Το Ημερολόγιο της Blossom - Page 19
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 19 of 19 FirstFirst ... 9171819
Results 271 to 280 of 280
    Senior Member
    Από την Τρίτη και έπειτα, ενώ το παλεύω, δε μπορώ να πω πως κάνω ιδιαίτερα καλή διατροφή.

Σήμερα νιώθω στεναχωρημένη και προσπαθώ να μη με πάρει από κάτω γιατί κοντεύουν οι διακοπές και η ψυχολογία μου
    αντί να ανεβαίνει, κατεβαίνει...

Δε ξέρω καν αν θέλω να ζυγιστώ αύριο, βλ. εβδομαδιαίο ζύγισμα. Ανέβηκα χθες και με δείχνει 1.5 κιλά πάνω.

Τέλος πάντων, ελπίζω να μου περάσει σύντομα, δεν τα αντέχω τα άσχημα συναισθήματα.

Senior Member
    Δεν χρειαζεται να ζυγιζεσαι συχνα, κανε το προγραμμα σου κ θα φανει το αποτελεσμα.

Senior Member
    Ελένη μου, το ξέρω πως δεν πρέπει να ζυγίζομαι συχνά...
    Έχω καθιερώσει το εβδομαδιαίο μου ζύγισμα, όμως όταν κάποιες φορές ξεφεύγω διατροφικά
    δεν αντέχω και... τσεκάρω από περιέργεια.

Τουλάχιστον σε γενικές γραμμές το αντιμετωπίζω με ψυχραιμία και συνεχίζω.

Έχει συμβεί πολλές φορές το νούμερο να ανέβει και μετά να επανέλθει, είναι φυσιολογικά τα σκαμπανεβάσματα.
    Όπως έλεγε και η purplerose και το θυμάμαι συχνά, δεν είμαστε ρομπότ.

Σήμερα, Σάββατο 9 Ιουλίου, ζυγίζω 75 κιλά ακριβώς.

Καλό ΣΚ να έχουμε, όλοι και όλες! :love:

Senior Member
    ειδες που εφτασες 75 που το ελεγες? Mπραβο μπραβο μπραβο!!!!! Πως νιωθεις; :bigsmile:

Junior Member
    Blossom καλησπέρα, θα σου περιγράψω την ημέρα μου για να δεις οτι συμβαίνει σε όλους να έχουν μια όχι τόσο καλή ημέρα. Πήρα το πιο καταπληκτικό μαγιό όταν ήμουν 74 κιλα. Πριν δυο εβδομάδες. Από τότε αδιαθετησα, έφαγα, πάχυνα ξαναεχασα. Αύριο λέμε να πάμε για μπάνιο να βάλω και αυτό το έρμο το μαγιό. Σήμερα λοιπόν έφαγα σαν να μην υπάρχει αύριο....... Αυτη την στιγμή είμαι 76 κιλά. Πήγα βραδιάτικα να βάλω το μαγιουδακι ... τι να κρυψει??????????χιχιχι
    δεν πειράζει αύριο περήφανη θα βγω στην παραλία , θα κάνω μπάνιο, θα φάω λιγότερο και το απόγευμα θα πάω για περπάτημα. Αύριο είναι μια άλλη ήμερα , λίγο διαφορετική. θα την κάνω εγώ διαφορετική. Καλή συνέχεια σε όλους και καλή προσπάθεια.

Senior Member
    Originally posted by purplerose
    ειδες που εφτασες 75 που το ελεγες? Mπραβο μπραβο μπραβο!!!!! Πως νιωθεις; :bigsmile:
    Που είσαι βρε purple! Μας λείπεις. Κάνε ένα δυναμικό κομ μπακ! Είσαι καλύτερα ψυχολογικά;

Εγώ να σου πω, ακούμπησα τα 74 Kg κάποια στιγμή, οπότε το 75 μπορώ να πω πως το ξεπέρασα...!
    Μεταξύ μας, εύχομαι να είχα ένα μαγικό ραβδάκι να εξαφανίσω κυτταρίτιδα και χαλάρωση. Τελευταία με προβληματίζουν περισσότερο απ'ότι τα κιλά.

Originally posted by mariamos
    Blossom καλησπέρα, θα σου περιγράψω την ημέρα μου για να δεις οτι συμβαίνει σε όλους να έχουν μια όχι τόσο καλή ημέρα. Πήρα το πιο καταπληκτικό μαγιό όταν ήμουν 74 κιλα. Πριν δυο εβδομάδες. Από τότε αδιαθετησα, έφαγα, πάχυνα ξαναεχασα. Αύριο λέμε να πάμε για μπάνιο να βάλω και αυτό το έρμο το μαγιό. Σήμερα λοιπόν έφαγα σαν να μην υπάρχει αύριο....... Αυτη την στιγμή είμαι 76 κιλά. Πήγα βραδιάτικα να βάλω το μαγιουδακι ... τι να κρυψει??????????χιχιχι
    δεν πειράζει αύριο περήφανη θα βγω στην παραλία , θα κάνω μπάνιο, θα φάω λιγότερο και το απόγευμα θα πάω για περπάτημα. Αύριο είναι μια άλλη ήμερα , λίγο διαφορετική. θα την κάνω εγώ διαφορετική. Καλή συνέχεια σε όλους και καλή προσπάθεια.
    Γεια σου ξανά mariamos!

Καταλαβαινόμαστε απόλυτα, ισχύει! Τα ίδια και εγώ, αδιαθέτησα, έπεσα ψυχολογικά, έφαγα... Ζυγίστηκα, στεναχωρήθηκα λίγο.

Εντάξει, δεν πειράζει, όπως γράφεις και εσύ κάθε μέρα είναι διαφορετική, ελπιδοφόρα. Ακριβώς αυτό σκέφτομαι όποτε πάει να με
    πάρει από κάτω, και στ' αλήθεια βοηθάει.

Σημασία έχει να προχωράμε. Ακόμα και αν κάτι κάναμε λάθος, δεν ήρθε το τέλος του κόσμου!

Πως πέρασες στην παραλία;; Το καλύτερο χαλαρωτικό. Να περνάς όμορφα, καλή συνέχεια στην προσπάθειά σου!

Senior Member
    Καταλαβα τι εννοεις!!! Στη συγκεκριμενη περιπτωση η γυμναστικη θα βοηθησει αλλα θελει υπομονη και αυτο! Δε θα σου ελεγα οτι ειμαι και πολυ καλυτερα. Ειμαι σε φαση που δυστυχως συνειδητοποιω οτι ειμαι μονη μου, οτι δεν υπαρχει κατανοηση ουτε απο ατομα που θεωρουσα κολλητα μου, ουτε πολλες δυνατοτητες συνεννοησης... Επομενως, για να μην γινεις μπιλιες με τον αλλον και ειναι το θεμα τελειως ψυχοφθορο, κρατας τις αποστασεις σου και μιλας μεχρι εκει που θες. Δηλαδη συμβιβαζεσαι με κατι πολυ λιγοτερο. Οχι μια αδερφικη σχεση που δε φοβασαι να μιλησεις και να εκφραστεις. Που ξερεις οτι ο,τι κ να πεις ο αλλος θα μπει στη θεση σου να καταλαβει. Κ γ αυτο εφτασα εδω, γιατι ειμαι διαλλακτικη και μπαινω παντα στη θεση του αλλου. Κανεις αλλος δεν μπηκε ποτε ομως στη δικη μου και εφοσον δεν το θελει απο μονος του δεν μπορω να τον εξαναγκασω να μπει. Φιλιες δεν υπαρχουν τελικα 100% αληθινες, δυστυχως, παντα κατι θα σε απογοητευει κ ταυτοχρονα δεν θα λυνεται...
    Νιωθω οτι δεν ειμαι φτιαγμενη για να κανω παρεα με ατομα της ηλικιας μου γιατι ειναι λες κ δεν εχουμε ιδιο ψυχικο επιπεδο. Εδω, εχω κρατησει επαφη με μια καθηγητρια μου απο το λυκειο κ μιλαμε που και που στο τηλ και νιωθω οτι εχω μια φιλη που με καταλαβαινει. Κανονισαμε να παμε και για καφε. Δεν ξερω αν ακουγεται εξωφρενικο η παραλογο, αλλα ειναι οντως αληθινο. Δεν ξερω πως θα εξελιχθουν τα πραγματα, βλεπουμε... Επισης μιλαω πολυ γενικα και αοριστα, ορμωμενη ομως απο πολυ συγκεκριμενα πραγματα π ζω, οποτε δεν ξερω ποσο στεκουν οσα λεω η δεν ξερω κατα ποσο σας πειθω...Αλλα ετσι εχει η κατασταση...

