Results 151 to 165 of 280
Thread: Το Ημερολόγιο της Blossom
-
18-04-2016, 15:53 #151
3 Μήνες (18/01/16 - 18/04/16)
Βάρος: 77.4 Kg.
Απώλεια: 5.6 Kg. Από το αρχικό μου ζύγισμα (83 Kg).
Σύντομα θα μπορώ με περηφάνια να λέω πως κατάφερα να χάσω 6 κιλά!
Είμαι ικανοποιημένη από την προσπάθειά μου.
Άμεσος στόχος μου είναι να κινούμαι περισσότερο.
Ήδη σήμερα ήμουν όλη μέρα στο πόδι, χεχε..!
Εύχομαι σε όλους καλή εβδομάδα, με θετική ενέργεια και χαμόγελο παιδιά!
Jasmine, για να χάσεις 20 κιλά σε 8 μήνες, χρειάζεσαι πολλή επιμονή, υπομονή,
και σταθερή απώλεια 2.5 κιλών/μήνα. Με πρόχειρα μαθηματικά.
Εγώ σου το εύχομαι πραγματικά από την καρδιά μου, αλλά θα σου πρότεινα να
μην φτάσεις στα άκρα τις αντοχές σου...
Δώσε τον αγώνα σου, και καλοδέξου τα αποτελέσματα όποια και αν είναι αυτά.
Μια φωτογραφία, μεταξύ μας, δε σημαίνει πολλά, συγκρινόμενη με τη ψυχική και σωματική σου υγεία.
Ακόμα και αν πρόκειται για φωτογραφία ορκωμοσίας.
Πολλά μπράβο για την απώλειά σου btw! Πάμε όλες δυναμικά!
- 18-04-2016, 16:08 #152
Μπραβοοοοο blossom!! Συγχαρητηηριααα!!!!!! Εισαι σε πολυ καλο δρομο!
:roll::bouncy:
18-04-2016, 16:22 #153
Μπράβο Blossom!Είδες που αγχωνόσουν ότι θα πας 78?Το να φας δυο μέρες λίγο παραπάνω δεν είναι τίποτα. Ας είμαι τουλάχιστον 65 κιλά γιατί για εμένα είναι πολύ σημαντική στιγμή και θέλω να μην υπάρχει κάτι να μου τη χαλάσει.
18-04-2016, 17:36 #154
Μπράβο κορίτσια για την θετικότητα, μόνο έτσι μπορούμε να προχωρήσουμε.
Κι εγώ το έχω αυτό με τα μπούτια και αναγκαστικά φόραγα σορτσάκια (όταν πολύ παλιά ήμουν πολύ πιο αδύνατη και μπορούσα να φορέσω φόρεμα στην Ελλάδα). Σκεφτόμουνα πριν μία εβδομάδα τι θα κάνω φέτος με αυτό το θέμα γιατί έχω αγοράσει γύρω στα 10 φορέματα για αυτό το καλοκαίρι αλλά μάλλον επειδή είμαι στην Αγγλία θα συνεχίσω να φοράω το σπάντεξ χωρίς πρόβλημα, γιατί σιγά μην έχει τόση ζέστη.
Εγώ λατρεύω τις καμπύλες μου όσο αδυνατίζω γιατί επειδή δεν τρώω τόσο πολύ πια και δεν κάνω κατακράτηση υγρών όλα μπαίνουν και φαίνονται ομοιόμορφα. Το καλύτερο όμως είναι με την άσκηση, θυμάμαι που είχα φτάσει κάποια στιγμή να αδυνατίσω στα 67 κιλά με γυμναστική και διατροφή ενός χρόνου και απλά το λάτρευα το σώμα μου. Αφού πήγα και πήρα ότι σέξι εσώρουχα μπορούσα ενώ ποτέ πριν δεν είχα φορέσει.
18-04-2016, 19:51 #155
Blossom μπράβο και να ξέρεις σε έχω πρότυπο!Εσύ τώρα δεν ξέρω πώς πιστεύεις σε μένα,εδώ εγώ καμμιά φορά αναρωτιέμαι για μένα!Και ναι θα ήταν πολύ ωραίο να με λένε στρουμφίτα αλλά κάτι μου λέει ότι θα μου πήγαινε πιο πολύ το λιχούδης :Ρ
Τα σορτσάκια κάτω από το φόρεμα όπως φαίνεται έχουν σώσει κόσμο!Εννοείται δν μπορώ να βάλω φούστα χωρίς αυτό γιατί μετά θα πρέπει να περπατήσω με τα πόδια ανοιχτά σαν καβούρι.Πάντως και πιο αδύνατη που ήμουν και παλαιότερα θυμάμαι το είχα αυτό το θέμα.Μάλλον τα μπούτια μου δεν θα έχουν ποτέ κενό ανάμεσα(εκτός αν γίνω 45 κιλά) αλλά έστω κ λίγο να μειωθεί το σημείο τριβής κέρδος θα είναι!Προτιμώ όπως και ναχει τα καλοκαιρινά ρούχα γιατί έχεις περισσότερες επιλογές!
18-04-2016, 23:37 #156
Κορίτσια τι να πω, είμαστε ομαδάρα!!!
Βάλαμε και όλες τικεράκια, Aphelia μόνο εσύ λείπεις..!
Sparrow με κάνεις να κοκκινίζω, πρότυπο εγώ;! :lol: :love:
Κανονίστε την πορεία σας, ε! Δεν θα τα παρατήσει καμία μας μέχρι να πετύχουμε!
Ο δικός μου αγαπημένος:
18-04-2016, 23:50 #157
Sparrow, έχεις και άλλη επιλογή!
:lol:
19-04-2016, 02:01 #158
Χαχα, μου αρέσουν οι επιλογές σας.
Να σου πω Blossom, σήμερα το σκεφτόμουν το πρωί ότι όλοι έχουν τικεράκια εκτός από μένα και σκεφτόμουνα ότι δε θέλω γιατί φοβάμαι ότι θα με αγχώσει. Τις τελευταίες εβδομάδες σταμάτησα να βάζω στόχο στην ομάδα αδυνατίσματος που πάω γιατί συνειδητοποίησα ότι με άγχωνε. Μας ρωτάει έναν έναν όπως πιάνει την κάθε περίπτωση και λέει ο καθένας πως τα πήγε, τι στόχο για να χάσουμε θα έχουμε την άλλη εβδομάδα και εγώ πια τις λέω "το περισσότερο που μπορώ" και πια αυτός είναι ο στόχος μου. Ναι, μεν έχω και απώτερους στόχους αλλά αυτή τη στιγμή αυτό που κάνω είναι να δίνω τα πάντα και όσο πάει, παραπάνω δεν μπορώ να χάσω μέσα στην εβδομάδα, ούτε και πιο γρήγορα.
Το ξέρω ότι δεν είναι ακριβώς το ίδιο με το τικεράκι αλλά δεν θέλω να βλέπω τον μακρινό στόχο. Έχω φτάσει πάντως τα 92 κιλά και είμαι πολύ χαρούμενη. Κέρδισα προχτές και το πρώτο εξαμηνιαίο dietbet οπότε πληρώθηκα και αυτή την εβδομάδα θα τερματίσουν και άλλα δύο.
19-04-2016, 11:21 #159
Aphelia σε καταλαβαίνω σε αυτό με τους αριθμούς γιατί και εμένα με αγχώνουν πολύ.Καλά κάνεις και δεν φτιάχνεις αν νιώθεις έτσι.Έτσι και αλλιώς στόχος είναι να αλλάξει γενικά ο τρόπος διατροφής μας και μετά οι αριθμοί.
19-04-2016, 16:02 #160
Aphelia, εννοείται, αν φοβάσαι πως θα σε αγχώσει μην το βάζεις.
Εμένα μου ακούγεται τρομερά αγχωτική η διαδικασία με τα στοιχήματα που περιγράφεις...
Ο καθένας επιλέγει τα δικά του κίνητρα και εργαλεία!
Τι ωραία μέρα σήμερα! Θέλω θάλασσα! :spin:
19-04-2016, 20:04 #161
ΩΩΩ ναι!Θα τον πάρω τον Sparrow ευχαριστώ.Τυλίξτε τον για το σπίτι.:smirk:
19-04-2016, 23:31 #162
Μπα, κι εγώ έχω σταματήσει τα μηνιαία στοιχήματα γιατί με άγχωνε το να πρέπει να πιάσω το 4% σε ένα μήνα. Αλλά το εξάμηνο είναι πιο χαλαρό, μόνο 3% τους πρώτους μήνες και μετά ελαττώνει κιόλας. Πιστεύω θα ξανακάνω άλλα τρία εξαμηνιαία στοιχήματα μιας και είναι σίγουρη ότι θα έχω χάσει τουλάχιστον 10 κιλά τους επόμενους έξι μήνες.
21-04-2016, 00:09 #163
Blossom μπράβο σου !!!! Σου αξίζουν πολλα μα πολλα συγχαρητήρια.... Ο επιμένων νικά!!!! Πας πολυ καλά και θα τα καταφέρεις σύντομα( ή και όχι ποιος ξέρει όπως εσυ μπορείς, να φτασεις τον τελικο στοχο....αν και εχω καταλάβει πως είσαι της αργής και σταθερής σωστής απώλειας και έτσι πρέπει βέβαια!!!:bouncy:
Είχα καιρό να μπω αλλα χάρηκα πολυ για σενα αλήθεια!!!
21-04-2016, 18:24 #164
Μαράκι!!! Τι κάνεις;! Γράψε μας τα νέα σου βρε συ..!
Σ'ευχαριστώ, αν και σε λίγο θα τα πάρεις πίσω τα συγχαρητήρια... :P
21-04-2016, 18:52 #165
Ωραία !!! Τουλάχιστον να φανείς εσυ δυνατή,.. Όχι πρόσεχε δεν θέλω τέτοια... Τπτ δεν παίρνω πίσω ... Αρνούμαι !!!
Αχ βρε blossom μου ... Τι να γράψω για μένα? Άστο καλύτερα γιατί είμαι πολυ χάλια και θα ρίξω και εσένα .. Κρίμα είναι!!!
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....