Το Ημερολόγιο της Blossom - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 19 FirstFirst ... 51314151617 ... LastLast
Results 211 to 225 of 280
    Senior Member
    Originally posted by purplerose
    Μαρια το διαβασες το σχολιο μου το πιο πανω που λεω για τον καθρεφτη??? Πηγαινε λιγο και θα το δεις , its for youu :smirk::love:
    ήθελα να σου απαντήσω ... Απλά τα έγραψα πέντε φορές και αυτό το παρέλειψα ...
    Αυτο το είχα διαβάσει στο περίπου κάπου πολυ παλιά και μου το θύμισες ... Το έλεγε για όσους εχουν χαμηλή έως καθόλου αυτοπεποίθηση κάτι σαν και εμένα, να το κανουν σαν άσκηση για να βοηθηθούν... Να στέκεσαι μπροστά στο καθρεφτη και να λες "ειμαι η καλυτερη .. Δεν υπάρχει καλύτερη απο μένα .." Κλπ κάθε μέρα σαν άσκηση ... Πες πες κάποια στιγμή θα βγει πιο φυσικά και θα το πιστέψεις στο τέλος...
    Σκέφτομαι ότι στην αρχή θα αισθανθώ αστεία γελοία η τι βλακειες κάνω τώρα ...
    Όμως είναι κάτι σαν υποβολή αυτο ... Πως να χειριστείς το μυαλό σου και τα συναισθήματα σου..
    Όχι δεν το εχω δοκιμάσει αλλα με βάζεις σε σκέψεις ... Σκέψεις προς το καλύτερο φυσικά ...

purplerose μου σε ευχαριστω που μου το θύμισες και που είσαι δίπλα μου ... Όπως και τα υπόλοιπα κορίτσια φυσικά!!!

Senior Member
    Οχι να λες ειμαι η καλυτερη!!!!! Αυτο σε παει στο αλλο ακρο. Το θεμα ειναι να αγαπας τον εαυτο σου για αυτο που ειναι, με τις ατελειες του. Αυτη η φραση εκτος του οτι ειναι υπερβολικη, πρωτον δεν θα μπορεις να την πιστεψεις, οχι μονο εσυ κανεις μας, και ισως εχει τελειως αντιθετα αποτελεσματα! Μιλαμε για υγιη και στοιχειωδη πραγματα που μπορουν να βαλουν μια μικρη βαση και οσο περναει ο καιρος ακομα μεγαλυτερη ωστε να αρχισεις να νιωθεις καλυτερα!!!
    Γλυκουλι φυσικα και δεν κανει τιποτα, εδω ειμαστε μια ομαδα αλληλοβοηθειας !!! Χαιρομαι αν βοηθαω εστω λιγο :love::love::yes::yes:

Senior Member
    Originally posted by purplerose
    Οχι να λες ειμαι η καλυτερη!!!!! Αυτο σε παει στο αλλο ακρο. Το θεμα ειναι να αγαπας τον εαυτο σου για αυτο που ειναι, με τις ατελειες του. Αυτη η φραση εκτος του οτι ειναι υπερβολικη, πρωτον δεν θα μπορεις να την πιστεψεις, οχι μονο εσυ κανεις μας, και ισως εχει τελειως αντιθετα αποτελεσματα! Μιλαμε για υγιη και στοιχειωδη πραγματα που μπορουν να βαλουν μια μικρη βαση και οσο περναει ο καιρος ακομα μεγαλυτερη ωστε να αρχισεις να νιωθεις καλυτερα!!!
    Γλυκουλι φυσικα και δεν κανει τιποτα, εδω ειμαστε μια ομαδα αλληλοβοηθειας !!! Χαιρομαι αν βοηθαω εστω λιγο :love::love::yes::yes:

ναι δεν λεω αυτο το ¨ειμαι καλυτερη ¨παρα ειναι....
    Ισως το ανεφερε αυτο, γι αυτον ακριβως το λογο για τα ατομα χαμηλης αυτοπεποιθησης ... Δεν ειχα σκοπο να κατσω να πω οτι ειμαι καλυτερη αυτο δεν θα το πιστευα ποτε .... Για καμια καβαλημενη μπορει να ειχε και αποτελεσματα που θα το ελεγε ετσι και αλλιως χαχ
    Το θεμα ειναι να κανεις η να σκεφτεσαι / λες πραγματα που ειναι δυνατον να συμβουν σιγα σιγα κατακτωντας τα !!!!!
    Ακομα και η αγαπη για τον εαυτο μας οταν του κανουμε κακο και οταν πλεον το καταννουμε αυτο ερχεται σταδιακα...
    Ο σεβασμος η αγαη και η εκτιμηση για μας τους ιδιους ειναι η αρχη και εγω το πιστευω αλλα θελει δουλεια και μαλιστα πολυ!!!!!!

Senior Member
    Καλό Μήνα σε όλους, Χρόνια Πολλά με υγεία. Κυρίως αυτό.

Περνάω μια φάση δύσκολη και δεν είχα διάθεση να γράψω στο ημερολόγιο. Δεν έχει να κάνει με τα κιλά,
    αλλά με σοβαρά προβλήματα υγείας στο οικογενειακό μου περιβάλλον.
    Κοντεύω να τρελαθώ από το άγχος και τη στεναχώρια.

Περισσότερο μπαίνω και διαβάζω στο φόρουμ για να ξεχνιέμαι λίγο, ειλικρινά το θέμα διατροφή και κιλά δε με απασχολεί.
    Χαίρομαι πολύ για εσάς που προχωράτε, και σας εύχομαι από καρδιάς τα καλύτερα.
    Είναι παρηγορητικό που μπορώ να μοιραστώ μαζί σας τις σκέψεις μου, ακόμα και αν είμαστε μακριά.

Για το τυπικό της υπόθεσης, να σημειώσω πως είμαι σταθερή στα κιλά μου, γύρω στα 77.5.

Ελπίζω να ξαναγράψω σύντομα.

Senior Member
    Καλό μήνα και εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Senior Member
    Blossom μου, καλο μηνα. Και γω θα σου ευχηθω απλως να πανε ολα καλα, γιατι δεν χωραει καποια αλλη ευχη σε τετοια θεματα. Να ξερεις παντως οτι για ο,τι χρειαστεις θα ειμαστε εδω!

Senior Member
    Blossom εύχομαι να πάνε ολα καλά!!! Καλή δύναμη !!!
    Και εννοείται είμαστε εδώ για οτιδήποτε!!!

Blossom εύχομαι να το ξεπεράσετε ό,τι κι αν είναι!Καλή δύναμη!

Senior Member
    Βlossom μου σου εύχομαι από καρδιάς να πάνε όλα καλά και να το ξεπεράσετε!

Senior Member
    Κορίτσια μου αγαπημένα, σας ευχαριστώ.

Την κρίση τη ξεπεράσαμε, η αρρώστια όμως μένει και πρέπει να το παλέψουμε.

Μου είχε σχεδόν κλείσει το στομάχι αυτές τις μέρες,
    εκεί χτυπάνε όλα - ο πόνος, το άγχος, η κούραση.

Τώρα αρχίζω να τρέφομαι κανονικά, θα δούμε πως θα πάει.

Senior Member
    Ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο η εστω να διορθωνεται... Ευχομαι να πανε ολα κατ ευχην και να βγεις εσυ και οι δικοι σου δυνατοτεροι...

Senior Member
    Και εγω εύχομαι τα πράγματα να κάλυτερεψουν .. Όσο δύσκολο και αν φαίνεται τώρα...

Senior Member
    4 Μήνες (18/01/16 - 18/05/16)

Βάρος: 77.1 Kg.
    Απώλεια: 5.9 Kg.
    Από το αρχικό μου ζύγισμα (83 Kg).
    -0.3 kg από τον προηγούμενο μήνα.

Καλησπέρα σε όλους. Μετά από μεγάλη αποχή, επανέρχομαι στο ημερολόγιο.

Δεν είχα τη διάθεση να καθήσω να γράψω, καθώς μετά τα όσα συνέβησαν χάθηκα για λίγο στον κόσμο μου,
    το είχα ανάγκη και ομολογώ πως με βοήθησε.

Την τελευταία εβδομάδα άρχισα ξανά να ζυγίζομαι και σήμερα συνειδητοποίησα πως έχουμε 18/05.

Δυστυχώς μέσα σ'όλα χάλασε και η ζυγαριά μου και πρέπει να ανεβαίνω πολλές φορές προκειμένου να σταθεροποιηθεί.
    Αφού το 'κακό' έγινε, το σκέφτομαι πλέον σοβαρά να αγοράσω μια καινούργια με λιπομετρητή.

Θέλω να σας ευχαριστήσω ξανά όλες για τα λόγια σας όσο έλειπα.

Χωρίς υγεία δεν πάμε πουθενά. Να παλεύετε γι'αυτό καθημερινά. Να το εκτιμάτε καθημερινά.
    Και να αγαπάτε πολύ πολύ τους ανθρώπους σας! Προσπαθήστε να τους το δείχνετε με λόγια και με πράξεις...

Σας φιλώ. :love:

Senior Member
    Blossom γλυκια καλως ηρθες και παλι!!! Ευχομαι να πηγαν ολα κατ ευχην. Η αληθεια ειναι οτι ο,τι μας συμβαινει κατι μας διδασκει ειτε με ομορφο ειτε με ασχημο τροπο. Ευχομαι να ειναι πλεον ολα καλα και να νιωθεις δυνατοτερη και πιο ηρεμη. Δυστυχως, ασχολουμαστε και μεγαλοποιουμε προβληματα πολυ ψιλα μπροστα στην υγεια. Και προσπαθω λιγο τον τελευταιο καιρο να μην βυθιζομαι απο διαφορα μικρα.

Εγω τωρα ειμαι σε φαση απογοητευσης θα ελεγα. Βιωνω κακια ζηλεια ανεξηγητη απο ατομα κοντινα που δεν περιμενα. Κομπλεξ να θελουν να σε μπουκωσουν, αν θελουν παγωτο να μην τρωνε γιατι δεν τρως εσυ ενω εχουν πλεον κανονικα κιλα, να προσπαθουν ομως να σου ανοιξουν κ την ορεξη, να μην σου λενε οτι αδυνατισες ενω κανει μπαμ και να σε κοιτανε με κακια απο πανω μεχρι κάτω. Πρεπει για να λειτουργουμε να εχουμε περιβαλλον υποστηρικτικο, ακομπλεξαριστο και υγιες. Και να καταλαβουμε οτι δεν μπορουμε να συνεννοηθουμε με τετοια κακιασμενα άτομα γιατι πολυ απλα αντιλαμβανονται μεχρι εκει που παει το μυαλο τους. Νιωθω πληγωμενη θυμωμενη αδικημενη γιατι στο συγκεκριμενο προσωπο δεν εχω φερθει ετσι, ισα ισα υπερβολικα καλα θα ελεγα. Αλλα ταυτοχρονα εχω σταματησει την κλαψα και θελω να τους δειξω. Για μενα το κανω βεβαια. Ουτως η ;λλως η κακια γυρναει παντα στην πηγη της πολλαπλασιασμενη. Το δικο μου μηνυμα για σημερα ειναι
    https://www.instagram.com/p/_Fi7WVRVqr/

Μπλοσομ και παλι καλως ηρθες!! ειχαμε ερημωσει λιγο!

Senior Member
    Χαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχα γραψαρχιδινη!!!!! Να σαι καλα

Page 15 of 19 FirstFirst ... 51314151617 ... LastLast