Results 16 to 30 of 46
Thread: φοβία σχέσης και αγάπης
-
07-09-2008, 19:01 #16
Εξακολουθώ τη στρατηγική μου, νιώθω πολύ ωραία. όχι μόνο είμαι διακριτικά δίπλα της, αλλά και την κατευθύνω διακριτικά (π.χ. της λέω ότι \"αυτό που μου αρέσει σε σένα είναι ότι είσαι ρομαντική και υπομονετική\", κι ας ξέρω ότι πλέον το έχει χάσει, οστόσω δε λεω ψέμματα, ξέρει και ξέρω ότι ήταν πολύ ρομαντική και υπομονετική, πρίν την πιάσει η κρίση...).
Διαρκώς την κατευθύνω, αλλά πολύ αδιόρατα. Σε μονοπάτια που θέλει και η ίδια, όχι σε κάτι εκτός του εαυτού της. Π.χ. της είπα \"θέλω να σου πάρω ένα ωραίο φουστάνι για τη γιορτή σου, όχι μόνο επειδή μου έκανες ενα ακριβό άρωμα δώρο στη δική μου (31.8.08 ενώ είχαμε ήδη χωρίσει) αλλα και επειδή αισθάνομαι ότι μου έχεις φερθεί καλά στη σχέση\".
Δηλαδή κάνω το δώρο να φαίνεται σαν επιβράβευση της καλής της συμπεριφοράς, και όχι σαν φλέρτ τη στιγμή που δείχνει ένα \"κακό\" εαυτό.
- 07-09-2008, 19:25 #17
Γεια σου alexandergreek!H κοπελα σου εχει συνειδητοποιησει την κριση που λες?Το χετε συζητησει οτι η κατασταση ισως ξεφυγε απ\'το φυσιολογικο επιπεδο?Αλλα εξακουλοθω να βλεπω οτι δε δεχεσαι τον \'κακο\' της εαυτο.Αυτος ο εαυτος ο \'κακος\' κατι θελει να της πει γι αυτο υπαρχει.Ας ειναι εκνευριστικος.Πρεπει να τον δει,να καταλαβει τι θελει να της πει,τι την ενοχλει,τι θελει να εξωτερικευσει..κ.λ.π.
07-09-2008, 20:50 #18
Γεια κι από μένα.
AlexGr, θα σταθώ σ΄αυτό που λές οτι την \"κατευθύνεις διακριτικά\" με το οτι της κάνεις δώρα που της αρέσουν ή μιλώντας για τα χαρακτηριστικά της (που αρέσουν σε σένα) και που εξάρουν την \"καλή\" πλευρά του εαυτού της ....
Εχω την εντύπωση οτι αυτό που λές \"κατεύθυνση\" είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που λες οτι κάνεις, εκτός κι αν μέσω αυτής σου της συμπεριφοράς στο βάθος ΕΣΥ προσδοκάς να εκτιμήσει περισσότερο ΕΣΕΝΑ, το πόσο καλά της φέρεσαι, να αναλογιστεί οτι φεύγοντας θα ΤΗΣ λείψεις (να της δημιουργήσεις δηλ μια ΑΝΑΓΚΗ και μια ...εξάρτηση από το άτομό σου τόσο ισχυρή που να απομακρύνει τη ΔΙΚΗ της ανάγκη και τους λόγους να φύγει έξω) και έτσι έμμεσα -σαν ... δούρειος ίππος δηλ- μέσω της συμπεριφοράς σου να ΚΑΤΕΥΘΥΝΘΕΙ η κοπέλα να κάνει αυτό που στην ουσία ΕΣΥ θάθελες να κάνει .
Υπό το πρίσμα αυτό όμως πόσο στην πραγματικότητα ισχύει αυτό που λες οτι :
\"...Διαρκώς την κατευθύνω, αλλά πολύ αδιόρατα. Σε μονοπάτια που θέλει και η ίδια, όχι σε κάτι εκτός του εαυτού της. ...\" ???
Ουσιαστικά φαίνεται σα να προσπαθεις ΕΜΜΕΣΑ να τη χειραγωγήσεις ... Άυτό όμως εμπερικλείει κάποιους ... χμ \'κινδύνους\' όπως πχ. είτε να μεταστραφεί και να κάνει αυτο το οποίο εσυ την κατευθύνεις να κάνει κ κάποια στιγμή αργότερα να καταλάβει πόσο \"εξω\" ήταν αυτη η απόφαση από αυτό που εκείνη ήθελε να κάνει και να νιώσει οτι \"χειραγωγήθηκε\"- γεγονός που δε θάναι και ό,τι καλύτερο για την πορεία της μεταξύ σας σχέσης, είτε να το καταλάβει εξ\' αρχής και συνειδητοποιώντας τις απότερες σκέψεις σου πίσω απο αυτη σου τη συμπεριφορά, να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από σένα νιώθοντας την πίεση που έμμεσα της ασκείται ...
Όπως και νάχει πάντως, αν την αγαπάς πραγματικά και νοιάζεσαι γι αυτήν, καλό θα ήταν να υποστήριζες Ο,ΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΗΘΕΛΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να κάνει διατυπώνοντας παράλληλα με ΠΕΙΣΤΙΚΟ και ΕΥΘΥ τρόπο τα επιχειρήματά σου για το αντίθετο ...
08-09-2008, 15:01 #19
Originally posted by psychangel
Γεια κι από μένα.
AlexGr, θα σταθώ σ΄αυτό που λές οτι την \"κατευθύνεις διακριτικά\" με το οτι της κάνεις δώρα που της αρέσουν ή μιλώντας για τα χαρακτηριστικά της (που αρέσουν σε σένα) και που εξάρουν την \"καλή\" πλευρά του εαυτού της ....
Εχω την εντύπωση οτι αυτό που λές \"κατεύθυνση\" είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που λες οτι κάνεις, εκτός κι αν μέσω αυτής σου της συμπεριφοράς στο βάθος ΕΣΥ προσδοκάς να εκτιμήσει περισσότερο ΕΣΕΝΑ, το πόσο καλά της φέρεσαι, να αναλογιστεί οτι φεύγοντας θα ΤΗΣ λείψεις (να της δημιουργήσεις δηλ μια ΑΝΑΓΚΗ και μια ...εξάρτηση από το άτομό σου τόσο ισχυρή που να απομακρύνει τη ΔΙΚΗ της ανάγκη και τους λόγους να φύγει έξω) και έτσι έμμεσα -σαν ... δούρειος ίππος δηλ- μέσω της συμπεριφοράς σου να ΚΑΤΕΥΘΥΝΘΕΙ η κοπέλα να κάνει αυτό που στην ουσία ΕΣΥ θάθελες να κάνει .
\"...Διαρκώς την κατευθύνω, αλλά πολύ αδιόρατα. Σε μονοπάτια που θέλει και η ίδια, όχι σε κάτι εκτός του εαυτού της. ...\" ???
Ουσιαστικά φαίνεται σα να προσπαθεις ΕΜΜΕΣΑ να τη χειραγωγήσεις ... Άυτό όμως εμπερικλείει κάποιους ... χμ \'κινδύνους\' όπως πχ. είτε να μεταστραφεί και να κάνει αυτο το οποίο εσυ την κατευθύνεις να κάνει κ κάποια στιγμή αργότερα να καταλάβει πόσο \"εξω\" ήταν αυτη η απόφαση από αυτό που εκείνη ήθελε να κάνει και να νιώσει οτι \"χειραγωγήθηκε\"- γεγονός που δε θάναι και ό,τι καλύτερο για την πορεία της μεταξύ σας σχέσης, είτε να το καταλάβει εξ\' αρχής και συνειδητοποιώντας τις απότερες σκέψεις σου πίσω απο αυτη σου τη συμπεριφορά, να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από σένα νιώθοντας την πίεση που έμμεσα της ασκείται ...
Όπως και νάχει πάντως, αν την αγαπάς πραγματικά και νοιάζεσαι γι αυτήν, καλό θα ήταν να υποστήριζες Ο,ΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΗΘΕΛΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να κάνει διατυπώνοντας παράλληλα με ΠΕΙΣΤΙΚΟ και ΕΥΘΥ τρόπο τα επιχειρήματά σου για το αντίθετο ...
Προσπαθώ να την κατευθύνω σε πτυχές του εαυτού της και σε συμπεριφορές που όμως δεν είναι μακρυά απο τον πραγματικό της εαυτό. Π.χ. να κόψει το τσιγάρο (υπο το σκεπτικό ότι αν γίνει μάνα, θα είναι πολύ δύσκολο να το κόψει τότε), να γίνει πιό ρομαντική όπως ήταν και όχι τόσο σκληρή και κυνική, να μου φέρεται με προσοχή και ενδιαφέρον. Δεν τη χειραγωγω σε κάτι εκτός του εαυτού της, αντίθετα της λέω ότι είναι ελεύθερη να αποφασίσει ότι θέλει στο θέμα π.χ. αν θα μείνει τελικά στην Ελλάδα ή όχι.
Αν ας πούμε, δηλώνω ότι \"εμένα μου αρέσει η γυναίκα να είναι ειλικρινής μαζί μου\", την κατευθύνω στο να μη μου λέει ψέμματα. Η αν καταδικάζω τη συμπεριφορά μιας φίλης της επιδεικτικά και έντονα (\"είναι πορνίδιο\") της περνάω το μήνυμα πώς να ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ η ίδια. Διότι και οι πολλές ευθείες συμβουλές, κουράζουν...
08-09-2008, 15:03 #20
Originally posted by Arsi
Γεια σου alexandergreek!H κοπελα σου εχει συνειδητοποιησει την κριση που λες?Το χετε συζητησει οτι η κατασταση ισως ξεφυγε απ\'το φυσιολογικο επιπεδο?Αλλα εξακουλοθω να βλεπω οτι δε δεχεσαι τον \'κακο\' της εαυτο.Αυτος ο εαυτος ο \'κακος\' κατι θελει να της πει γι αυτο υπαρχει.Ας ειναι εκνευριστικος.Πρεπει να τον δει,να καταλαβει τι θελει να της πει,τι την ενοχλει,τι θελει να εξωτερικευσει..κ.λ.π.
Δυστυχώς της βγήκε εκτός των άλλων μια έπαρση... αντε τώρα να την κάνεις καλά. Και μια νευρικότητα, και επιθετικότητα... τι κάνω; το θηριοδαμαστή... με τον καλό τον τρόπο...
08-09-2008, 15:15 #21
Δεν απαντησες,εχει συνειδητοποιησει την κατασταση της?Δηλ το βρισκει φυσιολογικο να μαζευει ρουχα που θα φορεσει...οοοταν παει στη χωρα της μετα απο ενα χρονο???Τασεις φυγης εχω κ γω παντως,αλλα απο ανθρωπους-οταν στενευουν τα πραγματα για γαμο.Νιωθω δεν αντεχω κ θελω να χωρισω,βρισκω αφορμες κ.λ.π.Βεβαια μετα που το συνηδητοποιησα εγιναν καποιες αλλαγες κ συνεχιζουν να γινονται.
08-09-2008, 15:25 #22
κ αλλαζα κ πολεις μικρη κ συνεχιζω..εστω κ δηθεν τυχαια να το κανω κ τωρα!Τα περισσοτερα χρονια που εζησα σε μια πολη ειναι 8!!
08-09-2008, 20:39 #23
Originally posted by Arsi
Δεν απαντησες,εχει συνειδητοποιησει την κατασταση της?Δηλ το βρισκει φυσιολογικο να μαζευει ρουχα που θα φορεσει...οοοταν παει στη χωρα της μετα απο ενα χρονο???Τασεις φυγης εχω κ γω παντως,αλλα απο ανθρωπους-οταν στενευουν τα πραγματα για γαμο.Νιωθω δεν αντεχω κ θελω να χωρισω,βρισκω αφορμες κ.λ.π.Βεβαια μετα που το συνηδητοποιησα εγιναν καποιες αλλαγες κ συνεχιζουν να γινονται.
Πάντως για την περίπτωσή σου: πολλές φορές αιτία είναι κάποιος φόβος, αίσθημα τυπου \"δεν αξίζω τη συντροφική ευτυχία\", λογισμός \"δε θελω να παντρευτώ\", και γενικά \"ρυπανση\" στα βάθη της καρδιάς μας.
Εξακολουθείς να μη θέλεις να παντρευτείς;
09-09-2008, 00:46 #24
Οχι,ευτυχως η δυστυχως εχω αυτοπεποιθηση στον ερωτικο τομεα.Κακα προτυπα εχω,αυτο ειναι ολο.Φοβια με το γαμο οπως μου χαρακωθηκε στο μυαλο σαν παιδι.Προς το παρον δε θελω να παντρευτω,δε βλεπω την ουσια κ ουτε θεωρω οτι ειμαι ετοιμη να γινω μανα,αρα γιατι να το κανω?Αλλα για 2η φορα δε μου απαντας αν η κοπελα σου εχει συνειδητοποιεισει το προβλημα της..αν εχει προβλημα που οπως τα λες μαλλον εχει.
09-09-2008, 02:31 #25
Originally posted by alexandergreek
Eυστοχες οι επισημάνσεις σου, και αρκετά διεισδυτικές.
Προσπαθώ να την κατευθύνω σε πτυχές του εαυτού της και σε συμπεριφορές που όμως δεν είναι μακρυά απο τον πραγματικό της εαυτό. Π.χ. να κόψει το τσιγάρο (υπο το σκεπτικό ότι αν γίνει μάνα, θα είναι πολύ δύσκολο να το κόψει τότε), να γίνει πιό ρομαντική όπως ήταν και όχι τόσο σκληρή και κυνική, να μου φέρεται με προσοχή και ενδιαφέρον. Δεν τη χειραγωγω σε κάτι εκτός του εαυτού της, αντίθετα της λέω ότι είναι ελεύθερη να αποφασίσει ότι θέλει στο θέμα π.χ. αν θα μείνει τελικά στην Ελλάδα ή όχι.
Αν ας πούμε, δηλώνω ότι \"εμένα μου αρέσει η γυναίκα να είναι ειλικρινής μαζί μου\", την κατευθύνω στο να μη μου λέει ψέμματα. Η αν καταδικάζω τη συμπεριφορά μιας φίλης της επιδεικτικά και έντονα (\"είναι πορνίδιο\") της περνάω το μήνυμα πώς να ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ η ίδια. Διότι και οι πολλές ευθείες συμβουλές, κουράζουν...
09-09-2008, 02:50 #26
Αλεξαντεργκρικ εκαταα κ διαβασα προσεχτικα τα μην σου.Αν ημουν ιδια περιπτωση με την κοπελα σου θα ειχα φρικαρει για το λογο οτι μονο διακριτικα δεν εισαι διπλα της.Θες να την αλλαξεις!Τι εισαι ο πατερας της κ αυτη σε μικρη ηλικια?Γιατι κρινεις εσυ ποιο ειναι το σωστο γι\'αυτην(π.χ.ειναι πορνιδιο)η την επιλογη της για τις φιλες της?δεν εχει κριση?Γιατι δεν εισαι ειλικρινης?π.χ. για το δωρο.Πως θα στηριχτει η σχεση σας?στα ψεματα?Δεν εισαι αυτος που θα τη θεραπευσει απο κατι με τεχνικες(μακαρι κ να σαι)αλλα ο συνηδοιπορος της.Μιλας για επαρση δικη της αλλα εγω βλεπω δικη σου που δεν τη δεχεσαι,που προσπαθεις να την αλλαξεις αντι να την καταλαβεις ,που θες να παιξεις τον θηριοδαμαστη κ εν τελει να την κανεις ...μη φυγει.Οσο για το αν νομιζεις οτι δεν τα χει καταλαβει ολα αυτα μπορει να κανεις κ λαθος.Αυτα εκπεμπονται κ εχουν τις συνεπειες τους σε μια σχεση.Αν λοιπον ημουν ιδια περιπτωση ο μονος τροπος να \'συνερθω\' οπως λες ηταν να με δεχτεις(κ μενα κ τις επιλογες μου),να αγαπησεις κ αυτη την πλευρα του εαυτου μου οσο την αλλη,να εισαι ειλικρινης,να με εμπιστευτεις κ να μ\'αφησεις ελευθερη!!Αν μπω στην κατασταση νιωθω εναν κλοιο απο ολο αυτο.Αφησε την ελευθερη ουσιαστικα κ οχι τυπικα,περαστε καλα,πλησιασε την με εικρινεια κ προσπαθησε να την καταλαβεις κ αν εχει καποιο προβλημα να το αντιμετωπισετε μαζι κ οχι εσυ γι\'αυτην!Ευχομαι να πανε ολα καλα! [/quote]
Άρσι συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και προσθέτω...
Φιλε μου...σου έχει περάσει καθόλου από το μυαλό ότι απλά η κοπέλα σε βαρέθηκε και ψάχνει κάτι άλλο; Όχι μόνο σε επίπεδο σχέσης αλλά γενικότερα;
Διάβασα τα μνμ σου και βλέπω πως πας να βγάλεις προβληματικό έναν άνθρωπο, που απλά θέλει να κυνηγήσει αυτό που πραγματικά θέλει.
