θελω τη γνωμη σας
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 13 of 13
    Senior Member

θελω τη γνωμη σας

Eχω ενα προβλημα κ θα ηθελα τη γνωμη σας.Σημερα εδωσα διπλωμα οδηγησης κ το πηρα.Αλλα πως...?Καταρχην τα πηγα πιο χαλια απ την προηγουμενη φορα(2η εδωσα)που κοπηκα καθαρα γιατι δεν ηθελα να δωσω φακελακι.Αυτη τη φορα ειπα πριν μερες το δασκαλο οτι ενδιαφερομαι να δωσω κ μου χε πει θα σου πω τελευταια στιγμη.Το θεμα ειναι οτι μου το πε εφοσον περασα.Τωρα μπαινουν σκεψεις αν ειναι κοροιδια,τι να κανω(δλδ μηπως κ να μην τα δωσω-κομματι δυσκολο γιατι αυτος βοηθουσε κ σε περιπτωση που τα δωσε θα νιωθω βαρος).Πως ν αντιδρασω γενικως.Μου το πε τηλεφωνικως κ ηταν αλλα ατομα μπροστα απ τη σχολη που δε μπορουσα να μιλησω κ ετσι ειπαμε να τα πουμε βραδυ.

Senior Member
    Φακελάκι και σ\' αυτά??? Έλεος τι ζούμε. :s

Senior Member
    Αστα να πανε!!!!Ειχα ακουσει μεχρι για φακελακι 10.000e σε γραμματεια σχολης για να περασουν σε καποιον 14 μαθηματα(βεβαια αυτος δε ζει πια..κ δε θελω να τον πιανω στο στομα μου αλλα μου χε κανει παρα πολυ εντυπωση)Θα μας τρελανουν!

Senior Member
    Χμμ, για να προσπαθήσω να καταλάβω και γω. Ο τύπος σου είπε εντάξει να του δώσεις φακελάκι.. το ποσό που θα περιέχεται στο φακελάκι στο \'πε? Γιατί απ\' το ποσό όλα εξαρτώνται!

Senior Member
    200 μου πε,μου το χε πει απ την 1η φορα που εδωσα κ δε δεχτηκα.Αλλα δεν ειναι λιγο κοροιδια κ λιγο αδικο να περασω ολο το τρελο αγχος(τουλ.δε θα χα τοσο) κ να το πει κατοπιν εορτης?Τελος παντων ανταρα κακια,ειμαι βεβαια κ φουλ ζορισμενη οικονομικα κ πιστευω πως εχω δικιο στη φαση γιατι δε μου το πε απο πριν.Αλλα 99%θα τα δωσω.Πρεπει ομως να του την πω..

Senior Member
    Ε ρε συ.. καταρχάς να σου πω ότι σ\' αυτή τη ζωή αν δεν πάρεις εσύ τη θέση σου με κάθε μέσο, θα στην φάει άλλος πιο έξυπνος. Οπότε δεν μπροώ να σου πω, θα κάνεις άσχημα να τα δώσεις, ή αδικία κλπ, γιατί είναι όποιος προλάβει πλέον. Απλά αφού όπως λες κι εσύ ζορίζεσαι οικονομικά, να του πεις να σου δώσει το χρονικό περιθώριο να βρεις τα χρήματα και να είσαι άνετη. Ότι θα του την πεις.. εξυπακούεται! Τελευταία ώρα όλα..

Ααα και με το αυτοκίνητο κάνε και καμιά δοκιμή μόνη σου ε?? Τώρα αρχίζω να καταλαβαίνω γιατί, τα τόσα ατυχήματα :p
    Αλήθεια, σήματα ήταν οι εξετάσεις ή οδήγηση?

Senior Member
    Απο ατυχηματα αλλο καλο..Για χοντραδες μιλαμε!!!Αλλα ειναι τετοιο το συστημα ειδικα σε καποιες πολεις...Δεν ειδες μεχρι στις ειδησεις το λενε τελευταιο καιρο..Αν θελουν να σε κοψουν βρισκουν κ αν θελουν να σε περασουν σε περνανε..Οδηγηση εδωσα,1 προσοχη ειχα-καπου δεν εβγαλα φλας κ μπερδευτηκα λιγο στη θεωρητικη ερωτηση.Δλδ μπορουσα πιστευω να το παρω κ χωρις,δεν ξερω.Εννοειται πως σημερα κιολας παω βολτα σε ησυχο μερος!!!

Senior Member
    Οκ, απλά ελπίζω να μην κυκλοφορούν εκεί πολλές γιαγιάδες :p :p

Σε πειράζω ;) Αν νόμιζες αλλά δεν ήσουν και τελείως σίγουρη ότι μπορούσες να το περάσεις και χωρίς, τότε καλά έκανες. Γιατί οκ, και για τρίτη φορά?? Πάω στοίχημα ότι το φακελάκι δεν κοστίζει περισσότερο από τρεις φορές ;)

Καλή οδήγηση.. α και κάνε και κανένα post μόλις γυρίσεις να βεβαιωθούμε ότι επιβίωσες :p :p

Senior Member
    Τhnx dexter!!!!

Senior Member
    Πηγα του τα δωσα(να μην εχω να το σκεφτομαι)κ να μην τον ξαναδω στα ματια μου κ σαν ηλιθια του ειπα κ ενα τυπικο ευχαριστω.Κ κλεινω κ το θεμα στο μυαλο μου.

Senior Member
    Καλά έκανες, αν κι εγώ σκέφτομαι ένα εξωφρενικό σενάριο, να το έσκαγες με αερπλάνο :p

Go on.. ;)

Senior Member
    εμενα οταν εδινα κανει ο δασκαλος λοιπον περασε το κοριτσι??και λεει ο ενας χαμηλοφωνα αν παιξει τα δαχτυλα(κ δεν ειχα κανει πουθενα λαθος) και γυρνας και κοιταω τον καθηγητη σηκωσα το φρυδι και τους ειπε και 2 κουβεντες ξεγυρισμενες καλες...Σιγα μην πληρωνα να παρω διπλωμα,αμα δεν αξιζα να το παρω το δεχομαι αλλα να μην αξιζα και να το επαιρνα επειδη τα ακουμπησα,δεν λεει,τον σεβομαι τον εαυτο μου τοσο οσο να μην τον κοροιδευω

Senior Member
    δεν ξερω,ειχα πεσει κ σε ηλιθιο δασκαλο που δουλευε ετσι τελικα κ δεν ειχα περιθωριο για αλλαγες(πριν 2,5+) χρονια ειχα παρει τα σηματα.Τωρα αν αξιζα να το παρω ετσι..παλι δεν ξερω γιατι κ την προηγουμενη φορα που κοπηκα απο δηθεν αποσταση σε οπισθογωνια κοπηκα αλλα ημουν σιγουρη ηταν λιγοτερο απο 1 μετρο.Κ ενω αυτοι αναρρωτιοντουσαν αν ειμαι μακρια πεταχτηκε ο δασκαλος:ε!ναι!!εισαι μακρια!κ κοπηκα.Μετα με οσους το συζηταγα μου λεγαν οτι αν δεν πληρωσεις μπορει να δωσεις κ 5 φορες..απο δικες τους περιπτωσεις.Τωρα οτι εγινε εγινε.Παντως ξερω κ ατομα που οδηγουσαν χρονια κ κοβοταν χωρις φακελακι.Ισως να εξαρταται κ απ την πολη.Δε νομιζω οτι ειναι θεμα αν σεβεσαι τον εαυτο σου η οχι αλλα πως λειτουργουν τα πραγματα κ τι θα ειναι πιο ανωδυνο για σενα.