Το Ημερολόγιο της Blossom - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 19 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 280
    Senior Member
    Jasmine, έχει ενδιαφέρον η ιστορία σου... Θα περίμενε κανείς πως μετά από 5 χρόνια ο οργανισμός σου θα συνήθιζε και θα παρέμενε στα χαμηλά κιλά.
    Εννοώ, ακόμα και με λιγότερη γυμναστική, δεν θα κυλούσες εύκολα πίσω.
    Προσωπικά, όπως έχω γράψει πολλές πολλές φορές, πιστεύω στην αργή απώλεια βάρους, δηλαδή τα 5-6 κιλά το μήνα μου φαίνονται πολλά,
    ακόμα και για κάποιον παχύσαρκο.

Παρόλα αυτά, αν το δεις συνολικά, έχεις χάσει 20 κιλά, και αυτό δεν είναι αμελητέο (!)
    Σκέψου τι μεγάλη επιτυχία είναι αυτή!

Λίγη προσοχή θέλει και θα έχεις σύντομα θετικά αποτελέσματα.

Αν λαμβάνεις βιταμίνες καθημερινά, δεν θα πεινάς ούτε θα παρασύρεσαι από τους γύρω σου γιατί ο οργανισμός σου θα νιώθει καλυμμένος.

Καλή συνέχεια σου εύχομαι! :bouncing:

Aphelia, ευχαριστώ για τις συμβουλές. Τα οικονομικά μου δεν είναι πολύ καλά, συνεπώς το επεξεργάζομαι κατά πόσο μπορώ να πληρώσω
    συνδρομή στο γυμναστήριο αν δεν το έχω πάρει πολύ σοβαρά. Νομίζω κάποια στιγμή θα στραφώ στο youtube για απλές ασκήσεις χωρίς
    εξοπλισμό. Επίσης το περπάτημα πρέπει να το συνεχίσω καθημερινά, όσο είναι δυνατό.

Εύχομαι και σε 'σενα καλή συνέχεια, με όμορφα αποτελέσματα!

Εγώ σήμερα ζυγίστηκα, 77 τα κιλά. Ακριβώς. Επειδή το χάρηκα, ενημέρωσα και το τικεράκι...
    Τη Δευτέρα όμως είναι το 'επίσημο' ζύγισμά μου, να μη ξεχνιόμαστε!

Έχω να δω τον αριθμό '76' πάνω από 2 χρόνια. Είναι παράξενο.
    Θυμάμαι κάποτε, όταν είχα φτάσει τα 73 κιλά, ένιωθα πολύ άσχημα με τον εαυτό μου.

Αυτή τη στιγμή και πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, νιώθω ελαφρύτερη και γεμάτη ενέργεια.

Μπράβο Blossom για τα 77!!Συνεχίζεις σταθερά να χάνεις!Τι ύψος έχεις αν επιτρέπεται?
    Ζυγίστηκα κι εγώ σήμερα αν και είπα ότι δεν θα το κάνω αν δεν περάσουν 2 εβδομάδες.Βασικά ένοιωθα πρησμένη αυτήν την εβδομάδα αν και δεν έτρωγα..Δεν επινα νερό όμως!!Τελικά η ζυγαριά με δείχνει 1 κιλό μείον αλλά το καλύτερο είναι ότι μου κουμπώνει ξανά το σουτιέν μου!Πάντα χάνω πρώτα από την πλάτη.Τελευταία φυσικά θα χάσω από περιφέρεια.Ελπίζω να τα καταφέρω να το δω κι αυτό!

Senior Member
    Γεια σου sparrow! Που χάθηκες εσύ; :spin:
    Άντε, μπράβο, να φεύγουν σιγά σιγά αυτά τα περιττά εκατοστά!
    Χαίρομαι πολύ με τα νέα σου.

Το πρήξιμο είναι λογικά κατακράτηση υγρών, μην αγχώνεσαι...

Δεν έγινε και κάτι που ζυγίστηκες νωρίτερα, σου έδωσε και χαρά.
    Και αν καμιά φορά ζυγιστείς και δείξει λίγο πάνω, μην πανικοβληθείς και τα παρατήσεις, ε!
    Υπάρχουν διακυμάνσεις μέχρι τη σταθεροποίηση της απώλειας.

Είμαι γύρω στα 1.70 μ., εσύ; Δυστυχώς, ενώ σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένη με το ύψος μου,
    φαίνομαι κοντύτερη λόγω των κιλών.
    Μιας και το έθιξες, είναι ένας από τους λόγους που προσμένω να με δω με λιγότερα κιλά...

Ας πούμε πολλές φορές ακούω να λένε για κοπέλες πιο κοντές από 'μενα πως είναι ψηλές,
    επειδή απλώς είναι αδύνατες και φαίνονται έτσι. Σ'εμένα ποτέ δεν το αναφέρουν...
    Στεναχωριέμαι λίγο.

Senior Member
    Γεια σου και απο μενα blossomάκι!! Συγχαρητηρια για τη προσπαθεια σου ως τωρα, ευχομαι ο στοχος σου να πραγματοποιηθει και να διατηρηθει!!!!! Ειμαστε σε παρομοια κιλα και υψος, βλεπω!

Το περπατημα (το λεω για να τα ακουω κι εγω) βοηθαει παρα πολυ ειναι η αληθεια... Απλα εμενα με εχει πιασει βαρεμαρα...

Θυμαμαι πριν 3 (κιολας!) χρονια ειχα αρχισει να περπαταω 1 ωρα την ημερα...Ειχα χασει, τρωγοντας το ιδιο, 3 κιλα σε 20 μερες... Στην ουσια δεν αλλαξα τιποτα, απλα ειχα κινηση στη καθημερινοτητα μου. Μακαρι να βρω την ορεξη να το ξανακανω.

Σε ποσο διαστημα εχασες τα 6 κιλα?

Senior Member
    Blossom συγχαρητήρια για τη νέα απώλεια.Είναι σίγουρο το 76 τη Δευτέρα!!!!Εγώ ξεκίνησα τρέξιμο μιας και έκανα στίβο 3 χρόνια και προς έκπληξή μου πάει μια χαρά, το σώμα μου αρχίζει σιγά σιγά και θυμάται.Βέβαια πρέπει να προσέχω γιατί είμαι ακόμα πολύ βαριά και είχα και πρόβλημα με τη μέση.Όμως και το περπάτημα κάνει θαύματα πίστεψε με, και προσωπικά το βρίσκω πολύ ευχάριστο. Φοράς τα ακουστικά σου και εκτονώνεσαι.Μπορείς να αγοράσει και βαράκια, λάστιχο,στρώμα γυμναστικής τα όποια δεν είναι πολύ ακριβά και μετά το περπάτημα που θα είσαι ζεστή, να κάνεις τις ασκήσεις σου.
    Sparrow και εγώ έχω αυτό το θέμα ότι δεν χάνω εύκολα από σημεία που θέλω.Ενώ πχ στην κοιλιά είμαι μια χαρά επίπεδη και είναι το πρώτο σημείο που βλέπω ότι χάνω βάρος, αυτά τα πλαϊνά δεν λένε να φύγουν με τίποτα όσο βάρος και να έχω,όση γυμναστική και να κάνω.

Senior Member
    πωω πω, jasmine, εγω το αντιθετο χαχα!! Μπορει να ειμαι γενικοτερα "νορμαλ" αλλα η κοιλια να ειναι τεραστια συγκριτικα!! Ειδικα οταν τρωω υδατανθρακες, ξαφνικα πρηζομαι σαν μπαλονι.

Senior Member
    Χαχαχαχα afratoulini όντως είμαστε το εντελώς αντίθετο.Δεν θα με πείραζε να έχω λίγη κοιλίτσα αρκεί να είμαι λίγο πιο μαζεμένη στο πλάι και στους γλουτούς.Το καλό στην περίπτωση της κοιλιάς είναι ότι (εκτός από το ότι κρύβεται πιο εύκολα) χάνεται πιο εύκολα από το λίπος στους γλουτούς ή στο πλάι.Το κακό είναι όμως ότι είναι πιο τοξικό από το λίπος στους γλουτούς.Η καλύτερη γυμναστική για να πέσει πάντως είναι η αεροβική..περπάτημα, τρέξιμο σε συνδυασμό με διατροφή πλούσια σε όσπρια , προϊόντα ολικής και άπαχο κρέας.

Senior Member
    οντως ειναι πιο τοξικο το λιπος στη κοιλια!!! Αχ αυτη η γυμναστικη... ποτε θα το παρω αποφαση?!!!

Σε καταλαβαινω με τους γλουτους παντως... Οπως και να εχει, σε οοοολα τα σημεια ειναι σπαστικο το λιπος. Μακαρι να απαλλαγουμε. Αλλα το παν ειναι να ειμαστε υγιεις και με καλη ψυχολογια!!!!! Απλα το βαρος και η ψυχολογια ειναι αλληλενδετα κατα καποιο τροπο...φαυλος κυκλος.

Senior Member
    Γεια σας κορίτσια! Σας ευχαριστώ όλες για το ενδιαφέρον και τη συμπαράσταση.

afratoulini, όντως είμαστε πολύ κοντά, ηλικιακά και σωματικά, απ' ό,τι διάβασα στη θεματική σου.
    Γιατί όμως τόση απαισιοδοξία βρε συ; Αυτές τις μέρες νιώθεις καλύτερα;

Εγώ αύριο κλείνω 3 μήνες προσπάθειας, και θα δούμε τα 'τελικά' αποτελέσματα.

Jasmine, δε νομίζω να δω το 76, ούτε καν το 77 για να πω την αλήθεια.
    Αυτό το ΣΚ αφέθηκα, το είχα ανάγκη. Έφαγα μια μεγάλη μαύρη σοκολάτα, μεγαλύτερες ποσότητες φαγητού,
    δεν κινήθηκα κιόλας (το πιο σημαντικό).

Επιλέγω ωστόσο να βλέπω συνολικά την απώλεια, δηλαδή συγκριτικά με τον προηγούμενο μήνα.

Το τικεράκι θα ανέβει μάλλον, αλλά δεν με πτοεί!
    Εν καιρώ θα το ξαναρίξω!

Senior Member
    Blossom καλά κάνεις και δεν πτοείσαι.Συνέχισε κανονικά και μετά από λίγες μέρες θα είναι σαν να μη συνέβη,θα συνεχίσεις να χάνεις κανονικά.

afratoulini μέχρι να ξεκινήσεις είναι το ζόρι με τη γυμναστική.Και εγώ πριν ξεκινήσω με πιάνει πολλές φορές ένα "που θα τρέχω τώρα,"Στην πορεία όμως σου αρέσει.Και αν νιώθω ότι δεν μπορώ πραγματικά να πάω για τρέξιμο, φοράω τα αθλητικά μου και πάω βόλτα στα μαγαζιά ,να δω βιτρίνες. Γυμναστική είναι και αυτό. :smilegrin:

Senior Member
    Εμένα πάντως κορίτσια μ'αρέσουν οι καμπύλες μου. Το ξέρω, είναι δύσκολα σημεία οι γλουτοί και τα πλαϊνά μέρη, αλλά όταν φτάνω σε κανονικά κιλά με κολακεύουν...

Το κακό είναι πως δεν κρύβονται εύκολα όταν το επιθυμείς, ειδικά τώρα που ανοίγει ο καιρός...

Originally posted by jasmine93
    φοράω τα αθλητικά μου και πάω βόλτα στα μαγαζιά ,να δω βιτρίνες. Γυμναστική είναι και αυτό. :smilegrin:
    :thumbup::thumbup::thumbup:

Φυσικά και είναι ωραίες οι καμπύλες!όταν το λένε οι φίλες μου απαντάω οκ αρκεί να μην είσαι ολόκληρη μια καμπύλη δηλαδή κύκλος.Όταν αυτοσαρκάζομαι νοιώθω λίγο καλύτερα..
    Blossom αν νοιώθεις εσύ κοντή τι να πώ κι εγώ που είμαι 1,55.Με λές και στρουμφάκι.Ξέρω πως και 60 κιλά που θα ήθελα να φτάσω ποτέ δεν θα θεωρούμαι αδύνατη.Και σύμφωνα με όλες τις ιατρικές και διαιτολογικές γνωματεύσεις ένας άνθρωπος τέτοιου ύψους πρέπει ναναι οπωσδήποτε κάτω των 60 κιλών.Εκτός αν αρχίσω να χτίζω μυς και γίνω καμμια bodybuilder χιχι.
    Προς το παρόν ο στόχος είναι να δω το 7 στη ζυγαριά και ένα βήμα την φορά!Ένας άνθρωπος 1,5 μέτρου δεν μπορεί να τρώει πάνω από 1500 θερμίδες για απώλεια βάρους.Τώρα όταν εγώ έτρωγα 1500 μόνο στο μεσημεριανό καταλαβαίνεις...
    Ακόμα να ξεκινήσω γυμναστική.Πρέπει να φτιάξω πρόγραμμα χρόνου.

Senior Member
    Ειναι ωραιες οι καμπυλες, ειδικα αν ειναι η γυναικα σφιχτη και γυμνασμενη. Πολλες φορες βλεπουμε καποια plus size μοντελα που ειναι wow!!

Παντως, ολοι ειμαστε ομορφοι με τον δικο μας τροπο... Απλα οταν χωραει και αυτοβελτιωση... γιατι να μην το επιχειρησουμε?? Αχ, να δω ποτε θα κουνηθω απο τη καρεκλα.... Μηπως φταει που δεν εχω παρεα για ασκηση?? Παλια πηγαινα μονη μου, τωρα βαριεμαι τοσο πολυ... Εσεις πηγαινετε με παρεα ή μονες σας?

@blossom μου, ημουν λιγο πεσμενη, ισως λογω περιοδου... Καλυτερα νιωθω αλλα δεν κανω και κατι ....Αυτες τις μερες ειμαι ολο σπιτι και ζουζουλιαζω με βιβλιο και σοκολατες... Παει το bikini body 2016 :P

Χωρις πλακα τωρα, η αδρανεια μου με εκνευριζει... Με τον εαυτο μου τα εχω που δεν ξεκουνιεται να αλλαξει ο,τι δεν του αρεσει.

Senior Member
    Sparrow σε καμία περίπτωση δε νιώθω κοντή... Αλλά ξέρεις, δεν είμαι λυγερή, πως να το πω.
    Και έτσι το ύψος μου δεν κάνει εντύπωση.

Βρε μήπως αντί για σπουργίτι να σε φωνάζουμε στρουμφίτα;! :smilegrin:

Πέρα από την πλάκα, εγώ βλέπω πως το έχεις πάρει σοβαρά και πιστεύω σε 'σενα!
    Ήδη έχασες 4 κιλά, δεν είναι λίγο...
    Μη βιάζεσαι, ένας στόχος τη φορά και θα τα καταφέρεις!

Κορίτσια και μόνο το περπάτημα κάνει διαφορά. Ας πιεστούμε λίγο, τουλάχιστον γι'αυτό.
    (αυτή τη στιγμή που γράφω λιώνω στον καναπέ, ανίκανη για ο,τιδήποτε)

afratoulini, μόνη μου περπατάω, με ηρεμεί. Και προσπαθώ όταν βγαίνω, ακόμα και για ψώνια,
    να ακολουθώ τη μεγαλύτερη διαδρομή.

Bikini Body όπως το φαντάζομαι ούτε εγώ προλαβαίνω να φτιάξω φέτος, είναι πρακτικά αδύνατο...
    Αλλά θέλω να ελπίζω πως τα πράγματα θα είναι καλύτερα από πέρυσι.
    Είχα φάει φρίκη από τα συγκάματα στα μπούτια, δε μπορούσα να φορέσω φόρεμα από τον πόνο.

Senior Member
    Και εγώ κορίτσια 1,66 είμαι, με πολύ κοντή μητέρα και πολύ ψηλό πατέρα, εγώ βγήκα μέτρια...'Ασε Blossom και εγώ αυτά με τα μπούτια δεν το αντέχω καθόλου τώρα το καλοκαίρι. Όσο για ο bikini body, δεν πειράζει που δεν θα είναι έτοιμο φέτος.Θα κάνεις του χρόνου το μεγάλο μπαμ!Δεν με ενδιαφέρει τόσο το bikinι body.Γίνεται μέχρι τον Νοέμβρη που είναι η ορκωμοσία μου να έχω χάσει 20 κιλά,να βγάλω μια αξιοπρεπή φωτογραφία?Χαχα. Εμένα αυτό με καίει.Και ναι ζυγίστηκα σήμερα. Υπολογίζω να έχω χάσει περίπου 1,700 με 2 κιλά σε 14 ημέρες

Page 10 of 19 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast