Results 1 to 3 of 3
Thread: Oh, sugar...
-
07-10-2015, 18:10 #1
Oh, sugar...
Καλησπέρα σε όλους!
Είμαι νέα στο φόρουμ, πάρα πολύ χαρούμενη για την ύπαρξη του κι με καμία διάθεση να πολυλογήσω οπότε ξεκινώ...
Θα ήθελα να κόψω τη ζάχαρη, κι αν όχι να την κόψω εντελώς να την περιορίσω στο ελάχιστο!Το θέμα άρχισα να το σκέφτομαι απο τότε που άρχισε να με βασανίζει η Κάντινα! Τα έχω καταφέρει μόνο μια φορά για 3 εβδομάδες κι μετά ξανακύλησα....
Εν πάση περιπτώσει, τα δύο βασικά μου προβλήματα σε σχέση με αυτό είναι αφενός η αυτοκυριαρχία μου κι αφετέρου ότι η ζάχαρη είναι ταυτισμένη στο μυαλό μου με οποιαδήποτε μορφή υδατάνθρακα -πράγμα αληθινό δηλαδή, αλλά προφανώς δε μπορώ να ακολουθήσω πρωτεϊνική δίαιτα για το υπόλοιπο της ζωής μου-
Θα ήθελα φυσικά να μοιραστείτε και τις δικές σας εμπειρίες αν έχετε προσπαθήσει ποτέ να την ελαττώσετε, αν έχετε αναλογιστεί ποτέ τις συνέπειες της στην υγεία μας, αν έχετε αντιληφθεί πως υπάρχει σχεδόν παντού-σε κάθε μικρή κι μεγάλη συσκευασία του σούπερ μάρκετ- κι ό,τι άλλο σκέφτεστε γι αυτό!
- 07-10-2015, 20:06 #2
Καλησπέρα!! Κ εγω ειμαι οπαδός της ζάχαρης.. Έως την υπερβολή, αλλα εχω μεινει κ διαστήματα με ελάχιστη ζάχαρη κ καποιες φορες κ καθολου. Εσυ εχεις μεινει κθλ χωρις γλυκα; Εχεις κανει διαιτα; Σε ποια κιλα εισαι;
07-10-2015, 20:17 #3
Η αλήθεια είναι πως δεν είμαι πολλά κιλά κι δεν είναι τα κιλά μου το πρόβλημα μου (1.70-70 κιλά)! το πρόβλημα είναι πως νομίζω ότι η υπερβολική κατανάλωση της ζάχαρης που κάνω βλάπτει την υγεία μου εκτός απ το σώμα μου! Τα τελευταία 10 κιλά τα πήρα μέσα σε ένα 6μηνο!
Το δικό μου προβλημα
26-07-2025, 16:05 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή