Results 241 to 255 of 280
Thread: Το Ημερολόγιο της Blossom
-
28-05-2016, 17:46 #241
Μαρία η διαφορά είναι τελικά 600 γραμμάρια, με την καινούργια να με δείχνει λιγότερο.
Και όχι, δεν είναι ίδια μάρκα.... Αλλά και την καινούργια από φαρμακείο την αγόρασα,
πόσο λάθος να είναι;
Τη Δευτέρα θα έχουμε τα νέα αποτελέσματα!
Εσύ πως πας, νιώθεις καλύτερα;
- 28-05-2016, 19:54 #242
Αααα άλλαξαν τα δεδομένα ? Γιατί με αυτά που είχες γράψει έδειχνε παραπάνω και πιο πολύ η καινούρια...
Καλά αποτελέσματα να έχεις ...
Εμένα μη με ρωτάς ολο και χειρότερα αλλά δεν γράφω πλέον είναι περιττό ... Παλι αυτές τις 4 μέρες συνεχόμενα επεισόδια και η ζυγαριά ο χειρότερος εχθρός μου ... Το ξερό μου το κεφάλι φταίει μέχρι να το πάρω σοβαρά απόφαση επιτέλους ... Αν και νομίζω ότι αυτο σύντομα θα συμβεί ... Το Ελπίζω τουλάχιστον ... Αρκετά με μισώ και μου κάνω κακό ...
Μη σε ρίχνω κορίτσι μου εσυ μια χαρά τα πας !!! Άντε να δούμε τα καλά νέα σου από Δευτέρα ανυπομονώ !!!
30-05-2016, 16:28 #243
Σήμερα η ζυγαριά με δείχνει 77.1 Kg.
(Η καινούργια 76.7 kg - το γράφω για σύγκριση.)
Δεν πτοούμαι, αν και θα ήταν ψέμα να γράψω πως δε με στεναχωρεί λίγο.
Είχα χαρεί με τη σταδιακή εμφάνιση του 75.
Τέλος πάντων, συνεχίζω όπως μπορώ...
Καλή εβδομάδα και καλή δύναμη σε όλους, ό,τι και αν κάνετε!
Να περνάτε όμορφα και να παλεύετε για το καλύτερο!
Μαρία, περιμένω να δω το ένστικτό σου να επιβεβαιώνεται, εγώ το ξέρω πως θα τα καταφέρεις..! :yes:
30-05-2016, 17:02 #244
Σε καταλαβαινω. Υπηρχαν στιγμες που επειδη παθαινα το ιδιο επεφτα κ ελεγα ποιος ο λογος αν ειναι να παιρνω, να φαω...Και ετρωγα..Αλλα μετα συνεχιζα καλυτερα. Ευχομαι και με εσενα να γινει το δευτερο. Ευκαιρια να γινεις λιγο πιο αποφασισμενη. Τωρα, λες να σε βοηθησει αν αραιωσεις τις επισκεψεις στη ζυγαρια; Πιστευω ναι, και το αποτελεσμα θα ειναι περισσοτερο αντιπροσωπευτικο!!! Με αγαπη!
30-05-2016, 20:27 #245
Να σου πω purple μου, δεν πέφτω, ούτε θα το ρίξω στο φαΐ επειδή είδα άνοδο 800 γραμμαρίων... Αλίμονο...
Ξέρω πως έφαγα παραπάνω τις μέρες αυτές, τώρα αν όντως 'πάχυνα' ή είναι φουσκώματα θα δείξει..!
Το ζύγισμα μου θέλω να παραμείνει κάθε Δευτέρα, με βοηθάει να βλέπω την πορεία μου.
Μην κοιτάς που τώρα με τις δυο ζυγαριές έκανα πειράματα. :P
:lol:
30-05-2016, 21:29 #246
Μπραβο που το βλεπεις ετσι!!! Μακαρι να ημουν ετσι και εγω... Δεν ξερω αν φταιει η εφηβεια (την θυμαμαι οποτε με βολευει:bigsmile:!!) αλλα με πιανει μια ανυπομονησια ωρες ωρες και ενα αισθημα οτι δεν αντεχω οτι ολα ειναι ματαια οτι ο, τι κανω παει χαμενο... Ναι ξερω ακουγεται αστειο αν αναλογιστεις πως ημουν κ πως ειμαι τωρα αλλα ειναι η αληθεια.. Γιατι ακομα φαινομαι παχουλη και εχω οντως λιπος να χασω.. Και πολλες φορες φερνω την καταστροφη ενω το μυαλο λεει, ξερεις, υπομονη, επιμονη, συνεχίζεις σαν να μην υπηρχε μια ενδεχομενως κακη στιγμη, γυμναστικη, συστημα, κλπ. :dork:
Δεν ξερω, σημερα νιωθω χαλια και οτι δεν εχω κανει τιποτα σοβαρο, φταιει που αδιαθετησα μαλλον. Παντα μου αργουσε και δεν ερχοταν ακριβως. Αλλα παρατηρησα οτι στο διαστημα που τρεφομαι ετσι μονη μου οτι αργει λιγοτερο. Δηλαδη το περισσοτερο μου ηταν ενα εικοσαημερο, τωρα να ναι δεκα μερες; Δεν ανησυχω ομως γιατι ξερω οτι ειναι το αγχος μεγαλος παραγοντας.. Και το εχω παρατηρησει γιατι υπαρχουν φορες που οταν ημουν πολυ ισορροπημενη γενικα και χωρις εγνοιες μου ερχοταν ακριβως στις 28 αλλες φορες δυο τρεις μερες νωριτερα. Ενω αλλες φορες ειτε επειδη ειχα φορτιστει με κατι ειτε αδυμονουσα και ελεγα ποτε θα ρθει πια αργουσε.. Πιστευω παιζει κ εναν ρολο το ψυχολογικο. Οπως παιζει και στις διαιτες - διατροφες που εκκρινεις κορτιζολη και φουσκωνεις. Και καπου το εγραψα χθες, με την κανελλα κατεβαινει, εφαγα το μεσημερι κ μου ηρθε το απογευμα! Αλλα μαλλον ηταν να ερθει κ ηρθε.. Ηρθε οταν εκανα γυμναστικη οπότε επαιξε κ αυτο το ρολο του.. Εσυ τι εμπειρία εχεις απο την περιοδο;
(εφαγα γλιστριδα ε; δεν ξερω τι με επιασε, σορρυ! :dork::saint2
Αα και η διπλη ζυγαρια θα σε τρελανει!! Χαχα, προτεινω να ζυγιζεσαι σε αυτην που δειχνει λιγοτερο! :bouncy:
30-05-2016, 22:17 #247
Μπορεί να 'φταίει' η νεαρή σου ηλικία, ναι... Και εγώ παλαιότερα ήμουν πολύ πιο ανυπόμονη. Και τα μετρούσα όλα, κιλά και μη.
Τι λόγο θα είχαμε να μεγαλώσουμε αν τα ξέραμε όλα από την αρχή;
Είναι ένα όμορφο στοίχημα με τον εαυτό μας να γινόμαστε σοφότεροι, αν μου επιτρέπεται η λέξη, με τα χρόνια.
Δες το πιο χαλαρά, επιβράβευσε τον εαυτό σου για όσα έχεις καταφέρει, και συνέχισε με χαμόγελο στους επόμενους στόχους!
Τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα θα υπάρχουν πάντα, αλλά δεν πρέπει να ορίζουν τη ζωή μας...
Εγώ προσωπικά δεν είχα ποτέ πρόβλημα με την περίοδο, ρολόι, στις 28 μέρες μέχρι πρόσφατα, που το πήγε 29. :P
* Έχω παρατηρήσει πως όταν λαμβάνω αντιβίωση υπάρχει οπωσδήποτε κάποια καθυστέρηση.