Αν ενδιαφερόταν έστω και λίγο για σένα, δεν θα της περνούσε καν απ\' το μυαλό να αλλάξει έστω και περιοχή, πόσο μάλλον χώρα....
09-09-2008, 08:44 #27
Originally posted by alexandergreek
Originally posted by psychangel
Γεια κι από μένα.
εχω να σου πω οτι πιστευω οτι τα πραγματα ειναι ΠΟΛΥ διαφορετικα απο αυτο που νομιζεις κι οτι βλεπω πολυ συντομα να κανει πραγματικοτητα αυτο που λεει κι εσυ ακομα ν αναρωτιεσαι που δεν πηγε καλα η χειραγωγηση....η διακριτικη....
με λιγα λογια:
πιστευω πως η κοπελα αυτη ξερει πολυ καλα τι θελει απο σενα κι απο την σχεση σας...
στο εδειξε, στο ειπε, στο ζητησε καποια στιγμη ( να προχωρησετε σε γαμο), δεν το πηρε, απογοητευτηκε απο σενα, αλλαξε σχεδια και προσπαθει να τα πραγματοποιησει ξεροντας οτι μπορει....συντελεσε και το θεμα του πατερα της βεβαια στις τωρινες αποφασεις για επαναπατρισμο...
το οτι ειναι επιπλεον και εντονη ας πω, επιθετικη οπως λες εσυ, ισως αντιδραστικη η δεν ξερω εγω τι αλλο, το βλεπω σαν μια απαντηση στις διακριτικες χειραγωγησεις σου...
η απαντηση της φιλε μου ειναι απλη κι αν ανοιξεις τα ματια σου θα την δεις:\"τι να μας πεις τωρα κι εσυ,τραγουδα οσο θελεις . αλλα λογια ν αγαπιομαστε...\"
ιδεα σου ειναι οτι την χειριζεσαι...η κοπελα σε ξερει καλυτερα απ οτι νομιζεις,δεν της κανεις, δεν της δινεις αυτα που θελει, θελει απλα να φυγει....
φιλικα..
09-09-2008, 11:07 #28
Originally posted by Arsi Αλεξαντεργκρικ εκαταα κ διαβασα προσεχτικα τα μην σου.Αν ημουν ιδια περιπτωση με την κοπελα σου θα ειχα φρικαρει για το λογο οτι μονο διακριτικα δεν εισαι διπλα της.Θες να την αλλαξεις!Τι εισαι ο πατερας της κ αυτη σε μικρη ηλικια?Γιατι κρινεις εσυ ποιο ειναι το σωστο γι\'αυτην(π.χ.ειναι πορνιδιο)η την επιλογη της για τις φιλες της?δεν εχει κριση?Γιατι δεν εισαι ειλικρινης?π.χ. για το δωρο.Πως θα στηριχτει η σχεση σας?στα ψεματα?Δεν εισαι αυτος που θα τη θεραπευσει απο κατι με τεχνικες(μακαρι κ να σαι)αλλα ο συνηδοιπορος της.Μιλας για επαρση δικη της αλλα εγω βλεπω δικη σου που δεν τη δεχεσαι,που προσπαθεις να την αλλαξεις αντι να την καταλαβεις ,που θες να παιξεις τον θηριοδαμαστη κ εν τελει να την κανεις ...μη φυγει.Οσο για το αν νομιζεις οτι δεν τα χει καταλαβει ολα αυτα μπορει να κανεις κ λαθος.Αυτα εκπεμπονται κ εχουν τις συνεπειες τους σε μια σχεση.Αν λοιπον ημουν ιδια περιπτωση ο μονος τροπος να \'συνερθω\' οπως λες ηταν να με δεχτεις(κ μενα κ τις επιλογες μου),να αγαπησεις κ αυτη την πλευρα του εαυτου μου οσο την αλλη,να εισαι ειλικρινης,να με εμπιστευτεις κ να μ\'αφησεις ελευθερη!!Αν μπω στην κατασταση νιωθω εναν κλοιο απο ολο αυτο.Αφησε την ελευθερη ουσιαστικα κ οχι τυπικα,περαστε καλα,πλησιασε την με εικρινεια κ προσπαθησε να την καταλαβεις κ αν εχει καποιο προβλημα να το αντιμετωπισετε μαζι κ οχι εσυ γι\'αυτην!Ευχομαι να πανε ολα καλα!
