Παχυσαρκη χρονια
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 4 of 4
    Junior Member

Παχυσαρκη χρονια

Καλησπερα σε ολη την παρεα.
    Ειμαι η Βαννεσα 39 χρονων και απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου εχω κανει τα παντα για να αδυνατισω.
    Εχω διαβητη τυπου 2 ινσουλινοεξαρτομενη .
    Πρεπει να χασω τουλαχιστον 40 κιλα γιατι ειμαι 100 κιλα με υψος 1.60 και πλεον μετα απο αμετρητες διαιτες -διατροφη- σκευασματα αδυνατισματος -μεσοθεραπειες αδυνατισματος δεν ειχαν αποτελεσμα.Χανω 3 και περνω 6...κουραστηκα.
    ΔΜΣ 39
    Διαβαζω στο φορουμ τοσες πολλες μεθοδους αλλα δεν ξερω ποια με αντιπροσωπευει.
    Θα ηθελα να παω στην ομαδα του κ.Καλφαρεντζου οπου εκει ειναι οι καλυτεροι απο οσο γνωριζω τουλαχιστον να με ενημερωσουν ποια μεθοδος κανει για την δικη μου περιπτωση.
    Καθε βοηθεια απο μελη που εχουν παει εκει η οποιαδηποτε αλλη πληροφορια γνωριζουν μου ειναι πολυτιμη.
    Ευχαριστω.

Member
    γεια σου βανεσα και γω νεο μελος και οπως κ συ χρονια προσπαθω με τα κιλα...εννοω να φυγουν
    διαβητη δεν εχω αλλα κ στις δυο εγκυμοσυνες μου εκανα ζαχαρο κ εκανα ινσουλινη,οποτε ξερω λιγο το ζορι
    θελω να χασω τα κιλα κ για να εχω αντοχες για τα δυο μου παιδια κ για να αποφυγω ισως στο μελλον να κανω ζαχαρο
    ελπιζω να πανε ολα καλα κ να βρεις το τυπο διατροφης που σου ταιριαζει
    εγω κανω μεσω του dietup.gr
    μου ταιριαζει απολυτα
    ριξε μια ματια αν θες

Junior Member
    Το μήνυμα διαγράφηκε από τη διαχείριση για παραβιαση των όρων χρήσης.

Senior Member
    Δεν υπάρχουν ματζούνια κατ' εμέ που κάνουν θαύματα...
    Ένα μαντζούνι που σε κάνει να χάνεις 10 κιλά από τον εαυτό σου σε λιγότερο απο ενάμιση μήνα μου φαίνεται επικίνδυνο και βλαβερό
    Αν Rhodes μπήκες σε αυτό το forum μόνο και μόνοα για να διαφημίσεις προϊόντα αμφίβολης ποιότητας και πρακτικές που μόνο κακό μπορούν να κάνουν η θέση σου δεν ειναι εδώ...

Report από μένα...
    :thumbdown: