Το Ημερολόγιο της Blossom - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 19 FirstFirst ... 61415161718 ... LastLast
Results 226 to 240 of 280
    Senior Member
    Γεια σας κορίτσια και ευχαριστώ για το καλωσόρισμα.

Purplerose, στο έχω ξαναγράψει νομίζω, δεν υπάρχει λόγος να μένεις δίπλα σε ανθρώπους με τους οποίους δεν ταιριάζεις,
    πόσο μάλλον αν αυτές οι σχέσεις σου δημιουργούν συνεχώς άσχημα συναισθήματα.

Πρέπει να αποφασίσεις ποιους ανθρώπους θέλεις κοντά σου και να αρχίσεις να στηρίζεις αυτές σου τις επιλογές.

Αν, για δικούς σου λόγους, δε θέλεις να απομακρυνθείς από τους συγκεκριμένους, γιατί δεν κάνεις
    μια ειλικρινή συζήτηση μαζί τους για αυτά που νιώθεις και νιώθουν αντίστοιχα;

Τροφή για θετική, αντί για αρνητική, σκέψη: Γράφεις πως π.χ. το φιλικό σου πρόσωπο δεν τρώει παγωτό επειδή δεν τρως εσύ.
    Γιατί δεν επιλέγεις να σκεφτείς πως σε θαυμάζει που είσαι εγκρατής και λειτουργείς σαν καλό παράδειγμα για εκείνον/η, εξού και η μίμηση;
    Θα έπρεπε να νιώθεις περήφανη γι'αυτό.

Τέλος, γιατί να πρέπει κάποιος, ο οποιοσδήποτε, να επιβεβαιώνει την προσπάθεια/απώλειά σου;
    Έχεις ανάγκη από κομπλιμέντα για να νιώσεις καλύτερα; Κάνε αυτήν την ειλικρινή ερώτηση στον εαυτό σου.

Καλή συνέχεια σου εύχομαι, ό,τι και αν αποφασίσεις.

Dulcinea del Toboso, σημαντική απώλεια βάρους εννοείς τα 300 γραμμάρια που έχασα αυτόν το μήνα; :lol:

Σ'ευχαριστώ όπως και να 'χει, για 'μενα είναι σημαντικό το γεγονός πως εξακολουθώ να τρέφομαι σωστά.

Να προσέχεις τον εαυτό σου, να μιλάς στη μαμά σου, να ζητήσεις παραπάνω βοήθεια από ψυχίατρο αν οι αϋπνίες συνεχιστούν.

Με αγάπη. :love:

Senior Member
    Δεν ειναι εφικτο παντα να διωχνουμε οποιον μας δημιουργει παραπονο. Σε μερικες περιπτωσεις θα φανεις εσυ ο κακος. Δεν μπορω να ξεκοψω ετσι οπως ειμαστε. Δεν εχω τετοια κομπλεξ, να περιμενω οι αλλοι να με κανακευουν ουτε θελω να εχω φιλους υπηκοους. Θελω ειλικρινεια. Αλλα εδω δεν υπαρχει αυτο. Υπαρχει ζηλια και κακια και εγω αυτο το νιωθω. Οταν ο αλλος προσπαθει να σε μπουκωσει επιδεικτικα και οταν θελει να φαει αλλα επειδη τελικα εσυ δεν τρωε δεν τρωει ουτε αυτος μαλλον δεν ειναι και τοσο ισορροπημενος. Εγω αν ηθελα να φαω κατι δε θα σκεφτομουν α δε θα φαω γιατι δε φαει ουτε ο αλλος και να μην αδυνατιζει αυτος και να αδυνατιζω εγω. Αυτη η συγκεκριμενη ειχε ξεκινησει απο παχυσαρκη, εχασε αθεμιτα, παντα την στηριζα, παντα της ελεγα οτι αδυνατισε γιατι το εβλεπα και απο εκεινη το μονο που εισπραττω πλεον ειναι ζηλια. Δεν γινεται να μην ενοχληθεις οταν δεν το περιμενες, οταν θεωρουσες τον αλλον φιλο σου. Φιλος σημαινει χαιρομαι με τη χαρα σου και λυπαμαι με τη λυπη σου. Οπως ξαναειπα δεν θελω να με γλειφουν αλλα ουτε ενα αδυνατισες απο τον οκτωβρη που εχω χασει δεκακιλο...; Τελος παντων, μερικα πραγματα τα νιωθεις. Και την κακια την νιωθω. Δεν ξεκοβω ουτε θα τσακωθω γιατι με τετοια άτομα δεν υπαρχει περιπτωση συνεννοησης.. Απλως θα προσπαθω να βγαινω πολυ πιο αραια...

Senior Member
    Blossom καλώς όρισες και πάλι στην παρέα μας ... Δυνατή και αισιόδοξη !!!

Αυτο το γραψαρχιδινη χα χα εντάξει και εγω γέλασα πολυ αλλα έχει δίκιο πρέπει να εφαρμοστεί...

purplerose
    το γιατί συμπεριφέρεται έτσι δεδομένου ότι ήτα παχουλή και έχασε μόνο εκείνη το ξέρει ... Εσένα να μην επηρεάζει...ναι μπορεί να είναι ζήλεια κακια ανασφαλεια σκέψεις του πως ήταν πριν και πως τώρα ...
    Εσυ να κοιτάς τον εαυτό σου ...
    Μετα την σταδιακή αραίωση νομίζω το τελειωμα της σχέσης θα έρθει αναπόφευκτα και χωρις πολλα πολλά χώρο εξηγήσεις αφού όπως λες ειναι και περιττό να μπεις σε αυτή τη διαδικασία...

Senior Member
    Φυσικα και εφαρμοζεται, με τον καιρο ολο και περισσοτερο. Απλως ειπα να το μοιραστω μαζι σας, σαν κατι απο τα ''νεα'' μου. Ισως καποιος να βιωνε και το ιδιο και να ηθελε να συζητησει, δεν ξερω... Ξερω οτι τελειωμα δεν θα υπαρξει για πολλους λογους...Απλως γραφεις τον αλλον τελικα. Απογοητευεται ενα κομματι του εαυτου μου γιατι τελικα συνειδητοποιω οτι δεν ειναι ολα ιδεατα οπως τα ειχα πλασει στο μυαλο μου. Και οχι, δεν ειμαι τελειως εκτος πραγματικοτητας, γιατι ξερω οτι ολοι εχουμε ελαττωματα και γω απειρα, αλλα μερικα πραγματα ειναι στοιχειωδεις αρχες της φιλιας. Και οταν εχεις σχηματισει μια εικονα οτι καποιος ειναι ο καλυτερος σου φιλος, εχετε χημεια, εχετε περασει πολλα μαζι, και βλεπεις και νιωθεις τετοιο πραγμα, ε, καπως γκρεμιζονται πολλα...

Βεβαια αυτο που λεω τωρα ειναι οτι οταν φτασω σε καλυτερο επιπεδο αγαπης προς τον εαυτο μου θα μαθω να αντλω την χαρα κυριως απο την ζωη μου και τις ασχολιες μου, δε θα εχω προσδοκιες απο τους αλλους και ισως να μην πληγωνομαι. Τελικα η λυση ειναι να γινεις ψυχροαιμος; Μπορει. Δεν με τρελαινει η εκδοχη. Η λυση ειναι η μεσοτητα προς το λιιιγο πιο ψυχρο ισως. Ευχομαι να με πιανετε =)

Εσυ Μαρια πως πας? <3

Senior Member
    Γεια σου Μαράκι! Σ'ευχαριστώ, καλώς σας βρήκα.
    Μην το βάζεις κάτω, κανείς μας δεν πρέπει να το κάνει.

Ξοδεύουμε πολύ χρόνο στο να σκεφτόμαστε πόσο άσχημη είναι η ζωή μας, γιατί;
    Η ζωή μας δεν είναι εύκολη, όλοι έχουμε τους δικούς μας δαίμονες που αντιμετωπίζουμε καθημερινά.

Η προσωπική μου συμβουλή, που δίνω και στον εαυτό μου, είναι να προσπαθείς, όσο μπορείς, να είσαι δημιουργική.
    Μη σταματάς να δοκιμάζεις νέα πράγματα, να παίρνεις νέες γνώσεις, να εξελίσσεσαι.

Μόνο η προσωπική σου εξέλιξη θα σε στηρίζει πάντα, και όχι μια σχέση ή ένας γάμος 'πατερίτσα'.
    Ακόμα και αν τελικά βρεις πολύ καλούς φίλους ή τον ιδανικό για 'σενα σύντροφο.

---

Originally posted by purplerose
    Τελος παντων, μερικα πραγματα τα νιωθεις. Και την κακια την νιωθω. Δεν ξεκοβω ουτε θα τσακωθω γιατι με τετοια άτομα δεν υπαρχει περιπτωση συνεννοησης.. Απλως θα προσπαθω να βγαινω πολυ πιο αραια...
    Αγαπημένη purple, κανείς δεν σου λέει να τσακωθείς και να τραβήξεις στα άκρα μια σχέση ούτως ή άλλως προβληματική.

Είναι εφικτό όμως να κάνεις επιλογή των ανθρώπων που συναναστρέφεσαι στενά. Και να μην αναλώνεσαι με τους υπόλοιπους.

---

Θέλω καλοκαίρι και θάλασσα κορίτσια! Τα φιλιά μου σε όλες!!!

Senior Member
    Blossom μου σε ευχαριστω πολύ !!!
    Να σου πω όμως πως δεν ψάχνω σχέσεις τύπου δεκανίκι στήριγμα ... Εινσι αυτά που μου λείπουν όπως είπα και στο αλλο ποστ... Κανείς δεν μπορεί να επιβιώσει μόνος του !!!
    Εχω βαρεθεί τη μοναξιά μου ... Αυτά που έγραψα ήταν πολλα ίσως υπερβολικά ίσως όχι ...
    Ήταν συναισθήματα μάλλον πληγές που ξανάνοιξαν με αφορμή κάποιο γεγονός .. Να μου θυμισει τι χρειάζομαι ...γιατι δεν ζω τη ζωή της ηλικας μου αλλα μιας 60αρας+ .. Μη σου πω οτι αυτή καλυτερα περνάει ... Έχει καιρό καπη να πηγαίνει χα χα ... Μήπως να γραφτώ εκεί ? Χα

Καλοκαίρι ... Καλομελετα και έρχεται ....Αν και θα ειναι δύσκολο για πολλούς !!!!
    Φιλάκια πολλα!!!😘

Senior Member
    Μαρία μου, δεν τα βρίσκω υπερβολικά, είναι σκέψεις που όλοι οι άνθρωποι κάνουμε...

Όμως πιστεύω πως μόνοι μας μαθαίνουμε να επιβιώνουμε και να εξελισσόμαστε.
    Αν υπάρξουν και άνθρωποι που μπορούν να σταθούν δίπλα μας σ'αυτήν την πορεία, τότε θα είμαστε πολύ τυχεροί.

Σήμερα ζυγίστηκα, 23.05.16, και είμαι 76.3 Kg.
    -0.8 Kg από την προηγούμενη εβδομάδα.

Ω, λέτε να δω επιτέλους το 75 την επόμενη φορά;; Στο μυαλό μου αυτή η στιγμή ήταν πολύ μακριά!

Καλή εβδομάδα να έχουμε!

Senior Member
    Συγχαρητηρια μπλοσομουλι!!!! :) παμε γερα, να δωσουμε στο λιπος να καταλαβει οτι θα το νικησουμε!! :yes: ;) :thumbup:

Senior Member
    Thank you μωβ!!! Συγχαρητήρια και σε 'σενα, βλέπω αλλαγές στο τίκερ! Μόνο 6.5 κιλά και έφτασες τον στόχο σου!

Senior Member
    Ευχαριστω πολυ! Αν και η αληθεια ειναι οτι στην παρουσα φαση (μπηκα στον δμσ στο ανωτερο του φυσιολογικου βαρους) δεν με νοιαζει τοσο η ζυγαρια οσο να αλλαξω τη συσταση μου. Δηλαδη να μειωσω σημαντικα το λιπος και να φτιαξω μυες. Και μπορει μακροπροθεσμα η ζυγαρια να ανεβει. Αλλα αυτο που θα μετραει ειναι η συσταση και φυσικα το τι βλεπω και το τι νιωθω με αυτο που βλεπω. Ελπιζω οσο περνα ο καιρος να φτανω πιο κοντα. Ο στοχος δεν ειναι μονο μια απωλεια είναι η διατηρηση αυτου του τροπου ζωης και παντα υπαρχουν περιθωρια βελτιωσης. Τα λεω να τα ακουω, πολλες φορες με πιανει η τεμπελιτιδα!

Καλη συνεχεια μας ευχομαι!!!

Senior Member
    Αγόρασα μια ζυγαριά με λιπομετρητή, η οποία δείχνει διαφορετικές μετρήσεις από την παλιά μου (απλή ηλεκτρονική).

Η παλιά μου έκανε κάτι πείσματα τελευταία, αλλά σε γενικές γραμμές δουλεύει. Δηλαδή τα αποτελέσματά της μου φαίνονται φυσιολογικά,
    συγκρητικά πάντα με τη διατροφή και τη μέχρι τώρα πορεία μου.

76.6 (η παλιά) vs 77.5 (η καινούργια) - 25.05.16
    76.4 (η παλιά) vs 75.8 (η καινούργια) - 26.05.16
    76.5 (η παλιά) vs 75.9 (η καινούργια) - 27.05.16

Δε ξέρω ποιά να εμπιστευθώ τελικά! Εσείς τι θα κάνατε; uzzled:

Senior Member
    Τάσο σ'ευχαριστώ για την απάντηση! Πως είσαι;

Είμαι πολύ προσεχτική με τις οδηγίες, σε σημείο μάλλον εμμονικό...!

Στέκομαι με τα πόδια ακριβώς πάνω στις μεταλλικές ενδείξεις, χωρίς να κινούμαι,
    με τη ζυγαριά εννοείται απόλυτα στεγνή και σε επίπεδη επιφάνεια...

Το σκέφτομαι σοβαρά να ζυγίζομαι και στις δυο, τι να κάνω.
    Απ'την Κική και την Κοκό ποια να διαλέξω.

Το μπέρδεμα που χρειαζόμουν...

Senior Member
    ελα σε βρηκα! ωχ καλα αλλαξες ζυγαρια? χαμος! Ηταν αναγκη? πρεπει να εχεις μια αλλιως μπερδεμα, εγω μπερδευομαι και με του διαιτολογου.
    Οσο για τον λιπομετρητητ τους δεν ειναι εγγυρος. Καλυτερα να μην ειχαν μωρε...

Senior Member
    Τι να σου πω βρε πεταλούδα, την παλιά την έχω 10ετία και σκεφτόμουν πως αν όντως τα παίξει από στιγμή σε στιγμή,
    πρέπει να είμαι προετοιμασμένη.

Δε ξέρω γιατί δε μου πέρασε από το μυαλό πως μπορεί να δω διαφορετικά αποτελέσματα.

Για λίγο καιρό θα ζυγίζομαι και στις 2 για να επιβεβαιώνω την απώλεια.

Senior Member
    Blossom ειναι ίδια μάρκα? Σίγουρα η μια δεν ειναι έγκυρη .... Πάρε μια τρίτη χα χα
    Πέρα απο την.πλακα η διάφορα είναι περίπου κιλό ... Μήπως να εμπιστευτείς την παλιά?

Page 16 of 19 FirstFirst ... 61415161718 ... LastLast