Results 1 to 7 of 7
Thread: επεμβασεις παχυσαρκιας
-
11-09-2015, 13:31 #1
επεμβασεις παχυσαρκιας
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΔΩ, ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΘΕΡΜΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ. ΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΕΟΠΥΥ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ? ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. ΕΙΜΑΙ 35 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΖΥΓΙΖΩ 140 ΚΙΛΑ, ΕΧΑΣΑ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΡΩΤΑΩ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΤΗ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ
- 11-09-2015, 15:34 #2
Καλησπέρα, λυπάμαι πραγματικά για την απώλειά σου, σου εύχομαι να έχεις δύναμη να αντιμετωπίσεις όλες τις δυσκολίες, και όσο μπορείς να φανείς δυνατή. Δεν γνωρίζω να σου απαντήσω, αλλά σίγουρα τα υπόλοιπα μέλη θα σε κατατοπίσουν άμεσα, για όλα. Είσαι πολύ νέα, μακάρι να βρεις τον σωστό δρόμο και να τα καταφέρεις. Στο τέλος θα τα καταφέρεις, η αρχή να γίνει. Καλή τύχη σε όλα.
11-09-2015, 16:23 #3
chania 35 καλώς ήρθες. Για ΕΟΠΥΥ δεν ξέρω τι ακριβώς καλύπτει (ίσως να σε διαφωτίσει κάποιο μέλος που έχει χειρουργηθεί με βιβλιάριο ΕΟΠΥΥ), το ΙΚΑ πάντως καλύπτει όλα τα έξοδα. Περί των νοσοκομείων τώρα: υπάρχουν δημόσια νοσοκομεία που γίνονται χειρουργεία παχυσαρκίας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο, Ηράκλειο, Πάτρα. Σε ποιά πόλη μένεις ώστε να εξυπηρετηθείς καλύτερα, αν υπάρχει πρόβλημα με την απόσταση;
12-09-2015, 14:53 #4
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ. ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
12-09-2015, 17:51 #5
Εδώ είναι το θέμα της φίλης μας Medousa: http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=7560
Σχετικά πρόσφατα χειρουργημένη στη Θεσσαλονίκη. Ρώτησε την σχετικά με προσωπικό μήνυμα (U2U) ή στο θέμα της.
Καλή αρχή, καλό κουράγιο και καλή επιτυχία αν όλα πάνε όπως επιθυμείς!
15-09-2015, 18:31 #6
Για δημόσιο νοσοκομείο απευθύνσου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο που είναι το κορυφαίο στις επεμβάσεις αυτές.Μη έχεις την εντύπωση πως όπου κι αν απευθυνθείς θα έχεις τα ίδια καλά αποτελέσματα και πως το μόνο που έχεις να επιλέξεις είναι το κοντινότερο στο σπίτι σου...Αν δεν θέλεις να μπεις σε λίστα αναμονής δημόσιου νοσοκομείου,υπάρχει αξιολογότατος ιδιώτης χειρουργός στη Θεσσαλονίκη εξειδικευμένος σε τέτοιου είδους επεμβάσεις. Αυτές οι επεμβάσεις είναι απόφαση ζωής κι όχι απλά ένα οποιοδήποτε χειρουργείο με τον οποιονδήποτε..
Σε δημόσιο νοσοκομείο εφόσον πληρείς τα απαιτούμενα και πάρεις την έγκριση του φορέα σου,αυτός καλύπτει τα πάντα. Αν πας ιδιωτικά, θα σου καλύψει πάλι με έγκριση τα έξοδα του χειρουργείου αλλά εσύ θα καλύψεις την αμοιβή των γιατρών και το δωμάτιο στην κλινική.
19-10-2015, 00:48 #7
kalispera skeftomai na kanw bybass.. tha ithela na rwtisw an kserete tous giatrous balsamidi nikolao i ton stathi apostolako mou exoun pei pws einai poli kali alla fobamme mipos kserete kati gia autous? kai eseis pou to kanate eixate kapies epiplokes meta apo xronia i genika?
Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΕΠΑΝΗΛΘΕ
22-06-2025, 19:40 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία