Αυτη τη φορα θα τα καταφέρω!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19

Αυτη τη φορα θα τα καταφέρω!

Καλησπερα αγαπημένοι συναγωνιστές!
    Ειμαι 132 κιλά και ολη μου την ζωη παλεύω με το βάρος μου.
    Εδω και μια εβδομαδα εχω κάνει νεα αρχη στην ζωη μου. Τοχω πει πολλές φορες αυτο , ομως αυτη η φορα δεν μοιάζει με καμία άλλη του παρελθόντος.
    Γιατι πολυ απλά ΑΛΛΑΞΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ!
    Δεν κανω δίαιτα... Φροντίζω τον εαυτό μου!
    Εχω ξεκινήσει ενα ταξίδι σε άγνωστα γευστικά μονοπάτια με σουπερ τροφές που ειναι συναρπαστικό! Και ανακαλύπτω νέες γεύσεις!
    Το φαγητό μου ειναι το μοντέλο μου! Φτιάχνω ενα όμορφο πιάτο , το φωτογραφίζω για να το βάλω στο ημερολόγιο διατροφής που εχω φτιάξεΙ και μετα το απολαμβάνω !
    Χωρις δίαιτα και στερήσεις.
    Μόλις διάβασα αυτο τα πάντα άλλαξαν μεσα μου σε σχεση με το αδυνάτισμα . Ποσό δίκιο εχει!

http://diatrofis-imerologio.blogspot...-post.html?m=1

Υπέροχη Εβελίνα μου!

Δεν φαντάζεσαι πόσο χαίρομαι για σένα γι' αυτήν την μοναδική και πολύτιμη νέα αρχή που έχεις κάνει!!
    Με συγκινεί πολύ που συνέβαλε αυτό που έγραψα στο ν' αλλάξεις οπτική γωνία, ή φιλοσοφία όπως λες!
    Πρέπει όμως να γνωρίζεις ότι αυτήν την αλλαγή την πέτυχε 100% ο ίδιος σου ο εαυτός!
    Να είσαι πολύ περήφανη με τον εαυτό σου!

Μου αρέσει πολύ που χαρακτηρίζεις το φαγητό σου σαν "το μοντέλο σου"! Είναι πολύ ενδιαφέρουσα οπτική, που ομολογώ δεν μου είχε περάσει ποτέ απ' το μυαλό φωτογραφίζοντας τόσα εκατοντάδες φαγητά που έχω φάει! Μπράβο σου!

Είμαι απολύτως σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις ως το τέλος! Πιο σίγουρη είμαι για σένα, παρά για τον ίδιο μου τον εαυτό!

Να είσαι πάντα καλά και σ' ευχαριστώ, γιατί αυτή η νέα αρχή που έχεις πετύχει, μου δίνει δύναμη να συνεχίσω και εγώ τον δικό μου δρόμο (που έχω πολύ μπροστά μου ακόμα)!

:-)

Σευχαριστω γλυκεια μου Ματζουράνα... Άλλαξες την ζωη μου, ειλικρινά! Οχι μονο την διατροφή μου...
    Εκοψα το κάπνισμα και περπατάω καθημερινά μισή ωρα και θα το αυξήσω.
    Πριν οταν μίλαγα με κάποιον όρθια χυνομουν στον τοίχο σαν πεθαμένη. Τωρα στεκόμαι όρθια με αυτοπεποίθηση.Κοιτάω τον κοσμο στα μάτια, εχω ενέργεια και χαρα για ολα αυτα.
    Φυσικα εχω πολυ σοβαρά προσωπικά προβλήματα ομως τωρα που πιστευω στην δύναμη μου και σέβομαι για πρώτη φορα τον εαυτό μου αλλάζουν και οι γύρω μου.
    Όσο για σένα προχωρα, το τικερακι σου τα λεει ολα !
    Βάλε νεες γεύσεις, νεα υλικά ψάξε στο ιντερνετ για υγιεινές συνταγές και ιδέες. Ίσως βαρέθηκες και ψάχνεις κατι συναρπαστικό γιαυτο καταφεύγεις στα πιο ευχάριστα επιτρεπόμενα .

Junior Member
    Καλημέρα , και από εμένα !!!
    Σου εύχομαι καλή επιτυχία και καλή αρχή σε αυτή τη νέα φιλοσοφία . Μου αρέσει η θετική σου σκέψη και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε .
    Και εγώ είμαι στη φάση της αναζήτησης ενός σωστού και αισιόδοξου τρόπου να κάνω και εγώ μια αρχή!!!!Όχι με τόσο καλή ψυχολογία !!!!

Junior Member
    Gia evelina
    kalh epityxia...
    pisteuw oti ola einai thema psuxologias....prepei na niwthoume kala me ton eauto mas. Egw sthn oikogeneia mou eixa parageigma anoreksias ths adelfis mou kai gia 10 xronia talaipwrithike para polu h oikegeneia mou.Den apexei polu se psuxologiko basi to thema twn pollwn kilwn apo auto twn ligwn....
    Skepsou thetika

kai egw exw kapoia kila parapanw...den mporousa na mpw se kaloupia isws ditoi uposinidita fovomouna min mou gyrysei se neuriki anoreksia opws thn adelfi mou...eutuxws teleutia akolouthw mia eidikh diatrofi pou mou exoun sustisei kai exv polu kala apotelesmata. exw parei ta panw mou...dev uparxoyn kanones...o kathenas mas prepei na exei autopepithisi gia auto pou einai kai na psaksei to troppo na einai kathe mera kalutera...einai sto xeri mas...kali epityxia

Ευχαριστω πολυ βρε κορίτσια , ειμαι αισιόδοξη γιατι μου αρέσουν αυτα που τρώω.
    Αυτές τις μέρες κανω υπερφαγίκα ομως καταλαβαίνω και δικαιολογώ τον εαυτό μου. Νοιώθω κουρασμένη απο ολες αυτές τις αλλαγές ομως παιρνω κουρΓιο οταν σκεφτομαι ποσό εχει βελτιωθεί η διατροφή μου!κι εγω γενικότερα !
    Εκοψα το κάπνισμα , ξυπνάω νωρίς το πρωι, περπατάω πολυ , φροντίζω τον εαυτό μου που πριν δεν εκανα ούτε μπάνιο . ..
    Διατηρώ το σπίτι μου καθαρό και τακτοποιημένο και περπατάω πολυ.
    Ειναι απίστευτο το ποσό με βοηθάει να ειναι το σπίτι όμορφο και καθαρό . Οταν ξεφεύγω απο την τακτοποίηση και την καθαριότητα του σπιτιού κανω υπερφαγίκα στάνταρ .

Εβελίνα μου δεν φαντάζεσαι πόσο σε καταλαβαίνω!
    Έχεις δίκιο ότι η τακτοποίηση στο σπίτι μας έχει άμεση σχέση με την "τακτοποίηση" - φροντίδα του εαυτού μας!
    Κάθε φορά κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, και αυτό έχει πάνω απ' όλα σημασία!
    Κι αν δεν τα καταφέρνουμε για λίγο σε όλα, δεν πρέπει ν' απογοητευόμαστε καθόλου!
    Να είμαστε περήφανοι για όσα έχουμε καταφέρει μέχρι στιγμής!
    Και όλα θα βελτιώνονται!
    Αυτό είναι το μόνο σίγουρο!
    Μην πτοείσαι καθόλου!
    :-)

Senior Member
    Evelina, το ίδιο πράγμα νιώθω και εγώ! Μια εβδομάδα τώρα, προσπαθώ να μαγειρεύω υγιεινά και νόστιμα φαγητά (βλ. συνταγές που ανακαλύπτω), αντί να καταφεύγω στο ταχυφαγείο όπως παλιά.
    Μπορώ να σου πω πως προς το παρόν δεν μου λείπουν καθόλου τα σουβλάκια.

Θέλω να φροντίσω τον εαυτό μου, να τον καταπραΰνω απ'όλες τις καταχρήσεις.

Χρησιμοποιώ κάποιες υπερτροφές στα smoothies που φτιάχνω, καιη διαδικασία μου φτιάχνει ειλικρινά τη διάθεση!

Καλή συνέχεια στον αγώνα σου :thumbup:

Ευχαριστω πολυ!!! Λοιπόν σημερα εκανα το πρώτο μου ζύγισμα μετα απο 15 μέρες φροντίδας.
    ΕΧΑΣΑ 6 ΚΙΛΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!
    Νοιώθω ήδη πολυ πιο ομορφα! Αφού πήγα και πήρα ενα πολυ ωραίο τζην παντελόνι που εχω πααααρα πολλα χρονια να φορέσω! Μπλε τζην. Και πήρα και μολύβι για τα μάτια μάσκαρα και λιποζαν με χρώμα κόκκινο!