Σίγουρα η ψυχολογία μου είναι η χειρότερη εκείνες τις μέρες, με σπάνιες εξαιρέσεις... Είναι σχεδόν αναπόφευκτο!
12-06-2016, 23:00 #248
μπραβο σου blossom,ωραια τα πας και γραφεις τοσο ωραια!
καλη συνεχεια και ευχομαι να πετυχεις το στοχο σου!
εδω να μαστε να τα λεμε :starhit:
18-06-2016, 15:51 #249
5 Μήνες (18/01/16 - 18/06/16)
Βάρος: 75.6 Kg.
Απώλεια: 7.4 Kg. Από το αρχικό μου ζύγισμα (83 Kg).
-1.5 kg από τον προηγούμενο μήνα.
Καλησπέρα!
Πέρασαν λοιπόν 5 μήνες από την αρχή της προσπάθειάς μου για σωστή διατροφή!
* Κάθε μέρα αισθάνομαι και καλύτερα.
* Υπάρχουν ημέρες που τρώω περισσότερο απ'όσο χρειάζομαι, όμως δε στρέφομαι σε παλιές κακές συνήθειες.
* Βλέπω απώλεια στη ζυγαριά και ακόμα και αν είναι μικρή, αυτό μου δίνει δύναμη.
Μπήκε το καλοκαιράκι και δυστυχώς, παρότι το παλεύω να μην με επηρεάζει... συμβαίνει, δε μου αρέσει το σώμα μου.
Όμως δε θα αφήσω τις ανασφάλειές μου να μου στερήσουν ένα ακόμα καλοκαίρι, θα βγω στη θάλασσα και θα το απολαύσω.
That's a promise. Μέχρι και στα δοκιμαστήρια θα μπω, προς αναζήτηση ενός σέξυκαιόποιοςαντέξει μαγιώ!
Τα φιλιά μου σε όλους!
Ela σ'ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη και τα λόγια σου! Να 'σαι καλά και να επιτύχεις! :bouncy:
18-06-2016, 18:29 #250
Bloosom μπράβο για τη συνολική σου προσπάθεια και απώλεια...
Αυτο που έχω να πω πως όσο και αν σε τρώει μην αφήνεις να χαθούν όμορφες στιγμές οποίας εποχής γιατί δεν σου αρέσει γο σώμα σου ...
Μαθε να αγαπάς τον εαυτό σου όπως ειναι χωρις να χάνεις τον στόχο σου για να γίνεις ακομα καλύτερη !!!!
Συνέχισε και θα τα καταφέρεις και ας πας και με βήματα χελώνας ... Ο στόχος εινσι εκεί και σε περιμένει να τον κατακτήσεις!!!!
19-06-2016, 13:05 #251
Συγχαρητήρια μπλοσομακι!!!!!!!! Πολυ καλη και υγιεινή απωλεια μεσα σε εξι μήνες. Συνεχισε έτσι!!!! Και εννοειται θα βγουμε και στη παραλία και θα τσαλαβουτησουμε χωρις ανασφάλειες!! Πρεπει να ζουμε τις στιγμές ανεξαρτητως κιλων.:bouncy::bouncing:
20-06-2016, 19:03 #252
Σας ευχαριστώ κορίτσια!
Maria δε με πειράζει που τα χάνω σιγά σιγά, αρκεί που συνεχίζω!
Σου στέλνω vibes θετικής ενέργειας, ελπίζω να 'σαι καλά! :duh:
Afratoulini πέρασαν 5 μήνες, ευελπιστώ στον 6ο να έχω χάσει κάτι παραπάνω.
Εσύ σε τι φάση βρίσκεσαι, στα 75 κιλά; Αν θυμάμαι καλά έχουμε το ίδιο ύψος!
Νιώθω πως έχω δρόοοομο ακόμα για να δω το σώμα μου όπως θέλω.
Πίστευα πως στα 75 θα ένιωθα αρκετά πιο αδύνατη απ'ό,τι νιώθω!
Είναι και αυτή η ζέστη βέβαια. Ουφ. Βαριά.
20-06-2016, 22:28 #253
Blossom μου, δεν χανεις αργα, χανεις νορμαλ και σταθερα. Προσωπικα ταλαιπωρουμαι με γιο-γιο 4 χρονια σχεδον. Το 2012 ειχα χασει γυρω στα 15 κιλα μεσα σε λιγους μηνες. Δλδ απο γυρω στα 88 (κατα προσεγγιση γτ δεν ειχα ζυγιστει για αρκετους μηνες οταν αρχισα διατροφη) πηγα 73. Τα επομενα 2 χρονια επαιζα μεταξυ 73 και 82 και πανω -κατω ολη την ωρα. Τα λιγοτερα κιλα τα εφτασα πριν 2 χρονια που πηγα για λιγο στα 70,5 (δεν πιστευα στα ματια μου) και ενιωθα τελεια.
Τελικα δυο μηνες αργοτερα αρχισα τα υπερφαγικα, που απο μια μερα, εγιναν μια εβδομαδα και μετα 3 μηνες, και να σου, μεχρι Δεκεμβρη 2014 ημουν παλι 82! Περυσι παλι τα ιδια, απο 82 στα 76 και ξανα 82 και παει λεγοντας. Επαθα και χονδροπαθεια και ησυχασα.
Τωρα ειμαι 75, παλι παλευω ολη τη χρονια με γιο γιο αλλα εχω κουραστει αρκετα. Τα κιλα δεν φαινονται πολλα, αλλα το λιπος ειναι πανω απο 40%, ειμαι μια παχυσαρκη γυναικα με δεικτη μαζας, 26 κατι. :P
Για αυτο σ λεω...καλυτερα συντονισμενη προσπαθεια, οπως εσυ, αργα και σταθερα. Ετσι ερχονται τα αποτελεσματα σε βαθος χρονου. Εγω ειμαι, δυστυχως, πολυ γλυκατζου οποτε θα κανω και τις παρασπονδιες μου κ τα υπερφαγικα μου. Δεν γυμναζομαι καθολου...εεε, τι να κανει κι αυτο το σωμα...
anw, καλα να ειμαστε και ολα παλευονται.
22-06-2016, 18:58 #254
Γεια σου afratoulini! Η κατάσταση γιο-γιο ξεπερνιέται μόνο με αργή απώλεια βάρους...
Η δική μου πορεία θεωρείται αργή για πολλούς είναι αλήθεια. Άσχετα που είναι σταθερή.
Οι περισσότεροι απογοητεύονται αν δε χάσουν γρήγορα κιλά.
Τέλος πάντων, εγώ προσωπικά δεν κάνω δίαιτα, η απώλεια έρχεται φυσικά αφού έχω περιορίσει τις ποσότητες
και απέχω, όσο μπορώ, από επεξεργασμένες τροφές.
Για το λίπος που γράφεις, πως ξέρεις πως είναι πάνω από 40%;
Εμένα η ζυγαριά μου δείχνει 33.5 - 33%, και είμαι ΤΕΛΕΙΩΣ αγύμναστη...
Μήπως είσαι κάπως υπερβολική και γι'αυτό σε παίρνει από κάτω;!
Καλή δύναμη σου εύχομαι για τη συνέχεια, εδώ θα 'μαστε και θα τα λέμε.
22-06-2016, 19:34 #255
Εχω ακριβη ζυγαρια- λιπομετρητη, αλλα και αν με δεις σε συγκριση με μια αλλη κοπελα στα ιδια κιλα, φαινομαι πιο παχια. Ετρωγα τεραστιες ποσοτητες στη φοιτητικη ζωη, πολλες καρμποναρες, junk food και απειρες σοκολατες καθημερινα. Λογικο το λιπος μου να εχει εκτοξευθει στα υψη
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....