Καλησπέρα και απο έμενα, θα ήθελα κάποια βοήθεια και με τη δική μου περίπτωση, αν μπορεί κάποιος...
Ειμαι φοιτήρια 23 χρονων, και ύψος 1,58. Μέχρι πριν απο 1,5 χρόνο ήμουν στα 64 κιλά. Κάποια στιγμη, ενώ είχα αρχίσει να ασχολούμε με τον χορό, αποφάσησα να πάω σε διαιτολόγο για να χάσω μερικά περιτά κιλά. Με το πρόγρμμα που μου έδωσε η διαιτολόγος, έφτασα 56 κιλά μέσα σε 5βδομάδες. Ενώ δεν είχα κάποιο πρόβλημα κατα τη διαρκεια αυτών των βδομαδων και αισθανόμουν πολύ άνετα με το σώμα μου, κατα τη διαρκεια μιας πιεστικής βδομαδας (εξεταστική να πλησιάζει, πολλές προθεσμίες σε project ,άλλες υποχρεώσεις, και μια ερωτική απογοήτευση), ξέσπασα τρώγοντας τόσο πολύ ωστε υπεφερα απο το στομαχι μου και ήθελα να κάνω εμετό.
Εδώ και 1,5 χρόνο δεν έχω καταφέρει να απαλαγώ από αυτου του είδους ξεσπάσματα. Ανεβοκατεβαίνω από 63 στα 58 κιλά και πάλι πίσω.Πλέον το στομάχι μου υποφέρει σχεδον μονίμα. Δεν προσπαθω να κάνω δίαιτα, απλά να έχω ένα κανονικο πρόγραμμα φαγητού οπου δεν θα καταβροχθίζω ότι έχω μπροστά μου, όμως μου είναι αδύνατον... Στρεσάρομαι με το παραμικρό και καταφευγω σε σοκολάτες, μπισκότα και ψώμι. Κρατώντας ημερολόγιο και μετρώντας τις θερμίδες που μπορει να καταναλώσω μέσα σε μια μέρα, φτάνω τουλάχιστον τις 3500. Εχω προσπαθήσει αντί να το ρίξω στο φαγητό, να κάνω κάτι αλλο για να ξε-αγχοθώ, όμως στο τέλος απογοητεύομαι τοσο πολύ απο όλα και καταλήγω πάλι στο φαγητό, πράγμα που με ρίχνει ακόμα περισσοτερο ψυχολογικά...
Είμαι απελπισμένη και δεν ξέρω πια τι να κάνω...