Θέλω αυτή τη φορά να είναι η τελευταία! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 39
    Originally posted by nena111
    Παιδιά απο φρούτα τι προτιμάτε;Μη πείτε σύκα με έκαψαν τα άτιμα! :crazy: χτες έφαγα και φραγκόσυκα με τιμώρησαν όμως, με τσίμπησαν!Κανα φρούτο που δεν θα με κακοποιήσει έχουμε; :crazy:

επίσης αν μπορει κανεις να με στειλει πμ με το απο που προμηθευεστε αποξηραμενα φρούτα και καρπούς, θα το παίξω σκιουράκι!Είναι χορταστικά και πεντανόστιμα τα άτιμα.

Το μόνο πρόβλημα είναι οτι τα 2 πράγματα που λατρεύωωωωωω στη ζωή είναι τα γλυκά και τα ταξίδια!μου είναι πολύ οδυνηρό να πρέπει να γυρίσω την πλάτη στα γλυκά!Τώρα θα πρέπει να περιοριστώ στο να κάνω γλυκά ταξίδια :eureka:
    Καλησπέρα Νένα μου!
    Θα πω γι' ακόμα μία φορά ότι μ' αρέσει πολύ το χιούμορ σου!!

Να είσαι σίγουρη ότι δεν σε "τσίμπησαν" στην ζυγαριά τα φρούτα! (Εκτός αν έφαγες καμιά 50αριά σύκα! :P ) Τα φρούτα είναι υπέροχη τροφή! Όλα τους! Μπορεί να έχεις απλά μια κατακράτηση υγρών! Μην ζυγίζεσαι κάθε μέρα.

Κι εγώ λατρεύω τους ξηρούς καρπούς και τ' αποξηραμένα φρούτα! Μπορείς να τα βρεις σε σούπερ, σε κάβες, ή ακόμα καλύτερα σε μαγαζιά με βιολογικά προϊόντα (απλά είναι πιο ακριβά).

Και εμένα μ' αρέσουν πολύ τα ταξίδια και τα γλυκά! Απλά πλέον δεν μ' αρέσουν τα επεξεργασμένα γλυκά του εμπορίου που μου χαλάνε την γεύση και το στομάχι, αλλά τα ποιοτικά γλυκά χωρίς ζάχαρη και άσπρο αλεύρι! Πχ τα παστέλια χωρίς ζάχαρη, ή γλυκά φτιαγμένα με αποξηραμένα φρούτα και ξηρούς καρπούς!

:-)

Senior Member
    Μαντζουράνα, άλλαξες εντελώς την οπτική σου.. Σπουδαία αλλαγή πραγματικα! Ολο αυτόν τον καιρο που εχεις ισορροπημένη διατροφή, ξέφυγες κθλ, με την έννοια να παρεις βάρος, έστω ενα κιλό; Η ειχες μονο μειωτική πορεία;

Junior Member
    ευχαριστώ και πάλι για τα καλά σας λόγια και νιώθω ήδη οτι ανήκω κάπου

Επειδή εντρύφησα στο blog την μαντζου μπορώ να σου πω οτι 0 κιλά έχασε την 19η εβδομάδα έβαλε κατι ψιλολόγια κάτω του κιλού 6 στις 50 εβδομάδες και όλες οι άλλες ήταν πτωτικές!ΘΑΥΜΑ όχι αστεία έκανε το νερό κρασί :starhit: τα σιροπιαστά νερό για την ακρίβεια!
    και το απιστευτότερο;;με τεράστιες μερίδες, εγώ αν φάω αυτές τις μερίδες θα βάλω κι άλλα 40!τι μεταβολισμό έχεις ρε κορίτσι;αξια!

άντε σε 1 χρόνο να κανονίσουμε ταξίδι για να γιορτάσουμε την υγιεινή διατροφή και τις καμένες θερμίδες!
    μαντζου απο γυμναστήριο κάνεις κάτι τωρα ή μονο περιπάτους; εγώ έχω κ κάτι αρθριτικά σκουριασμένα και δεν μπορώ τίποτα έντονο. το πολύ πολύ περπάτημα απο καναπε σε ψυγείο και απο ψυγείο στην κουζίνα :flaming:

Senior Member
    Πραγματικα.. Νένα, δεν πιστευω οτι θα παχυνεις, αν τρως αυτα. Αυτο πίστευα κ εγω, αλλα σε πληροφορώ πως οταν άρχισα να τρωω πιο ποιοτικά, κ μαλιστα μεγαλύτερες μερίδες απο οσο έτρωγα οταν δεν εκανα διαιτα, ενιωθα πιο υγιής, πιο δυνατή κα φυσικα, έχανα βάρος.. Ενεργοποιήθηκε ο μεταβολισμός. Αυτο μπορει να παρει απο δυο μεχρι τρεις εβδομαδες, νομιζω ειναι το διαστημα που κολλαει η ζυγαριά.

Originally posted by eleni1986
    Μαντζουράνα, άλλαξες εντελώς την οπτική σου.. Σπουδαία αλλαγή πραγματικα! Ολο αυτόν τον καιρο που εχεις ισορροπημένη διατροφή, ξέφυγες κθλ, με την έννοια να παρεις βάρος, έστω ενα κιλό; Η ειχες μονο μειωτική πορεία;
    Καλησπέρα Ελένη!
    Σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!
    Φυσικά και υπήρξαν βδομάδες που η ζυγαριά έδειξε παραπάνω, όπως σωστά σ' ενημέρωσε και η Νένα!
    Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι πτοήθηκα καθόλου!
    Θα σου πρότεινα, αν θέλεις, να διαβάσεις εδώ...
    http://diatrofis-imerologio.blogspot.gr/2015/05/36.html
    ...την άποψή μου σχετικά με το κόλλημα της ζυγαριάς!

ευχαριστώ και πάλι για τα καλά σας λόγια και νιώθω ήδη οτι ανήκω κάπου

Επειδή εντρύφησα στο blog την μαντζου μπορώ να σου πω οτι 0 κιλά έχασε την 19η εβδομάδα έβαλε κατι ψιλολόγια κάτω του κιλού 6 στις 50 εβδομάδες και όλες οι άλλες ήταν πτωτικές!ΘΑΥΜΑ όχι αστεία έκανε το νερό κρασί :starhit: τα σιροπιαστά νερό για την ακρίβεια!
    και το απιστευτότερο;;με τεράστιες μερίδες, εγώ αν φάω αυτές τις μερίδες θα βάλω κι άλλα 40!τι μεταβολισμό έχεις ρε κορίτσι;αξια!

άντε σε 1 χρόνο να κανονίσουμε ταξίδι για να γιορτάσουμε την υγιεινή διατροφή και τις καμένες θερμίδες!
    μαντζου απο γυμναστήριο κάνεις κάτι τωρα ή μονο περιπάτους; εγώ έχω κ κάτι αρθριτικά σκουριασμένα και δεν μπορώ τίποτα έντονο. το πολύ πολύ περπάτημα απο καναπε σε ψυγείο και απο ψυγείο στην κουζίνα :flaming:
    Καλά, Νένα πρέπει να σου πω ότι εντυπωσιάστηκα με τις λεπτομερείς γνώσεις σου περί της πορείας μου!

"Τα σιροπιαστά νερό!" <- Θεϊκό! Απλά υποκλίνομαι! :P

Όσον αφορά τις μερίδες, όπως διαπιστώνει και η Ελένη, έτσι γίνεται. Όταν η διατροφή μας αποτελείται σχεδόν μόνο από ποιοτικές τροφές, και με μεγάλες μερίδες χάνεις! Ας συγκρίνουμε πχ 1 κανονικό πιάτο φακές και 1 φέτα ψωμί (που προτείνουν οι διαιτολόγοι) σε σχέση με 1 μεγάλο πιάτο φακές χωρίς ψωμί. Μπορεί θερμιδικά η μία φέτα ψωμί να είναι ίση με την παραπάνω ποσότητα φακής. Όμως επειδή το ψωμί έχει υψηλό γλυκαιμικό δείκτη, ανεβάζει το γλυκαιμικό φορτίο του γεύματος, ενώ οι παραπάνω φακές, έχοντας χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, δεν ανεβάζουν ιδιαίτερα το γλυκαιμικό φορτίο του γεύματος. Και όπως μάλλον θα έχεις ακούσει, όσο μεγαλύτερο γλυκαιμικό φορτίο έχει ένα γεύμα, τόσο περισσότερο ποσοστό της ενέργειας ενός γεύματος μετατρέπεται σε λίπος. Έτσι, μπορεί στην πρώτη περίπτωση η μερίδα του φαγητού να είναι μικρότερη από την δεύτερη, όμως έχουμε λίγο περισσότερες πιθανότητες να πάρουμε λίπος στην πρώτη περίπτωση. Αυτός, πιστεύω (με τις λίγες γνώσεις που διαθέτω), είναι και ο λόγος που ενώ τρώω μεγάλες μερίδες, εξακολουθώ και χάνω... επειδή προσέχω, σε γενικές γραμμές, να μην ξεφεύγει το γλυκαιμικό φορτίο του κάθε γεύματός μου.

Όσον αφορά το γυμναστήριο, πάντα το αντιπαθούσα! Δεν έχω πάει ποτέ!
    Αυτήν την περίοδο κάνω περπάτημα και αρκετό μπάνιο στην θάλασσα (για λίγες μέρες ακόμα θα μπορώ να κολυμπάω... μετά επιστρέφω στην πολή μου και θα συνεχίσω το περπάτημα μόνο). Σκέφτομαι να ξαναρχίσω και τα βαράκια για τα χέρια. Επειδή όμως και εγώ έχω ευαισθησία στα γόνατα (πρέπει να πάω σ' έναν ορθοπεδικό να δω τί είναι), δεν μπορώ να κάνω ούτε εγώ κάτι έντονο. Πιστεύω δεν χρειάζεται κιόλας! Το περπάτημα είναι το καλύτερο όλων!

Όσον αφορά το ταξίδι, είμαι μέσα!!!

Senior Member
    Αυτα που γραφει η μαντζουράνα, τα βιωνω κ εγω, εαν μια μερα φαω νωρις το απογευμα κ μετα δεν ξαναφάω, την επομενη μερα πειναω φοβερά. Αυτο το παθαίνω πλέον κ αν δεν φαω πρωινο. Αλλα κ βραδυ που θα φαω κατι, μια χαρα χανω βάρος. Αυτα ειναι βλακειες! Κ βραδυ μπορούμε να τρώμε, αλλα οχι βαρια.

Junior Member
    Μαντζου εγραψες!τα ειπες επιστημονικα!!!!
    Διαλέγουμε μέρος για ταξίδι;;Πολη μας βλεπω για τρελα σιροπιαστα!ε αν εχω χασει 40 κιλα θα μου επιτρεψω να φαω και 4 κιλα μπακλαβάδες ροξακια :smirk: χαλαλι!

Λενιω που θα βρω την ιστορια σου;σε τι φαση εισαι;στα ποσα ξεκινησες διατροφή και ποτε;

Senior Member
    Νένα μου δεν εχω ανοίξει καποιο θεμα!! Θα σου τα πω εδω! Εγω έως τα 12 ημουν κανονική στο σωμα, μετα τα 12 άρχισα να παχαίνω, δεν ξερω γιατι.. Έτρωγα παρα πολλα γλυκα, δεν ημουν κ δεν ειμαι του φαγητου. Εχω περασει τελεια ζωη, με παρα πολλη αγαπη απο την οικογένεια μου, ημουν πολυ τυχερή.. Απλα έτρωγα γιατι μου αρεσε κ μου αρεσει το φαγητο. Οταν τελείωσα το λύκειο ημουν 113 κιλα. Το 2008 έφτασα μετα απο σκληρή διαιτα τα 85 κιλα, αυτα ηταν τα λιγότερα κιλα στα οποια εχ Ω φτασει κ θελω να με ξαναδώ ετσι, μου άρεσα πολυ τοτε. Σημερα ειμαι 29 χρόνων, κ ειμαι 97 κιλα.,την τελευταια φορα στις 6 Ιουλίου που ξεκίνησα διαιτα ημουν 105 κιλα. Αυτα.. Εσυ Νένα πως τα πας;;

Μαντζου εγραψες!τα ειπες επιστημονικα!!!!
    Διαλέγουμε μέρος για ταξίδι;;Πολη μας βλεπω για τρελα σιροπιαστα!ε αν εχω χασει 40 κιλα θα μου επιτρεψω να φαω και 4 κιλα μπακλαβάδες ροξακια :smirk: χαλαλι!
    Αααααχ! Τί είπες τώρα!!!
    Ρωξάκια!! Είναι τα κορυφαία σιροπιαστά κατά την γνώμη μου!
    (Και με μικρή διαφορά ακολουθούν τα θεϊκά τουλουμπάκια!)

Είμαι μέσα για Κων/πολη! Δεν έχω πάει ποτέ και θα ήθελα κάποια στιγμή να πάω!
    Βέβαια δεν ξέρω αν θα φάω σιροπιαστά... γιατί τους τελευταίους 1-2 μήνες, όποτε έχω φάει κάτι με ζάχαρη, μου αφήνει μια πίκρα μετά που δεν φεύγει για πολλή ώρα. (Πφ! Έχω γίνει επισήμως μια ξενέρωτη! Από παλιά δεν έπινα καθόλου αλκοόλ και δεν κάπνιζα... τώρα έχω κόψει και τα γλυκά... πάει, δεν έχω σωτηρία!) :-p

Είμαι απολύτως σίγουρη ότι μπορείς να χάσεις 40 κιλά σε 1 χρόνο! Άνετα!
    Αρκεί να το πιστέψεις!
    ;-)

εγώ που πήγα στην Πόλη σχετικά πρόσφατα να σας πω την αλήθεια μου δεν ενθουσιάστηκα με κάτι εκτός από το καζάν ντιπι που το κάνουν πολύ πιο πλούσιο εκεί, αν κ μου έπεσε βαρύ. πήρα ένα σωρό σιροπιαστά και ένα σωρό λουκούμια αλλά δεν έπαθα κ πλάκα. νομίζω στην Ελλάδα βρίσκεις κ καλύτερα. η μόνη διαφορά είναι ο,τι εκεί γίνεται βομβαρδισμός, πολύ πιο έντονος από εμάς(φαντάσου), άπειρα μαγαζιά με βιτρίνες υπερβολικές, τα βλέπεις τα γλυκά κ τα φαγιά σε αφθονία.

αλλά ναι τόσο ωραία η Κωνσταντινούπολη για ταξίδι ,πολύ ωραία επιλογή. ξεχάστε τα φαγιά για να μην κολαζόμαστε! να σκέφτεστε χαμάμ να σας τρίβουν και βόλτες στα παζάρια και κρουαζιέρα στον βόσπορο.

Junior Member
    Μαντζου έχουμε πολλά κοινά ρε κορίτσι, ελπίζω σύντομα να έχουμε κ τα ιδια κιλά!εγω τα δικα σου δηλαδή :yes:

Ωραια καπαρωσαμε την Πολη λοιπον, κι εγω δεν εχω παει ακομη τα γλυκα τους ολως παραδόξως δεν είναι πολύ καλα λένε, άγευστα αβουτύρωτα στεγνα!γι αυτό θα παμε :tumble:
    στ'αληθεια σου αφηνουν πικρα;υπάρχει ελπίδα να απαγκιστρωθώ καποτε από τη γευση;ουτε αν μου κοψουν τη γλωσσα πιστευω!
    είμαι μια κοιλιοδουλη κ θα παραμείνω.. στοχος είναι να μειωσω τις μερες που η ηδονή που νιωθω βλέποντας ένα καλοοο τσιζκεικ είναι μεγαλυτερη ακομη κ από το making love-με το συμπαθειο :smilegrin:

Junior Member
    Λενιω είσαι σε παρα πολύ κατασταση αλλα 12 κιλά σου εμειναν τι είναι τιποτα!
    χαλαρα θα τα καταφερεις :smirk:

πως τα παω;;;χμ πρεπει να αλλαξω ζυγαρια!τι ζυγαρια εχετε;
    αδιαθετησα κ δεν ξερω αν πριν αδιαθετήσεις κ στη διαρκεια η ζυγαρια δειχνει λιγοτερο ή περισσοτερο.
    πρεπει να ζυγιστω όταν μου τελειωσει;
    είμαι πολύ πρησμενη κ πριν μου ερθει ήμουν... λες κ δεν εχασα τιποτα!
    λογικα τα -3παντως είναι σωστα δηλαδή 108.
    4 κιλα το μηνα θελω παιδια σε 10 μηνες θα βαλω επιτελους φορεματα!!!!κ όχι τσουβαλια :crazy:

με απασχολει η ασκηση είμαι τεμπελακι!ενω ημουν παντα αθλητικη γιαυτο κ ημουν αδυνατη ως τα 18 τωρα τεμπελιάζω. είναι κ αδιαφορη η πολη μου που να παω να περπατησω.το γυμναστηριο τοαντιπαθω κ το βαριέμαι ...
    λεω να χασω 10κιλα κ βλέπουμε..

Junior Member
    μανταμ σου σου ελα μαζι μας να μας ξεναγήσεις και να παμε να μας ζυμωσουνε σε ένα χαμαμ!:eureka:

Μαντζου έχουμε πολλά κοινά ρε κορίτσι, ελπίζω σύντομα να έχουμε κ τα ιδια κιλά!εγω τα δικα σου δηλαδή :yes:

στ'αληθεια σου αφηνουν πικρα;υπάρχει ελπίδα να απαγκιστρωθώ καποτε από τη γευση;ουτε αν μου κοψουν τη γλωσσα πιστευω!
    είμαι μια κοιλιοδουλη κ θα παραμείνω.. στοχος είναι να μειωσω τις μερες που η ηδονή που νιωθω βλέποντας ένα καλοοο τσιζκεικ είναι μεγαλυτερη ακομη κ από το making love-με το συμπαθειο :smilegrin:
    Νένα μου, αφού κατάφερε μια από τις μεγαλύτερες γλυκατζούδες του κόσμου (εγώ! :P ) να απεξαρτηθεί από τα γλυκά του εμπορίου, πραγματικά μπορούν και όλοι οι υπόλοιποι!

Και εγώ θεωρούσα αδιανόητο το να μην μου αρέσουν κάποια στιγμή τα γλυκά, και μάλιστα θεωρούσα "ξενέρωτες ανορεξικές" όλες τις κοπέλες που δεν έτρωγαν ζάχαρη! Κι όμως έγινα μία από αυτές! Άλλαξε η γεύση μου! Πιστεύω σιγά σιγά συνήθισε ο οργανισμός μου στις ποιοτικές τροφές, γι' αυτό όποτε πάω να φάω κάτι επιβαρυντικό, αντιδράει! Είτε μου αφήνει άσχημη γεύση μετά, είτε νιώθω ενόχληση στο στομάχι! Τίποτ' απ' αυτά δεν είχα πριν αρχίσω την ποιοτική διατροφή.

Πάντως και εγώ τα ίδια πίστευα με σένα... όχι μόνο πριν την έναρξη της ποιοτικής μου διατροφής, αλλά και για τους πρώτους (αρκετούς) μήνες αφού ξεκίνησα! (Υπάρχει ελπίδα! :P )

Σου εύχομαι, όχι μόνο να φτάσεις τα κιλά μου, αλλά να πάς και αρκετά χαμηλότερα (όσο τέλος πάντων είναι το φυσιολογικό σου βάρος)!

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast