Results 256 to 270 of 280
Thread: Το Ημερολόγιο της Blossom
-
22-06-2016, 20:06 #256
Μπράβο μπλόσομ για την αλλαγή κυρίως στον τρόπο σκέψης κ για την σωστή νοοτροπία. Αφρατουλίνι μου σε καταλαβαίνω, στα 67 κιλά κ μετά από χρόνια πάλη με ανορθόδοξες δίαιτες κ διατροφικές διαταραχές είχα ποσοστό λίπους 40%. Δεν θέλω να ξέρω τώρα τι μου συμβαίνει στα 90κιλά.
Ίσως τελικά ο στόχος δεν θα έπρεπε να είναι η απώλεια σε φυσιολογικό δμσ , αλλά η διατήρηση ενός σταθερού βάρους, μιας ποιοτικής διατροφής κ λίγο γυμναστικούλα.
- 22-06-2016, 23:33 #257
Να σημειώσω πως δεν εμπιστεύομαι τις λιπομετρήσεις που κάνουν οι ζυγαριές ούτως ή άλλως.
Σου προτείνω afratoulini σε κάποια φάση να επισκεφθείς ένα διατροφολόγο γι'αυτό.
Κοστίζει 20-50 ευρώ, ανάλογα τον επαγγελματία, και αξίζει για να δεις που πραγματικά βρίσκεσαι.
Εγώ το έχω στο μυαλό μου και θα το κάνω, όπως προβλέπω, το φθινόπωρο...
Μαντάμ σου σου, σ'ευχαριστώ, και σου εύχομαι καλό, ποιοτικό, 'κατέβασμα'.
Και επειδή κάπου διάβασα πως ψάχνεις μαγιώ να καλύψεις 2 ραγάδες...........
Άρ γιου φάκιν σίριους; Με το μπαρδόν δηλαδή.
Τι είναι μωρέ οι ραγάδες για να χρειάζονται κάλυψη; Ντροπή;
Άσε που αν κάνεις καλό μαύρισμα θα φαίνονται ελάχιστα.
Τα φιλιά μου!
Edit: Εκτός και αν αγοράσεις από τα ψιλοκάβαλα της σειράς madam shoushou (σύμπτωση το όνομα;!),
που εντάξει, αυτά τα αγοράζεις για τον 'τύπο'!
23-06-2016, 14:35 #258
κι οοοομως, αν με δεις ή καθισμενη ή ξαπλωμενη, φαινομαι λες και ειμαι δεκα κιλα παραπανω. 43% με εδειξε σημερα, ειναι τεραστιο ποσοστο. Για διαιτολογο το εχω σκεφτει αλλα δεν εχω μια για τετοια...Οοοοοταν με το καλο βρω δουλεια παλι καποια στιγμη θα παω. Οντως σε κατατοπιζει διαφορετικα ενας καλος διατροφολογος.
23-06-2016, 14:49 #259
Originally posted by purplerose
Μπραβο που το βλεπεις ετσι!!! Μακαρι να ημουν ετσι και εγω... Δεν ξερω αν φταιει η εφηβεια (την θυμαμαι οποτε με βολευει:bigsmile:!!) αλλα με πιανει μια ανυπομονησια ωρες ωρες και ενα αισθημα οτι δεν αντεχω οτι ολα ειναι ματαια οτι ο, τι κανω παει χαμενο... Ναι ξερω ακουγεται αστειο αν αναλογιστεις πως ημουν κ πως ειμαι τωρα αλλα ειναι η αληθεια.. Γιατι ακομα φαινομαι παχουλη και εχω οντως λιπος να χασω.. Και πολλες φορες φερνω την καταστροφη ενω το μυαλο λεει, ξερεις, υπομονη, επιμονη, συνεχίζεις σαν να μην υπηρχε μια ενδεχομενως κακη στιγμη, γυμναστικη, συστημα, κλπ. :dork:
Δεν ξερω, σημερα νιωθω χαλια και οτι δεν εχω κανει τιποτα σοβαρο, φταιει που αδιαθετησα μαλλον. Παντα μου αργουσε και δεν ερχοταν ακριβως. Αλλα παρατηρησα οτι στο διαστημα που τρεφομαι ετσι μονη μου οτι αργει λιγοτερο. Δηλαδη το περισσοτερο μου ηταν ενα εικοσαημερο, τωρα να ναι δεκα μερες; Δεν ανησυχω ομως γιατι ξερω οτι ειναι το αγχος μεγαλος παραγοντας.. Και το εχω παρατηρησει γιατι υπαρχουν φορες που οταν ημουν πολυ ισορροπημενη γενικα και χωρις εγνοιες μου ερχοταν ακριβως στις 28 αλλες φορες δυο τρεις μερες νωριτερα. Ενω αλλες φορες ειτε επειδη ειχα φορτιστει με κατι ειτε αδυμονουσα και ελεγα ποτε θα ρθει πια αργουσε.. Πιστευω παιζει κ εναν ρολο το ψυχολογικο. Οπως παιζει και στις διαιτες - διατροφες που εκκρινεις κορτιζολη και φουσκωνεις. Και καπου το εγραψα χθες, με την κανελλα κατεβαινει, εφαγα το μεσημερι κ μου ηρθε το απογευμα! Αλλα μαλλον ηταν να ερθει κ ηρθε.. Ηρθε οταν εκανα γυμναστικη οπότε επαιξε κ αυτο το ρολο του.. Εσυ τι εμπειρία εχεις απο την περιοδο;
(εφαγα γλιστριδα ε; δεν ξερω τι με επιασε, σορρυ! :dork::saint2
Αα και η διπλη ζυγαρια θα σε τρελανει!! Χαχα, προτεινω να ζυγιζεσαι σε αυτην που δειχνει λιγοτερο! :bouncy:
Πόσο σε καταλαβαίνω... Και εγώ κάπως έτσι νιώθω, και όταν πάω καλύτερα τα παρατάω μετά..
24-06-2016, 03:39 #260
Σίγουρα ένας διατροφολόγος κατατοπίζει και βάζει σε πρόγραμμα.
Ειδικότερα όταν ο ασθενής είναι χρόνια παχύσαρκος και δε γνωρίζει βασικές γραμμές υγιεινής διατροφής.
Προσωπικά, στο διατροφολόγο θα στραφώ πλέον μόνο για μετρήσεις.
Το ψάχνω μόνη μου με τη διατροφή.
---
Σήμερα νιώθω πως θέλω να γκρινιάξω!
Μπορεί να μην τρώω ποσότητες όσο έχει ήλιο (λόγω ζέστης), αλλά το βράδυ μια χαρά το διασκεδάζω!
Δύσκολα θα ακουμπήσω τα 75 κιλά, ο οργανισμός μου αντιστέκεται.
27-06-2016, 22:37 #261
Συγχαρητήρια Blossom.
Πολλά, πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθεια σου. Σου εύχομαι τα καλύτερα. Να φτάσεις στα κιλά που θέλεις με όσο πιο υγιεινο τρόπο. Σε όλες εύχομαι τα καλύτερα. Σας παρακολουθώ καιρό χωρίς να έχω βρει την δύναμη να γράψω. Μου δίνεται δύναμη όμως και σας ευχαριστώ. Καλή προσπάθεια σε όλες. Κάθε ημέρα είναι μια καινούργια αρχή.
28-06-2016, 03:14 #262
Γεια σου mariamos και καλωσόρισες!
Σ'ευχαριστώ πολύ, από καρδιάς...
Δε ξέρεις πόσο χαίρομαι αν τα γραφόμενά μου σε βοήθησαν έστω και λίγο να βρεις τη δύναμη
μέσα σου για μια νέα αρχή.
Μακάρι να σε βλέπουμε συχνά στην παρέα μας από δω και μπρος!
28-06-2016, 09:38 #263
Originally posted by afratoulini90
κι οοοομως, αν με δεις ή καθισμενη ή ξαπλωμενη, φαινομαι λες και ειμαι δεκα κιλα παραπανω. 43% με εδειξε σημερα, ειναι τεραστιο ποσοστο. Για διαιτολογο το εχω σκεφτει αλλα δεν εχω μια για τετοια...Οοοοοταν με το καλο βρω δουλεια παλι καποια στιγμη θα παω. Οντως σε κατατοπιζει διαφορετικα ενας καλος διατροφολογος.
02-07-2016, 16:43 #264
Γεια σας και Καλό Μήνα!
Η αλήθεια είναι πως τελευταία δεν είχα κάτι σημαντικό να καταγράψω στο ημερολόγιο,
γι'αυτό και κυρίως ενημέρωνα το ticker σε εβδομαδιαία βάση.
Ζυγιζόμουν κάθε Δευτέρα, αλλά πλέον το ζύγισμα μου έχει μεταφερθεί το Σάββατο.
Σήμερα η ζυγαριά με έδειξε 74.1 kg και ομολογώ πως μια μικρή χαρά την πήρα.
Προσπαθούσα για καιρό να σπάσω το φράγμα των 75 κιλών και ήταν δύσκολο.
Αναγκαστικά αρχίζω να γίνομαι πιο προσεκτική στις μερίδες μου.
Σε γενικές γραμμές δεν πεινάω, όμως τα βράδια που ξαπλώνω η κοιλιά μου γουργουρίζει.
Ελπίζω σύντομα να συνηθίσω τα νέα κιλά και να... σαλπάρω για τον επόμενο στόχο, τα 73 (και μισά του δρόμου).
Στέλνω τα φιλιά μου σε όλους, να περνάτε όμορφα όπου και αν βρίσκεστε και να παλεύετε για το καλύτερο!
02-07-2016, 16:51 #265
Μπραβο!!! Πολυ ωραια τα νεα σου!!
02-07-2016, 17:43 #266
Μπράβο Blossom!!!Χαίρομαι πολύ για 'σένα!!!Δίνεις και σε εμάς κουράγιο.Είναι κοντά τα 73 και για εμένα είναι ο νέος μου μικρός στόχος θέλω να τα φτάσω στο τέλος του μήνα.
02-07-2016, 18:15 #267
Κορίτσια, σας ευχαριστώ.
Γιασεμί μου, χαίρομαι αν σας δίνω κουράγιο, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.
Χρειάζεται πείσμα και πίστη πως θα τα καταφέρουμε.
Ο στόχος είναι εφικτός, μακάρι στο τέλος του μήνα να τα φτάσουμε τα 73!
Και να μην τα φτάσουμε όμως δε χάλασε ο κόσμος, αρκεί να συνεχίζουμε τη σωστή διατροφή.
Τα αποτελέσματα θα φανούν, αργά ή γρήγορα.
Εγώ σε λίγες μέρες φεύγω για διακοπές, και ελπίζω να τηρήσω ένα κάποιο πρόγραμμα στη διατροφή μου.
02-07-2016, 18:34 #268
Ωωωωωωω 74, 1 βλεπω στο τικερακι, αντε κερνας!!!! :roll::roll:
Θα το φτασεις το 73, σιγουρα!! Κοιτα μεχρι που εχεις φτασει ηδη, μπλοσομακι!!!!!!
Ο στοχος ειναι πιο κοντα απο ποτε!!!! <3 Keep going και να περασεις τελεια στις διακοπες!!!!
02-07-2016, 19:30 #269
Χαχαχα αφρατουλίνι σ'ευχαριστώωω!!!!!!!!
Εσύ πως πας;!
Σας χρωστάω κέρασμα, ναι!
Εγώ θα βρεθώ Αθήνα κάποια στιγμή τον Οκτώβρη αν το ψήνετε! :bouncy:
Άντε, καλή δύναμη να έχουμε και αυτόν το μήνα!
06-07-2016, 03:27 #270
Λοιπόν... Σήμερα, πρώτη φορά μετά από τόσους μήνες, έφαγα σε μια μέρα
και καρμπονάρα με τα όλα της (τα ζυμαρικά ήταν ολικής άλεσης) και σοκολατίνα.
Αδιαθέτησα και είχα ανάγκη, ψυχολογικά, κάτι 'βρώμικο', όμως μου έπεσαν βαριά μαζί,
και όλη την υπόλοιπη μέρα πίνω νερό και δε μπορώ να συνέλθω.
Σίγουρα έχει το μερίδιο της και η ζέστη σ'αυτό.
Οι διατροφικές μου συνήθειες έχουν αλλάξει.
Θυμάμαι όταν κάποτε αυτές οι τροφές ήταν καθημερινότητα μου και απορώ πως δεν αποζητούσα
περισσότερες βιταμίνες, πως το άντεχα, πραγματικά...
Αυτές τις σκέψεις έκανα σήμερα, είμαι περήφανη για όσα έχω καταφέρει, και θα συνεχίσω να παλεύω για το καλύτερο.
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία