Results 16 to 17 of 17
Thread: καινουρια-η ιστορια μου
-
26-08-2015, 10:57 #16
Ενηργησες πολυ σωστά, αφου ξεχώρισες την συναισθηματική πείνα.. Κ εγω ηθελα χθες να φαω κατι γλυκο, αλλα κρατήθηκα.. Δεν θελω να παρασυρθώ. Η αληθεια ειναι οτι σχεδον δυο μηνες που κανω διαιτα, δεν εχω ξεφύγει ουτε μια μερα, εφαγα μονο μια φορα δυο μπάλες παγωτού κ αυτο πολυ νωρις το απογευμα κ μεταδεν εφαγα κατι αλλο. Φοβαμαι να φαω, γιατι μετα αν ανέβω στην ζυγαριά κ με δείξει παραπανω ενω εχω φάει θα απογοητευτώ.
- 26-08-2015, 17:53 #17
Originally posted by mikri germanida
σε ευχαριστω για ολες σου τις συμβουλες!
η αληθεια ειναι πως μαλλον η πεινα μου χθες το βραδυ ηταν συναισθηματικη, γιατι 1ον ημουν αγχωμενη με το μαθημα που δινω σε λιγες μερες κ 2ον ημουν μονη στο σπιτι κ δεν ειχα κατι να ασχοληθω ουσιαστικα, οποτε μονο το φαι σκεφτομουν..
ετσι αποφασισα να παω μια βολτα να περασω απο εκει που ηταν ο φιλος μου..την ξεχασα τη πεινα..
βεβαια οταν γυρισα αρχισα παλι να πειναω, ηπια 1/2 φλιτζανι γαλα κ επεσα για υπνο...
και ολα αυτα χαρη στη δικη σου θεωρια περι συναισθηματικης κ οργανικης πεινας..
θα προσπαθησω να δω ποτε ειναι το ενα κ ποτε ειναι το αλλο ωστε να μην τρωω ασκοπα, ακομα κ υγιεινες τροφες..
Πραγματικά μπράβο σου που κατάφερες και νίκησες την συναισθηματική υπερφαγία χθες!
Και μπράβο επίσης που προσπαθείς να ξεχωρίσεις την οργανική από την συναισθηματική πείνα! Εκεί είναι η ουσία! Να τρώμε μόνο όταν πεινάμε οργανικά και ν' αντιμετωπίζουμε την συναισθηματική πείνα όπως πρέπει: ν' αναγνωρίσουμε και να προσπαθήσουμε να λύσουμε το πραγματικό πρόβλημα που κρύβεται από πίσω (πχ το άγχος σου για το μάθημα).
Καλή επιτυχία στο μάθημα και κυρίως, καλή επιτυχία στην αντιμετώπιση της συναισθηματικής υπερφαγίας!
;-)
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....