Η διακριτική μου κατεύθυνση έγκειται στο εξής: Αυτά που δέν έκανα όσο είμαστε μαζί, να βάζω δηλαδή όρους και κατευθύνσεις στης σχέση για το πώς θέλω να μου φέρονται και τι γυναίκα θέλω δίπλα μου, τα βάζω τώρα - ή έστω τα γνωστοποιώ... Δηλαδή κοινοποιώ το ποιός είμαι και τι θέλω απο μια γυναίκα δίπλα μου, και πώς θέλω να μου φέρεται. Γιατί; Διότι αν κάπου μέσα της εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για τη σχέση, πρέπει να έχει στο μυαλό της ένα μοντέλο συμπεριφοράς ώς αποδεκτό απο εμένα για τη μέλλουσα γυναίκα μου.
Και αν ενδιαφέρεται, μπορεί να επιλέξει ελεύθερα να εξελιχθεί πρός τα εκεί...
09-09-2008, 11:30 #29
Originally posted by Remedy μα ποιος σου μιλησε για συμβουλες? ο ανθρωπος σου λεει να εισαι καθαρος , ευθυς και ειλικρινης απεναντι της λεγοντας της τι πραγματικα θελεις, τι πραγματικα σκεφτεσαι, κι εσενα ο νους παλι γυριζει στις συμβουλες και στην χειραγωγηση.....(= τι να της πω ωστε να πετυχω αυτα που θελω χωρις να τσινισει)
εχω να σου πω οτι πιστευω οτι τα πραγματα ειναι ΠΟΛΥ διαφορετικα απο αυτο που νομιζεις κι οτι βλεπω πολυ συντομα να κανει πραγματικοτητα αυτο που λεει κι εσυ ακομα ν αναρωτιεσαι που δεν πηγε καλα η χειραγωγηση....η διακριτικη....
με λιγα λογια:
πιστευω πως η κοπελα αυτη ξερει πολυ καλα τι θελει απο σενα κι απο την σχεση σας...
στο εδειξε, στο ειπε, στο ζητησε καποια στιγμη ( να προχωρησετε σε γαμο), δεν το πηρε, απογοητευτηκε απο σενα, αλλαξε σχεδια και προσπαθει να τα πραγματοποιησει ξεροντας οτι μπορει....συντελεσε και το θεμα του πατερα της βεβαια στις τωρινες αποφασεις για επαναπατρισμο...
το οτι ειναι επιπλεον και εντονη ας πω, επιθετικη οπως λες εσυ, ισως αντιδραστικη η δεν ξερω εγω τι αλλο, το βλεπω σαν μια απαντηση στις διακριτικες χειραγωγησεις σου...
η απαντηση της φιλε μου ειναι απλη κι αν ανοιξεις τα ματια σου θα την δεις:\"τι να μας πεις τωρα κι εσυ,τραγουδα οσο θελεις . αλλα λογια ν αγαπιομαστε...\"
ιδεα σου ειναι οτι την χειριζεσαι...η κοπελα σε ξερει καλυτερα απ οτι νομιζεις,δεν της κανεις, δεν της δινεις αυτα που θελει, θελει απλα να φυγει....
φιλικα..
Δεν υπεισέρχομαι όμως στο να την πιέσω να μή φύγει για την χώρα της, διότι θέλω να αποφασίσει ελεύθερα, να νιώσει ότι η πόρτα στο κλουβί είναι ανοιχτή και άμα θέλει πετάει και φεύγει. Ώστε αν μείνει να το αποφασίσει ελεύθερα, με τη θέλησή της. Πάντα της λέω \"όπου θα είσαι εσύ ευτυχισμένη\".
09-09-2008, 11:44 #30
Ξέρεις όμως Αλέξανδρε , οι άνθρωποι είναι ευτυχισμένοι όταν είναι ο εαυτός τους μέσα στη σχέση . Το να αλλάξει κάποια πράγματα , να μπει σε κάποιο ρόλο , για να σου αρέσει , δεν θα την κάνει ευτυχισμένη και προφανώς η σχέση σας δεν θα έχει γερές βάσεις .
Αφου καταλαβαίνεις οτι το πιθανότερο είναι να φύγει , ίσως είναι καλη ιδέα να χαλαρώσεις λίγο και να χαρείτε τον χρόνο που σας απομένει . Αν βέβαια θέλεις να το κάνεις .............
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία