Results 1 to 4 of 4
-
05-09-2015, 12:04 #1
το πρόβλημα που με ταλανίζει εδώ και καιρό...
Καλημέρα σας!Εδώ και 6 μήνες έχω κατάθλιψη με αποτέλεσμα να καταφεύγω πολλές φορές στο φαγητό με την σκέψη πως ήταν κάτι που νόμιζα πως με χαλάρωνε και με ανακούφιζε από τα προβλήματα μου...Το αποτέλεσμα ήταν σε συνδυασμό με την κατάθλιψη να βάλω 10 κιλά ,να μένω μέσα στο σπίτι όλη την μέρα,να σταματήσω το γυμναστήριο μου και να κλειστώ στον εαυτό μου.Το καλοκαίρι ντρεπόμουν να βγω στην παραλία γιατί δεν αισθανόμουν όμορφα ...Κλεινόμουν στο σπίτι,απομακρύνθηκα από τους φίλους μου και μόνο έτρωγα,αν τύχαινε και έβγαινα φορούσα ζακέτες μέσα στον καύσωνα για να κρύβομαι...Αλλά εδώ και 2 βδομάδες αποφάσισα πως δεν θέλω να ζω έτσι.θέλω την παλιά μου ζωή γι'αυτό και άρχισα γυμναστήριο ξανά,σταμάτησα τα γλυκά και τις ακατάστατες ώρες φαγητού και μέσα σε ένα σωστό πρόγραμμα διατροφής προσπαθώ να καταπολεμήσω την κατάθλιψη.Είναι αρρωστημένο να μην πεινάς και να τρως με το ζόρι (επειδή νομίζεις πως έτσι θα λυθούν τα προβλήματα σου).Πιστεύω και το βλέπω κιόλας πως μόλις άρχισα την γυμναστική και να προσέχω γενικά και πάλι τον εαυτό μου νιώθω καλύτερα.Ελπίζω να χάσω σιγά σιγά τα 10 κιλά που έβαλα,να αγαπήσω ξανά τον εαυτό μου....και να σταματήσω να βλέπω το φαγητό ως την λύση στα προβλήματα μου.Μακάρι έτσι να μειωθεί και η κατάθλιψη μου που με ταλανίζει εδώ και καιρό.
- 05-09-2015, 13:06 #2
ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΑΟΠ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ
ΚΙ ΑΜΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΤΡΟΠΟΥΛΑ ΜΗ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ
ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
05-09-2015, 15:11 #3
Καλη αρχη και μπραβο σου. Θελει πολυ τσαγανο να παρουμε θετικες αποφασεις για τον εαυτο μας οταν μας πνιγει το μαυρο συννεφο της παραιτησης. Δεν ειναι ευκολη υποθεση το φαγητο ως στηριγμα. Συνηθιζει ο οργανισμος τις ποσοτητες και την αισθηση ικανοποιησης, ασε που υπαρχει παντου. Σημειωτεον την τελευταια 5ετια γεμισε ο τοπος εκπομπες μαγειρικης. Ριαα εβαλα 14 κιλα μεσα σε εναμιση χρονο. Οι αλλοι γελουσαν οταν ελεγα για διαιτα ή για τη δυσκολια να σταματησεις κτλ αλλά -Εξω απο το χορο πολλα τραγουδια λεγονται-. Κανω ακομα διαιτα και ευτυχως σιγα σιγα βγαινει απο τη συνειδηση μου ως αναγκαιο μεσο ικανοποιησης.
06-09-2015, 19:46 #4