Τρομοκρατημενη κ μπερδεμενη
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 3 of 3
    Junior Member

Τρομοκρατημενη κ μπερδεμενη

Γεια σας..Καταρχας ελπιζω να με προσεξει καποιος..Οχι δεν ειμαι βουλιμικη,ουτε καν ανορεξικη..Εχω υπαρξει υπερβαρη στο δημοτικο οταν ημουν 55-60κιλα.Τωρα ειμαι 51 κιλα κ 1.65.Μια χαρα θα πειτε..Αλλα οταν τρωω πολυ(κυριως γλυκα) θελω να παω να τα βγαλω..Μετα απο μιση ωρα αφοτου φαω νιωθω οτι ανακατευομαι..Μιλησα στη μητερα μου που ειναι διατροφολογος καπως εμμεσα κ μου εξηγησε οτι η ανορεξια "χτυπαει" τις πολυ εξυπνες οργανωτικες κοπελες..και μου ειπε "σαν εσενα που συνεχεια βγαζεις προγραμματα κ θες να ελεγχεις τα παντα"..Εγω απο τοτε εζω τρομοκρατηθει κ αυτες οι σκεψεις με εχουν καταβαλλει ολοκληρωτικα...τι να κανω?ειναι απλα ανθρωπινη περιεργεια που θελω εστω και μια φορα να δοκιμασω να το κανω?ή κι αυτη η μια φορα δε κανει??Text

Senior Member
    Corina καλώς ήλθες στην παρέα.
    Έχεις μέσα στο σπίτι σου την καταλληλότερη ειδικό να σε βοηθήσει στο θέμα σου. Γνώμη μου είναι να μιλήσεις ανοιχτά στη μητέρα σου για τον προβληματισμό σου ώστε να μπορέσει να σε βοηθήσει. Μην την αφήνεις έξω από όλο αυτό.

Junior Member
    Όχι δεν είναι ανθρώπινη περιέργεια.. Το να θες να δοκιμάσεις. Ποτέ δε θα είσαι ευχαριστημένη. Θα λες λίγο ακόμα και λίγο ακόμα, οι τύψεις θα πολλαπλασιαστούν και τα προβλήματα υγείας θα κάνουν παρέλαση.
    Δόντια, μαλλιά, δέρμα, στοιχεία του αίματος, μυική δύναμη, διάθεση, ψυχολογία είναι μόνο μερικά από τα δυσάρεστα αποτελέσματα. Θεωρώ πως το ναφροντίζεις το σώμα σου είναι πολύ πολύ σημαντικότερο από την στιγμιαία ανακούφιση που θα σου προσφέρει αυτό που θέλεις να δοκιμάσεις..