Results 166 to 180 of 280
Thread: Το Ημερολόγιο της Blossom
-
21-04-2016, 19:16 #166
Όχι, δεν είναι! Είμαστε εδώ για αλληλοϋποστήριξη! Εξάλλου για να μπήκες μετά από τόσο καιρό, κάποιος λόγος υπάρχει...
Δε θέλω να σε πιέσω, αλλά αλήθεια... Είναι καλό να τα βγάζεις από μέσα σου.
Όποτε το χρειαστείς, είμαι εδώ για 'σενα.
- 21-04-2016, 19:46 #167
Αχ αγάπη μου γλυκεία.. Δεν έμπαινα όχι γιατί ήμουν καλά αλλα το αντίθετο και ίσως ήταν λάθος μου γιατί από εδω θα έπαιρνα δύναμη...
Δεν θέλω να σας ρίχνω και εσάς.. Η διατροφή μου εινσι χάλια εχω πάρει κιλά και δεν μπορώ να τα χάσω κάνω συνέχεια επεισόδια... Δεν μου αρέσει όλο αυτό. Θέλω να τρώω συνέχεια και τα πάντα .. Πάλι...
Ποτέ δεν μου άρεσε... Στο σπίτι δε οι πειρασμοί πολλοί ... Ενα μίνι μαρκετ χωρίς υπερβολές και ούτε αυτό βοηθάει..
Μακάρι μα μπορούσα να πω θα φαω λίγο απ ολα λίγο κάθε μέρα. .. Εχω χάσει λίγο τον εαυτό μου... Τη δυναμη μου...Πιεστηκα και στην ψυχοθεραπεία ... Μάλλον εδω και λίγες συνεδρίες...
Το Σάββατο εχω γενέθλια ... Ούτε αυτό με κάνει καλυτερα .... Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι αυτή τη μερα θα ειμαι στα κιλά που ήθελα και θα φάω με άνεση ότι θέλω...
Ούτε αυτό συνέβη και πάλι θα ειμαι περιορισμενη!!!
Μέσες άκρες αυτά ...
Αλλα πραγματικά δεν ήθελα να σας επηρεασω με τπτ ... Ελπίζω να μην το εκνα αυτό άθελά μου!!!
21-04-2016, 20:35 #168
Μαρακι μου, μην ανησυχεις. Been there, done that. Σε καταλαβαινουμε ολοι, απολυτα.
Το θεμα ειναι οτι συχνα βαζουμε απιαστες deadlines. Ποσες και ποσες φορες εχω πει "μεχρι τοτε θελω να ειμαι τοσα κιλα". Δεν τα καταφερνω ποτε . Και στο τικερακι που το εβαλα, και παλι δεν θα με βοηθησει.
Οι ημερομηνιες που βαζουμε ως επι το πλειστον μας αγχωνουν αντι να μας εμψυχωνουν και να μας δινουν κινητρο. Δεν λειτουργουμε ολοι με τον ιδιο τροπο. Για αλλους ειναι καλο, για αλλους οχι.
Εστιασε στο να περασεις καλα στα γενεθλιακια σου... Ποσο γινεσαι;
Βαλε κατι ομορφο και με το οποιο να νιωθεις ανετα, περιποιησου τον εαυτο σου, φτιαξε προσωπακι, μαλλακι...Μπορεις να αγορασεις και ενα δωρακι απο σενα...για σενα! Φαε τη τουρτιτσα σου, απολαυσε τη μερα...
Γιορταζεις κατι σημαντικο!!! Τα χρονια που εισαι σε αυτη τη γη και με την υπαρξη σου ομορφαινεις την ανθρωποτητα!! Σαν εκεινη τη μερα, η μαμα σου σε γεννησε με πονο, κοπο και απολυτη ευτυχια και ολοι περιμεναν να σε παρουν στην αγκαλια σου πως και πως!!!! Περνα με τους αγαπημενους σου ανθρωπους αυτη τη μερα, γελα, βγαλε φωτογραφιες...ζησε!!!
Και μια-δυο μερουλες αργοτερα ξαναμπαινεις σιγα σιγα σε προγραμμα... Και θα παει καλυτερα αυτη τη φορα!!!!
Ειμαστε εδω να μιλαμε μεταξυ μας για να νιωθουμε καλυτερα και να περνουμε δυναμη ο ενας απο τον αλλον! Ο,τι θες να το γραφεις!!!
21-04-2016, 21:22 #169
Καταρχήν, Μαρία τα κιλά σου απ' ό,τι θυμάμαι είναι φυσιολογικά για το ύψος σου.
Δεν υπάρχει λόγος να στεναχωριέσαι επειδή η ζυγαριά έδειξε 1-3 κιλά παραπάνω.
Αυτές οι αλλαγές συμβαίνουν και στους πιο αδύνατους ανθρώπους...
Μην είσαι τόσο σκληρή με τον εαυτό σου, δεν το αξίζεις!
Όσον αφορά τα υπερφαγικά επεισόδια, ναι, είναι ένα πρόβλημα που θέλει χρόνο και υπομονή για να αντιμετωπιστεί.
Και αυτό γιατί συνήθως προκύπτει από ψυχολογικά θέματα, δηλαδή η διατροφική διαταραχή αποτελεί το 'σύμπτωμα'.
Το καλό με 'σενα, είναι πως από τότε που κατάλαβες πως κάτι δεν πάει καλά με τις διατροφικές σου συνήθειες,
το ψάχνεις και προσπαθείς να το αντιμετωπίσεις.
Γνωρίζεις πως αυτό από μόνο του είναι ένα τεράστιο βήμα προς τη νίκη, έτσι;
Καταλαβαίνω πως σε έχει πάρει από κάτω, είναι λογικό. Δίνεις τον αγώνα σου και δεν είναι εύκολο!
Μας έγραψες πως οι τελευταίες συνεδρίες με το ψυχολόγο δεν πήγαν καλά, γιατί έτσι; Σε πίεσε εκείνος;
Μήπως φτάνεις στη ρίζα του προβλήματος και είναι δύσκολο να το αποδεχθείς;
Τώρα, για τα γενέθλια, εννοείται πως δεν πρέπει να αφήσεις τη ξεχωριστή αυτή μέρα να φύγει έτσι,
σκεπτόμενη πως δεν έχεις φτάσει στο στόχο σου!
Είναι αστείο, πιστεύουμε πως χωρίς τα περιττά κιλά θα χαμογελάμε πιο εύκολα, η ζωή θα είναι πιο λαμπερή,
τα πάρτυ μας πιο ευχάριστα.
Όχι. Η ζωή είναι όμορφη κάθε μέρα, με τα ζόρια της, με τους ανθρώπους μας, τα λάθη μας, τις προσπάθειές μας.
Περιποιήσου τον εαυτό σου όπως εσύ ξέρεις, απόλαυσε την υγεία και την αγάπη γύρω σου, να έχεις χαρούμενα γενέθλια!
Πολλά φιλιά, περιμένω νέα σου σύντομα. :love:
22-04-2016, 00:23 #170
Κορίτσια σας ευχαριστώ παρα πολύ και τις τρεις για τα καλά και ενθαρρυντικά σας λόγια...
Αν ναι τώρα που γράφω ειμαι σκασμένη απο τα διάφορα που χλαπάκιασα (τρεις μέρες τώρα συνεχόμενες)...
Dulcinea del Toboso δεν νομίζω ότι αυτο με το νερό ειναι ενα είδος κάθαρσης... Ούτε είναι λάθος η σωστό..Δεν το κανεις για κάποιο λόγο αλλά γιατί δίψας... Νομίζω και οι διαιτολόγοι συμβουλεύουν μισή ώρα πριν από το φαγητό να πίνουμε νερό σαν τρικ για να κόψουμε την όρεξη... Μην το σκέφτεσαι σαν κάτι κακό γιατί δεν πιστεύω ότι είναι...
afratoulini90 με συγκίνησες πολυ με τα λόγια σου... Ειμαι και σε περίοδο άσχημης ψυχολογίας μόνο τα κλάματα που δεν έβαλα διαβάζοντας χα χα. Είσαι σωστή σε όσα λες ...
Σκέψου αύριο ήθελα να βγω το βράδυ, όχι ανήμερα των γενεθλίων, να βάλω κάτι όμορφο να με περιποιηθώ λίγο όπως λες... Δεν έχω καμία διάθεση πια ... Αισθάνομαι χάλια χοντρή .... Δεν μου κάνει τπτ Ειμαι και πρησμένη Αν και ξέρω ότι σκέφτομαι γελοία πράγματα γιατί υπέρβαρη δεν ειμαι... Παιχνίδια του μυαλού καθαρά .... Τα 33 κλείνω κορίτσι μου αλλα μυαλό ούτε τριχρονου χα χα μεγαλοκοπέλα!!! Πιο μεγάλη από όλες σας ειμαι. Σαν μαμά σας !!!! :saint:
Blossom δεν ειμαι 2-3 κιλακια Ειναι πλέον 5 και αν ζυγιστω αύριο που δεν θα κρατηθώ θα τρομάξω...
Όντως δεν ειμσι.υπερβαρη εχω σωστή αναλογία με βάση το ύψος μου όμως ήμουν 5-6 κιλά πιο κάτω και δεν νιψθω καθόλου καλά με αυτό... Και τα 6 εύκολα γίνονται 10... Έχεις δικό ειμαι πολύ σκληρή με τον εαυτό μου απο πάντα και τώρα πολυ με αυτό το θέμα...
Οι τελευταίες συνεδρίες ναι με ζορισαν πολυ με τη γιατρό ( γυναίκα είναι ) όχι γιατί βρήκα την άκρη τώρα ... Τη λύση την αιτία του προβλήματος την εχω βρει την εχω αποδεχτεί αλλά σεν ειναι μόνο στο χέρι μου να λυθεί δυστυχώς... Και το.εχω αποδεχτεί και θέλω να πιστεύω πως κάποια στιγμή υα τα καταφέρω...
Εδω και ένα μήνα εζω πάρει την κάτω βόλτα απο ενα γεγονός απο ενα ρίσκο που πήρα με παρότρυνση της ψυχοθεραπεύτριας... Στη συνέχεια νετα απο αυτό ας πούμε θεωρεί εκείνη κάτι που πιστεύει ότι πρέπει να κάνω και ότι θα με βοηθήσει ενώ εγω και πρακτικά και ψυχολογικά δεν μπρω να το κάνω...
Η αλήθεια εινσι ότι εκείνη ειναι λίγο απόλυτη όμως εγω ξερω καλυτερα τον εαυτό μου και τα όρια μου..
Δεν είναι ότι βλέπει κάτι παραπάνω απο μένα... Απλά εγώ βλέπω το μετά και δεν σημαίνει ότι συτο που θεωρεί Εκείνη καλό για μένα ισχύει κι ολας... Ευτυχώς εχω την κρίση να μοεω να βλέπω και εγω κάποια πράγματα γιατί πάντα έκανα εσωτερική αναζήτηση και φυσικα με την ψυχοθεραπεία πιο πολύ...
Συγγνώμη για την έκθεση μου και αν σας κούρασα...
Μάλλον πρέπει να γράφω και εγω πιο συχνά πια εδώ... Στο παρελθόν είχα βοηθήσει ίσως και εγω κάποια μέλη και αυτό είναι αμοιβαίο!!!
Σας ευχαριστώ και πάλι...
Υ.Γ. Blossomακι μου συγγνώμη που καταχραστηκα το " χώρο σου".
22-04-2016, 04:59 #171
Καλέ, τι μεγάλη, εγώ είμαι 38 και έχουμε και μεγαλύτερες στην παρέα. Μόλις διάβασα την ηλικία σου κιόλας σκέφτηκα ότι αυτή είναι η ηλικία που θα ήθελα να ήμουνα ξανά, γιατί έπρεπε να είχα κάνει κάτι τότε που καθυστέρησα για 2-3 χρόνια ακόμα, που ήταν να χωρίσω οριστικά τον πρώην μου. Δηλαδή, τον είχα χωρίσει αλλά τα ξαναβρήκαμε κάποια στιγμή και με πήγε πίσω στη ζωή μου. Αν δεν είχε γίνει αυτό θα ήμουν σε άλλη φάση αυτή τη στιγμή τώρα.
Χρόνια σου πολλά λοιπόν και να τα χαίρεσαι, είναι πολύτιμα τα χρόνια μας και η ωριμότητα που φέρνουν.
Φαίνεται να νιώθεις πολύ πιεσμένη τον τελευταίο καιρό οπότε είναι φυσικό να ξεσπάς, το θέμα σου δεν είναι το φαγητό, μπορεί να ήταν οτιδήποτε. Αν το ξέρεις όμως αυτό τουλάχιστον θα πρέπει να δεις πως μπορείς να βάλεις ένα μικρό έλεγχο για να μη σου ξεφύγει, μικρά τρυκ, του στυλ: πολύ πρωτείνη για να νιώθουμε χορτάτοι, πολλά φρούτα για την γλύκα, πολύ πράσινη σαλάτα για να νιώθουμε γεμάτοι, νερό, κλπ. Δεν μπορείς όμως να κάθεσαι να στενοχωριέσαι και για το φαγητό μαζί με όλα τα υπόλοιπα αυτή τη στιγμή.
23-04-2016, 02:15 #172
Αγαπημένο ημερολόγιο... άστα να πάνε!
Ανέβηκα κάποια στιγμή στη ζυγαριά και με έδειξε 79 κιλά.
Ναι, το ξέρω πως δεν πρέπει να ζυγίζομαι πολλές φορές, αλλά δεν άντεξα.
Πεινάω πολύ αυτές τις μέρες και έχω αυξήσει τις μερίδες μου.
Το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό, αν όντως πάχυνα 1.5 κιλό σε λιγότερο από μια εβδομάδα.
Ειλικρινά, τι πιστεύω; Πως δεν μου αξίζειιιι! Δεν είναι ότι το έχω ρίξει στο junk food. :flaming:
23-04-2016, 04:12 #173
Γλυκουλι μην απελπιζεσαι!!!!!!! Και εμενα μου ηρθε η περιοδος και γενικα πριν μου ερθει μια βδομαδα ειχα πονους και ενιωθα αδυναμια...Ουτε γυμναστηκα οσο συνηθιζα, αλλα αυξησα και το φαι, κ εφαγα και γλυκακια!!!!! Σημερα η ζυγαρια με εδειξε 64 αλλα πρωτον ζυγιστηκα απογευμα ενω την προηγουμενη φορα πρωι, δευτερον σημερα μου ηρθε η περιοδος οποτε εχω κατακρατηση και νταξει λιγο λιπος της ταξης 0,2% το εβαλα...Αλλα σημασια εχει η πορεια σου η συνολικη...Αυτα τα σκαμπανεβασματα ειναι ανθρωπινα και επομενα... ! Σημασια εχει να μην τα παρατας ποτε =)
23-04-2016, 04:23 #174
Παντως και εγω εχω απογοητευτει στιγμιαια, αλλα βλεπω ποσο βοηθαει το φορουμ!!!! Να ξερεις οτι και οι υπολοιποι μπορει να εχουν το ιδιο με εσενα! Διαβασα τι εγραψες στο τι εφαγα σημερα...Και εγω ενιωθα ακριβως τα ιδια...Ενω εχω βρει την ισορροπια σε γενικες γραμμες πλεον, τις τελευταιες μερες ενιωθα ενα πραγμα θελω να φαω και δεν ξερω τι και δεν με νοιαζει, απλα θελω να φαω. Και εκανα οκει υγιεινες επιλογες ολη τη βδομαδα, με εξαιρεση κατι πτι μπερ μπισκοτα, λιγα caprice μαυρης σοκολατας και τουρτα που ειχε γενεθλια μια φιλη μου! Περα απο αυτα ομως, εφαγα κ ψωμι που το εχω κοψει και γενικα ημουν αστατη... Δεν μπορω να το εξηγησω...Σιγουρα θα ναι ψυχολογικο αλλα οχι μονο. Πιστευω οτι οταν βαζουμε τον εαυτο μας στην οποια διαδικασια απωλειας βαρους, καποια στιγμη καπως ο οργανισμος θα αντιδρασει και αυτο θα βγει. Θα βγει ενα αισθημα θελω να φαω δεν ξερω τι αλλα θελω. Και χαιρομαι που το αντιμετωπιζω με περισσοτερη ποσοτητα οχι απο και ανθυγιεινο αλλα απο υγιεινες τροφες κατα βαση. Αυτα τα μικρα γλυκα που προανεφερα νομιζω δεν ειναι κατι υποληψιμο. Αυτο που ξερω ειναι πως δεν προκειται να τα παρατησω και οτι απο αυριο εχω σκοπο να συνεχισω !!!! Και γι αυτο λενε ειναι καλυτερα να χανουμε αργα και σταθερα, παρα να υποβαλλουμε τους εαυτους μας σε διαδικασιες στερησης και στο τελος να πλακωθουμε και να παρουμε διπλασια! Βαδιζουμε πολυ καλα πιστευω...
23-04-2016, 13:15 #175
Κορίτσια μην απελπίζεστε συμβαίνει σε όλους όσους κάνουν διατροφή και επίσης κατά καιρούς όλοι οι άνθρωποι πεινάνε παρά πάνω.Πεινάτε?Φάτε περισσότερο, απλά προσπαθήστε να τρώτε υγιεινά και τα γλυκά με μέτρο.Καταναλώστε περισσότερες πρωτεΐνες, προϊόντα ολικής άλεσης, φρούτα και λαχανικά που σε χορταίνουν περισσότερο σε αντίθεση με τη ζάχαρη, το ψωμί και τα μακαρόνια που σε κάνουν να πεινάς συνέχεια.Και επίσης καλό είναι να μην ξεχνάμε να πίνουμε πολύ νερό.Αν πάλι καταλάβετε ότι είναι ψυχολογικό προσπαθήστε να απασχολήσετε τον εαυτό σας με κάτι ενδιαφέρον ή ζητήστε βοήθεια εδώ γιατί όλοι μας το έχουμε περάσει.Επίσης όταν περιμένουμε να αδιαθετήσουμε δεν ζυγιζόμαστε γιατί το νούμερο είναι ανεβασμένο μέχρι και 2 κιλά λόγω κατακράτησης και επίσης είναι λογικό να τρώμε παρά πάνω αυτές τις μέρες.Το θέμα είναι ότι δεν τα παρατάμε, η ζυγαριά μπορεί να μην πέφτει ή να ανεβαίνει για διάφορους λόγους, εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να τρεφόμαστε υγιεινά.Και εγώ ζυγίστηκα χτες και η ζυγαριά με έδειξε μετά βίας λίγο κάτω από ογδόντα ενώ στα τζιν μου η διαφορά φαίνεται μεγαλύτερη.
23-04-2016, 14:16 #176
Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές...
Aphelia και εσένα ... Τα διατροφικά αυτά κολπάκια τα κάνω ετσι κι αλλιώς απλά οταν κάνω επεισόδια του δίνω και καταλαβαίνει..
Blossom μου νομίζω κάτι μας έχει πιάσει όλες μας πάλι...
Πάντως σίγουρα δεν μπορεί να πεινάς πάντα με την ίδια ένταση και αυτό συμβαίνει σε όλους...
Μπορεί λοιπόν όντως να πεινας και ίσως κάτι χρειάζεται ο οργανισμός σου η να σου συνέβη κάτι και να ξεσιας εκεί...
Ας πούμε ότι είναι μια δύσκολη περίοδος και μην το αφήνεις να σε πάρει απο κάτω τόσο πολύ!!!
23-04-2016, 22:49 #177
Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ, όλες.
Σκέφτομαι πως μάλλον φταίει που έχω χρόνια να φτάσω 77 κιλά, οπότε ο οργανισμός αντιδράει στην αλλαγή αυτή.
Γι'αυτό και η αίσθηση πείνας. Σήμερα είμαι ευτυχώς οκ. Οι συμβουλές είναι πολύτιμες, όπως και η στήριξή σας. :thumbup:
Καλό ΣΚ να έχουμε!
23-04-2016, 22:57 #178
Ισως ναι. Και εγω ειχα οριο 65. Και σημερα με τις κατακρατησεις κ αυτα, το βραδυ με εδειχνε 64,5 !!!! Νταξει, κανω βλακειες, εχω περιοδο και ζυγιζομαι για δευτερη συνεχομενη μερα και μαλιστα βραδυ.... Νομιζω πρεπει να χαλαρωσουμε, να δουμε τη συνολικη μας προοδο, οχι μονο στον αριθμο αυτον καθαυτον αλλα στις συνηθειες και γενικα στον τροπο ζωης. Το αποτελεσμα της συγκρισης ειναι τοσο σημαντικο που κανενας αριθμος δεν μπορει να προσδιορισει τη σημασια του. Σου αξιζουν πολλα μονο και μονο για την μεχρι τωρα πορεια. Και αφου την αρχισες σιγουρα η συνεχεια της θα ειναι ακομα καλυτερη!:thumbup::bigsmile:
24-04-2016, 00:02 #179
Χμ, δεν είμαι σίγουρη για το κατά πόσο μια πορεία έχει πάντα θετικό αποτέλεσμα - αν και συνολικά, πιστεύω σ' αυτό που λένε,
'Στο τέλος όλα θα πάνε καλά, αν δεν πάνε τότε δεν είναι το τέλος'.
Η ζωή μας είναι ένας αγώνας για να γινόμαστε καλύτεροι, σε κάθε τομέα και με όποιες επιλογές κάνει ο καθένας!
Αγαπημένη purple, χαίρομαι που είσαι ξανά ενεργή στο φορουμάκι μας και σ'ευχαριστώ για το χρόνο σου (ακόμη μια φορά).
Συνεχίζω να πιστεύω πως αγχώνεσαι χωρίς λόγο, τι σε πιάνει και ζυγίζεσαι πάντα όταν περιμένεις/έχεις περίοδο; :P
Καλό σου βράδυ, πολλά φιλιά.
24-04-2016, 00:05 #180
Χαχαχαχα, ευστοχη παρατηρηση δεν ξερω!!!!!!!!!!!!:lol::lol:
Επισης ... <3
Αγχωνομαι, οντως, ομως πολυ λιγοτερο απο παλια...Σιγουρα ισχυει αυτο που λες, αν κανεις ενα φλασμπακ την σημερινη μερα περυσι πως ησουν και φετος νομιζω θα πεις καμια σχεση! Απο πολλες αποψεις. Κ η αντιστοιχη φετινη μερα σε σχεση με την του επομενου χρονου νομιζω παλι δε θα εχει σχεση! Δεν αναφερομαι σε μια προοδο η μη προοδο του ενος μηνα, αναφερομαι στο γενικο αποτελεσμα
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση