φαγωμένος και βαρυστομαχιασμένος.
    Αν είσαι αρσιβαρίστας θα πάρεις σκεύασμα καρνιτίνης για τόνωση μυικού ιστού και αν έχεις υπερινσουλιναιμία ή αναιμία θα πάρεις ινοσιτόλη. Δεν είναι βλαβερές ουσίες, βοηθούν σε χίλια δυο πράγματα αλλά δεν υπάρχει καμία έγκυρη και πιστοποιημένη μελέτη που αποδεικνύει ότι αυτές οι ουσίες σχετίζονται με απώλεια πραγματικού βάρους. Απώλεια υγρών τεράστια, απώλεια μυικού ιστού αρκετή, απώλεια λίπους μικρότερη αλλά υπάρχουσα, δεδομένου ότι δεν τρως τίποτα και όχι επειδή τα χάπια λιώνουν λίπος.
    Όταν τα σταματάς απλά φεύγει η φουσκωμάρα, τρως σαν άνθρωπος, ξαναπαίρνεις κάποια κιλά ή και όλα, ή ίσως και κανένα, αλλά πιστεύω πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να φορτώνουμε τον οργανισμό μας με ουσίες τις οποίες παράγει μόνος του όσο του χρειάζονται, με αποτέλεσμα την υπερπαραγωγή ουσιών που δεν ξέρει κανείς αν και τι προκαλούν . Εδώ είναι άνθρωποι που έχουν όντως κάποιο πρόβλημα και κάνουν τα πάντα για να το αντιμετωπίσουν χωρίς φαρμακευτικά σκευάσματα και θεραπείες, για να μην επιβαρύνουν τον οργανισμό τους. Θα τον επιβαρύνουν οι υγιείς, επειδή βιάζονται να κάψουν 1 γραμμάριο λίπος παραπάνω;

Εν ολίγοις,επειδή πάλι φλυαρώ, σου λέω ότι
    1) τα λίποτοξ από μόνα τους δεν συμβάλλουν στο αδυνάτισμα, αλλά μόνο σε τεχνητή διακοπή όρεξης, την οποία εσύ δε χρειάζεσαι
    2) αν τα πάρεις δε θα πάθεις κάτι σοβαρό - μόνιμο - μη αναστρέψιμο (επιφυλλάσσομαι σε περίπτωση που έχεις καμια περίεργη αλλεργία)
    3) αν δεν τα πάρεις θα είσαι βέβαιη ότι είτε πάρεις, είτε χάσεις, είτε μείνεις στα ίδια κιλά, το έκανες χωρίς να βομβαρδίσεις το σώμα σου με βιταμίνες, αμινοξέα, πρωτεϊνες, ιχνοστοιχεία, κατεχίνες και μαλ@&#%^@^ που μπορείς να πάρεις τρώγοντας 2 φρούτα, 1 φέτα ψωμί , 2 πηρουνιές κρεατικό και 1 τσάι τη μέρα !!!

Junior Member
    Λεω να τα παρω αν ειναι ετσι, και για να δω τι στο καλο κανουν αλλα και για να νοιωσω οτι δεν πεταξα τα λεφτα μου...
    Ελενη οταν λες οτι αρρωστησες για 6 μηνες τι ειδους συμπτωματα ειχες? #terrified !!!

Senior Member
    Μπορει να ηταν συμπτωματικό, έπαθα λοιμώδη μονοπυρήνωση κ εκανα έξι μηνες να συνέλθω, δεν ξερω ισως ηταν τυχαίο αλλα έκτοτε δεν θα ξαναπάρω, προτιμώ να μεινω ετσι οπως ειμαι.

Page 1 of 2 12 LastLast