(Aν κατι με χαροποιησε ιδιαιτερα αυτες τις μερες, ειναι που ειδα τον Ιαν του x factor και βγαλαμε μαζι φωτογραφια <3 και απο οσες εχω δει, ειναι η πιο ωραιαααααα!!!!!!!!:starhit::spin: χαχαχα! )

Senior Member
    Γλυκουλι εχεις καιρο να γραψεις και μας εχεις λειψει!!! Ελπιζω να εισαι καλα. Υγεια και ολα μπορουν να διορθωθουν να ξερεις Αν υπαρχει οτιδηποτε μπορεις να μπαινεις και να το συζηταμε

(εν τω μεταξυ δεν συμπιπτουμε ποτε, δεν μπαινω εγω στο φορουμ, μπαινεις εσυ, δεν μπαινεις εσυ, μπαινω εγω, χαχα!! Που θα μας παει θα συναντηθουμε <3 )

Senior Member
    Να 'μαι ξανά στο ημερολόγιο μετά από πολύ καιρό, ωραίες διακοπές και αρκετό... φαγητό.

Δυστυχώς, γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο να χάσω κιλά, καθώς πλέον τρώω ό,τι θέλω
    χωρίς να το σκέφτομαι ιδιαίτερα. Να τονίσω, σε λογικές ποσότητες πάντα.

Χάνω λοιπόν γραμμάρια εξαιρετικά αργά, ακόμα και για τους δικούς μου ρυθμούς (που ήταν ούτως ή άλλως αργοί).

Στέλνω τους χαιρετισμούς μου σε όλους σας, ελπίζω να περνάτε καλά και να απολαμβάνετε τη ζωή, το καλοκαίρι.

Purplerose, πολλά φιλιά, θα επιστρέψω σύντομα. ❤

Senior Member
    Μια γρήγορη ενημέρωση, καθώς έχω να γράψω σχεδόν ένα χρόνο:

Πέρασε πολύς καιρός που ένιωθα καλά διατροφικά, αν και όχι ικανοποιημένη από τον τρόπο που φαίνομαι.
    Αφέθηκα κατά καιρούς, με κερασάκι το φετινό Πάσχα να μου φέρει πίσω 3 κιλά - ζυγίζω πλέον γύρω στα 77 κιλά.
    Αν σκεφτώ τον κόπο που έκανα να σταθεροποιηθώ στα 74 κιλά, είναι λυπηρό. Όμως είναι και ο λόγος που με κινητοποιεί
    αυτή τη στιγμή να προσπαθήσω περισσότερο, και να φτάσω αυτή τη φορά πιο κοντά στον τελικό μου στόχο.

Σήμερα επανέρχομαι λοιπόν. Διατροφή χωρίς ζάχαρη, τηγανητά και έτοιμα φαγητά. Τουλάχιστον για 1 μήνα και βλέπουμε.
    Δε θέλω να στερούμαι, στόχος μου είναι μεταξύ άλλων να μπορώ να ενσωματώσω εν καιρώ και κάποιες λιχουδιές.

Σημερινό ζύγισμα: 77.3 Kg.

Στέλνω τα φιλιά μου σε όσους μου στάθηκαν και διάβασαν το ημερολόγιο. Ελπίζω τα πράγματα να σας πηγαίνουν καλά,
    να παλεύετε για τους στόχους σας και να χαμογελάτε... Τι άλλο; 😊

Page 19 of 19 FirstFirst ... 9171819