Senior Member
    Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από αυτό που κάνεις Evelina, που φροντίζεις τον εαυτό σου. Όσο τον αγαπάς και τον φροντίζεις, τόσο νιώθεις ότι αξίζει να του δίνεις το καλύτερο και διατροφικά.
    Εγώ νιώθω πια ότι κάνω την πιο υγιεινή διατροφή που έχω κάνει ποτέ μου, νιώθω τέτοια ευεξία, τόση ενέργεια, χωρίς να νιώθω ότι στερούμαι, το αντίθετο είμαι ευγνώμων για αυτά που τρώω.

Θα ήθελα να σου προτείνω από άποψη συνταγών αν βρεις από Slimming World για ποικιλία. Μπορείς να βρεις ότι είδος συνταγής θέλεις απλά το δίνουν με χαμηλότερα λιπαρά και με τρικς στο πως να είναι νόστιμα και υγιεινά. Εγώ έχω βιβλία συνταγών και νιώθω τόσο όμορφα που έχω επιλογές.

Α τελεια!μολις άνοιξα ενα θέμα για ιδέες και συνταγές που φάγαμε και μας άρεσαν .Θα χαρώ να δοκιμάσω και τις δικές σου αγαπημένες !

Senior Member
    Πραγματικα σε θαυμασα για αυτα που ειπες, το κουραγιο να αρχισεις παλι, και την αισιοδοξια να προχωρησεις, την αποφαση να αγαπησεις τον εαυτο σου!!!! Εδω εγω που ημουν 75, πηγα 65 και θελω να φτασω 55 , μπορει να μην ειμαι παχυσαρκη αλλα δεν νιωθω καλα πολυ με τον εαυτο μου...!!!!!! =( Πραγματικα εχεις δυναμη!!!!!:starhit::starhit::starhit::starh it::starhit:
    Επι τη ευκαιρια, αυτο το σχεδιακι που δειχνει την πορεια των κιλων, το εφτιαξα και εγω και μετα απλως πατησα αποθηκευση ως.. Πως το εμφανιζω εδω;:smilegrin:

Senior Member
    Originally posted by purplerose
    Πραγματικα σε θαυμασα για αυτα που ειπες, το κουραγιο να αρχισεις παλι, και την αισιοδοξια να προχωρησεις, την αποφαση να αγαπησεις τον εαυτο σου!!!! Εδω εγω που ημουν 75, πηγα 65 και θελω να φτασω 55 , μπορει να μην ειμαι παχυσαρκη αλλα δεν νιωθω καλα πολυ με τον εαυτο μου...!!!!!! =( Πραγματικα εχεις δυναμη!!!!!:starhit::starhit::starhit::starh it::starhit:
    Επι τη ευκαιρια, αυτο το σχεδιακι που δειχνει την πορεια των κιλων, το εφτιαξα και εγω και μετα απλως πατησα αποθηκευση ως.. Πως το εμφανιζω εδω;:smilegrin:
    Καλησπερα purplerose.
    Στο site που εφτιαξες το σχεδιακι, μολις πατησες save σου εδωσαν τροπο μεσα σε παραλληλογραμμα κουτακια για να το μεταφερεις οπου θελεις.
    Θα διαλεξεις αυτο που γραφει BBCODE και θα κανεις copy ολο το κειμενο μεσα στο παραλληλογραμμο. Μετα κανε το paste σε ενα text η word οποιον κειμενογραφο εχεις, να το εχεις προχειρο. Υστερα πας στην αρχικη σελιδα αυτου του forum. Να εισαι συνδεδεμενη και να πατησεις δεξια επανω το <<πινακας ελεγχου>>. Μολις μπεις εκει θα διαλεξεις το edit profile και εκει που λεει signature θα κανεις paste το κειμενακι του bbcode και μετα κατω κατω στη σελιδα θα πατησεις edit profile. Ετοιμη. Καλη επιτυχια σε ολα.

Senior Member
    Τελεια!!!!!!!!!! Σ ευχαριστω πολυ και καλη συνεχεια στην προσπαθεια σου!!!:roll::grin:

Senior Member
    Εισαι καταπληκτικη! Χαιρομαι. Καλη συνεχεια λοιπον..Καλπαζοντας για τα 55.

Page 1 of 2 12 LastLast