Results 16 to 19 of 19
Thread: Αυτη τη φορα θα τα καταφέρω!
-
04-02-2016, 02:18 #16
Εβελίνα μου πού χάθηκες;
Ελπίζω να είσαι καλά!
Πες μας νέα σου!
- 04-02-2016, 12:18 #17
Καλημέρα αγαπημένη μου!
Ειμαι καλα , με εχει πιάσει μια τάση για έξω , εκει που καθόμουν ολη μέρα σπίτι, τωρα θελω να ειμαι ολη μέρα έξω ! Πηγαίνω στα πολυκαταστήματα στα σουπερμάρκετ στα εμπορικά κέντρα . Ξεκιναω απο τις 8 που αφήνω την κόρη μου στον παιδικό ( μολις ξεκίνησε ) και κανω επιδρομή στην πόλη. Ή παιρνω ενα λεωφορείο και παω όπου παει μεχρι να ξαναγυρίσει εκει που ξεκίνησα.Περπατάω πααααρα πολυ. Στις δυο παω παιρνω την κόρη μου και συνεχίζω! Γυρνάω πάντα με το τελευταίο λεωφορείο των 7.00!
Αλλα ειμαι ψόφια ! Θελω τωρα να βρω να αγοράσω ενα ρολόι που μετράει τα βήματα, τα χιλιόμετρα , τις θερμίδες, τους παλμούς . Ακομα και το βραδυ καταγράφει πω τον ύπνο, πόσες ώρες κοιμάσαι πραγματικά . Το ψαχνω.
Όσον αφορά την διατροφη τα παω αρκετά καλα αν και τρώω περισσότερους υδατάνθρακες αποτί θαθελα το βραδυ. Ξυπνάω στον ύπνο μου και τρώω κράκερ με τυρί και καμία φορα και με μαρμελάδα. Αν μπορούσα να το σταματήσω αυτο θα ήμουν πολυ ευχαριστημένη με την διατροφη μου. Και φυσικα θα είχα χάσει περισσότερο. Παρόλα αυτα ειμαι μείον 1 κιλό απο το τελευταίο ζυγισμα πριν 15 μέρες.
Εχω παραμελήσει και το ημερολόγιο μου λόγω της κούρασης πέφτω σαν τούβλο στο κρεββάτι .
Αλλα εχω και μια ακομα δυσκολία σε σχεση με το ημερολόγιο. Δεν μου ειναι πάντα εύκολο να προετοιμάζω τι τρώω. Μερικές φορες προσθέτω κι αλλα κατα την διάρκεια του φαγητού.αυτο με δυσκολεύει . Είχες κι εσυ την ίδια δυσκολία μολις άρχισες; Αν ναι πως την αντιμετώπισες;
Πολλα φιλια , νάσαι καλα που με σκέφτηκες!
Εβελίνα
04-02-2016, 18:48 #18
Originally posted by Evelina
Καλημέρα αγαπημένη μου!
Ειμαι καλα , με εχει πιάσει μια τάση για έξω , εκει που καθόμουν ολη μέρα σπίτι, τωρα θελω να ειμαι ολη μέρα έξω ! Πηγαίνω στα πολυκαταστήματα στα σουπερμάρκετ στα εμπορικά κέντρα . Ξεκιναω απο τις 8 που αφήνω την κόρη μου στον παιδικό ( μολις ξεκίνησε ) και κανω επιδρομή στην πόλη. Ή παιρνω ενα λεωφορείο και παω όπου παει μεχρι να ξαναγυρίσει εκει που ξεκίνησα.Περπατάω πααααρα πολυ. Στις δυο παω παιρνω την κόρη μου και συνεχίζω! Γυρνάω πάντα με το τελευταίο λεωφορείο των 7.00!
Αλλα ειμαι ψόφια ! Θελω τωρα να βρω να αγοράσω ενα ρολόι που μετράει τα βήματα, τα χιλιόμετρα , τις θερμίδες, τους παλμούς . Ακομα και το βραδυ καταγράφει πω τον ύπνο, πόσες ώρες κοιμάσαι πραγματικά . Το ψαχνω.
Όσον αφορά την διατροφη τα παω αρκετά καλα αν και τρώω περισσότερους υδατάνθρακες αποτί θαθελα το βραδυ. Ξυπνάω στον ύπνο μου και τρώω κράκερ με τυρί και καμία φορα και με μαρμελάδα. Αν μπορούσα να το σταματήσω αυτο θα ήμουν πολυ ευχαριστημένη με την διατροφη μου. Και φυσικα θα είχα χάσει περισσότερο. Παρόλα αυτα ειμαι μείον 1 κιλό απο το τελευταίο ζυγισμα πριν 15 μέρες.
Εχω παραμελήσει και το ημερολόγιο μου λόγω της κούρασης πέφτω σαν τούβλο στο κρεββάτι .
Αλλα εχω και μια ακομα δυσκολία σε σχεση με το ημερολόγιο. Δεν μου ειναι πάντα εύκολο να προετοιμάζω τι τρώω. Μερικές φορες προσθέτω κι αλλα κατα την διάρκεια του φαγητού.αυτο με δυσκολεύει . Είχες κι εσυ την ίδια δυσκολία μολις άρχισες; Αν ναι πως την αντιμετώπισες;
Πολλα φιλια , νάσαι καλα που με σκέφτηκες!
Εβελίνα
Χαίρομαι πάρα πολύ που είσαι καλά!
Το να περπατάς και να είσαι έξω είναι ό,τι καλύτερο! Πραγματικά μπράβο σου! Και εγώ αυτό προσπαθώ να κάνω αυτές τις μέρες! Με την παραμικρή ευκαιρία βγαίνω απ' το σπίτι.
Μπράβο σου για την απώλεια του βάρους σου και που τα πας γενικα καλά! Όσο για τις βραδινές... επιδρομές, έχεις σκεφτεί μήπως δημιουργούνται επειδή ίσως τρως λίγο μέσα στην μέρα; Αυτή νομίζω είναι μια πολύ πιθανή αιτία. Προσπάθησε να τρως παραπάνω στην μέρα σου και δες αν εξακολουθείς να πεινάς το βράδυ.
Αυτήν την δυσκολία με το ημερολόγιο την αντιμετώπισα και εγώ! Ήταν πολύ καταπιεστικό πολλές φορές. Γενικά προσπαθούσα να μαντεψω από την αρχή τί θα ήθελα να φάω κατά την διάρκεια του γεύματος, ώστε να τα φωτογραφίσω όλα μαζί.
Γενικά όμως όλο αυτό δεν μου άρεσε και είναι ένας από τους λόγους που δεν θέλω να ξαναρχίσω το ημερολόγιο.
Δεν ήξερα ότι έχεις κόρη! Να την χαίρεσαι και να είναι πάντα γερή και ευτυχισμένη!
Ευχαριστώ που έγραψες τα νέα σου! Χαίρομαι να μαθαίνω ότι είσαι καλά!
:-)
04-02-2016, 19:40 #19
Αν βοηθαει καποιον το ημερολογιο εχω την δικη μου ταπεινη λυση. Το βραδυ γραφω τι εφαγα ολη την ημερα και βαζω φωτο απο το google. Καμμια φορα βαζω τα σταφυλια της Μαντζουρανας, αλλα ετσι ειναι γρηγορο και ευκολο. Αν ομως ειναι καταπιεστικη αυτη η καταγραφη τωρα και αναποτελεσματικη, καλα κανατε και σταματησατε. Αν κανω κι εγω οσους μηνες εκανες μαντζουρανα μπορει να φτασω τα 72 και τοτε ας σταματησω. Καλο σας απογευμα και καλη επιτυχια.
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια