Το Ημερολόγιο της Blossom - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 19 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast
Results 181 to 195 of 280
    Senior Member
    Δευτέρα σήμερα, 25/04/16, ημέρα ζυγίσματος! (αρνίιιιι)

77.3 Kg
    , δηλαδή -100 γραμμάρια από την προηγούμενη εβδομάδα.

Όλα πάνε καλά!

Η φρίκη που έφαγα με τον αριθμό 79 τις προάλλες ξεπεράστηκε.

Πλησιάζουν 'δύσκολες' μέρες, οι μέρες τραπεζωμάτων σε συγγενείς.

Θυμάμαι ακόμη τα σχόλια τους τα Χριστούγεννα, πως έχω παχύνει πολύ.

Άραγε τώρα θα σχολιάσουν την απώλειά μου; Just wonderin'. :P

Senior Member
    Μπράβο blossom ... Ο.τι μείον βλέπεις καλο είναι!!!
    Αλήθεια σε νοιαζει τόσο πολύ τι θα πουν οι άλλοι η να είσαι εσυ καλά? Μην το σκέφτεσαι !!!!

Senior Member
    Μαράκι, για να λέμε την αλήθεια, όχι, δε με νοιάζει... Στιγμιαία μόνο μ'ενοχλεί ο τρόπος τους.

Μετά λέω, οκ, έτσι νομίζουν εκείνοι πως επικοινωνούν και το ξεχνάω!

Αλλά με πειράζει η υπενθύμιση του 'πρόβληματός' μου τέτοιες χαρούμενες μέρες...

Είσαι καλύτερα εσύ;

Senior Member
    Ναι είναι μερικοί που σε μαχαιρώνουν επίτηδες πάνω στην πληγη για να σε πονέσουν κι άλλο...
    Όσο μπορείς κλείσε τα αυτιά σου και μην ακούς ...μην τους κανεις τη χάρη...
    Χαίρομαι για σένα ...
    Εμένα μη με ρωτάς ... Μάλλον χειρότερα από ποτε...

Senior Member
    Τετοιοι ανθρωποι που παρατηρουν αυτα και οχι την ουσια σου, χωρις να θελω να προσβαλλω καποιον συγγενη σου φυσικα, δειχνουν οτι κατα βαση ειναι επιφανειακοι!! Ενας καλοπροαιρετος η δε θα ελεγε τιποτα η μπορει να ελεγε αλλα για να σε βοηθησει. Νομιζω θα φαινοταν και απο τον τροπο, το υφος, την αυρα του, τα παντα. Ακομα και οταν χασεις οσα κιλα θες, που θα το κανεις σιγουρα, αυτοι θα βρουν κατι αλλο να κοπανησουν. Μπορει να σου λενε μερικοι οτι πρεπει να χασεις κι αλλο και αλλοι οτι πως εγινες ετσι σαν ανορεξικη. Ο κοσμος ζηλευει, οταν βλεπει οτι καποιος αλλος μαχεται και πετυχαινει. Και ζηλευει ακομα και οταν βλεπει την παραμικρη διαφορα. Εγω εχω μια γνωστη που παντα ηταν 20 κιλα παραπανω απο εμενα, αλλα και αρκετα πιο ψηλη, εχασε ολα τα κιλα με τροπους πολυ αθεμιτους και παρακινδυνευμενους και εχει και ανιση κατανομη στο σωμα με αποτελεσμα πανω να φαινεται ανορεξικη και κατω να φαινεται οτι εχει ακομα να χασει. Οι μισοι λενε απο πισω της οτι ειναι σαν σκιαχτρο και οι αλλοι μισοι την λενε παλι χοντρη. Και η πλακα ειναι οτι ενω εγω εχω αισθητη διαφορα οσες φορες με εχει δει δεν εχει πει τιποτα και αν βγουμε προσπαθει να με μπουκωσει μεχρι το πιατο φερνει μπροστα μου και παιρνει το πιρουνι κ προσπαθει να μου το βαλει στο στομα... Ο κοσμος ειναι κακος, πολυ απλα. Λυπαμαι που το διαπιστωσα αλλα ειναι η πικρη αληθεια.

Εσυ συνεχιζεις, με τα πανω σου και τα κατω σου , αλλα δε σταματας. Και αυτο μετραει! Και μπραβο για τα 100 γραμμαρια!

Senior Member
    Ειλικρινά, δε μπορώ να καταλάβω αν τα λένε καλοπροαίρετα ή όχι. Θα ήθελα να πιστεύω το πρώτο.

Purple, αν η κοπέλα αυτή προσπαθεί να σε 'παχύνει' για να νιώσει καλύτερα, δεν πρέπει να κάνεις παρέα μαζί της.

Είμαι κάθετη σ'αυτό - μακριά και αγαπημένοι με ανθρώπους ζηλόφθονους και ανταγωνιστικούς.

Λοιπόν δεν ξέρω ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίζεις ανάγωγους ανθρώπους.Έχω δοκιμάσει διάφορες τεχνικές αλλά είναι ανάλογα με το άτομο και με το τι ειδους σχέση έχεις μαζί του.
    Παράδειγμα 1:Είμαι στα ανώτερα κιλά μου κ με πιάνει μια γειτόνισσα να μου κάνει προξενιό με έναν γνωστό γνωστού(ό,τι ναναι).Και λέει το εξής:"Να είναι κι αυτός χοντρός και σκέφτηκα ότι ταιριάζεται κι εσυ έχεις και ωραίο προσωπάκι δεν μπορώ να πω".
    Και με πιάνουν κάτι διαόλια και θέλω να τσιρίξω αλλά λέω ατάραχη και με ύφος μπλαζέ:"Αχ ξέρετε όμως και οι δυό χοντροί θα δυσκολευτούμε στο σεξ, και μένα μου αρέσουν τα δύσκολα κόλπα."
    Και κατάπιε την γλώσσα της κι έφυγε και δεν με ξαναενόχλησε.
    Παράδειγμα 2:Έχω χάσει πολλά κιλά και πάω σε ένα γειτονιακό μαγαζί να ψωνίσω.Λέει η λεγάμενη:"ΑΑΑ τώρα μάλιστα!Έγινες πολύ καλή.Τώρα μ αρέσεις.Ετσι να μείνεις δεν χρειάζεται να χάσεις άλλο.Θα ασχημύνεις".Ε κι εγώ απαντάω αυθόρμητα:"Ε δεν μου το είπατε κυρα Μαρία μου ότι έτσι σας αρέσω για να γίνω έτσι.Και συγνώμη κιόλας που δεν έγινα νωρίτερα,δεν ήξερα."

Τι θέλω να πώ.Και στις 2 περιπτώσεις έγινα τελικά εγώ η ανάγωγη.Ναι είχα την μύγα και ναι μυγιάστηκα.Αλλά θα πρεπε να είναι διακριτικοί.Μερικοί άνθρωποι απλώς δεν νοιώθουν.Είτε έχεις κιλά είτε όχι κάτι θα βρουν να πουν.

Senior Member
    Χαχαχχαχαχα sparrow, αυτό με τη γειτόνισσα....!!! :lol:

Εμένα ευτυχώς κάτι πολύ τραβηγμένο δε μου έχει συμβεί, αν εξαιρέσεις μια καθηγήτρια (στο πανεπιστήμιο)
    που είχε να με δει καιρό και το πρώτο πράγμα που μου είπε ήταν: 'Μπράβο, έχασες κιλά, ομόρφυνες. Επιτέλους!'
    (όταν κάποτε είχα χάσει κιλά).
    Τι να πρωτοσχολιάσω σ'αυτό! Απλώς είπα 'ευχαριστώ' και απομακρύνθηκα.

Μου λέει μια θεία μου (που το λέει κάθε φορά όταν με βλέπει) 'Ψήλωσες εσύ;!' και πετάγεται μια άλλη: 'Μάλλον πάχυνε, θα έλεγα'.

Την τελευταία φορά, τα Χριστούγεννα, όλοι το πετούσαν σε σχόλιο πως πάχυνα, χωρίς να το συνεχίζουν, περίεργο κάπως.

Τέλος πάντων, αλήθεια δε θυμώνω. Είναι κρίμα τέτοιες μέρες να ασχολούμαστε με τέτοια θέματα, αλλά τι να γίνει.

Senior Member
    Και νόμιζα ότι είμαι η μόνη που έχει τέτοιους συγγενείς.Την περισσότερη υποστήριξη στο θέμα με τα κιλά την πήρα τελικά περισσότερο από ξένους ανθρώπους παρά από τους δικούς μου.By the way είναι ο κύριος λόγος που δεν μου αρέσουν και πολύ τα οικογενειακά τραπέζια.Δεν ξέρω για τους δικούς σας συγγενείς κορίτσια πάντως δεν πιστεύω ότι οι δικοί μου το κάνουν καλοπροαίρετα.

Senior Member
    Τι λέτε τώρα, εγώ απέφευγα την Ελλάδα για κάποια χρόνια. Εδώ στην Αγγλία ήμουν ήσυχη, δε με ενοχλούσε κανένας, με το που πήγαινα όμως σε καμιά γιορτή στην Ελλάδα αρχίζανε όλοι. :bisou:

Senior Member
    Βρε δεν πανε να λενε οτι θελουν .... αυτο δεν γινεται παντα σε ολα τα τραπεζια? Και αν δεν ειναι τα κιλα θα ειναι κατι αλλο?

Πχ δεν εχεις σχεση .... " Μα καλα ακομα μονη σου εισαι ? δε βρηκες κανενα? Καλε τι θα μονασεις η γεροντοκορη θα μεινεις? ( ειδικα αν εισαι και σε ηλικια που για αυτες πρεπει να ειχες ηδη 2-3 παιδια και καποιον να υπηρετεις...)

Δεν βγαινεις εξω για καποιους λογους οικονομικους , δεν εχεις διαθεση κλπ, δεν τους αφορα ¨μα μονοχνωτη εγινες ? Γιατι δεν βγαινεις ? δεν εχεις φιλες ε? Εμ εισαι και λιγο δυσκολη, να βαζεις νερο στο κρασι σου"

Δεν εχεις δουλεια ( καλα τη σημερινη εποχη το μονο σιγουρο) ¨σε διωξανε ε? Τι κριμα .... Μα και εσυ επρεπε να δειχνεις λιγο πιο προθυμη¨

Δεν σηκωνεσαι απο το τραπεζι ¨καλε σηκω λιγο να βοηθησεις τη θεια Κατινα... Μεγαλη γυναικα ειναι ... Πωπω νιατια σου λεει μετα και βαριουνται να κουνηθουν¨

ο καταλογος ειναι μακρυς ...

Γι αυτο σας λεω μη στεναχωριεστε και μη δινετε σημασια ... απλα αν σας παρακολλησουν ριχτε και κανενα μπινελικι γιατι δεν γινεται αλλιως χαχα

καλα sparrow οντως αυτο με τη γειτονισσα ολα τα λεφτα χαχα

Senior Member
    sparrow μου, εχω σοκαριστει με τις ατακες της γειτονισσας, αν και δεν θα επρεπε να μου κανει εντυπωση κανονικα.

Κοιταξτε κοριτσια μου...Πιστευω, προσωπικα, οτι υπαρχουν δυο κατηγοριες ανθρωπων-σχολιαστων: αυτοι που πραγματικα ενδιαφερονται για εμας, για την υγεια μας, για τη ψυχολογια μας κλπ οποτε μας προσεγγιζουν για να μας βοηθησουν με οποιο τροπο μπορουν (γονεις, κολλητοι φιλοι κλπ), και αυτοι που γενικοτερα θα σχολιασουν. Οι τελευταιοι χωριζονται σε 2 υποομαδες, τους ανιδεους περι ψυχολογικου αντικτυπου και τους κατεξοχην κακαντρεχεις.

Οι συγγενεις που πααααααααααααααντα θα βρουν κατι να πουν, δεν ειναι 9 στις 10 περιπτωσεις κακεντρεχεις. Απλά δεν τους πεφτει και λογος στο να μας "χτυπησουν" εκει που μας ποναει. Η maria030 με καλυψε απολυτα σχετικα με τα σχολια. Δεν ειναι τα κιλα...ειναι τα παντα!!!! Κιλα, γαμπρος, δουλεια. Αυτα ειναι τα κριτηρια τους για την "ευτυχια", υποθετω.

Οι κατεξοχην κακεντρεχεις ειναι τυποι σαν τη γειτονισσα της sparrow. Ανθρωποι βαμπιρομανιταρια (σου ξεζουμιζουν την ενεργεια και φυτρωνουν εκει που δεν τους σπερνουν).

Δεν ξερω αν συμφωνειτε με την οπτικη μου, εγω ετσι το βλεπω. Αλλες φορες πληγωνομαι, αλλες θυμωνω και αλλες δεν δινω σημασια.

Στο θεμα κιλων, δεχομαι σχολια μονο απο τη μητερα μου και απο καποιον γιατρο.

Παντως, τελικα ετσι ειναι ολα τα τραπεζωματα στην Ελλαδα;;;; Μου θυμισαν τοσο τα σχολια σας δικα μας τραπεζια σε γιορτες...ειναι μαλλον γενικο φαινομενο χαχαχα. Κωμικοτραγικο!

Το θεμα ειναι ζουζουνιτσες μου να ειμαστε καλα και να προσπαθουμε για το καλυτερο. Και πανω απο ολα να αγαπαμε εμεις τον εαυτο μας γιατι, αν εχουμε εμεις φουλ αυτοπεποιθηση, δεν θα μας αγγιζει κανενα σχολιο!!! :kiss::roll:

Senior Member
    Τους ανθρώπους που θέλουν να με βοηθήσουν τους καταλαβαίνω.Θα μου μιλήσουν όταν θα είμαστε οι δυο μας και δεν θα με κάνουν να αισθανθώ άσχημα.Το να πετάξεις κάποιο σχόλιο σε ένα τραπέζι που βρίσκονται πολλά άτομα είναι θέμα είτε κακεντρέχειας είτε κουτσομπολιού.Κάποια θέματα όπως το βάρος, η οικονομική κατάσταση και η προσωπική ζωή κάποιου είναι προσωπικά και δεν μπορείς να τα σχολιάζεις μπροστά στους άλλους.Εντάξει μερικές φορές όταν πρόκειται για πολύ μεγάλης ηλικίας άτομα ,δεν δίνω σημασία ή γελάω όταν πρόκειται για εμένα , γιατί ξέρω ότι έτσι έχουν μάθει και δεν αλλάζουν σε αυτήν την ηλικία.Αλλά σε κάποιους άλλους δεν μπορώ να το δικαιολογήσω γιατί καλή κουβέντα δεν θα ακούσεις ποτέ από το στόμα τους

Senior Member
    Ακριβως jasmine... ετσι ειναι.

Senior Member
    κοριτσια ειναι θεμα κουτσομοπολιου πριεργειας και ανιας... Δεν εχουν με τι να ασχοληθουν και θα ασχοληθουν με εμας ... μα πραγματι αυτο το μαζεμα της οικογενειας απο τη μια ειναι να γελας και απο την αλλη να τα σπασεις ολα....
    Η αρχιζεις το δουλεμα ( και νομιζω οτι ειναι καλυτερο να το διασκεδασεις κι ολας) η αδιαφορεις η απαντας αναλογως ...
    Θεμα που μας ανοιξε το blossomακι μας χαχα
    Απλα μην το παιρνετε τοσο βαρια... Μια μερα ειναι εκει θα περασει....

Page 13 of 19 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast